Hint Okyanusu

Hint Okyanusu

Son dakika Hint Okyanusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hint Okyanusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hint Okyanusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hint Okyanusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hint okyanusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 466 hint okyanusu haberi bulunmuştur. Tüm hint okyanusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı. Süper Kupa maçındaki krizle ilgili de konuşan Erdoğan, "Türkiye'nin çıkarlarına yönelik açık bir sabotaj girişimi vardır. Nasıl daha önceki kirli senaryoları yırtıp attıysak bu oyunu da mutlaka boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.
2.01.2024 Gündem
Bağırsakta büyüyen bebek olayı nedir? Bağırsakta bebek mümkün mü, tıbben bağırsakta gebelik ne anlama geliyor?
Bağırsakta büyüyen bebek olayı nedir? Bağırsakta bebek mümkün mü, tıbben bağırsakta gebelik ne anlama geliyor? Mide kramplarından şikayetçi olup doktora giden 37 yaşındaki kadın 23 haftalık hamile olduğunu öğrendi ve bebek bağırsaklarında büyüyordu. Söz konusu olayın ardından vatandaşlar Bağırsakta büyüyen bebek ile ilgili aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, Bağırsakta büyüyen bebek olayı nedir, bağırsakta bebek mümkün mü, tıbben bağırsakta gebelik ne anlama geliyor?
13.12.2023 Sağlık
Baba Vanga’nın bir kehaneti daha gerçek oluyor! İşte ünlü kâhinin 2024 kehanetleri...
Baba Vanga’nın bir kehaneti daha gerçek oluyor! İşte ünlü kâhinin 2024 kehanetleri... 11 Eylül saldırıları, 2004 yılında Hint Okyanusu'ndaki yıkıcı tsunami ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ile birlikte Barack Obama'nın da ABD başkanlığını tahmin eden Baba Vanga'nın bir kahaneti daha gerçek oluyor. Şaşırtıcı doğruluktaki kehanetleri ile “Balkanların Nostradamus'u” olarak tanınan Baba Vanga ölümünden önce 2024 yılı için de pek çok kehanette bulundu. Görme yetisi bulunmayan Bulgar kadın, gelecek yıl Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e suikast düzenleneceğini, ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın ise gizemli bir hastalığa yakalanacağını öngördü. Bulgar kahin ayrıca, gelecek yıl deprem, yangın ve sel gibi çok sayıda felaket yaşanacağını tahmin etti. İşte kanserin tedavisinin bulunmasından dünyanın sonunun geleceği yıla Baba Vanga'nın kehanetleri...
10.10.2023 Gündem
Türkiye'nin Maldiv Adaları! Saklı cennet ortaya çıktı
Türkiye'nin Maldiv Adaları! Saklı cennet ortaya çıktı Erzurum'un saklı kalmış ve ziyaretçilerini adeta büyüleyen Tortum Gölü manzarası ile Bozburun Yarımadası akıllara Hint Okyanusu’ndaki Maldiv Adaları’nı getiriyor.
4.10.2023 Yaşam
Tanzanya Bayrağı Anlamı Nedir? Tanzanya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Tanzanya Bayrağı Anlamı Nedir? Tanzanya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Tanzanya, 1961 senesinde Birleşik Krallıktan ayrılmış ve 1962 senesinde cumhuriyeti ilan etmiş bir ülkedir. Bayrak renklerinde yeşil, sarı, siyah ve mavi renkler bulunmaktadır.
15.09.2023 Eğitim
Kenya Bayrağı Anlamı Nedir? Kenya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Kenya Bayrağı Anlamı Nedir? Kenya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Kenya bayrağının ne anlama geldiği pek çok kişi tarafından merak edilen bir konudur. Kenya bayrağında bulunan renklerin çeşitli anlamları vardır. Kenya bayrağında siyah, kırmızı ve yeşil renkleri bulunur.
10.09.2023 Eğitim
Bakan Karaismailoğlu: 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak
Bakan Karaismailoğlu: 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İkinci turda sesimiz daha da gür çıkacak. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak. Türkiye'nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
18.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık, günaydın beyefendi
Bakan Karaismailoğlu: Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık, günaydın beyefendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Tarihi İpek Yolu'nu canlandıracağız' sözlerine ilişkin, "Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık; günaydın beyefendi, biraz gözünüzü açın. Şu anda bu açılan koridorların kapasitelerini daha da artırmak için bütün güzergahtaki ülkelerle oturuyoruz, toplantılar yapıyoruz, konuşuyoruz. Türkiye, tarih yazıyor" dedi.
7.05.2023 Gündem
Derinlerdeki tarih: Dev köpekbalıklarına ait milyonlarca yıllık  kalıntılar bulundu
Derinlerdeki tarih: Dev köpekbalıklarına ait milyonlarca yıllık kalıntılar bulundu Hint Okyanusu'nun uzak bölgelerinde antik köpek balığı mezarlığı keşfedildi,
25.12.2022 Dünya
İnanılmaz olay! Mars'tan geldiğini söyledi, annesiyle kayboldu
İnanılmaz olay! Mars'tan geldiğini söyledi, annesiyle kayboldu Dünya bu haberi konuşuyor. Gizemli olay şok etkisi yarattı. Annesi tarafından 'garip' olarak tanımlanan Boris Kipriyanovich adlı Rus çocuk, Mars'tan geldiğini iddia ediyor. Bu iddiaları okuyanlar inanamazken çocuğun ve annesinin nerede olduğunu bilinmiyor. İşte gizemli haberin detayları...
