Küçük Çocuk

Küçük Çocuk

Son dakika küçük çocuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küçük çocuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küçük çocuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küçük Çocuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küçük çocuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.778 küçük çocuk haberi bulunmuştur. Tüm küçük çocuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da korkunç ölüm! 5 yaşındaki çocuk parktaki su birikintisinde can verdi
İstanbul'da korkunç ölüm! 5 yaşındaki çocuk parktaki su birikintisinde can verdi Küçükçekmece'de bulunan bir parkta yapılan kazı çalışmaları sırasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
27.04.2024 Gündem
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü!
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü! Kahramanmaraş'ta küçük çocuk kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. 4 yaşındaki Sultan Akgül'ün kendisine taş attığı için öldürdüğünü öne sürdüğünü belirtmesi üzerine jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.
24.04.2024 Gündem
Bu küçük çocuk şimdi ünlü bir oyuncu: 50 olduk, yolun yarısına geldik...
Bu küçük çocuk şimdi ünlü bir oyuncu: 50 olduk, yolun yarısına geldik... Ünlü oyuncu çocukluk fotoğrafını paylaştı, takipçileri tanımakta zorlandı. Oyuncu Tolga Tekin, yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
20.03.2024 Magazin
9 yaşındaki Fatih hayata çift bakıyor! Görenler inanamıyor
9 yaşındaki Fatih hayata çift bakıyor! Görenler inanamıyor Adana’da doğuştan bir gözü mavi, diğer gözünün de yarısı mavi yarısı kahverengi olan küçük çocuk, görenleri hayrete düşürüyor.
6.03.2024 Vatan TV
Hayata çift renk bakıyor, görenler hayrete düşüyor! "Bu gözler Allah'ın bir takdiri"
Hayata çift renk bakıyor, görenler hayrete düşüyor! "Bu gözler Allah'ın bir takdiri" Adana’da doğuştan bir gözü mavi, diğer gözünün de yarısı mavi yarısı kahverengi olan küçük çocuk, görenleri hayrete düşürüyor.
7.03.2024 Adana
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Velayetindeki hasta oğlu babasına gitmek istemeyince 6 gün hapis cezası aldı
Velayetindeki hasta oğlu babasına gitmek istemeyince 6 gün hapis cezası aldı Antalya’da yaşayan Nergiz A. (41), velayeti kendisinde olan diyabet hastası oğlu K. A.’nın (9) iki hafta sonu babasına gitmemesi üzerine yapılan şikayet nedeniyle 6 gün hapis cezasına çarptırıldı. Nergiz A. çocuğunun hastalığı yüzünden babasına gitmek istemediğini söyledi.
17.01.2024 Gündem
İsrail ürünlerini boykot eden küçük çocuk kamerada: Abi bu İsrail malıymış unuttuk. Başka bir şey alabilir miyim?
İsrail ürünlerini boykot eden küçük çocuk kamerada: Abi bu İsrail malıymış unuttuk. Başka bir şey alabilir miyim? Rize'de satın aldığı cipsi, 'Bu İsrail malıymış, unuttuk' diyerek başka bir ürün ile değiştirmek isteyen küçük çocuğun görüntüleri, sosyal medyada ilgi topladı.
8.11.2023 Gündem
10 yaşındaki kız çocuğu Taksim'i birbirine kattı! 'Dayı sen sor diye yaptım'
10 yaşındaki kız çocuğu Taksim'i birbirine kattı! 'Dayı sen sor diye yaptım' İstanbul Taksim'de 10 yaşındaki kız çocuğu, Rus turistlerin çantasını çaldı. Olayı gören polis ekipleri anında müdahale ederek küçük kızı suçüstü yakaladı. Küçük çocuk, muhabirin "Neden turistin çantasını aldın" sorusu üzerine "Dayı sen sor diye aldım" dedi.
