Kundaklama

Kundaklama

Son dakika kundaklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kundaklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kundaklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kundaklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kundaklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 584 kundaklama haberi bulunmuştur. Tüm kundaklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında bir kişinin cesedinin bulunması olayı cinayet çıktı. Villanın bahçıvanı olan 40 yaşındaki Ali V.'nin boşanma aşamasındaki eşini mesajla rahatsız eden arkadaşı Mustafa Ş.'yi (52) birlikte kaldıkları villada bıçaklayarak öldürdüğü, 7 gün cesetle birlikte kaldığı, olayı örtbas etmek için de benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı. Katil zanlısı da kundaklama sırasında ağır yaralanmış, o anlar da çevredeki bir villanın güvenlik kamerasına yansımıştı.
2.04.2024 Gündem
Solingen'de yangın faciası! Biri bebek 4 Türk hayatını kaybetti
Solingen'de yangın faciası! Biri bebek 4 Türk hayatını kaybetti Almanya’nın Solingen kentinde dün gece 02.30 sularında çıkan yangında, biri bebek dört Bulgaristan Türkü hayatını kaybetti, 9'u ağır 21 kişi ise yaralandı. Savcılık faciaya ilişkin soruşturma başlattığını duyurdu.
26.03.2024 Gündem
Adana’da midibüsün kundaklama anı kameralara yansıdı! Çalışmalar devam ediyor
Adana’da midibüsün kundaklama anı kameralara yansıdı! Çalışmalar devam ediyor Adana’da bir kişi park halindeki midibüsü kundakladığı anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Olayı gerçekleştiren kişi kaçarak kayıplara karıştı.
14.03.2024 Adana
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Papua Yeni Gine’deki şiddet olaylarında can kaybı 16’ya yükseldi
Papua Yeni Gine’deki şiddet olaylarında can kaybı 16’ya yükseldi Papua Yeni Gine’de hükümetle maaş anlaşmazlığı yaşayan polislerin greve gitmesiyle yaşanan şiddet olaylarında hayatını kaybedenlerin sayısı 16’ya yükselirken, ülkede olağanüstü hal ilan edildi.
11.01.2024 Dünya
Ortağı olduğu oto tamirhanesini kundakladı; 2 dükkan ve 10 araç yandı
Ortağı olduğu oto tamirhanesini kundakladı; 2 dükkan ve 10 araç yandı Ankara'da oto tamirhaci Murat Y.'nin ortağı ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu iş yerini kundaklamasıyla, 2 dükkan ve 10 araç yanarak kullanılamaz hale geldi.
9.01.2024 Gündem
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri İsrail İstihbarat Servisi için Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri içinde olabilecekleri değerlendirilen kişilere yönelik İstanbul merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
2.01.2024 Gündem
MİT'ten SİHA'lı operasyon: Yeşil kategoride aranan terörist etkisiz
MİT'ten SİHA'lı operasyon: Yeşil kategoride aranan terörist etkisiz Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terörden arananlar listesinin yeşil kategorisinde yer alan ve metropollerde kundaklama eylemleri yapılması için çalışma yürüten PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Sebahat Ormanlı'yı, Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
14.12.2023 Gündem
Mağazayı kundakladı 4 katlı apartmanı ateşe verdi! Olayın nedeni ortaya çıktı
Mağazayı kundakladı 4 katlı apartmanı ateşe verdi! Olayın nedeni ortaya çıktı İzmir'in Karabağlar ilçesindeki bir cep telefonu mağazasında ve üst katlar ile yanındaki kasap dükkanında da maddi hasara neden olan yangının, kundaklama olduğu belirlenip, 1 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli emniyetteki ifadesinde, iş yeri sahibinin ablasına sarkıntılıkta bulunması nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini söyledi.
30.11.2023 Gündem
HAKAN AYI KİMDİR? Comanchero Çetesi lideri Hakan Ayık nereli, kaç yaşında, Comanchero (Komançero) ne demek?
HAKAN AYI KİMDİR? Comanchero Çetesi lideri Hakan Ayık nereli, kaç yaşında, Comanchero (Komançero) ne demek? İstanbul'da düzenlenen kafes operasyonunda "Comanchero" isimli uluslararası silahlı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda çete lideri Hakan Ayık da yakalandı. Peki Hakan Ayık kimdir? Comanchere çetesi Hakan Ayık aslen nereli, kaç yaşında?
2.11.2023 Gündem
'Comanchero' çetesi çökertildi! Hakan Ayık yakalandı
'Comanchero' çetesi çökertildi! Hakan Ayık yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’da düzenlenen ‘Kafes’ operasyonu ile Avusturalya merkezli olarak küresel çapta faaliyet gösteren ve liderliğini Hakan Ayık’ın (Reis) yaptığı uluslararası silahlı organize suç örgütü ‘Comanchero’ çökertildi. operasyonlar sonucunda 37 şüpheli şahıs yakalandı” dedi.
2.11.2023 Gündem
Barda yangın dehşetinde 2 kişi hayatını kaybetti! Korkunç gerçek polise yapılan itirafla ortaya çıktı
Barda yangın dehşetinde 2 kişi hayatını kaybetti! Korkunç gerçek polise yapılan itirafla ortaya çıktı İzmir'in Bayraklı ilçesi Fuat Edip Baksı Mahallesi Zeki Yavaş Sokak'taki bir barda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, iş yerinin tamamını sararken olayda 2 kişi hayatını kaybetti. Polise giden Esra Başkaya'nın itirafı gerçeği ortaya çıkardı. Beyanını daha sonra yalanlayan Başkaya, tutuklandı.
