Fulya Zenginer

Fulya Zenginer

Son dakika fulya zenginer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fulya zenginer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fulya zenginer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fulya Zenginer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fulya zenginer gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 fulya zenginer haberi bulunmuştur. Tüm fulya zenginer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü arabeskçi simsiyah evi gündem oldu! Tespih ve antika merakı dikkat çekti
Ünlü arabeskçi simsiyah evi gündem oldu! Tespih ve antika merakı dikkat çekti Kanal D’de yayınlanan “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programı bu kez ünlü arabeskçinin evini mercek altına aldı. Siyah detaylar dikkat çekerken antika ve tespih koleksiyonu beğeni toplandı.
22.04.2024 Magazin
Ünlü şarkıcının 4+1 muhteşem evi! Boydan boya camla kaplı
Ünlü şarkıcının 4+1 muhteşem evi! Boydan boya camla kaplı Ünlü sanatçının evi görenleri hayran bırakıyor. 4+1 ferah evinde oğlu ile birlikte yaşanan şarkıcı evinin kapılarını Kanal D izleyicileri için açtı.
11.03.2024 Magazin
Ünlü sanatçının 1+0 evi olay oldu! Mütevazı evinin kapılarını açtı
Ünlü sanatçının 1+0 evi olay oldu! Mütevazı evinin kapılarını açtı Evrim Akın ünlü isimlerin evlerini ziyaret etmeye devam ediyor. Çoğu zaman lüks villalar görüntülere yansırken bu kez 1+0 mütevazı apartman dairesi dikkat çekti.
4.03.2024 Magazin
Tanyeli Avustralya’daki evini kapatıp eski sitesine geri döndü! Renk tercihleri dikkat çekiyor
Tanyeli Avustralya’daki evini kapatıp eski sitesine geri döndü! Renk tercihleri dikkat çekiyor Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğu, pankreas kanserine yakalandıktan sonra Avustralya’daki evini kapatıp Türkiye’ye yerleşen Tanyeli oldu. 2000'lerin başında oturduğu siteye yıllar sonra geri dönen Tanyeli, oturduğu evin pozitif enerjisine inanıyor.
25.02.2024 Magazin
Ünlü sanatçının ultra lüks 4 katlı villası manzarasıyla büyülüyor
Ünlü sanatçının ultra lüks 4 katlı villası manzarasıyla büyülüyor Uzun yıllardır aşk yaşadığı Volkan Aslan ile 2019 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Aylin Coşkun, düğünde takılan takılarla gündem olmuştu. Coşkun düğününde takılan kilolarca altından bahsederek "Takılarla rahat 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim. Hesaplamadım ama çok var orada. İki taraf da ortaya bir ev parası bıraktı" demişti. Evrim Akın bu sefer de Zekeriyaköy'de yaşayan Aylin Coşkun'un lüks villasına konuk oldu
5.02.2024 Magazin
Çağla Şıkel'in 9 odalı muhteşem villası olay oldu
Çağla Şıkel'in 9 odalı muhteşem villası olay oldu İşindeki başarısının yani sıra son derece ilgili bir anne de olan Çağla Şıkel'in paylaşımları ilgi odağı oluyor. Çağla Şıkel'in iki oğlu ile yaşadığı 9 odalı lüks villası da hayranlarının dikkatinden kaçmadı.
14.01.2024 Magazin
Dilan Polat'ın komşusu Seda Üren lüks evinin kapılarını açtı! O gece yaşananları anlattı
Dilan Polat'ın komşusu Seda Üren lüks evinin kapılarını açtı! O gece yaşananları anlattı Dilan Polat'la aynı sitede oturan Seda Üren evinin kapılarını açtı. Dilan Polat'ın taşınmadan önce kendisini aradığını söyleyen üren, yaşadıklarını tek tek anlattı.
25.12.2023 Magazin
Ünlü oyuncu üç katlı villasının kapılarını açtı! 'Misafirler gittikten sonra evimi sirkeli suyla siliyorum'
Ünlü oyuncu üç katlı villasının kapılarını açtı! 'Misafirler gittikten sonra evimi sirkeli suyla siliyorum' Ünlü oyuncu 3 katlı villasının kapılarını Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programı için açtı.
