Bakan Fidan

Bakan Fidan

Son dakika bakan fidan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan fidan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan fidan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Fidan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan fidan gelişmeleri de dahil olmak üzere 669 bakan fidan haberi bulunmuştur. Tüm bakan fidan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan Rus mevkidaşıyla görüştü
Bakan Fidan Rus mevkidaşıyla görüştüDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rus mevkidaşı Serger Lavrov ile görüşme gerçekleştirdi.
26.07.2024Gündem
Bakan Fidan'dan ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisi: Alkışlayanlar tarihe bir suçlunun destekçileri olarak geçti
Bakan Fidan'dan ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisi: Alkışlayanlar tarihe bir suçlunun destekçileri olarak geçtiBakan Fidan, Netanyahu'nun ABD Kongresi'ne onur konuğu olarak davet edilmesi, ve kürsüde konuşma yaptığı sırada dakikalarca alkışlanmasına tepki göstererek, "Netanyahu'yu ayakta alkışlayanlar tarihe eli kanlı bir suçlunun destekçileri olarak geçmiş, ahlaki pusulanın tamamen ortadan kalktığı bir resme tüm insanlık tanıklık etmiştir." açıklamasında bulundu.
25.07.2024Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan: Görüşmeden şart koyacaksak görüşmenin anlamı yok
Dışişleri Bakanı Fidan: Görüşmeden şart koyacaksak görüşmenin anlamı yokDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad görüşmesine ilişkin, "Cumhurbaşkanımız böyle bir teklifte bulundu, yani bizler de bu konuyla ilgili çalışıyoruz. Şimdi bir şey söylemek için erken" dedi. Fidan, Şam’ın, Türkiye’yle ilişkilerin yeniden eski haline dönmesi için şart koştuğu iddiasıyla ilgili ise "Bize şu ana kadar yapılmış herhangi bir şart yok. Eğer zaten görüşmeden birbirimize şart koyacaksak görüşmenin bir anlamı yok" dedi.
24.07.2024Gündem
Bakan Fidan'dan 'Suriye ile normalleşme' açıklaması
Bakan Fidan'dan 'Suriye ile normalleşme' açıklamasıDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile düzenlediği ortak basın toplantısında Suriye'de normalleşme sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve "Suriye ilgili olarak Cumhurbaşkanımız liderlik vizyonunu kullanarak en üst düzeyden bir barış çağrısında bulunmuştur. Bu son derece kıymetli bir çağrıdır. Umarım bunun değerini anlarlar. Bizim beklentimiz bunun dikkate alınmasıdır." dedi.
14.07.2024Gündem
3. Dünya Savaşı Hakan Fidan açıklaması! Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı, Güney Kore, ABD ve Japonya ile 3. Dünya Savaşı çıkacak mı?
3. Dünya Savaşı Hakan Fidan açıklaması! Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı, Güney Kore, ABD ve Japonya ile 3. Dünya Savaşı çıkacak mı?Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'deki katliamları ve Rusya-Ukrayna savaşının 3. Dünya Savaşı'na yol açabileceğini söyledi. "Dünya bu senaryoyu ciddiye almalı, böyle bir risk var" dedi. Bakan Fidan, Netanyahu hükümetinin, Hamas'ı bahane ederek Filistin işgalini meşrulaştırmak istediğini de söyledi. İsrail, İran, Lübnan, ABD, Rusya, Çin ve Kuzey Kore arasında karşılıklı tehditler “3. Dünya Savaşı mı çıkıyor?” sorusunun sorulmasına yol açtı. Peki, 3. Dünya Savaşı çıkar mı?
27.06.2024Dünya
Türkiye'den tepki gecikmedi! Bakan Fidan toplantıdan ayrıldı
Türkiye'den tepki gecikmedi! Bakan Fidan toplantıdan ayrıldı15-16 Haziran tarihlerinde İsviçre’de yapılan Ukrayna Barış Zirvesi sonunda kabul edilen ve kamuoyuyla paylaşılan Ortak Bildiri’ye Fener Rum Patrikhanesi’nin isminin de imzacı olarak eklenmesine Türkiye'den anında tepki geldi. Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre Patrikhane’nin ismi, Zirve Ortak Bildirisine toplantının bitiminden günler sonra eklendi. Dışişleri Bakanlığı'nın konuya tepki göstermesi üzerine İsviçre ve Ukrayna makamları Patrikhane’nin isminin yer almadığı yeni bir liste yayınlamak zorunda kaldı. Bakan Fidan ise toplantıdan bir gün önce İsrail ve GKRY’nin de davet edildiği öğrenince Zirve’nin ana oturumunda konuştuktan hemen sonra toplantı salonundan ayrıldı.