11.10.2023 Gündem
Türkiye'den Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ndeki cami saldırısına kınama
Türkiye'den Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ndeki cami saldırısına kınama Dışişleri Bakanlığı'nca, Limasol kentinde bulunan Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi'ne yapılan kundaklamaya ilişkin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ni (GKRY) kınandı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın tümüyle desteklendiği ifade edildi.
26.08.2023 Gündem
Marmaris'te yanan ormanlar yeni haliyle görüntülendi
Marmaris'te yanan ormanlar yeni haliyle görüntülendi Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınlarında küle dönen Bördübet ve Değirmenyanı bölgeleri, 1 yıl sonra Orman Genel Müdürlüğü'nün (OGM) çalışması ile yeniden yeşillendi.
6.08.2023 Yaşam
Veliefendi Hipodromu kundakçısının kimliği şoke etti! Derenin içinde bu halde yakalandı
Veliefendi Hipodromu kundakçısının kimliği şoke etti! Derenin içinde bu halde yakalandı Veliefendi Hipodromu çevresindeki yangınların kundaklama sonucu çıktığı belirlendi. Polis, güvenlik kamerasından yola çıkarak S.D.'yi gözaltına aldı. S.D.'nin seyis olarak çalışmaktayken 1 yıl önce işten çıkarıldı belirtildi.
5.08.2023 Gündem
Bakırköy Veliefendi Hipodrumu önünde yarış atlarını taşıyan 5 kamyonet yandı
Bakırköy Veliefendi Hipodrumu önünde yarış atlarını taşıyan 5 kamyonet yandı Bakırköy Hipodromu'nun yakınında aralarında yarış atlarının taşınmasında kullanılan kamyonetlerinde bulunduğu 5 araç yandı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken araçlar kullanılamaz hale geldi.
4.08.2023 Gündem
Korkunç rapor! 20 günde 295 orman yangını çıktı; 3 bin 160 hektar alan zarar gördü
Korkunç rapor! 20 günde 295 orman yangını çıktı; 3 bin 160 hektar alan zarar gördü Türkiye'de 12-18 Temmuz tarihleri arasında çıkan 147 orman yangını ve 166 ziraat yangının tamamı kontrol altına alındı. 1-20 Temmuz arasındaki 20 günlük dönemde 295 orman yangınında 3 bin 160 hektar alan zarar gördü. Geçen yıl aynı dönemde 197 orman yangını çıktı, 1438 hektar alan zarar gördü.
21.07.2023 Gündem
Türkiye'de son 20 günde 295 orman yangını çıktı! İşte kül olan alan
Türkiye'de son 20 günde 295 orman yangını çıktı! İşte kül olan alan Türkiye'de 12-18 Temmuz tarihleri arasında çıkan 147 orman yangını ve 166 ziraat yangının tamamı kontrol altına alındı. 1-20 Temmuz arasındaki 20 günlük dönemde 295 orman yangınında 3 bin 160 hektar alan zarar gördü. Geçen yıl aynı dönemde 197 orman yangını çıktı, 1438 hektar alan zarar gördü.
21.07.2023 Gündem
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın Stuttgart kentindeki Türk seyahat acentesine yönelik kundaklama girişimine tepki gösterdi.
19.05.2023 Gündem
6 kişinin öldüğü pansiyon yangınında kundaklama şüphesi
6 kişinin öldüğü pansiyon yangınında kundaklama şüphesi Yeni Zelanda’da 15 Mayıs’ta meydana gelen ve 6 kişinin ölümüne neden olan pansiyon yangınında polis, kundaklama şüphesiyle cinayet soruşturması başlattı.  
17.05.2023 Dünya
İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının sebebi belli oldu!
İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının sebebi belli oldu! İzmir'in Narlıdere ilçesinde bulunan Folkart Sitesi'ndeki yangınla ilgili itfaiye raporu tamamlandı. Rapora göre yangının çıkış nedeninin 'elektrik kontağı' olduğu belirtildi.
13.05.2023 Gündem
Rus kadının satışa çıkardığı milyonluk lüks otomobili kundaklandı
Rus kadının satışa çıkardığı milyonluk lüks otomobili kundaklandı Antalya’da Rus uyruklu Dağıstan Cumhuriyeti vatandaşı kadının 4,2 milyon lira değerindeki lüks otomobili, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklandı. Aracını geçen yıl satın aldığı öğrenilen Rus kadın üzüntü yaşarken, kundaklama anı güvenlik kamerasına yansıdı.
21.01.2023 Gündem
Zonguldak’ta 3 katlı apartmanda yangın paniği
Zonguldak’ta 3 katlı apartmanda yangın paniği Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 3 katlı apartmanda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği yangın sonra polis kundaklama şüphesi üzerine çalışma başlattı.
5.11.2022 Gündem
'Bilge Ana' Mevlüde Genç, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı
'Bilge Ana' Mevlüde Genç, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı Almanya'nın Solingen kentinde Neo-Nazilerce kundaklanan evinde kızları dahil 5 yakınını kaybedip, her şeye rağmen hoşgörü mesajları veren, bu nedenle 'Bilge Ana' olarak kabul edilen Mevlüde Genç'in (80) cenazesi, memleketi Amasya'nın Taşova ilçesinde toprağa verildi.
2.11.2022 Gündem
Bursa'da çiftlikte çıkan yangında kundaklama iddiası
Bursa'da çiftlikte çıkan yangında kundaklama iddiası Bursa’da, bir çiftlikte çıkan yangında restoran binası kullanılmaz hale geldi. Yangın itfaiye ekiplerinin bir saatlik müdahalesinin ardından kontrol altına alınırken, kundaklama şüphesi üzerinde duran polis ekipleri, şüpheli S.Y.’nin yakalanması için çalışma başlattı.
31.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kundaklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kundaklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.