Kuma

Kuma

Son dakika kuma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuma gelişmeleri de dahil olmak üzere 498 kuma haberi bulunmuştur. Tüm kuma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da bin 664 polis ile “Huzur ve Güven” uygulaması! Her yer arandı
Adana’da bin 664 polis ile “Huzur ve Güven” uygulaması! Her yer arandı Adana’da bin 664 polis ile gerçekleştirilen “Huzur ve Güven” uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 61 kişi yakalanırken 14 ruhsatsız silah ele geçirildi.
6.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü Konya'da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti. Ben, onun iyi ve kötü gününde hep yanındaydım. Onu neden öldürmek isteyeyim" dedi.
3.04.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Manzara izlemek istedi, 7 bin 500 TL’lik oldu
Manzara izlemek istedi, 7 bin 500 TL’lik oldu Antalya’nın Konyaaltı Sahili’nde arkadaşıyla manzara izleme isteyen otomobilin sahibi Berk Can, kuma saplandı. Çekici ve aracın masrafı 7 bin 500 TL'ye mal oldu.
15.02.2024 Gündem
Kar dalgası onlarca kenti vuracak! Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi, lapa lapa kar start verdi
Kar dalgası onlarca kenti vuracak! Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi, lapa lapa kar start verdi Kar yağışı ile ilgili son dakika uyarıları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul dahil onlarca kent için yoğun kar yağışı ve fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji ve uzmanlar tarafından yapılan açıklamalarda iller tek tek sıralandı. Lapa lapa kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alırken hava sıcaklıklarında ani düşüşler görülecek. Yapılan son dakika kar uyarılarının ardından pek çok kent güne beyaz örtüyle uyandı. Bir ilde kuma çalışanlarına idari izin verildi. Gün içerisinde kar yağışı dalga dalga yayılacak. İşte kar yağışı için alarm verilen kentler ve İstanbul kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
23.01.2024 Gündem
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası Esenyurt'ta 2022 yılından evinde başında vurulmuş halde bulunan ve intihar süsü verilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın eşi Abdulkerim Kılıç ilk olarak 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ancak sanığa verilecek cezanın geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önüne alarak bu cezayı müebbet hapis cezasına indirdi. Ceylan Kılıç'ın babası Cevdet Allahverdi, "Damadım olaydan önce tavanı kırıp kızıma,' 'Kendini as, sen kendini asmazsan ben seni öldürürüm' demiş. Kızım uyurken kafasından aşağıya kaynar su dökmüş. Bize kanlı peçete içinde kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar. Abdulkerim, kızımın satırla bacağına ve kafasına vurmuş" bunları sanığın kardeşiyle evli olan diğer kızım Gülşen eşime anlatmış" dedi.
11.01.2024 Gündem
'Eyyam-ı Bahur'gitti, daha sıcağı geliyor! Termometreler 40 dereceyi geçecek, yeni sıcaklık uyarısı geldi
'Eyyam-ı Bahur'gitti, daha sıcağı geliyor! Termometreler 40 dereceyi geçecek, yeni sıcaklık uyarısı geldi Hava sıcaklıkları ile ilgili yeni açıklama geldi. Kavurucu sıcaklar geliyor. Geçen hafta etkisini yitiren 'Eyyam-ı Bahur' sıcaklarının yerini bu hafta Basra'dan gelen sıcak hava dalgası alıyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, 'Bu yıl bugüne kadar ki en uzun sıcak hava dalgası. Kuma yumurta koysanız, 5 dakikada pişer. Bu nedenle dışarı çıkmayın.' dedi. Sıcaklık mevsim normallerinin 8 ila 10 derece üzerinde seyredecek. Termometreler Ankara'da 39, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 45 dereceyi gösterecek. ucu sıcaklar geliyor. Çok sayıda kentte sıcaklık alarmı verildi. Vatandaşlar dışarıya çıkmamaları konusunda uyarıldı.
14.08.2023 Gündem
Meteoroloji'den yağmur alarmı! İstanbul dahil 10 ili vuracak, iki gün sürecek
Meteoroloji'den yağmur alarmı! İstanbul dahil 10 ili vuracak, iki gün sürecek Meteoroloji'den son dakika yağmur alarmı geldi. Kuvvetli sağanak yağış geliyor. Salı ve çarşamba günleri sürecek olan yağış İstanbul dahil çok sayıda ili vuracak. Sıcaklıklar düşecek. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, 'Bu yıl bugüne kadar ki en uzun sıcak hava dalgası. Kuma yumurta koysanız, 5 dakikada pişer. Bu nedenle dışarı çıkmayın.' dedi. Peki önümüzdeki günlerde hava durumu nasıl olacak? İşte hava durumuyla ilgili son dakika tüm detaylar...
