Kucaklaşma

Kucaklaşma

Son dakika kucaklaşma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kucaklaşma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kucaklaşma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kucaklaşma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kucaklaşma gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 kucaklaşma haberi bulunmuştur. Tüm kucaklaşma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi Tokat'ta aday olan ve resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu konuştu: "Tokat, Türkiye'ye örnek olacak"
1.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı 2023 Teşkilat Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ABD'nin İsrail'e destek amacıyla Akdeniz'e uçak gemisi göndermesine tepki göstererek, "ABD uçak gemisi gönderiyor. Bay Amerika, Amerika nere, İsrail-Filistin nere? Ne işin var senin orada. Amerika gibi ülkeye barışı tesis mi yakışır, yoksa oraya benzinle körükle gitmek mi yakışır?" ifadelerini kullandı.
12.10.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Filistin-İsrail çatışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, "1967 sınırları dahilinde başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devleti ertelenemez zorunluluktur. Hak yerini bulmadan, ikazla belirtiliyorum ki sıkılı yumruklar açılmayacaktır." dedi. Tezkere oylamasında MHP olarak 'evet' diyeceklerini belirten Bahçeli, "Irak ve Suriye tezkeresine de sonuna kadar destek olup evet oyu kullanacağız. Sınır ötesi operasyonun arkasındayız." ifadelerini kullandı.
10.10.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den seçim sonrası ilk açıklama: Türk milleti tarih yazmıştır
MHP lideri Bahçeli'den seçim sonrası ilk açıklama: Türk milleti tarih yazmıştır MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bahçeli, "Türk milleti bugün tarih yazmıştır. Aziz vatandaşlarımızın katılımıyla seçimlerin 2. turu yapılmış, Sayın Cumhurbaşkanı 13. cumhurbaşkanımız olarak seçilmiştir. Türkiye'nin demokrasi standartlarında dünya çapında bir mukayese kazandığı belirginlik kazanmıştır." deid.
29.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimizin yanında
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimizin yanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da konteyner ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "'Oy yoksa hizmet yok' diyen insanları kutuplaştıran, mahalle baskılarıyla gençlerimizi bastıran kendileridir. Milletimiz bunları kaç defa sandığa gömerse gömsün bu kibirli ve kaba tavırlarından asla vazgeçmiyorlar" dedi. Erdoğan, "Daha düne kadar önüne gelene kalp yapmaktan parmakları nasır tutacaktı. Bugün ise masa yumruklamaktan neredeyse bileği kırılacak. Kılıçdaroğlu'nun demokrasi maskesi düştü" ifadelerini kullandı.
20.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında açıklamalarda bulundu. Muhalefetin seçim gecesi 'kazandık' açıklamasına tepki gösteren Erdoğan, "Bal gibi önde olduğumuzu biliyorlardı. Kendi seçmenlerini aldatmaktan utanmıyorlar" dedi. Erdoğan, "Tüm seçmenleri sandıklara birinci turda olduğu gibi gitmesi en büyük tavsiyemdir. Atılacak başlık da onların bu sandıkları önemsemesiyle 'Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa.'" diye konuştu.
16.05.2023 Gündem
Bahçeli'den seçim mesajı: Bütün oyunlar milletimiz tarafından bozulmuştur
Bahçeli'den seçim mesajı: Bütün oyunlar milletimiz tarafından bozulmuştur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı. "Anket şirketleri iflas etti" ifadelerini kullanan Bahçeli, açıklamasında "Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye genelinde çok ciddi bir başarıya ulaşmış; hain, haif ve hasmane kuşatma yarılmıştır. Aleyhimize kurgulanan algı operasyonları bozguna uğratılmıştır. Bütün oyunlar egemenliğin sahibi aziz milletimiz tarafından bozulmuştur." dedi.
15.05.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: The Economist dergisi nifak saçıyor
MHP Genel Başkanı Bahçeli: The Economist dergisi nifak saçıyor MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aksaray'da "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" mitinginde konuştu. Bahçeli, 'The Economist dergisi manşetiyle nifak saçıyor. Hepsi birden Kılıçdaroğlu'nun propagandasını yapıyor.' dedi.
12.05.2023 Gündem
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Her numara zillet ittifakında, ne ararsanız bu ittifakın yamalı bohçasında. Sayısını takip etmekte zorlandığımız cumhurbaşkanı yardımcılarıyla koltuk ve paylaşımlarıyla küçüldükçe küçülüyorlar. Kendi aralarında pazarlık yetmezmiş gibi, Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar" dedi.
6.05.2023 Gündem
Bahçeli'den 14 Mayıs vurgusu: Siyasi tarihimizin kilit taşıdır
Bahçeli'den 14 Mayıs vurgusu: Siyasi tarihimizin kilit taşıdır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın'da vatandaşlara hitap ederek, "14 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri demokrasi ve siyasi tarihimizin kilit taşıdır. Bu seçimlerde huzurla husumet arasında bir tercih yapılacaktır. Bu seçimler kucaklaşma ile kutuplaşma arasında bir mücadeleye sahne olacaktır. Ya Türkiye'nin kudretini seçeceğiz ya kumar masasında heba olacağız." şeklinde konuştu.
4.05.2023 Gündem
Bahçeli: Milli iradenin ihtişamıyla tasfiye edilecekler
Bahçeli: Milli iradenin ihtişamıyla tasfiye edilecekler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP ile HDP'nin ertelenmiş buluşmasını Nevruz Günü gerçekleştirmesi hem bir talihsizlik hem de kimin kimlerle emel ve hedef birliği içinde olduğunun üzeri karalanmış çirkin resmidir. Baharımızı kışa dönüştürmek için yan yana gelenler, 14 Mayıs'ta milli iradenin ihtişamıyla tasfiye ve telin edileceklerdir. Türkiye Cumhuriyeti'ni çekiçle örs arasına sıkıştırmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğrayacaklardır" dedi.
