Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Son dakika kuala lumpur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuala lumpur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuala lumpur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuala Lumpur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuala lumpur gelişmeleri de dahil olmak üzere 438 kuala lumpur haberi bulunmuştur. Tüm kuala lumpur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti İran’ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu ülkelere yapacağı uçuşları iptal etti.
14.04.2024 Gündem
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı Atama Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik iş birliğinin nişanesi Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Malezya’ya direkt uçuşlar başlıyor
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Malezya’ya direkt uçuşlar başlıyor ‘Şehrin havalimanı’ İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Kuala Lumpur merkezli yeni hattı ile küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Malezyalı havayolu şirketi Batik Air’in gerçekleştireceği Kuala Lumpur merkezli seferler, hem İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı hem de Batik Air’in bugüne kadarki en uzun menzilli uçuş rotası olacak.
13.12.2023 Ekonomi
Malezya'da heyelan felaketi! Ölü sayısı 21'e yükseldi
Malezya'da heyelan felaketi! Ölü sayısı 21'e yükseldi Malezya'nın Selangor eyaletindeki bir kamp alanında meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 21'e yükseldi. Kayıp 14 kişi için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
16.12.2022 Dünya
Yolcu taşkınlık yapınca THY pilotu acil iniş yaptı
Yolcu taşkınlık yapınca THY pilotu acil iniş yaptı İstanbul- Kuala Lumpur seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) ait yolcu uçağında bulunan Belarus vatandaşı bir yolcu, uçakta taşkınlık yaptı. Olay üzerine Uçağın pilotu acil durum deklare ederken, saldırgan yolcu Kuala Lumpur Havalimanı'nda güvenlik güçleri tarafından uçaktan indirildi.
17.10.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop’dan Malezya’da üst düzey temaslar
TBMM Başkanı Şentop’dan Malezya’da üst düzey temaslar Malezya’daki üst düzey temaslarına devam eden TBMM Başkanı Mustafa Şentop, beraberindeki Palamento heyetiyle birlikte resmi ziyarette bulunduğu Kuala Lumpur’da Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Azhar Azizan Harun ile önce baş başa, ardından da heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Şentop, Temsilciler Meclisi Başkanı ile görüşmesinin ardından Malezya Senato Başkanı Rais Yatim ve beraberindeki heyet ile de bir araya geldi.
4.10.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu bizzat açıkladı! Yatırım miktarı 10 milyar dolara yükseldi
Bakan Çavuşoğlu bizzat açıkladı! Yatırım miktarı 10 milyar dolara yükseldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamboçya'daki temaslarının ardından yaptığı açıklamada, "Görüştüğümüz tüm muhataplar, Türkiye’nin tahıl konusunda Birleşmiş Milletlerle oynadığı rol konusunda teşekkürlerini ilettiler. Türkiye’ye yönelik güvenlerini, Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’ye güvendiklerini söylediler. Görüyorum ki gerçekten Türkiye'ye yönelik umut da artıyor. Türkiye küresel bir aktör oldu" dedi. Çavuşoğlu ayrıca, " Özellikle iş çevrelerimizin de ciddi artan ilgisi var, yatırımlar artıyor, ticaretimiz artıyor. ASEAN ülkelerinin Türkiye’deki yatırım miktarı 10.3 milyar dolarak çıktı. Türk şirketlerinin yatırım miktarı da 471 milyon dolar civarındaydı." ifadelerini kullandı.