14.08.2023 Yaşam
Denize girenlere kritik uyarı yapıldı! Plajlarda 'trakonya' tehlikesi
Denize girenlere kritik uyarı yapıldı! Plajlarda 'trakonya' tehlikesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Tevfik Tansel Tanrıkul, zehirli bir balık türü olan trakonyaya dikkat çekip, denize girenleri uyardı. Prof. Dr. Tanrıkul, "Trakonyanın sırt yüzgeci ve solungaç kapaklarının üzerindeki dikenler, plajdaki kişilerin ayaklarına batabiliyor. Özellikle yoğun olan plajlarda üzerlerine basanlar olması nedeniyle de zehirlenme vakaları yaşanıyor" dedi.
8.08.2023 Yaşam
Ziya ve Alanur kozlarını paylaşıyor! Veda Mektubu 5. bölümde neler oldu?
Ziya ve Alanur kozlarını paylaşıyor! Veda Mektubu 5. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 5. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte 5. bölümünde yaşananlar...
28.03.2023 Magazin
Deprem bölgesinde yıkılmayan yapıların sırrını binanın müteahhidi açıkladı
Deprem bölgesinde yıkılmayan yapıların sırrını binanın müteahhidi açıkladı Kahramanmaraş'ta peş peşe gelen depremler 11 ile ağır hasar verdi, bir çok bina yıkıldı ya da ağır hasar aldı. Bölgeyi vuran 7.6 şiddetindeki depremde etrafındaki tüm binalar yıkılmasına rağmen ayakta kalan binanın görüntüleri çok konuşulmuştu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ayakta kalan apartmanın müteahhidi ile konuştu.
18.02.2023 Gündem
Fatma çıplak halde ölü bulunmuştu! Annesi damadı savundu: Kocam üzerime kuma getiriyor
Fatma çıplak halde ölü bulunmuştu! Annesi damadı savundu: Kocam üzerime kuma getiriyor Fatih'te intihar ettiği ihbarı yapılan 21 yaşındaki Fatma Narman'ın, ihbarı yapan evli olduğu erkek tarafından vurularak öldürüldüğü belirlenmişti. Narman evde çıplak şekilde ölü bulunmuştu. Fatma Narman'ın eşi Yalçın Narman, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınıp tutuklandı. Cinayet davasının ilk duruşmasında ise anne Şekra Genç'in sözleri şoke etti. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Gündem
Sosyal medyadan tanıştığı evli erkekle ilişki yaşadı! Gizli yazdığı not kağıtlarında rezaleti itiraf etti
Sosyal medyadan tanıştığı evli erkekle ilişki yaşadı! Gizli yazdığı not kağıtlarında rezaleti itiraf etti İstanbul Esenyurt'ta dehşet bir olay yaşandı. 36 yaşındaki Emine Özdemir, aylar önce sosyal medya üzerinden evli bir erkekle tanıştı. İlk aylarda ilişkilerinde sorun olmayan çift, ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşamaya başladı. Evli olduğu sevgilisinin eşinden ayrılmasını bekleyen Özdemir günler geçtikçe umudunu yitirdi. Şiddet görmeye başlayan Özdemir, geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta oturduğu evin penceresinden atladı. Yoğun bakımda tedavi gören Özdemir'in gizli olarak yazdığı not kağıtları ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Yaşam
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun gizli sığınak gerçeği gün yüzüne çıkardı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Tarımda bir ilk! Mısırı kuma ekti, yüzde 20 fazla verim aldı
Tarımda bir ilk! Mısırı kuma ekti, yüzde 20 fazla verim aldı Türkiye’de ilk kez Adana’da kumda mısır yetiştirildi. 180 dönüm alanda yetiştirilen mısırda hasat yapıldı. Normal toprağa göre yüzde 20 fazla verim alınan mısırın gelecek yıllardan itibaren kumda ekiminin yaygınlaşması bekleniyor.
26.08.2022 Ekonomi
Plajda dehşet veren olay! Güneşlenen kadının göğsüne şemsiye saplandı, hayatını kaybetti
Plajda dehşet veren olay! Güneşlenen kadının göğsüne şemsiye saplandı, hayatını kaybetti Plaja güneşlenmeye giden 63 yaşındaki kadın, rüzgardan havalanan plaj şemsiyesinin göğsüne saplanması nedeniyle hayatını kaybetti.
13.08.2022 Dünya
Üniversite tercihlerini son günlere bırakanlar dikkat! Uzmanlar uyarıyor!
