Kuleba

Kuleba

Son dakika Kuleba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuleba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuleba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuleba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuleba gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 kuleba haberi bulunmuştur. Tüm kuleba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Karadeniz Tahıl Girişimi sürecinin yeniden başlamasını istiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Karadeniz Tahıl Girişimi sürecinin yeniden başlamasını istiyoruz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kiev ziyareti kapsamında Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile yaptığı basın toplantısında “Şu anda tahıl ihracatı için alternatif yollar arandığını biliyoruz. Bu yolların riskler barındırdığını görüyoruz. Karadeniz Tahıl Girişimi sürecinin yeniden başlamasını istiyoruz. Tüm taraflarla diyaloğa her zaman devam edeceğiz” dedi.
25.08.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile görüştü.
5.08.2023 Gündem
Bakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı ile tahıl girişimini görüştü
Bakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı ile tahıl girişimini görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
5.08.2023 Gündem
Ukrayna'dan çarpıcı çıkış: Putin'i döndürebilecek tek kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan
Ukrayna'dan çarpıcı çıkış: Putin'i döndürebilecek tek kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması’na döndürebilecek tek kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etti.
3.08.2023 Dünya
Bakan Fidan'dan Londra'da peş peşe kritik görüşmeler
Bakan Fidan'dan Londra'da peş peşe kritik görüşmeler Ukrayna İyileştirme Konferansı kapsamında İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan dün ikili görüşmelerde bulundu.
22.06.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan, Ukraynalı mevkidaşı ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan, Ukraynalı mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile telefonda görüştü.
8.06.2023 Gündem
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna’nın güneyinde, Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’nde meydana gelen patlama sonucu baraj çöktü. Herson kentindeki Ukrayna vatandaşları olası su baskınlarına karşı uyarılırken, tehlike altındaki bölgelerde tahliye kararı verildi.
6.06.2023 Dünya
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Bugün tarihi bir gün
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Bugün tarihi bir gün NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, bugün Belçika’nın başkenti Brüksel’de yapılan NATO Dışişleri Bakanları toplantısı öncesinde basına açıklama yaptı. Stoltenberg, “Bugün tarihi bir gün. Çünkü birkaç saat içinde Finlandiya'yı İttifakımızın otuz birinci üyesi olarak karşılayacağız. Bu, Finlandiya'yı daha güvenli ve NATO'yu daha güçlü yapacak” dedi.
4.04.2023 Dünya
Stoltenberg: Finlandiya yarın NATO’ya katılacak
Stoltenberg: Finlandiya yarın NATO’ya katılacak NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Finlandiya'nın NATO üyeliği ile ilgili yaptığı açıklamada, "Finlandiya 31'inci üye olarak yarın NATO'ya katılacak" dedi. Finlandiya Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ülkenin 4 Nisan’da NATO’ya resmen üye olacağı duyuruldu.
3.04.2023 Dünya
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı Birleşmiş Milletler toplantısında söz alan Letonyalı politikacı Rihards Kols, dünya gündemine oturdu. Rus işgalinin başında yaşananlara atıfta bulunan Kols küfür etti, salondakilerin tepkisi ise dünya basınına bomba gibi düştü.
28.02.2023 Gündem
Ukrayna'nın başkenti Kiev kâbusa uyandı! Sivillere uyarı: Sığınaklardan çıkmayın!
Ukrayna'nın başkenti Kiev kâbusa uyandı! Sivillere uyarı: Sığınaklardan çıkmayın! AFP'de yer alan son dakika haberine göre, Ukrayna'nın kalbi Kiev güne saldırı haberi ile uyandı. Ülkenin başkenti Kiev Rus saldırısının hedefi oldu. Kiev Oblast Valisi Oleksiy Kuleba'dan sivillere 'sığınaklarda kalın' çağrısı yapıldı.
19.12.2022 Dünya
Zelenskiy: Ukrayna şehirlerine, çoğu enerji altyapısını hedef alan 85 füze saldırısı düzenlendi
Zelenskiy: Ukrayna şehirlerine, çoğu enerji altyapısını hedef alan 85 füze saldırısı düzenlendi Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın bugün düzenlediği saldırılarda Ukrayna topraklarına 85 füze fırlattığını belirterek, söz konusu füzelerin çoğunun enerji altyapısını hedef aldığını aktardı.