3.08.2022 Siyaset
Pelosi kimdir, Pelosi uçağı canlı nasıl takip edilir? Tayvan uçağı canlı takip…
Pelosi kimdir, Pelosi uçağı canlı nasıl takip edilir? Tayvan uçağı canlı takip… Tayvan gazetesi China Times'ın haberinde, Pelosi'nin bugün yerel saatle 22.30'da (TSİ 17.30) Taipei'ye geleceği ve geceyi Ada'da geçireceği ileri sürüldü. Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Hint-Pasifik temasları çerçevesinde Çin'in giderek şiddetlenen uyarılarına rağmen Tayvan'ı ziyaret etme olasılığı Amerikan donanmasını hareketlendirdi. Peki, Pelosi kimdir, Pelosi uçağı canlı nasıl takip edilir? İşte Pelosi Tayvan uçağı canlı takip linki ve diğer gelişemeler…
2.08.2022 Dünya
Şentop, Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı ile görüştü
Şentop, Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı ile görüştü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ilk yurt dışı ziyaretini Türkiye’ye gerçekleştiren Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Azhar Azizan Harun ile görüştü.
13.06.2022 Siyaset
Lamborghini hediye eden hamile kadın sosyal medyada olay oldu...
Lamborghini hediye eden hamile kadın sosyal medyada olay oldu... Hamile kadın eşine milyonluk araba hediye etti sosyal medyada olay oldu. Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da hamile bir kadın kocasına yaklaşık 480 bin dolar (2 milyon ringgit) değerinde Lamborghini marka lüks araç hediye etti.
14.03.2022 Dünya
Malezya’da uçağa yılan girdi, acil iniş yapıldı
Malezya’da uçağa yılan girdi, acil iniş yapıldı Malezya’da bir uçak, kompartımana giren yılan nedeniyle acil iniş yaptı.
11.02.2022 Dünya
Uçağa yılan girdi, acil iniş yapıldı!
Uçağa yılan girdi, acil iniş yapıldı! Malezya’da başkent Kuala Lumpur’dan Tawau’ya giden AirAsia Havayolu’na ait bir uçağa yılan girdi. Uçağın üst kompartımanında bulunan yılan, yolcular tarafından görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından AirAsia’nın baş güvenlik görevlisi Liong Tien Ling olayla ilgili yaptığı açıklamada, “AirAsia, Perşembe günü Kuala Lumpur'dan Tawau'ya yapılan uçuşta meydana gelen olaydan haberdar. Kaptana haber verilir verilmez, uçak dezenfekte edilmek üzere Kuching’e yönlendirildi” dedi. Kaptanın, yolcuların ve mürettebatın güvenliğine öncelik vererek “uygun önlemi” aldığını söyleyen Ling, “Misafirler ve mürettebat hiçbir zaman risk altında değil” ifadelerine yer verdi. Kuching’e acil iniş yapan uçağın yolcuları, daha sonra Tawau’ya yönlendirildi.
11.02.2022 Dünya
Pilot çift gökyüzünde imkansızı yaşadı! Basra Körfezi'nde tam da o anda...
Pilot çift gökyüzünde imkansızı yaşadı! Basra Körfezi'nde tam da o anda... Türk pilot çift Basra Körfezi üstünde imkansızı yaşadılar. Kuala Lumpur ve Bahreyn'den İstanbul'a uçan Yararcan çifti, Basra Körfezi'nde denk geldi. Çift önce Basra Körfezi'nin üzerinde önce yan yana uçtu. Yararcan, daha sonra eşinin rotasını takip ederek Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaştı. O anları paylaşan Yararcan çifti; "Koca gökyüzünde denk gelmemiz imkansız bir şeydi. Bu da böyle bir anımız oldu" dedi.
28.12.2021 Yaşam
TUSAŞ'tan Malezya'ya ofis; ortak projeler üretilecek
TUSAŞ'tan Malezya'ya ofis; ortak projeler üretilecek Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), Malezya'nın ticaret başkenti Selangor'da yer alan Cyberview Futurise yerleşkesinde ofis açarak, savunma sanayi ve havacılık alanında ortak projeler geliştirmek için çalışma başlattı.
24.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Dev uçak bu kez kalp krizi geçiren yolcu  için İstanbul'a acil iniş yaptı
Dev uçak bu kez kalp krizi geçiren yolcu için İstanbul'a acil iniş yaptı Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yapan EK-2 sefer sayılı Airbus A380 tipi uçağı yolculardan birinin kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.
