Kudüs

Kudüs

Son dakika kudüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kudüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kudüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kudüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kudüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.898 kudüs haberi bulunmuştur. Tüm kudüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti!
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha Gül'ün Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası fuaye alanında düzenlenen sergiyi ziyaret etti.Bakan Göktaş, "Bizler de onların her türlü yanlarında olmak için gayret sarf ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra resmi ziyaretler kapsamında Irak'a gitti. Resmi törenin ardından Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid görüşme gerçekleştirdi ve heyetler arasında anlaşmalar imzalandı. İki lider basın açıklaması yaptı. Erdoğan, konuşmasında terörle mücadele konusundaki iş birliğine dikkat çekerek "PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz" dedi.
22.04.2024 Gündem
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız” G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024 Dünya
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva’ya Filistin mektubu gönderdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva’ya Filistin mektubu gönderdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva’ya gönderdiği Filistin konulu mektupta, "Öldürmenin tüm Semavi dinlerce haram kılındığı bilincine sahip olan insanlık, Gazze'de uluslararası hukukun ve uluslararası insancıl hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade etmemelidir" dedi.
13.04.2024 Gündem
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
Kızıl İnek nedir, yeniden hortlayan Kızıl İnek Kehaneti ne anlama geliyor?
Kızıl İnek nedir, yeniden hortlayan Kızıl İnek Kehaneti ne anlama geliyor? Teksas eyaletinde bulunup İsrail'e getirilen ve antik bir kehaneti gerçekleştirmek iddiasıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran kızıl inekler yeniden gündeme geldi. Üçüncü Tapınak'ın inşasıyla ilgili 2 bin yıllık bir kehanetin gerçekleşmesine yönelik iddialar kızıl ineklerle birlikte sorgulanmaya başlandı. İneklerin yakın zamanda kurban edileceği ve bu durumun Mescid-i Aksa'nın kaderini etkileyebileceği öne sürülüyor. Peki, Kızıl İnek Kehaneti nedir?
12.04.2024 Yaşam
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
11.04.2024 İddaa
Bakan Tekin: Bayramı buruk yaşıyoruz
Bakan Tekin: Bayramı buruk yaşıyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'un Yakutiye İlçesinde bayram mesajı verdi. Bayramı buruk yaşadığımızı vurgulayan Tekin,"İsrail'in vahşice saldırıları neticesinde din kardeşlerimiz ramazan ayını yaşamadıkları gibi bayrama da doğru dürüst erişemeyecekler" dedi.
9.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, Gazze, deprem bölgesi, ekonomi, terörle mücadele ve 31 Mart seçimlerine ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.
9.04.2024 Gündem
AK Parti'li Çelik: Cumhurbaşkanımızın Filistin tutumuna ilişkin saldırılar hukuksuzdur
AK Parti'li Çelik: Cumhurbaşkanımızın Filistin tutumuna ilişkin saldırılar hukuksuzdur AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Filistin davasını milli siyasetimizin temel unsurlarından biri olarak değerlendiren Cumhurbaşkanımızın Filistin konusundaki tutumuna ilişkin saldırılar mesnetsiz, haksız, izansız ve hukuksuzdur" dedi.
8.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Büyükelçiler İle İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Ramazan ayının vazgeçilmezi hurma tezgahlarını süslüyor! Kilo fiyatı açıklandı
Ramazan ayının vazgeçilmezi hurma tezgahlarını süslüyor! Kilo fiyatı açıklandı Ramazan ayı boyunca sofraların vazgeçilmezlerinden olan hurma tezgahları süslüyor.
12.03.2024 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'ya tepki: Yaptığı açıklamalar yok hükmündedir
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'ya tepki: Yaptığı açıklamalar yok hükmündedir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Masum insanların hayatını topluca hedef alan Netanyahu yönetiminin ve katliam şebekesinin, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir." dedi.
10.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Batılı güçlerin de sınırsız desteğiyle Netanyahu ve gözü dönmüş yönetimi, Filistin halkına yönelik apaçık bir soykırım uygulamaktadır. Netanyahu ve cinayet ortakları döktükleri her damla kanın hesabını hukuk ve maşeri vicdan önünde mutlaka verecektir” dedi.
5.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözler eylemle desteklenmedikçe ne Filistin'deki zulmü durdurmanın, ne de uluslararası sisteme güveni yeniden inşa etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Uluslararası toplum Filistin halkına borcunu ancak Filistin Devleti'nin kurulmasıyla ödeyebilir. Bunun için 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğü haiz Filistin Devleti'nin teşekkülü sağlanmalı. Bu maksatla garantörlüğü de içerecek şekilde sorumluluk almaya Türkiye olarak hazır olduğumuzu belirttik" dedi.
1.03.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Ömer Çelik: ABD'nin Gazze vetosu utanç verici
Ömer Çelik: ABD'nin Gazze vetosu utanç verici AK Parti MYK toplantısıyla ilgili Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Sözcü Çelik yaptığı açıklamada, "Sınırlarımızın etrafında 'teröristan' adacıklarını kurmak isteyenlere şimdiye kadar müsaade etmedik ve bunda sonra da etmeyeceğiz." dedi. ABD'nin Gazze için veto kararına tepki gösteren Çelik, "Uluslararası kurullar bunu durduramıyorsa hiçbir işe yaramıyorlar demektir. Bu kurumlara ihtiyaç yok demektir." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Gündem
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kudüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kudüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.