21.03.2023 Gündem
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den flaş 29 Ekim mesajı
MHP lideri Bahçeli'den flaş 29 Ekim mesajı MHP lideri Devlet Bahçeli, "Milli Mücadele’nin her safhasında; sahip olunan manevî kuvvet ve direncin yegâne kaynağı Türk milletinin var oluşuna duyulan bağlılık, sadakat ve sarsılmaz inanç olmuştur. Bu itibarla Türkiye Cumhuriyeti; bağımsızlığını kurtarmak, hür ve müstakil yaşamak isteyen milletimizin doğrudan doğruya ruhundan doğan bir şaheserdir." ifadelerini kullandı.
29.10.2022 Siyaset
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki göstererek. "Herkes biliyor ki, ABD’ye Cumhurbaşkanı adaylığı için icazet almaya ya da işaret edilecek müstakbel zillet adayının ismini öğrenmeye gittin." dedi.
11.10.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’ye yeni bir iklim getirme hedefindeyiz. Türkiye’ye yeni bir iklim gelmeli, kucaklaşma iklimi gelmeli. İlk adımı attım, ‘helalleşeceğiz’ dedim. Gerekirse 85 milyon insanla helalleşeceğiz” dedi.
6.09.2022 Siyaset
Bakan Kasapoğlu, yüzücülere madalyalarını verdi
Bakan Kasapoğlu, yüzücülere madalyalarını verdi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5. İslam Dayanışma Oyunları kapsamında, Konya Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen para yüzme yarışlarını izledi. Kasapoğlu, para yüzmede altın, gümüş ve bronz madalyaların sahipleri milli sporcular Sevilay Öztürk, Sümeyye Boyacı ve Emine Avcu'ya madalyalarını verdi. 
7.08.2022 Siyaset
Öpüşme ve kucaklaşmalar salgını yaygınlaştırabilir
Öpüşme ve kucaklaşmalar salgını yaygınlaştırabilir Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Yorulmaz, Kurban Bayramı'nda yapılan öpüşme ve kucaklaşma şeklindeki kutlamalar ve tatil sezonunda kalabalık alanlarda bulunmanın salgını yaygınlaştırabileceğini söyledi.
10.07.2022 Sağlık
Bahçeli'den Türk Tabipleri Birliği’ne 'boykot' tepkisi: Tedavi süreçlerini aksatma girişimi rezalettir
Bahçeli'den Türk Tabipleri Birliği’ne 'boykot' tepkisi: Tedavi süreçlerini aksatma girişimi rezalettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye düşmanı ellerde itibar ve inandırıcılığını kaybeden, bölücülüğün aparatı haline gelen Türk Tabipleri Birliği’nin maksatlı kışkırtmasıyla doktorlarımızın 2 gün süreyle boykot yapmalarını çok yanlış buluyor, muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayrimeşru bir eylem olarak değerlendiriyorum" dedi.
8.07.2022 Siyaset
Bakan Ersoy'dan flaş burs açıklaması!
Bakan Ersoy'dan flaş burs açıklaması! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Türkiye burslarına bu yıl 171 farklı ülkeden 165 bin 691 başvuru yapıldı” dedi.
5.07.2022 Eğitim
Kılıçdaroğlu: Hapislerden korksaydık sizin gibi olurduk
Kılıçdaroğlu: Hapislerden korksaydık sizin gibi olurduk CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik eleştirileriyle ilgili, "Birisi beni hapse göndermekle tehdit etmiş. Sizin feriştahınız gelse bize diz çöktüremez. Siz kimsiniz? Eğer biz hapislerden korksaydık bu kadar cesur olmazdık. Hapislerden korksaydık sizin gibi olurduk. Dün tükürdüğümüzü bugün yalamayız biz" dedi.
31.05.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeyi büyütecek olan sizin azim ve kararlılığınız
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeyi büyütecek olan sizin azim ve kararlılığınız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, salebiyle ünlü Burdur'un Bucak ilçesinde, partisinin yeni üye rozet törenine katıldı. Gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin bugünü de sizsiniz geçmişi de sizdiniz geleceği de siz olacaksınız. Türkiye'nin geçmişinde büyük mücadeleler verdiniz, geleceğinde de büyük mücadeleler vereceksiniz. Bu ülkeyi büyütecek olan sizin azminiz ve kararlılığınız" dedi.
20.05.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeyi büyütecek olan sizin azim ve kararlılığınız
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeyi büyütecek olan sizin azim ve kararlılığınız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, salebiyle ünlü Burdur'un Bucak ilçesinde, partisinin yeni üye rozet törenine katıldı. Gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin bugünü de sizsiniz geçmişi de sizdiniz geleceği de siz olacaksınız. Türkiye'nin geçmişinde büyük mücadeleler verdiniz, geleceğinde de büyük mücadeleler vereceksiniz. Bu ülkeyi büyütecek olan sizin azminiz ve kararlılığınız" dedi.
20.05.2022 Siyaset
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 10 gün içerisinde...
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 10 gün içerisinde... Yasaklar ile ilgili flaş gelişme! Maske zorunluluğunun pek çok alanda kaldırılmasının ardından kısıtlamalar ile ilgili yeni açıklama geldi. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, sağlık kuruluşları ve toplu taşımalardaki maske uygulaması kısıtlamalarının vaka sayıları aşağı trendde olduğundan bir hafta, 10 güne kadar kalkabileceğini söyledi.
2.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kucaklaşma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kucaklaşma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.