Kripto Para Açıklaması

Kripto Para Açıklaması

Son dakika kripto para açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kripto para açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kripto para açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kripto Para Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kripto para açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 kripto para açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm kripto para açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek'ten kripto para açıklaması
Bakan Şimşek'ten kripto para açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Kripto piyasasını düzenleyecek ve denetimini sağlayacak çalışmalarımızı tamamlıyoruz" dedi.
10.01.2024 Ekonomi
Bitcoin resmen eridi! Kripto paralar kabusu yaşıyor, daha önce böylesi görülmedi! Yüzde...
Bitcoin resmen eridi! Kripto paralar kabusu yaşıyor, daha önce böylesi görülmedi! Yüzde... Bitcoin ve kripto paralar ile ilgili flaş açıklama! Kripto paralar son günlerde adeta kabusu yaşıyor. Fiyatlar resmen dibi gördü. Piyasanın en büyük hacimli birimi Bitcoin, 24.500 dolar seviyesine gerileyerek sadece 6 ayda zirve seviyesine göre yüzde 64 eridi. FED ve ECB'den gelen açıklamalarla baskı yiyen Bitcoin ve kripto para piyasasının, piyasalarda daha önce emsali görülmemiş Terra-LUNA depremiyle 'Güvenilirlik' hikayesi son bulmuş oldu. Kripto para piyasasında son durum ne? İşte detaylar...
12.05.2022 Ekonomi
Kripto paralar ile ilgili flaş açıklama! Elon Musk'tan yatırım tavsiyesi! Bitcoin, Ethereum veya Dogecoin...
Kripto paralar ile ilgili flaş açıklama! Elon Musk'tan yatırım tavsiyesi! Bitcoin, Ethereum veya Dogecoin... Milyarder iş adamı Elon Musk, ABD’de 40 yılın zirvesine çıkan enflasyon oranlarına ilişkin Twitter’da görüşlerini paylaştı. Musk, enflasyon sürecinde fiziksel ürünlere sahip olmanın daha iyi olduğunu belirtti. Bununla birlikte kripto paralara ilişkin de önemli açıklamada bulundu.
14.03.2022 Ekonomi
Numan Kurtulmuş'tan üniversite öğrencilerine müjde
Numan Kurtulmuş'tan üniversite öğrencilerine müjde Sultanbeyliyi ziyaret eden AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Gençlerle Buluşma programına katıldı. Programda Sultanbeylide ikamet eden ve İstanbuldaki üniversitelerde eğitim gören gençler için bir müjde de veren Kurtulmuş, Sultanbeyli Belediyemiz, her bir üniversite öğrencisinin aylık İstanbulkartlarını karşılayacak. Gençlerimize hayırlı uğurlu olsun, belediyemizi tebrik ediyorum dedi.
20.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kripto para açıklaması: Yasa hazır Meclis'e gelecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kripto para açıklaması: Yasa hazır Meclis'e gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomist ve akademisyenlerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Erdoğan, "Körfez ülkeleri ve Azerbaycan ile swap görüşmeleri var olumlu haberler geliyor. Kripto para yasası hazır, gecikmeden Meclis'e göndererek bu konuda adım atacağız. Kura dayalı TL mevduatında vatandaş Merkez Bankası'nın garantör olduğunu görecek." dedi.
24.12.2021 Siyaset
Kripto paralar rekor sonrası resmen eriyor! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, XRP ve...
Kripto paralar rekor sonrası resmen eriyor! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, XRP ve... Kripto parada yükseliş trendi yerini düşüşe bıraktı. Rekor üstüne rekor kıran kripto paranın atası olarak kabul edilen Bitcoin'de rüzgar tersine döndü. Düşüş sürüyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto para yatırımı nasıl yapılır? Kripto para alım satımı nasıl olur? Kripto paralar nakit olarak nasıl kullanılabilir? İşte kripto para piyasası ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar…
13.12.2021 Ekonomi
Fed Başkanı Powell'dan çarpıcı kripto para açıklaması!
Fed Başkanı Powell'dan çarpıcı kripto para açıklaması! Fed Başkanı Jerome Powell, Fed'in kripto paraları yasaklamak gibi bir niyetinin olmadığını söyledi. Powel stabil coinlerin ise daha fazla denetime ve gözleme ihtiyacı olduğunu ifade etti.
1.10.2021 Ekonomi
Bakan Elvan'dan kripto para açıklaması!