15.11.2022 Dünya
Bakan Kirişci: Kimyasal tespit edildi, yargıya intikal etti
Bakan Kirişci: Kimyasal tespit edildi, yargıya intikal etti Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci bir markanın Singapur'a ihraç ettiği baharatlarda kanserojen madde olduğuna ilişkin soruya yanıt olarak "Bizim ülkemizden bu ürünün ihracatı yapılmadı" dedi. Su rezervlerine ilişkin olarak Kirişci "İstanbul için hiçbir yağış olmasa 4 aylık suyumuz var. Ankara için 8 aylık rezervlerimiz var. Yeraltı depolarıyla ilgili olarak şu ana kadar 102 adet yeraltı depolamaları sayesinde 70 milyon metreküp suyu tutabilir hale geldik. 22 milyon metreküplük de içme suyu rezervimiz oluşuyor" değerlendirmesinde bulundu.
9.11.2022 Ekonomi
Ay tutulması ne zaman, bugün ay tutulması saat kaçta 2022? 8 Kasım ay tutulması Türkiye'den görülecek mi, nereden görülecek? İşte Türkiye saatiyle tutulma saati!
Ay tutulması ne zaman, bugün ay tutulması saat kaçta 2022? 8 Kasım ay tutulması Türkiye'den görülecek mi, nereden görülecek? İşte Türkiye saatiyle tutulma saati! 8 Kasım yılın ikinci ay tutulması yaşanacak. Boğa burcunda meydana gelecek olan Ay tutulmasıyla radikal değişimleri beraberinde getirecek. Birçok kişide ve alanda değişiklikler birbirini izleyecek. Gök olaylarına meraklı olan vatandaşlar burçlara etkileri merak edilirken, ay tutulmasının saat kaçta olacağı ve Türkiye’den izlenip izlenmeyeceği de araştırılıyor. Peki, 8 Kasım ay tutulması saat kaçta, nereden görülecek, Türkiye’den görülecek mi?
8.11.2022 Astroloji
8 Kasım ne olacak? 8 Kasım ne günü, 8 Kasım'da dünyada ne olacak?
8 Kasım ne olacak? 8 Kasım ne günü, 8 Kasım'da dünyada ne olacak? 8 Kasım ne günü, 8 Kasım’da ne olacak? Ay Tutulması 16’ Boğa burcunda gerçekleşiyor. Uranüs etkili tam Ay tutulması 8 Kasım saat 14.00’de Boğa burcunda meydana gelecek. Sürprizlere, beklenmedik gelişmelere hazır olun. Peki, 8 Kasım'da dünyada ne olacak?
8.11.2022 Astroloji
Çin uzay roketi düştü mü, 23 tonluk roket nereye düşecek? Roket düşerse ne olur, etkisi ne, ne kadar zarar verir?
Çin uzay roketi düştü mü, 23 tonluk roket nereye düşecek? Roket düşerse ne olur, etkisi ne, ne kadar zarar verir? Çin uzay roketi nereye düşecek, Çin uzay roketi düştü mü? Çin’in Tiangong uzay üssünden pazartesi günü fırlattığı 23 tonluk devasa roket, kontrolsüz bir şekilde Dünya’ya düşüşe geçti. 10 katlı bina yüksekliğindeki roketin nereye düşeceği merak konusu oldu. Peki, Roket nereye düşecek, Türkiye var mı?
4.11.2022 Dünya
Bakan Kirişci balıkçılarla denize açıldı: Balıkçılara 19 yılda 18.2 milyar TL ödeme yapıldı
Bakan Kirişci balıkçılarla denize açıldı: Balıkçılara 19 yılda 18.2 milyar TL ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Adana’da ‘2022-2023 Su Ürünleri Av Sezonu’ açılışına katıldı, balıkçılarla birlikte 'Vira Bismillah' diyerek denize açıldı. Bakan Kirişci, “2003 yılından itibaren balıkçılarımıza bugünün parasıyla 10.2 milyar TL ÖTV indirimli yakıt desteği sağlanmıştır. Yetiştiricilerimize 7.2 milyar TL olmak üzere diğer desteklerle toplam 18.2 milyar TL ödeme yapılmış ve bu ödemeleri yapmaya da devam edeceğiz" dedi.
15.09.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci: Balıkçı kardeşlerimize işletme kredisi kullandıracak
Bakan Kirişci: Balıkçı kardeşlerimize işletme kredisi kullandıracak Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Programında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, "Akaryakıtla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın değerlendirmelerini henüz almadık ama şunu açık yüreklilikle söylüyorum. Her zaman, her daim yanınızda olmuş saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın yine talimatlarıyla, bugünkü politika faizi olan yüzde 13 ,5 üzerinden balıkçı kardeşlerimize Ziraat Bankamız bir işletme kredisi kullandıracaktır. Buna da yarından itibaren başlayacaktır' dedi.