19.12.2023 Magazin
Ünlü çift Boğaz manzaralı 4 katlı villada 30 kediyle yaşıyor
Ünlü çift Boğaz manzaralı 4 katlı villada 30 kediyle yaşıyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen programı 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' birbirinden ünlü isimlere konuk olmaya devam ediyor.
12.12.2023 Magazin
Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin mütavazı dubleks dairesinin üst katını çocuklarına ayırdı
Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin mütavazı dubleks dairesinin üst katını çocuklarına ayırdı Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının son konuğu Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin çifti oldu. Mutlu ikilinin sanat galerisini andıran salonu tablo, çiçek ve aksesuarlarla dikkat çekiyor.
4.12.2023 Magazin
Ünlü sanatçı çiftin mütevazı evi! Orta halli bir sitede yer alan dairelerinin kapılarını açtılar
Ünlü sanatçı çiftin mütevazı evi! Orta halli bir sitede yer alan dairelerinin kapılarını açtılar Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının son konuğu çok ünlü bir sanatçı çift oldu. Mütevazı hayatları ile dikkat çeken sanatçıların evi de zevkle dekore edilmiş.
27.11.2023 Magazin
Usta sanatçı lüks evini çalışanlarına bırakıyor! 2016'da 15 milyon TL'ye almıştı
Usta sanatçı lüks evini çalışanlarına bırakıyor! 2016'da 15 milyon TL'ye almıştı Ünlülerin evleri hayranları tarafından çokça merak ediliyor. Lüks evlerini hem sosyal medyadan hem de çeşitli TV programlarında paylaşana ünlüler yakından takip ediliyor. Usta sanatçı ise evinden çok lüks konutunu çalışanlarına bırakacağını açıklamasıyla gündem oldu.
16.11.2023 Magazin
Usta sanatçının Levent'teki mütevazı 2+1 dairesi!  'Diziden kazandığım parayla aldım'
Usta sanatçının Levent'teki mütevazı 2+1 dairesi! 'Diziden kazandığım parayla aldım' Tiyatrocu, sunucu, seslendirme sanatçısı ve oyuncu Erhan Yazıcıoğlu evinin kapılarını "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programına açtı. Usta ismin mütevazı yaşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu.
14.11.2023 Magazin
Safiye Soyman'ın süper lüks evi manzarası ile dikkat çekiyor
Safiye Soyman'ın süper lüks evi manzarası ile dikkat çekiyor Yakın dostu Seda Sayan'la yaptığı filtreli paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın Boğaz’a bakan süper lüks evi gündem oldu. Sahne için genellikle gösterişli kıyafetler tercih eden ünlü şarkıcının evi için de ihtişamlı eşyalar seçmesi dikkat çekti.
12.11.2023 Magazin
Ünlülerin evleri! Fulya Zenginer cam tavanlı yeni dairesine taşındı
Ünlülerin evleri! Fulya Zenginer cam tavanlı yeni dairesine taşındı Ünlü oyuncu Fulya Zenginer taşınma heyecanını ve yeni evinin fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. İşte Zenginer'in yeni cam tavanlı evinin detayları
5.10.2023 Magazin
Fulya Zenginer Instagram paylaşımı ile hayranlarını korkuttu
Fulya Zenginer Instagram paylaşımı ile hayranlarını korkuttu Oyuncu Fulya Zenginer 2019’da ressam Kuntay Tarık Evren ile evlenmiş, geçen yıl da oğulları Milan dünyaya gelmişti. Zenginer, çocuklarının ismine nasıl karar verdiklerini anlattı.
15.09.2023 Magazin
Fulya Zenginer'in 'dolandırıcı' isyanı: Reziller!
Fulya Zenginer'in 'dolandırıcı' isyanı: Reziller! Dolandırıcıların hedefinde son olarak Fulya Zenginer vardı. Ünlü oyuncu, "Sabah sabah inanılmaz sinir bozucu ve saçma bir şey yaşadık" diyerek, telefon dolandırıcılığı girişimini anlattı.