Bakan Elvan'dan kripto para açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Elvan önemli açıklamalarda bulundu. Elvan, "Nefes kredisiyle ilgili detaylar bu hafta açıklanacak. Bilişim, savunma ve enerji sektörlerinde kredi tahsis süreçleri değişecek. Kripto düzenlemesi kısa sürede bitecek, vatandaş yönetemeyeceği riski almasın. " dedi.
25.05.2021 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, 'yapısı değişmiştir' dedi ve duyurdu
Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, 'yapısı değişmiştir' dedi ve duyurdu Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu CNN TÜRK, TRT ve A Haber özel yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu, Türkiye'de rezervlerin yapısının değiştiğini belirterek, "Türkiye'nin yıllardır 120 ton olan altını bugün 720 tondur" dedi.
23.04.2021 Ekonomi
Bitcoin yasaklandı mı? Merkez Bankası kripto para yönetmeliği Resmi Gazete’de! Bitcoin ile ödeme kalktı mı?
Bitcoin yasaklandı mı? Merkez Bankası kripto para yönetmeliği Resmi Gazete’de! Bitcoin ile ödeme kalktı mı? Merkez Bankası'nın, Ödemelerde Kripto Varlıkların Kullanılmamasına Dair Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı. 30 Nisan'da yürürlüğe girecek yönetmeliğe göre; kripto varlıklar, ödemelerde doğrudan veya dolaylı şekilde kullanılamayacak ve bu varlıkların ödemelerde doğrudan veya dolaylı şekilde kullanılmasına yönelik hizmet sunulamayacak. Ödeme ve elektronik para kuruluşları, kripto varlıklara ilişkin alım satım, saklama, transfer veya ihraç hizmeti sunan platformlara veya bu platformlardan yapılacak fon aktarımlarına aracılık edemeyecek. Bitcoin yasaklandı mı? İşte Merkez Bankası kripto para yönetmeliği…
16.04.2021 Gündem
Elon Musk'tan Bitcoin hamlesi! Bugün başladı
Elon Musk'tan Bitcoin hamlesi! Bugün başladı Elon Musk'ın kurucusu olduğu elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Ocak'ta 1,5 milyar dolarlık Bitcoin aldığını açıklamış yakında kripto parayla ödemeyi kabul edeceğini açıklamıştı. Musk, bugün kripto parayla ödemelerin başladığını açıkladı.
24.03.2021 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan kripto para açıklaması
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan kripto para açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca, kripto paralarla ilgili dünya genelinde oluşan kaygıların paylaşıldığı, gelişmelerin yakından takip edildiği açıklandı.
1.03.2021 Ekonomi
FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023
FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023 FED Aralık ayı faiz kararı için sorgulamalar arttı. Analistler FED'in faiz değişikliğine gitmeyeceğini düşünürken, gözler FED Başkanı Jarome Powell’in faiz kararı açıklamasına çevrildi. Peki, FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023
12.12.2023 Ekonomi
Kripto paralarda hızlı yükseliş
Kripto paralarda hızlı yükseliş Kripto para birimleri Fed'in faiz artırım patikasının sona erip düşüş bandına gireceği beklentisiyle yükselişe geçti.
4.12.2023 Ekonomi
Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng kimdir? CZ’nin yerine gelen Richard Teng’in hayatı
Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng kimdir? CZ’nin yerine gelen Richard Teng’in hayatı Kara para aklama suçlaması nedeniyle 4.3 milyar dolar ceza ödeyecek olan Binance'in yeni CEO'su Richard Teng oldu. Peki, Binance CEO'su Richard Teng kimdir?
22.11.2023 Gündem
THODEX davasında karar açıklandı! Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu
THODEX davasında karar açıklandı! Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu Kripto para borsası THODEX davasında karar açıklandı. Anadolu 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada THODEX'in kurucusu Faruk Fatih Özer, ablası Serap Özer ve ağabeyi Güven Özer hakkında 11 bin 196 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası ve 135 milyon lira adli para cezası verildi.
7.09.2023 Gündem
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'den mahkemede türkülü savunma! "Yolun sonu görünüyor"
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'den mahkemede türkülü savunma! "Yolun sonu görünüyor" Hakkında toplam 40 bin 462 yıl hapis cezası istenen Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer savunmasını türküyle yaptı. Faruk Fatih Özer savunmasında Musa Eroğlu'nun seslendirdiği 'Yolun onu görünüyor' türküsünden alıntı yaptı. Özer ayrıca, 'Thodex yalnızca bir şirket ve iflas etti. Dünya üzerindeki tüm kurumları yönetebilecek kadar zekiyim. Suç örgütü kuracak olsam bu kadar amatörce hareket etmezdim.' ifadelerini kullandı.