Üniversite tercihlerini son günlere bırakanlar dikkat! Uzmanlar uyarıyor! 27 Temmuz’da başlayan üniversite tercih dönemi 5 Ağustos’ta sona eriyor. Üniversite adayları tercih listelerini oluşturuyor. YKS tercihlerini son günlere bırakan adaylara önerilerde bulunan Psikolog Saime Serpil Özgül, adayları istemedikleri bölümleri yazmamaları konusunda uyarıyor. Adaylara seslenen Özgül, “En öncelikli dikkat edilmesi gereken puana göre değil, istediğin bölüm üzerine yapılan tercihlerdir” diyor.
2.08.2022 Eğitim
Sarıyer’de plajda korku dolu anlar! Şoka giren kadını defalarca tokatladı
Sarıyer’de plajda korku dolu anlar! Şoka giren kadını defalarca tokatladı Sarıyer Kilyos plajında denize giren 5 yaşındaki çocuk, boğulma tehlikesi geçirince ortalık karıştı. Denizden çıkarılan çocuğuna kalp masajı yapıldığını gören annesi sinir krizi geçirdi. Kadını bir başka kadın defalarca tokatlarken, hayata döndürülen çocuk ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
15.07.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş enflasyon mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş enflasyon mesajı Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. "Kimseyi işsiz bırakmadık, aç bırakmadık, açıkta bırakmadık" diyen Erdoğan, enflasyonun şubat-mart ile birlikte kontrol altına alınacağını açıkladı. İsveç-Finlandiya mutabakatına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO'nun kayıtlarına artık PKK, YPG ve FETÖ'nün terör örgütü olarak girdiği söyledi. Ayrıca Erdoğan, 2023 seçimi için şu mesajı verdi: Bu seçim kırgınlıkla hareket edilecek bir seçim değildir.
6.07.2022 Siyaset
Yengesinin üzerine kuma getirmek isteyen abisini öldürdü!
Yengesinin üzerine kuma getirmek isteyen abisini öldürdü! Balıkesir'in Edremit ilçesinde ikinci evliliğe onay vermedikleri için eşini, annesini ve babasını darp ettiği iddia edilen bir kişi; 14 yaşındaki erkek kardeşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olaydan sonra kaçan erkek kardeş, polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.
28.06.2022 Yaşam
CHP lideri Kılıçdaroğlu: İslam dünyasının temel problemlerinin tek çözümü adalettir
CHP lideri Kılıçdaroğlu: İslam dünyasının temel problemlerinin tek çözümü adalettir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türk Ocakları'nın kuruluşunun 110. yılında düzenlenen İslam Dünyası Meseleleri ve Çözüm Yolları Sempozyumu'na katıldı.
27.06.2022 Siyaset
Mafya karşıtı savcı ve eşine balayında korkunç infaz!
Mafya karşıtı savcı ve eşine balayında korkunç infaz! Dünya Kolombiya'da gerçekleşen korkunç infazı konuşuyor. Evlendikten sonra Kolombiya'ya balayına giden Paraguaylı savcı Pecci ve gazeteci eşi Aguilera, cennet ada Baru'dan paylaştıkları son fotoğrafta bebek beklediklerini yazdı. Saatler sonra plajda güneşlenirken sahile doğru bir jet ski yaklaştı, iki el silah sesi tüm Güney Amerika'da şok etkisi yarattı.
11.05.2022 Dünya
Dünyanın en yaşlı insanı kaç yaşında öldü? Kane Tanaka öldü mü, kaç yaşında, kimdir?
Dünyanın en yaşlı insanı kaç yaşında öldü? Kane Tanaka öldü mü, kaç yaşında, kimdir? Dünyanın en yaşlı insanı olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Japon Kane Tanaka hayatını kaybetti. Peki, Dünyanın en yaşlı insanı kaç yaşında öldü? Kane Tanaka kimdir?
25.04.2022 Dünya
Bakan Soylu'dan 'güçlendirilmiş sistem' yorumu: Millet bu treni geri döndürecek değil
Bakan Soylu'dan 'güçlendirilmiş sistem' yorumu: Millet bu treni geri döndürecek değil İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Varsın birileri, eski vesayeti allayıp pullayıp tekrar canlandırmaya, güya 'güçlendirilmiş sistem' diye tekrar başımıza bekçi dikmeye kalksın. Devletimiz bugün güçlüdür, devletimiz bugün hızlıdır, devletimiz bugün etkili ve acziyete düşmeyen bir devlettir. Millet bu treni geri döndürecek değildir" dedi.
1.03.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kuma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.