5.11.2023 Gündem
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi Bursa'da, arkadaşıyla evinin önünde oturan Yusuf Emir Bolat'ın (9) yanına bisikletle yaklaşıp, yüzüne biber gazı sıkan ve 6 ayrı suçtan tutuklanan Veysel İlhan (31), yakalandı. İlhan'ın saldırı yerinden itibaren, kaçış güzergahındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, en son markette alışveriş yaparken görüntülendiğini ve göz kayması (Şaşılık) rahatsızlığı olduğunu tespit etti. Suç kaydı bulunan aynı rahatsızlığa sahip 167 kişinin listesini çıkaran polis, üzerindeki tişörtten kimliğini tespit ettiği Veysel İlhan'ı evinde yakalayıp gözaltına aldı.
4.11.2023 Yaşam
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi   Sosyal medyaya yüklediği videolarla 9 yaşında şöhreti yakalayan fenomen isim ve ağabeyinin ölümünde sır perdesi kalkmadı. Fenomen Lil Tay, son yılların en tartışmalı internet fenomenlerinden biri haline gelmişti. Sosyal medyadan yayınladığı videolarda rap yapıyor, dans ediyor ve onun yaşındaki bir çocuğun ağzından çıkmaması gereken sözler sarf ediyordu.
10.08.2023 Dünya
Trafikte tekmelediği arabadaki bebeği ağlatan magandanın cezası belli oldu!
Trafikte tekmelediği arabadaki bebeği ağlatan magandanın cezası belli oldu! Ankara'da trafikte tartıştığı sürücünün otomobilini tekmeleyip yumruklayarak, arka koltukta oturan küçük çocuğun korkuyla ağlamasına yol açan sürücünün ehliyetine el konuldu, 3 bin 210 TL de para cezası uygulandı.
6.05.2023 Yaşam
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok...
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok... Oyuncu Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü.
15.04.2023 Magazin
Gerçek morgda ortaya çıktı! Parmağını kıpırdatınca hemen hastaneye götürdü
Gerçek morgda ortaya çıktı! Parmağını kıpırdatınca hemen hastaneye götürdü Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına katılan kebapçı Ahmet Vurgun'un dikkati sayesinde depremde öldü sanılıp morga getirilen bir çocuğun hayatı kurtuldu. Çocuğun yaşadığını görenlerin sevinç çığlığı attığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
5.03.2023 Yaşam
Enkazda tek başına kurtarılmayı bekledi! Vatandaşlar seferber oldu
Enkazda tek başına kurtarılmayı bekledi! Vatandaşlar seferber oldu Hatay'ın Antakya ilçesinde depremde yıkılan binada, belden aşağısı enkaz altında kalan 7- 8 yaşlarındaki erkek çocuğu, kurtarılmayı bekliyor. Suriyeli olduğu, anne ve babasının da enkaz altında kaldığı belirtilen çocuk, yaşadığı şok nedeniyle konuşamıyor.
7.02.2023 Gündem
Deprem sonrası uzmanlar açıkladı: Beklenen noktadan yıkıldık
Deprem sonrası uzmanlar açıkladı: Beklenen noktadan yıkıldık Doğu Anadolu Fayı’nda yıllardır büyük deprem beklendiğinin altını çizen uzmanlar, önlem alınmamasına isyan etti. 9 ay önce Kahramanmaraş’ı depremin adresi olarak gösteren Prof. Dr. Görür, “Bu depremin gelmekte olduğunu söyleye söyleye dilimizde tüy bitti” dedi. Uzmanlar, geçen cumartesi Düziçi’nde meydana gelen 4.6’lık depremin Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerle ilişkisi bulunmadığını vurguladı, son depremlerin Marmara faylarını tetiklemesinin söz konusu olmadığını söyledi.
7.02.2023 Gündem
26 saat sonra gelen mutluluk! 2 küçük çocuk enkazdan sağ olarak kurtarıldı
26 saat sonra gelen mutluluk! 2 küçük çocuk enkazdan sağ olarak kurtarıldı Merkez üstü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve 10 ili vuran 7.7 büyüklüğündeki deprem, özelikle Hatay merkezde büyük yıkıma neden oldu. Tüm kentte yıkılan binalarda arama çalışmaları sürerken, 26 saat sonra 2 küçük çocuk enkazdan sağ olarak kurtarıldı.
