Gazete Vatan Logo
Magazin Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi!

Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi!

Bir süredir ekranlardan uzak olan Fulya Zenginer, geçtiğimiz hafta oğlu Milan'ı kucağına aldı. Grafik sanatçısı eşi Kuntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri bebeğiyle fotoğraflarını yayınlayan ve oğlunun yüzünü tam olarak ilk kez gösteren oyuncu, takipçilerine "Kime benziyor?" diye sordu.

Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi!

'Küçük Kadınlar' (2008-2011) dizisinde canlandırdığı 'Yeliz' karakteriyle hafızalarda yer eden Fulya Zenginer, 2019 yılında dünyaevine girdiği grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne olma mutluluğu yaşadı.

"15 SAATLİK ZORLU SÜREÇTEN SONRA GÜNEŞİMİZ DOĞDU"

3 kilo 525 gram ve 50 cm. dünyaya gelen Milan'ı kucağına alan Zenginer, doğum sonrası oğlunun ayağının fotoğrafını, kalp emojisiyle birlikte paylaştı ve "15 saatlik zorlu bir süreçten sonra sabah saatlerinde güneşimiz doğdu. Toparlanmaya çalışıyorum. Sevginizi ve dualarınızı hissediyorum" mesajını yazdı.

"MİLAN VE BEN"

Hamilelik döneminde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla ilgi odağı olan 32 yaşındaki oyuncu, hastane odasında kucağında Milan bebek ile pozlarına da yer verdi. Zenginer'in eşi Kuntay Tarık Evren'in "Ben de fotoyu çeken" ve kalp emojili yanıtları dikkatlerden kaçmadı.

Zenginer'in "Milan ve ben" notu ile bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdiği Instagram paylaşımına, takipçilerinden beğeni ve tebrik mesajları yağdı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan fotoğraflarda oyuncunun mutluluğu yüzüne yansıdı.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ve sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan ünlü çift, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Meslektaşlarının aksine bebeğinin yüzünü gizlemeyen Fulya Zenginer, oğlu ve eşiyle birlikte kayınvalidesinin objektifine poz verdi.

"KİME DAHA ÇOK BENZİYOR?' DİYECEKTİK AMA..."

32 yaşındaki oyuncu, keyifli karelerine "Kime daha çok benziyor?' diyecektik ama Miloşun karnı acıktı. Milan bir haftalık... Fotomuzu da babannemiz çekti" ifadelerini not düştü.

Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören çiftin fotoğraflarına; Yüsra Geyik, Hande Soral, Asuman Dabak, Zeynep Tuğçe Bayat, Alara Bozbey ve Edip Tepeli gibi ünlü isimler yorum yaptı.

'MİLAN' İSMİNİ NEDEN KOYDUĞUNU AÇIKLADI

Daha önce, "Oğlunuzun adını neden 'Milan' koydunuz?" sorusuna yanıt veren Zenginer, "Eşimden evlenme teklifini Milano'da almıştım. Bu yüzden böyle bir karar verdim" demişti.

Haberin Devamı

"OĞLUMU BAKICIYA EMANET EDEMEM"

Milan için bakıcı tutmayacağını da ifade eden ünlü oyuncu, "Oğlumu bakıcıya emanet edemem. Onu kendim büyüteceğim çünkü her anında, her saniyesinde onun yanında olmak istiyorum" şeklinde konuşmuştu.