Kuntay Tarık Evren

Kuntay Tarık Evren

Son dakika Kuntay Tarık Evren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuntay Tarık Evren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuntay Tarık Evren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuntay Tarık Evren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuntay tarık evren gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 kuntay tarık evren haberi bulunmuştur. Tüm kuntay tarık evren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fulya Zenginer Instagram paylaşımı ile hayranlarını korkuttu
Fulya Zenginer Instagram paylaşımı ile hayranlarını korkuttu Oyuncu Fulya Zenginer 2019’da ressam Kuntay Tarık Evren ile evlenmiş, geçen yıl da oğulları Milan dünyaya gelmişti. Zenginer, çocuklarının ismine nasıl karar verdiklerini anlattı.
15.09.2023 Magazin
Fulya Zenginer'in oğlu Milan bir yaşına bastı!
Fulya Zenginer'in oğlu Milan bir yaşına bastı! 2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile nikâh masasına oturan oyuncu Fulya Zenginer (33), oğulları Milan'ın birinci yaş gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı.
25.05.2023 Magazin
Fulya Zenginer oğluna neden ‘Milan' ismini verdiklerini açıkladı!
Fulya Zenginer oğluna neden ‘Milan' ismini verdiklerini açıkladı! Oyuncu Fulya Zenginer 2019’da ressam Kuntay Tarık Evren ile evlenmiş, geçen yıl da oğulları Milan dünyaya gelmişti. Zenginer, çocuklarının ismine nasıl karar verdiklerini anlattı.
14.05.2023 Magazin
Fulya Zenginer'den Milan paylaşımı! Eşi o pozlara kayıtsız kalamadı...
Fulya Zenginer'den Milan paylaşımı! Eşi o pozlara kayıtsız kalamadı... Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerden olan Fulya Zenginer, yaklaşık üç ay önce oğlu Milan'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran ünlü oyuncu, Milan ile verdiği pozları takipçileriyle paylaştı. Küntay Tarık Evren de eşi ve minik oğlunun pozlarına kayıtsız kalamadı.
8.08.2022 Magazin
Fulya Zenginer'den 1 aylık oğluyla aile pozu!
Fulya Zenginer'den 1 aylık oğluyla aile pozu! Geçtiğimiz haftalarda oğlu Milan'ı dünyaya getiren ve ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu Fulya Zenginer, bebeğiyle geçirdiği zamanları takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Fulya Zenginer-Küntay Tarık Evren çifti, 1 aylık olan oğulları Milan ile birlikte kamera karşısına geçti. Ailece kutlama yapan ikili, o anları da Instagram'dan paylaştı.
24.06.2022 Magazin
Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi!
Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi! Bir süredir ekranlardan uzak olan Fulya Zenginer, geçtiğimiz hafta oğlu Milan'ı kucağına aldı. Grafik sanatçısı eşi Kuntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri bebeğiyle fotoğraflarını yayınlayan ve oğlunun yüzünü tam olarak ilk kez gösteren oyuncu, takipçilerine "Kime benziyor?" diye sordu.
30.05.2022 Magazin
Fulya Zenginer'den doğum ile ilgili sorulara yanıt!
Fulya Zenginer'den doğum ile ilgili sorulara yanıt! Küçük Kadınlar dizisiyle tanıdığımız Fulya Zenginer, geçtiğimiz günlerde anne oldu. Grafik sanatçısı eşi Kuntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri bebeğiyle fotoğraflarını yayınlayan ve oğlunun yüzünü ilk kez gösteren oyuncu, bir takipçisinin doktoru ve doğum yaprığı hastaneyle ilgili sorusuna cevap verdi.
26.05.2022 Magazin
Fulya Zenginer anne olmak için gün sayıyor! Eşiyle kamera karşısına geçti...
Fulya Zenginer anne olmak için gün sayıyor! Eşiyle kamera karşısına geçti... 'Milan' adını verdiği bebeğini kucağına almaya hazırlanan Fulya Zenginer, eşi Kuntay Tarık Evren ile objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu, Evren ile yeni fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.
18.04.2022 Magazin
Fulya Zenginer'den karnı burnunda pozlar! '29'uncu hafta'
Fulya Zenginer'den karnı burnunda pozlar! '29'uncu hafta' Üç yıl önce grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile nikah masasına oturan oyuncu Fulya Zenginer, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Anne olmak için gün sayan güzel yıldız, 29. haftadan karnı burnunda pozlarını paylaştı.
14.03.2022 Magazin
Fulya Zenginer takipçisinin yorumunu ismini kapatmadan ifşa etti! 'Senin kalbin kötü'
Fulya Zenginer takipçisinin yorumunu ismini kapatmadan ifşa etti! 'Senin kalbin kötü' Üç yıl önce grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile nikah masasına oturan oyuncu Fulya Zenginer, şimdilerde anne olmak için gün sayıyor. Sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını yayınlanan ünlü isim, son olarak takipçisinden gelen bir yorumu ismini de kapatmadan ifşa etti.
17.02.2022 Magazin
Fulya Zenginer'den karnı burnunda poz! 'Ay ben gülerim'
Fulya Zenginer'den karnı burnunda poz! 'Ay ben gülerim' Oyuncu Fulya Zenginer, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Anne olmak için gün sayan güzel yıldız, eşinin göbeğini öptüğü anın fotoğrafını paylaştı.
6.02.2022 Magazin
Fulya Zenginer'in annelik heyecanı büyüyor! Karnı burnunda pozlar
Fulya Zenginer'in annelik heyecanı büyüyor! Karnı burnunda pozlar Üç yıl önce grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile nikah masasına oturan oyuncu Fulya Zenginer, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Anne olmak için gün sayan güzel yıldız, büyüyen karnını gözler önüne serdi.
18.01.2022 Magazin
Fulya Zenginer bebeğine vereceği ismi duyurdu!
Fulya Zenginer bebeğine vereceği ismi duyurdu! 2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile evlenen oyuncu Fulya Zenginer, hamile olduğunu duyurmuştu. Anne olmak için gün sayan Zenginer, bebeğine vereceği ismi duyurdu.
5.01.2022 Magazin
Fulya Zenginer anneannesi tarafından dolandırıldı!
Fulya Zenginer anneannesi tarafından dolandırıldı! 3.5 aylık hamile oyuncu Fulya Zenginer’e anneannesinden büyük darbe yedi. Oyuncu, anneannesi ve onun erkek kardeşleri tarafından dolandırıldı.
28.11.2021 Magazin
Fulya Zenginer'den eşine kutlama
Fulya Zenginer'den eşine kutlama Oyuncu Fulya Zenginer, 31 yaşına basan eşi Kuntay Tarık Evren'in doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
21.05.2020 Magazin
Fulya Zenginer haberi böyle duyurdu: Bu sefer gerçek
Fulya Zenginer haberi böyle duyurdu: Bu sefer gerçek Fulya Zenginer, sevgilisi Kuntay Tarık Evren’den evlenme teklifi aldı. Oyuncu yüzüğünü Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı
11.02.2019 Magazin
Oyuncu Fulya Zenginer evlilik teklifine 'Evet' dedi
Oyuncu Fulya Zenginer evlilik teklifine 'Evet' dedi Sevgilisi Kuntay Tarık Evren'in Milano'daki evlilik teklifine 'Evet' diyen Fulya Zenginer, mutluluktan sokakta dans etti.
9.02.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kuntay Tarık Evren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuntay tarık evren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.