7.02.2023 Gündem
Mine aylardır kayıptı, canlı yayında eşini öldürdüğünü itiraf etti: Bazanın altına sakladım
Mine aylardır kayıptı, canlı yayında eşini öldürdüğünü itiraf etti: Bazanın altına sakladım Kan donduran gerçek ortaya çıktı. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaklaşık 6 aydır kendisinden haber alınamayan 1 çocuk annesi genç kadının korkunç sonu. Kocası aylar sonra cinayeti itiraf etti. Katıldığı bir televizyon canlı yayınında itiraflarda bulunan koca, eşini nasıl öldürdüğünü ve gömdüğü yeri de anlattı. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Gündem
1971 yılında bulundu, torbanın içindeki vahşet! Yıllar sonra kadının gizemi çözüldü
1971 yılında bulundu, torbanın içindeki vahşet! Yıllar sonra kadının gizemi çözüldü 1971 yılında bir grup avcı, istiflenmiş şekilde torba buldu. İçine baktıklarında ise korkunç manzarayla karşılaştılar. Çünkü torbanın içinde bir kadının cesedi vardı. Uzun süre araştırma yapıldı ama kadın ile ilgili hiçbir bilgi bulunamadı. 2023 yılının ocak ayında ise yeni bir gelişme yaşandı. 52 yılın sonucunda gizem çözüldü.
31.01.2023 Dünya
İngiltere'de akılalmaz sahtekarlık! Bakanlığı Google haritalar uygulaması ile dolandırdılar
İngiltere'de akılalmaz sahtekarlık! Bakanlığı Google haritalar uygulaması ile dolandırdılar Dünyanın konuştuğu dolandırıcılık olayı İngiltere'de yaşandı. İngiltere Çalışma Bakanlığı'nı 8.5 milyar sterlin dolandıranların akılalmaz yöntemi bir uzmanın dikkati sayesinde ortaya çıktı.
31.01.2023 Dünya
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor UFO'lar ile ilgili haberler dünya gündemindeki sıcaklığını korumaya devam ediyor. Uzaylılar ve UFO'lar (Tanımlanamayan Uçan Cisim) hemen hemen herkesin ilgisini çekiyor, haberlere ve filmlere konu oluyor. 45 yıldır uzaylılar üzerine çalışmalar yapan Malcolm Robinson UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Dünya
Mahzeninden 6 küçük çocuk çıktı! Kimliği ve nedeni şoke etti
Mahzeninden 6 küçük çocuk çıktı! Kimliği ve nedeni şoke etti Avusturya'nın Obritz köyünde komşularının 'çocuk ağlaması' sesi duyması üzerine polise şikayet ettiği 54 yaşındaki adamın mahzeninde 6 küçük çocuk bulundu. Adamın gerçek kimliği ve çocukların neden mahzende olduğu ise bugün İngiliz medyasının en çok konuşulan hikayelerinden biri oldu.
30.01.2023 Dünya
Sokak köpeğinden kaçarken minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Sokak köpeğinden kaçarken minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti Adana'da sokak köpeğinden kaçarken yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
29.01.2023 Yaşam
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
Ortaokul öğrencisi kıza 20 öğrenci saldırdı! Çığlık seslerine koştular
Ortaokul öğrencisi kıza 20 öğrenci saldırdı! Çığlık seslerine koştular Ümraniye’de bir ortaokul öğrencisi kız çocuğu okulda bulunan bir grup öğrenci tarafından darp edildi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan öğrenci beyin kanaması riski olmasından dolayı hastanede müşahede altına alındı. Aile, darp raporu alarak saldırgan öğrencilerden şikayetçi olacaklarını belirtti.
11.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Küçük Çocuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küçük çocuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.