31.08.2022 Ekonomi
Bangladeş’teki faciadan kötü haber! Can kaybı yükseldi
Bangladeş’teki faciadan kötü haber! Can kaybı yükseldi Bangladeş’in Chittagong şehrinde konteyner deposunda çıkan yangında can kaybının 49’a yükseldiği bildirildi.
5.06.2022 Dünya
He coin nedir, He coin vurgunu iddiası ne? Kripto para şirketinin uygulaması erişime kapandı!
He coin nedir, He coin vurgunu iddiası ne? Kripto para şirketinin uygulaması erişime kapandı! Türkiye’de Thodex vurgunundan sonra yeni bir vurgun ortaya çıktı. Coin borsasında bu kez Hecoin vurgunu iddiaları dolaşıyor. İddiaya göre sosyal medyada faaliyet gösteren coin fenomenlerine reklâm yaptırdı. Fenomenler aracılığıyla binlerce kullanıcıya ulaşan Hecoin şirketi, ön satışında 20 bin aktif üyeye hizmet sağladı. Şirket hesabına binlerce Dolar para gönderildi. Yoğun ilgi nedeniyle coin’lerin tane fiyatı 400 dolara kadar yükseldi. Hecoin’in tüm reklamlarında şirket yabancı bir firmaymış gibi gösterildi. Kripto alış ve satışlarının yapıldığı Hecoin uygulamasında önceki hafta sorunlar yaşanmaya başlandı. para çekme işlemleri yavaşladı, dün gece de Hecoin hisseleri sıfırı gördü. Peki, Hecoin vurgusu nedir? He coin nedir?
24.11.2021 Gündem
Kripto parada yeni vurgun! Thodex'ten sonra Hecoin şoku
Kripto parada yeni vurgun! Thodex'ten sonra Hecoin şoku Kripto para kullanıcılarını endişelendiren kritik gelişme! Thodex ile sarsılan yatırımcılar, yeni bir vurgun haberiyle güne başladı. Kripto para yatırımcılarının parası bu kez de Hecoin’le buhar oldu. Sosyal medya fenomenleri aracılığıyla binlerce kişiye ulaşan Hecoin’de önce para çekme işlemleri yavaşladı sonra hisseleri sıfırı gördü.
24.11.2021 Ekonomi
Somali ile Kenya arasındaki deniz sınırına ilişkin karar açıklandı! Alanın büyük bölümü kardeş ülkeye verildi
Somali ile Kenya arasındaki deniz sınırına ilişkin karar açıklandı! Alanın büyük bölümü kardeş ülkeye verildi Uluslararası Adalet Divanı (ICJ), Kenya ile Somali arasında anlaşmazlığa neden olan deniz sınırını "adalet ve eşitlik prensibine" göre belirleyerek ihtilaflı alanın büyük bölümünü Somali'ye, küçük bir kısmını Kenya'ya bıraktı.
13.10.2021 Dünya
Tanzanya'da silahlı saldırı! 3 polis hayatını kaybetti
Tanzanya'da silahlı saldırı! 3 polis hayatını kaybetti Son dakika haberi... Tanzanya'da Fransız Büyükelçiliği'nin önündeki silahlı saldırıda 3 polis hayatını kaybetti.
25.08.2021 Dünya
İsrail'den İran'a yeni tehdit!
İsrail'den İran'a yeni tehdit! İsrail Başbakanı Naftali Bennett, Tahran yönetimine gözdağı vererek, ülkesinin İran'a karşı tek başına harekete geçebileceğini söyledi.
3.08.2021 Dünya
Sivrisinek alarmı! İstanbul, İzmir, Bursa... Çok tehlikeli
Sivrisinek alarmı! İstanbul, İzmir, Bursa... Çok tehlikeli Böcekler konusunda uzman bilim insanları, son zamanlarda İstanbul'da görülmeye başlayan Asya Kaplan Sivrisineği'nin, seller ve yıllık toplam yağış miktarları dikkate alındığında Karadeniz Bölgesi'nde de ciddi bir tehdit haline gelme potansiyelinin bulunduğunu bildirdi.
24.07.2021 Yaşam
Hint Okyanusu'nda İsrail gemisine saldırı
Hint Okyanusu'nda İsrail gemisine saldırı Lübnan Hizbullahı'na yakınlığıyla bilinen El-Meyadin televizyonu, Hint Okyanusu'nda İsrail'e ait bir ticari geminin silahlı saldırıya uğradığını ve gemide yangın çıktığını bildirdi.
3.07.2021 Dünya
Balon balıklarından ağrı kesici üretilecek!
Balon balıklarından ağrı kesici üretilecek! Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü'nün Kanada'da bir ilaç firmasına gönderdiği balon balıklarının siyanürden 1200 kat, morfinden 3 bin kat daha güçlü zehrinden üretilen ağrı kesici ilaçta deneme aşamasına gelindi.
21.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hint Okyanusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hint okyanusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.