15.11.2022 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a tepki: Devam ederse karşılık vereceğiz
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a tepki: Devam ederse karşılık vereceğiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelik süreçlerine ilişkin, "Her 2 ülke de bazı adımlar attı ancak bu aşamada taahhütlerini yerine getirdiklerini söylemek zor. Gelecekte atılacak adımların belirlenmesi konusunda yapılacak toplantının kritik olduğunu değerlendiriyoruz" dedi. Çavuşoğlu, bazı Türk yetkililere Yunanistan’a giriş izni verilmemesiyle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.11.2022 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan “tahıl koridoru” diplomasi trafiği
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan “tahıl koridoru” diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
2.11.2022 Siyaset
Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ın Kiev'de korku dolu anları!
Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ın Kiev'de korku dolu anları! Ukrayna'ya giden Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ın ziyareti paniğe sahne oldu. Yunan bakanın Kiev'de bulunduğu sırada sirenler çaldı. Yunan basını o an yaşanılanları sayfalarına taşıdı.
19.10.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Ukraynalı mevkidaşı Kuleba ile telefonda görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Ukraynalı mevkidaşı Kuleba ile telefonda görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile telefonda görüştü. Görüşmede iki bakan Ukrayna'daki son durum hakkında fikir alışverişinde bulundu.
10.10.2022 Gündem
Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba: "Ukrayna için hiçbir şey değişmedi"
Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba: "Ukrayna için hiçbir şey değişmedi" Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitry Kuleba, Donetsk, Luhansk, Zaporijya ve Herson bölgelerinin Rusya topraklarına katılmasına ilişkin, "Ukrayna için hiçbir şey değişmedi" dedi.
30.09.2022 Dünya
UAEA'den Zaporijya açıklaması: Durum acilen normale dönmeli
UAEA'den Zaporijya açıklaması: Durum acilen normale dönmeli Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Grossi, Ukrayna'daki Zaporijya Nükleer Santrali'ndeki durumun endişe verici olmaya devam ettiğini söyleyerek, santraldeki durum için "acilen normale dönmeli" dedi.
21.09.2022 Dünya
Putin, Rusya'da kısmi seferberlik ilan etti
Putin, Rusya'da kısmi seferberlik ilan etti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da kısmi seferberlik ilan etti.
21.09.2022 Dünya
ABD'den Rusya ile ilgili bomba iddia: Kanıtlar var, asker topluyor!
ABD'den Rusya ile ilgili bomba iddia: Kanıtlar var, asker topluyor! ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Rusya'nın Ukrayna'da yapacağı herhangi bir sözde referandumun ABD tarafından kabul edilmeyeceğini açıkladı.
20.09.2022 Dünya
Kuleba: Sahte referandumlar hiçbir şeyi değiştirmeyecek
Kuleba: Sahte referandumlar hiçbir şeyi değiştirmeyecek Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitriy Kuleba, Ukrayna'dan ayrılarak tek taraflı olarak bağımsızlığını ilan eden Donetsk ve Luhansk bölgelerinin, Rusya'ya bağlanmak için 23 ve 27 Eylül tarihlerinde referandum düzenleme kararı almasının ardından yaptığı açıklamada, "Sahte referandumlar hiçbir şeyi değiştirmeyecek" dedi.
20.09.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Ukraynalı mevkidaşı Kuleba ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Ukraynalı mevkidaşı Kuleba ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukranya Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile telefon görüşmesi yaptı.
30.06.2022 Gündem
Ukrayna’dan Suriye’ye yaptırım
Ukrayna’dan Suriye’ye yaptırım Suriye’nin Ukrayna’nın doğusundaki Rus yanlısı ayrılıkçı Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Luhansk Halk Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını tanımasının ardından Ukrayna, Suriye’ye karşı ticaret ambargosunun yanı sıra tüzel ve bireysel kişilere yaptırım uygulanacağını duyurdu.
30.06.2022 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan 'U dönüşü'! Zelenski'nin tepkisi sosyal medyada viral oldu...
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan 'U dönüşü'! Zelenski'nin tepkisi sosyal medyada viral oldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarında saldırıları devam ederken Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İtalya Başbakanı Mario Draghi ve Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis, başkent Kiev'i ziyaret etti. tarihi ziyarete ise Zelenski ile Macron'un bu kareleri damga vurdu. Daha önce yaptığı açıklamalar ile Ukrayna'yı kızdıran Macron'dan ise geri adım geldi.
17.06.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Ankara'ya geldi
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Ankara'ya geldi Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya geldi.
7.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kuleba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuleba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.