Kredi Kararı

Kredi Kararı

Son dakika kredi kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.093 kredi kararı haberi bulunmuştur. Tüm kredi kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
BDDK'dan kredi kararı! Araç alacaklar dikkat, sınır getirildi
BDDK'dan kredi kararı! Araç alacaklar dikkat, sınır getirildi Araç alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. BDDK'dan taşıt kredileriyle ilgili yeni düzenleme yaptı. Buna göre taşıt kredilerine yönelik fatura değeri ve taksit süresi değişti. Peki bu durum piyasa nasıl yansır? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
Kredi desteği! Sıfır faizli, 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinde başvurular e-Devlet'ten yapılacak
Kredi desteği! Sıfır faizli, 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinde başvurular e-Devlet'ten yapılacak Kredi desteği geliyor. Binlerce kişi bekliyordu. Faizsiz ve iki ödemesiz kredi imkanından yararlanmak isteyenler e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecekler. Kredi desteği ile ilgili detaylar ise netleşti. Evlilik desteği kapsamında 4 yıl sürede ödenecek kredide aylık ödeme miktarı 3 bin 125 TL olacak.
11.02.2024 Ekonomi
Okulların açılmasıyla trafik yoğunluğu oluştu
Okulların açılmasıyla trafik yoğunluğu oluştu İstanbul'da ara tatilin ardından okulların açıldığı ilk günde trafik yoğunluğu sabah saatlerinde yüzde 65'e ulaştı.
5.02.2024 Gündem
Kredi kararı! Sıfır faizli, 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinde başvurular e-Devlet'ten yapılacak
Kredi kararı! Sıfır faizli, 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinde başvurular e-Devlet'ten yapılacak Kredi desteği geliyor. Binlerce kişi bekliyordu. Faizsiz ve iki ödemesiz kredi imkanından yararlanmak isteyenler e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecekler. Kredi desteği ile ilgili detaylar ise netleşti. Evlilik desteği kapsamında 4 yıl sürede ödenecek kredide aylık ödeme miktarı 3 bin 125 TL olacak.
5.02.2024 Ekonomi
Kredi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Konut, taşıt ve diğer tüketici kredilerini kapsıyor
Kredi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Konut, taşıt ve diğer tüketici kredilerini kapsıyor Banka kredisi kullanacak vatandaşları yakından ilgilendiriyor. BDDK kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, bankalarca verilen kredilere ilişkin usul ve esasları düzenledi. Konut, taşıt ve diğer tüketici kredilerini kapsıyor.
21.12.2023 Ekonomi
Kredi kararı! Yeni dönem başlıyor, erişim kolaylaşacak, limit sorunu kalmayacak
Kredi kararı! Yeni dönem başlıyor, erişim kolaylaşacak, limit sorunu kalmayacak Kredi kullanımında yeni bir dönem başlıyor. Krediye erişim sorununu ortadan kaldırmaya yönelik adımlar atılıyor. Türkiye'nin ekonomik büyümesinin lokomotifi olan ihracatcıya devlet desteği büyüyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, krediye erişimi kolaylaştıracak yeni adımı açıkladı. Bakan Şimşek, "Türk Eximbank, katma değerli ve yüksek teknolojili ihracat yapan firmaların finansman sorunlarını çözme amacıyla, teminat mektubunun yanı sıra farklı teminat türleriyle kredi kullandırılmasını sağlayacak" diye konuştu.
13.11.2023 Ekonomi
Avukatlık sınavı geliyor, artık hukuk bitirmek yeterli olmayacak! 'Çok doğru bir karar'
Avukatlık sınavı geliyor, artık hukuk bitirmek yeterli olmayacak! 'Çok doğru bir karar' Artık hukuk fakültesini bitirenler doğrudan avukat olamayacak, mezuniyetten sonra sınava girecek. “Hukuk fakültesi ve mezun sayımız fazla. Kaliteyi arttırmalıyız” diyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 2024’ten itibaren Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı’nı kazananların stajyer avukat olabileceğini söyledi.
8.11.2023 Gündem
Kredi kararı! Merkez Bankası harekete geçti, değişikliğe gidildi
Kredi kararı! Merkez Bankası harekete geçti, değişikliğe gidildi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, döviz kredisi kullanan ya da döviz pozisyonu taşıyan firmaların veri aktarımı yapmasını durdurdu. Bundan sonra döviz değil, toplam kredi borcu yüksek olan firmalar rapor sunacak.