6.10.2021 Gündem
Malezya'nın yeni Başbakanı İsmail Sabri Yakub oldu
Malezya'nın yeni Başbakanı İsmail Sabri Yakub oldu Malezya'nın yeni Başbakanı olarak İsmail Sabri Yakub atandı.
20.08.2021 Dünya
Malezya'da aşı yaptıranlar için bazı Kovid-19 yasakları hafifletildi
Malezya'da aşı yaptıranlar için bazı Kovid-19 yasakları hafifletildi Malezya'da hükümet, salgın nedeniyle yürürlükteki bazı kısıtlamaların, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarını tamamlayanlar için hafifletileceğini duyurdu.
8.08.2021 Sağlık
D-8 10 Yıllık Yol Haritası kabul edildi
D-8 10 Yıllık Yol Haritası kabul edildi D-8 ülkeleri, Dakka bildirisiyle ırkçılık, ayrımcılık, yabancı düşmanlığı ve Müslüman karşıtlığı ile mücadele etme iradesini teyit etti.
8.04.2021 Ekonomi
Malezya'ya ilk Kovid-19 aşıları ulaştı
Malezya'ya ilk Kovid-19 aşıları ulaştı Malezya'nın sipariş ettiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarının ilk sevkiyatı ülkeye ulaştı.
21.02.2021 Corona Virüsü
Ananas yaprağından İHA üreten profesör, Türk üreticilerle  çalışmak istiyor
Ananas yaprağından İHA üreten profesör, Türk üreticilerle çalışmak istiyor Malezya'da çiftçilerin gelirine destek ve doğal dönüşüme katkı amacıyla ananas yapraklarından insansız hava aracı (İHA) geliştiren ekibin yöneticisi Prof. Dr. Muhammed Tarık Hamid Sultan, bu projeyi Türk İHA üreticileriyle beraber ilerletmekten memnuniyet duyacağını söyledi.
16.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yeğeninin CIA korumasına alındığı iddiası!
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yeğeninin CIA korumasına alındığı iddiası! Kim Jong-un'un 2017'de öldürülen erkek kardeşi Kim Jong-nam'ın oğlunun, babasının öldürülmesinin ardından ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) tarafından korumaya alındığı iddia edildi.
23.11.2020 Dünya
THY, 16 Temmuz'da İran seferlerine başlıyor
THY, 16 Temmuz'da İran seferlerine başlıyor Corona virüs nedeniyle yurt dışı seferlerini askıya alan ve 11 Haziran'dan itibaren uçuşlara yeniden başlayan Türk Hava Yolları'nın (THY) Temmuz ayı uçuş takvimi belli oldu. THY, 16 Temmuz itibariyle İran'ın başkenti Tahran'a tarifeli seferlere başlayacak.
26.06.2020 Ekonomi
İşgal planına karşı İtalya'dan Türkiye'ye sürpriz teklif
İşgal planına karşı İtalya'dan Türkiye'ye sürpriz teklif İtalya Temsilciler Meclisi Milletvekili Michele Piras, "Türkiye ve İtalya, Trump'ın sözde barış planına karşı Filistin için alternatif barış planı hazırlayabilir." dedi.
9.02.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzin vermeyeceğiz Cumhurbaşkan Erdoğan, "Dünyanın gündemine sözde 'Yüzyılın Planı' adıyla giren ve Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan eden plan, bölgede barış ve huzuru tehdit eden bir hayalden başka bir şey değildir. Bu hayalin gerçekleşmesine izin vermeyeceğiz." dedi.
9.02.2020 Siyaset
Malezya'dan flaş karar! 'Yasakladı'
Malezya'dan flaş karar! 'Yasakladı' Malezya hükümeti, Çin'de yayılan yeni tip koronavirüs nedeniyle salgının ilk görüldüğü Hubey eyaletinden Malezya'ya ziyaretleri geçici süreliğine durdurdu.
28.01.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kuala Lumpur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuala lumpur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.