İsmi

İsmi

Son dakika ismi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ismi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ismi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismi gelişmeleri de dahil olmak üzere 30.870 ismi haberi bulunmuştur. Tüm ismi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
26.04.2024 İddaa
Adana'nın isminin hikayesi nereden geliyor? İşte anlamı ve tarihçesi
Adana'nın isminin hikayesi nereden geliyor? İşte anlamı ve tarihçesi Tarihi milattan önce 3 binli yıllara kadar uzanan Adana'nın ismi geçmişten günümüze değişik isimlerde anılmış ve kayıtlara geçmiştir.
26.04.2024 Adana
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Refüjdeki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı
Refüjdeki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı Adana'da, kontrolden çıkarak refüjdeki ağaca çarpan ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.
25.04.2024 Adana
Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Beşiktaş derken başka takıma imza atıyor
Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Beşiktaş derken başka takıma imza atıyor Trendyol Süper Lig takımlarından Antalyaspor'u çalıştıran ve ismi Beşiktaş ile de anılan Sergen Yalçın, sürpriz bir hamleye imza atabilir.
25.04.2024 Beşiktaş
Özür dilemeyince kıyamet koptu! Yıldız ismi artık affetmeyecek, kapıyı gösterdi
Özür dilemeyince kıyamet koptu! Yıldız ismi artık affetmeyecek, kapıyı gösterdi Galatasaray'da kadro dışı kalmasının ardından takım idmanlarına geri dönen ancak maçlarda forma giymeyen yıldız isim ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Yıldız isim Okan Buruk'tan özür dilemedi ve affedilmedi. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
Otomobilin lastiği patlayıp takla attı!
Otomobilin lastiği patlayıp takla attı! Diyarbakır'da otomobilin arka lastiğinin fırlayıp takla atmasıyla meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kazada araçta sıkışan 1 yaralı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı.Kaza yerinde inceleme yapan ekipler, otomobilin lastiğini olay yerinden 5 metre geride buldu.
24.04.2024 Gündem
Nuri Alço'dan güzel haberi eşi duyurdu: 'Terk etmedi sevdan beni'
Nuri Alço'dan güzel haberi eşi duyurdu: 'Terk etmedi sevdan beni' Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan haber var. Burcu Alço güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
23.04.2024 Magazin
Park halindeki servis aracına çarptı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi
Park halindeki servis aracına çarptı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Gebizli Mahallesi'nde bir kişi hızını alamayıp, cadde üzerinde park halinde bulunan servis aracına çarptı. Kaza anı saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
23.04.2024 Gündem
Fiilimsi Nedir, Ne İşe Yarar? Fiilimsiler Nasıl Bulunur?
Fiilimsi Nedir, Ne İşe Yarar? Fiilimsiler Nasıl Bulunur? Fiilimsiler, fiillere gelir ve fiilleri isim yaparlar. Fiilden türetilen bu sözcüklerin cümle içinde zarf, sıfat ya da isim olması mümkündür.
22.04.2024 Gündem
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı Türkiye Kültür Yolu Festivaline dahil edilen ve bu yıl 12. kez düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’da dün gece Murat Boz müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Karnavalın merkezi konser alanı Merkez Parkta sahne alan Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz, yüzbinlerce hayranını coşturdu.
23.04.2024 Adana
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler İzmir'in Balçova ilçesinde bir kişi ayrıldığı kız arkadaşının evine kapıda ödemeli yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi verdi. Eski sevgili, genç kadının evine çok sayıda sipariş verdi; kapıda kuryeler birikti. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Gündem
Komşusuna saldırdı! Özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi
Komşusuna saldırdı! Özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi İstanbul'un Fatih İlçesinin İskenderpaşa Mahallesi Feyzullah Efendi Sokak'ta üst komşusunun kapısını matkap ve balyozla açmaya çalışırken ateşe veren saldırgan, özel harekat polislerinin operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Bu sırada, evin içinde mahsur kalan 4 kişilik aile ise itfaiye ekipleri tarafından merdiven ile kurtarıldığı açıklandı.
19.04.2024 Gündem
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu Türkiye’nin otomobili TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, sedan modelinin ardından yeni B-SUV modeli T8X için çalışmaların başladığını söyledi.
19.04.2024 Gündem
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Trendyol Süper Lig'de bu sezon üçüncülülk için mücadele eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörler konusunda krizler yaşayan siyah-beyazlı takım son olarak Fernando Santos ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş, yeni sezon için flaş bir isimle anlaşmak için masaya oturacak. Liverpool'un hocası Jurgen Klopp detayı ise gündem oldu.
18.04.2024 Beşiktaş
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi Roman müziğinin efsane ismi Kobra Murat, Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcının yaptığı paylaşım kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı.
18.04.2024 Magazin
Metin Akpınar hasta mı? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar kaç yaşında?
Metin Akpınar hasta mı? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar kaç yaşında? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar hasta mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son günlerde kızı Duygu Nebioğlu ile gündeme gelen usta sanatçı, babalık davasını kazanan Nebioğlu ile de buluşmuştu. Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederek, "Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor" demişti. Peki Metin Akpınar'ın hastalığı var mı? Usta sanatçı Metin Akpınar kaç yaşında?
18.04.2024 Magazin
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı Avrupa Birliği ilişkilerdeki uzun duraklamanın ardından Türkiye'ye sıcak bir mesaj gönderirken, Avrupa medyası da Türkiye'nin 'kilit bir aktör' olduğunu yazdı. Euractiv'in ulaştığı AB'li kaynaklar ise Brüksel'de devam eden görüşmeler sırasında Almanya, İtalya ve İspanya'nın Türkiye'ye "somut" bir şeyler sunulması için baskı yaptığını yazdı.
18.04.2024 Dünya
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu Hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 yılında hayatını birleştiren Azra Akın, 2018 yılında da oğulları Demir'i kucağına almıştı. Çift ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı.
18.04.2024 Magazin
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi Adana'da 9 aylık hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kalarak can verdi. Doktorlar ameliyat ile bebeği kurtararak gözlem altına aldı.
18.04.2024 Adana
"Portakal" leylek 4 yıldır çok sevildiği mahalleye geliyor! "Onları çok seviyoruz"
"Portakal" leylek 4 yıldır çok sevildiği mahalleye geliyor! "Onları çok seviyoruz" Adana'nın Kozan ilçesinde "Portakal" ismi verilen ve mahalleli tarafından çok sevilen leylek, 4 yıldır aynı mahalleye gelip, aynı noktaya yuva yapıyor.
17.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı?
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı? İYİ Parti, 27 Nisan'da olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreye 11 gün kala partide başkanlık için 'ağabey formülü' gündeme geldi. Başkanlık yarışında yeni isimler aday olacak mı, kimlerin isimleri ön planda? İYİ Parti'deki son kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.
16.04.2024 Gündem
Zaha, Tete, Ziyech değil yeni transfer artık ilk 11'e giremez
Zaha, Tete, Ziyech değil yeni transfer artık ilk 11'e giremez Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktararak yıldız ismi sert şekilde eleştirdi.
16.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

İsmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.