Ferhat Göçer

Ferhat Göçer

Son dakika ferhat göçer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ferhat göçer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ferhat göçer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferhat Göçer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferhat göçer gelişmeleri de dahil olmak üzere 471 ferhat göçer haberi bulunmuştur. Tüm ferhat göçer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Ünlü arabeskçi simsiyah evi gündem oldu! Tespih ve antika merakı dikkat çekti
Ünlü arabeskçi simsiyah evi gündem oldu! Tespih ve antika merakı dikkat çekti Kanal D’de yayınlanan “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programı bu kez ünlü arabeskçinin evini mercek altına aldı. Siyah detaylar dikkat çekerken antika ve tespih koleksiyonu beğeni toplandı.
22.04.2024 Magazin
Karnaval'da Ferhat Göçer coşkusu: Yok böyle bir güzellik
Karnaval'da Ferhat Göçer coşkusu: Yok böyle bir güzellik Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Festivalin 6. akşamında sahneye çıkan Ferhat Göçer, festival katılımcılarına unutulmaz bir gece yaşattı.
19.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Ferhat Göçer rüzgarı esecek
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Ferhat Göçer rüzgarı esecek Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’nda 18 Nisan Perşembe günü ünlü Sanatçı Ferhat Göçer konser verecek.
20.04.2024 Adana
Ünlü şarkıcının 4+1 muhteşem evi! Boydan boya camla kaplı
Ünlü şarkıcının 4+1 muhteşem evi! Boydan boya camla kaplı Ünlü sanatçının evi görenleri hayran bırakıyor. 4+1 ferah evinde oğlu ile birlikte yaşanan şarkıcı evinin kapılarını Kanal D izleyicileri için açtı.
11.03.2024 Magazin
Ünlü sanatçının 1+0 evi olay oldu! Mütevazı evinin kapılarını açtı
Ünlü sanatçının 1+0 evi olay oldu! Mütevazı evinin kapılarını açtı Evrim Akın ünlü isimlerin evlerini ziyaret etmeye devam ediyor. Çoğu zaman lüks villalar görüntülere yansırken bu kez 1+0 mütevazı apartman dairesi dikkat çekti.
4.03.2024 Magazin
Tanyeli Avustralya’daki evini kapatıp eski sitesine geri döndü! Renk tercihleri dikkat çekiyor
Tanyeli Avustralya’daki evini kapatıp eski sitesine geri döndü! Renk tercihleri dikkat çekiyor Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğu, pankreas kanserine yakalandıktan sonra Avustralya’daki evini kapatıp Türkiye’ye yerleşen Tanyeli oldu. 2000'lerin başında oturduğu siteye yıllar sonra geri dönen Tanyeli, oturduğu evin pozitif enerjisine inanıyor.
25.02.2024 Magazin
Ünlü sanatçının ultra lüks 4 katlı villası manzarasıyla büyülüyor
Ünlü sanatçının ultra lüks 4 katlı villası manzarasıyla büyülüyor Uzun yıllardır aşk yaşadığı Volkan Aslan ile 2019 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Aylin Coşkun, düğünde takılan takılarla gündem olmuştu. Coşkun düğününde takılan kilolarca altından bahsederek "Takılarla rahat 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim. Hesaplamadım ama çok var orada. İki taraf da ortaya bir ev parası bıraktı" demişti. Evrim Akın bu sefer de Zekeriyaköy'de yaşayan Aylin Coşkun'un lüks villasına konuk oldu
5.02.2024 Magazin
Dilan Polat'ın komşusu Seda Üren lüks evinin kapılarını açtı! O gece yaşananları anlattı
Dilan Polat'ın komşusu Seda Üren lüks evinin kapılarını açtı! O gece yaşananları anlattı Dilan Polat'la aynı sitede oturan Seda Üren evinin kapılarını açtı. Dilan Polat'ın taşınmadan önce kendisini aradığını söyleyen üren, yaşadıklarını tek tek anlattı.
25.12.2023 Magazin
Ünlü çift Boğaz manzaralı 4 katlı villada 30 kediyle yaşıyor
Ünlü çift Boğaz manzaralı 4 katlı villada 30 kediyle yaşıyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen programı 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' birbirinden ünlü isimlere konuk olmaya devam ediyor.
12.12.2023 Magazin
Ferhat Göçer, doktorluk yıllarında şiddete uğradığını itiraf etti!
Ferhat Göçer, doktorluk yıllarında şiddete uğradığını itiraf etti! Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, 'Film Gibi Hayatlar' programının konuğu olarak Hülya Koçyiğit'in sorularını yanıtladı. Doktorluk kariyerine konser yoğunluğu nedeniyle ara veren Göçer, sağlık sektöründeki şiddet olaylarına karşı duyduğu tepkiyi paylaştı.
26.11.2023 Magazin
Kuş gribi alarmı: 40 bin kümes hayvanı itlaf edilecek
Kuş gribi alarmı: 40 bin kümes hayvanı itlaf edilecek Japonya’da bir çiftlikte kuş gribinin yüksek bulaşıcılık özelliğine sahip H5 mutasyonu tespit edilmesinin ardından 40 bin kanatlı hayvanın tedbir amacıyla itlaf edileceği açıklandı.