7.09.2023 Yaşam
Bitcoin için dikkat çeken tarih verildi! Yeni zirveler geliyor
Bitcoin için dikkat çeken tarih verildi! Yeni zirveler geliyor Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Kripto paralarda geçen hafta görülen sert hareketler tedirgin etti. Öte yandan piyasaya ilişkin yapılan son araştırmada 7 bin 368 coin ‘ölü’ olarak listelendi. Peki kripto para piyasasında ‘ölü coinler’ ne demek? Bitcoin’de yeni tahminler neler? Uzman isim tarih vererek açıkladı. İşte detaylar...
7.09.2023 Ekonomi
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi Sosyal medyada domateslerin kasa kasa çöpe atıldığı görüntüler bir andan gündem oldu. İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü, domateslerin çöpe döküldüğüne dair sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından gerekli inceleme ve denetimleri gerçekleştirdi. Markette incelemelerde bulunan İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı.
18.08.2023 Yaşam
Kripto para piyasasında sürpriz gelişme! Tüm dengeler altüst oldu
Kripto para piyasasında sürpriz gelişme! Tüm dengeler altüst oldu Kripto para piyasasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Kripto para piyasasında tüm dengeleri altüst eden gelişmeler yaşandı. Kripto para piyasasının düşük hacimle seyretmesi akıllara ‘yatırımcılar piyasadan kaçtı mı?’ sorusunu getirirken, 2023 yılı başlarından itibaren Bitcoin’de oluşan ‘Altın Haç’ formasyonu büyük merak uyandırıyor. Peki ‘Altın Haç’ nedir? Bitcoin’de tahminler neler? İşte detaylar...
10.08.2023 Ekonomi
Kripto para fiyatlarında flaş gelişme! Gün sayıyor
Kripto para fiyatlarında flaş gelişme! Gün sayıyor Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Kripto para fiyatları gün sayıyor. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen para politikası kurulu toplantısında faiz oranını sabit tutma kararı alan ABD merkez bankası FED, temmuz toplantısı için 25-26 Temmuz tarihlerinde bir araya gelecek. Kripto para piyasaları, ABD merkez bankasından çıkacak faiz kararına odaklandı. İşte kripto para fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
20.07.2023 Ekonomi
Bitcoin'de 3 ayda rekor yükseliş! Kritik seviyeyi aştı
Bitcoin'de 3 ayda rekor yükseliş! Kritik seviyeyi aştı Kripto para piyasasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Kripto paralarda dev yükseliş gerçekleşti. Kripto paralarda hareketlilik hızlanmaya başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin’de yükseliş yüzde 4’e yaklaştı. Bitcoin’i diğer kripto para birimleri yükselişle takip etti. Kripto paralar uzun süren durgunluğun ardından ılımlı yükseliş hareketine geçti.
6.07.2023 Ekonomi
Kripto para fiyatlarıyla son dakika gelişmesi! Yeni aya çok hızlı başladı
Kripto para fiyatlarıyla son dakika gelişmesi! Yeni aya çok hızlı başladı Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. ABD'de geleneksel yatırım şirketlerinin Bitcoin'i borsa yatırım fonuna dönüştürmeye yönelik başvurularıyla kripto para birimlerinde temmuz ayı hareketli başladı. Bitcoin, 31 bin doları aşarak 14 ayın zirvesini gördü. Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan kripto para platformu müdürü Sevcan Dedeoğlu, "ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), BlackRock'ın Bitcoin tabanlı ilk borsa yatırım fonu başvurusunu reddetti. Fakat BlackRock tekrar başvuruda bulundu. Bu durum yatırımcıların ilgisini körükledi" dedi.
5.07.2023 Ekonomi
Bitcoin son 9 ayın rekorunu kırdı
Bitcoin son 9 ayın rekorunu kırdı Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Lider kripto para birimi Bitcoin 30 bin doları yaklaşık 9 ay sonra aştı. Bitcoin fiyatı bu yıl yüzde 80'den fazla değer kazanarak 10 Haziran 2022'den bu yana ilk kez 30 bin doların üzerine çıktı.
11.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kripto Para Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kripto para açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.