25.07.2023 Magazin
Fulya Zenginer'in oğlu Milan bir yaşına bastı!
Fulya Zenginer'in oğlu Milan bir yaşına bastı! 2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile nikâh masasına oturan oyuncu Fulya Zenginer (33), oğulları Milan'ın birinci yaş gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı.
25.05.2023 Magazin
Fulya Zenginer oğluna neden ‘Milan' ismini verdiklerini açıkladı!
Fulya Zenginer oğluna neden ‘Milan' ismini verdiklerini açıkladı! Oyuncu Fulya Zenginer 2019’da ressam Kuntay Tarık Evren ile evlenmiş, geçen yıl da oğulları Milan dünyaya gelmişti. Zenginer, çocuklarının ismine nasıl karar verdiklerini anlattı.
14.05.2023 Magazin
Fulya Zenginer'den Milan paylaşımı! Eşi o pozlara kayıtsız kalamadı...
Fulya Zenginer'den Milan paylaşımı! Eşi o pozlara kayıtsız kalamadı... Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerden olan Fulya Zenginer, yaklaşık üç ay önce oğlu Milan'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran ünlü oyuncu, Milan ile verdiği pozları takipçileriyle paylaştı. Küntay Tarık Evren de eşi ve minik oğlunun pozlarına kayıtsız kalamadı.
8.08.2022 Magazin
Fulya Zenginer'den 1 aylık oğluyla aile pozu!
Fulya Zenginer'den 1 aylık oğluyla aile pozu! Geçtiğimiz haftalarda oğlu Milan'ı dünyaya getiren ve ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu Fulya Zenginer, bebeğiyle geçirdiği zamanları takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Fulya Zenginer-Küntay Tarık Evren çifti, 1 aylık olan oğulları Milan ile birlikte kamera karşısına geçti. Ailece kutlama yapan ikili, o anları da Instagram'dan paylaştı.
24.06.2022 Magazin
Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi!
Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi! Bir süredir ekranlardan uzak olan Fulya Zenginer, geçtiğimiz hafta oğlu Milan'ı kucağına aldı. Grafik sanatçısı eşi Kuntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri bebeğiyle fotoğraflarını yayınlayan ve oğlunun yüzünü tam olarak ilk kez gösteren oyuncu, takipçilerine "Kime benziyor?" diye sordu.
30.05.2022 Magazin
Fulya Zenginer'den doğum ile ilgili sorulara yanıt!
Fulya Zenginer'den doğum ile ilgili sorulara yanıt! Küçük Kadınlar dizisiyle tanıdığımız Fulya Zenginer, geçtiğimiz günlerde anne oldu. Grafik sanatçısı eşi Kuntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri bebeğiyle fotoğraflarını yayınlayan ve oğlunun yüzünü ilk kez gösteren oyuncu, bir takipçisinin doktoru ve doğum yaprığı hastaneyle ilgili sorusuna cevap verdi.
26.05.2022 Magazin
Oyuncu Fulya Zenginer oğlu Milan'a kavuştu!
Oyuncu Fulya Zenginer oğlu Milan'a kavuştu! 'Küçük Kadınlar' dizisinde canlandırdığı 'Yeliz' karakteriyle hafızalarda yer eden Fulya Zenginer, oğlu Milan'ı dünyaya getirdi.
24.05.2022 Magazin
Hande Soral ile Fulya Zenginer yıllar sonra bir arada! 'Sette doğuracaklar listesi'
Hande Soral ile Fulya Zenginer yıllar sonra bir arada! 'Sette doğuracaklar listesi' Yayınladığı döneme damga vuran 'Küçük Kadınlar' adlı dizide Armağan ve Yeliz adında iki kız kardeşi canlandıran Hande Soral ile Fulya Zenginer, 12 yıl sonra bir araya geldi. Şimdilerde anne olmak için gün sayan iki güzel oyuncu, sette verdikleri pozu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
12.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fulya Zenginer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fulya zenginer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.