25.11.2023 Yaşam
Ferhat Göçer'den Mauro Icardi paylaşımı! 'Göreve hazırım'
Ferhat Göçer'den Mauro Icardi paylaşımı! 'Göreve hazırım' Sanat hayatına atıldıktan sonra doktorluk kariyerine ara veren Ferhat Göçer, iki gol attığı Beşiktaş derbisinde sakatlık geçiren Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin, Bayern Münih karşısında forma giyebilmesi için göreve hazır olduğunu açıkladı.
23.10.2023 Magazin
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
100. yıl marşını kim yazdı, İlker Kömürcü kimdir? 100. yıl marşı sözleri (Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında hazırlan özel marş)
100. yıl marşını kim yazdı, İlker Kömürcü kimdir? 100. yıl marşı sözleri (Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında hazırlan özel marş) İlker Kömürcü kimdir? 100. yıl marşını yazan kim? Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında hazırlanan özel marş, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı programı töreni kapsamında Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından ilk defa icra edildi. Peki, İlker Kömürcü kimdir, 100. yıl marşını kim yazdı?
31.08.2023 Gündem
Ferhat Göçer'in büyük gururu: Oğlu Can, dünyanın en iyi 10 üniversitesinden birini kazandı
Ferhat Göçer'in büyük gururu: Oğlu Can, dünyanın en iyi 10 üniversitesinden birini kazandı Şarkıcı Ferhat Göçer'in oğlu Can dünyanın en iyi üniversitelerinden University College London'ı kazandı.
17.08.2023 Magazin
Ferhat Göçer'in annesi ile ilgili söylediği sözler herkesi duygulandırdı
Ferhat Göçer'in annesi ile ilgili söylediği sözler herkesi duygulandırdı Ferhat Göçer, dün akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı. Programına 'Yıllarım Gitti' ile başlayan sanatçı, sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelenlerle birlikte seslendirdi.
14.08.2023 Magazin
Emine Erdoğan: Türkiye her daim sahada olacak
Emine Erdoğan: Türkiye her daim sahada olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, mazlum coğrafyalara umut olmaya elbirliğiyle devam edeceklerini vurgulayarak, "Türkiye her daim sahada olacak, dünyanın vicdanı olmaya devam edecek" dedi.
9.08.2023 Gündem
Kuyumculardan sahte altın uyarısı! 'İnternetten altın alınmamasını tavsiye ediyoruz'
Kuyumculardan sahte altın uyarısı! 'İnternetten altın alınmamasını tavsiye ediyoruz' Siirt'te kuyumcular, düğün sezonunun başlamasıyla internet üzerinden altın satışı yapan bazı kişilerin akıl almaz yöntemlere başvurduğunu belirterek, vatandaşları güvenilir siteler ve kuyumculardan alışveriş yapması konusunda uyardı.  
9.05.2023 Yaşam
Ferhat Göçer'den itiraf geldi: Param yok diye Alpay'ı dinleyememiştim
Ferhat Göçer'den itiraf geldi: Param yok diye Alpay'ı dinleyememiştim Şarkıcı Ferhat Göçer, ‘Alpay’a Saygı 2’ albümünde, 87 yaşındaki usta sanatçının ‘Gözlerin’ parçasını yeniden yorumladı. Alpay'ı gençlik yıllarından beri çok severek dinlediğini belisten Ferhat Göçer, pop müziğk efsanesi ile ilgili bir anısını da anlattı.
9.05.2023 Magazin
Simge Sağın: Yeni şarkılarımla yerden yere vuracağım
Simge Sağın: Yeni şarkılarımla yerden yere vuracağım Sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertaintment’ın, genel koordinatörlüğünü ise Suat Yanç’ın üstlendiği, Dream Türk’ün sevilen müzik ve magazin programı 50 Fifty, 6 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de yayınlanacak yeni bölümünde Simge Sağın’ın son klibinin kamera arkasını ekrana getiriyor.
5.04.2023 Magazin
Gazeteci Tolga Akyıldız'dan acı haber
Gazeteci Tolga Akyıldız'dan acı haber Beyin kanaması geçiren gazeteci Tolga Akyıldız(50), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
3.04.2023 Gündem
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı!
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı! Oryantal Asena, sahnelere veda ettikten sonra gelinlik tasarımları yapmaya başladı.
7.11.2022 Magazin
Sinan Akçıl'ın sözleri Ferhat Göçer'i kızdıracak!  'Uyuz oluyorum o doktora'
Sinan Akçıl'ın sözleri Ferhat Göçer'i kızdıracak! 'Uyuz oluyorum o doktora' Şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, Özlem Esra Ada’nın sunduğu 'Pembe Masa' adlı programa konuk oldu. Çarpıcı açıklamalar yapan şarkıcı, 2019 yılında aralarının bozulduğu Ferhat Göçer'e yüklendi. Akçıl, yıllar önce kendisine 'medya maymunu' diyen Göçer için, "Ferhat’ı Ferhat yapan şarkıların üçte biri bana ait" açıklamasını yaptı.
18.10.2022 Magazin
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ferhat Göçer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferhat göçer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.