26.06.2024Gündem
Bakan Fidan: YPG konusunda 2,5 ülkeyle sorunluyuz
Bakan Fidan: YPG konusunda 2,5 ülkeyle sorunluyuzDışişleri Bakanı Hakan Fidan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşmesinin detaylarını açıkladı. Avrupa ve ABD'deki seçimlere dikkat çekti. İşte detaylar...
24.06.2024Gündem
Putin, Bakan Fidan'ı kabul edecek
Putin, Bakan Fidan'ı kabul edecekKremlin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bugün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı kabul edeceğini açıkladı.
11.06.2024Gündem
Bakan Fidan Azerbaycan Dışişleri Bakanı ile görüştü
Bakan Fidan Azerbaycan Dışişleri Bakanı ile görüştüDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Jeyhun Bayramov ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
10.06.2024Gündem
Bakan Fidan’dan Körfez ülkelerine “İsrail’e baskı” çağrısı
Bakan Fidan’dan Körfez ülkelerine “İsrail’e baskı” çağrısıDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da düzenlenen Türkiye-Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) Yüksek Düzeyli Stratejik Diyalog Dışişleri Bakanları 6. Toplantısı’nda, “Hepimizi İsrail ve müttefikleri üzerinde baskı kurmak için elimizdeki tüm imkanları kullanmaya çağırıyorum” dedi.
9.06.2024Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan, Rusya’yı ziyaret edecek
Dışişleri Bakanı Fidan, Rusya’yı ziyaret edecekDışişleri Bakanı Hakan Fidan, 10-11 Haziran 2024 tarihlerinde Rusya Federasyonu’nu ziyaret edecek.
9.06.2024Gündem
Dışişleri Bakanlığı'nda yeni görev dağılımı
Dışişleri Bakanlığı'nda yeni görev dağılımıDışişleri Bakanlığı’nda başlayan reform süreci bakan yardımcılıklarına yapılan atamalarla devam ediyor. Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile Nuh Yılmaz, Burhanettin Duran ve Ayşe Berris Ekinci Bakan Yardımcısı olarak atandı.
18.05.2024Gündem
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmelerDışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken telefonda görüştü. Bakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
15.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Miçotakis görüşmesi sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Miçotakis görüşmesi sona erdiCumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesi sona erdi.
13.05.2024Gündem
Bakan Fidan: Türkiye, İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacak
Bakan Fidan: Türkiye, İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacakDışişleri Bakanı Fidan Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile temaslarda bulundu. Bakan Fidan, Türkiye'nin İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacağını bildirdi.
1.05.2024Gündem
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştüDışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da ABD Dışişleri Bakanıile görüştü.
29.04.2024Gündem
Bakan Fidan, Suudi mevkidaşı ile görüştü!
Bakan Fidan, Suudi mevkidaşı ile görüştü!Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile telefonda görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Gazze’deki son durum ve bölgesel gelişmeler ele alındı.
25.04.2024Gündem
Bakan Fidan: Irak ile 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı
Bakan Fidan: Irak ile 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandıDışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanımızın Irak'ı ziyaretinde 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı" dedi.
21.04.2024Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizinde başından beri Mısır'la ortak hareket ettik
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizinde başından beri Mısır'la ortak hareket ettikİstanbul'da Mısırlı mevkidaşı Şükri'yi ağırlayan Bakan Hakan Fidan, Gazze Şeridi'ndeki durumun yanı sıra Libya, Somali ve Sudan gibi başlıkların ele alındığını söyledi.
20.04.2024Gündem
Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştüDışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile karşı tarafın talebi üzerine bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
19.04.2024Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştüDışişleri Bakanı Hakan Fidan, bölgedeki krize ilişkin ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.
14.04.2024Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştüDışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
14.04.2024Gündem
Bakan Fidan: İsrail'e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık
Bakan Fidan: İsrail'e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdıkDışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail’in, Gazzelilere yardım ulaştırma girişimimizi engellemesinin bahanesi olamaz. Bu durum karşısında İsrail’e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık" dedi.
8.04.2024Gündem
Bakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Slot ile görüştü
Bakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Slot ile görüştüDışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Toplantısı’na katılmak üzere gittiği Belçika’nın başkenti Brüksel’de Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile görüştü.
4.04.2024Vatan TV
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacakDışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3-4 Nisan tarihlerinde NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e gidecek.
2.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Fidan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan fidan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.