8.11.2023 Finans
Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili güzel haber! Fiyatlar düşecek
Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili güzel haber! Fiyatlar düşecek Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Hükümet ev ve kira fiyatlarını düşürmek için düğmeye bastı. Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi Büyükşehirlerdeki konut problemini çözmek için harekete geçildi. Bunun yanında hükümetten imar alanları imara açılacak açıklaması geldi. Konuyla ilgili değerlendirmeler bulunan Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir piyasa hakkında bilgi vererek son gelişmeleri değerlendirdi.
20.09.2023 Ekonomi
Konut kredisi kararı: Sınırlama getirildi, oranlar değişti! 'Satılık ev fiyatları düşecek'
Konut kredisi kararı: Sınırlama getirildi, oranlar değişti! 'Satılık ev fiyatları düşecek' BDDK, ikinci evini alacak olanlara yönelik kredi kısıtlaması getirdi. Tüketiciler, ikinci konut alımında eskiye göre yüzde 75 daha az kredi kullanabilecek. Söz konusu kısıtlama ilk ev alımında uygulanmayacak. Peki BDDK'nın konut kredi kararı nasıl yankı bulacak? Sektör temsilcileri değerlendirdi.
29.08.2023 Ekonomi
Deprem bölgesi için kredi kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı
Deprem bölgesi için kredi kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında afet bölgesi ilan edilen yerlerde esnaf ve sanatkarlara Halkbank tarafından kullandırılan kredilerin ödemeleri faizsiz 6 ay daha ertelenmesine yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Ekonomi
Düşük faizli kredi kararı! Erdoğan imzaladı, 6 aya yükseltildi
Düşük faizli kredi kararı! Erdoğan imzaladı, 6 aya yükseltildi Düşük faizli kredi kararı verildi. Süre 3 aydan 6 aya yükseldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan Resmi Gazete'de bugün Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar görenlere yönelik Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince (TKK) kullandırılan düşük faizli kredilerin süresi uzatıldı.
22.07.2023 Ekonomi
Kredi kullanan herkesi ilgilendiren karar! Tamamı iade edilecek, mutlaka kontrol edin
Kredi kullanan herkesi ilgilendiren karar! Tamamı iade edilecek, mutlaka kontrol edin Kredi kullanan yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Bazı bankalar kredi çeken firmalar ve vatandaşlardan çeşitli isimler altında bedeller tahsil edebiliyor. Konuya ilişkin açılan bir davada mahkemeden emsal para iadesi kararı çıktı. Peki böyle bir durumla karşı karşıya kalan kişiler ne yapabilir? Paralar iade alınabilir mi? Uzman isimden önemli açıklamalar geldi. İşte detaylar…
22.06.2023 Ekonomi
Bankalar harekete geçti! Flaş kredi, ek hesap ve limit kararı!
Bankalar harekete geçti! Flaş kredi, ek hesap ve limit kararı! Bankalar tek tek harekete geçti. Yeni kararlar verildi. 35 milyonluk banka müşterisinin yüzde 15’i depremden etkilenen 11 ilde bulunuyor. Bölgedeki vatandaşların bankalara olan toplam kredi borcu 2022 sonu itibarıyla 724 milyar lira. Depremzedeler asrın felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken bankalar da buna destek oluyor. İşte bankaların aldığı yeni kararlar...
24.02.2023 Ekonomi
Flaş tapu kararı! Kredi çekenleri ilgilendiriyor
Flaş tapu kararı! Kredi çekenleri ilgilendiriyor Banka kredisi kullananlar için mahkemeden emsal niteliğinde tapu kararı geldi. Kredi çekmek için evini ipotek eden çok sayıda kişi bulunuyor. Bu kişilerden çoğu ise, oturmakta olduğu konutunu ipotek ediyor. İşte mahkemenin ilgili kararı ve detayları...
21.01.2023 Gündem
Sıfır faizli kredi açıklaması! 200 bin lira kullandırılacak, ikiye bölünebilecek
Sıfır faizli kredi açıklaması! 200 bin lira kullandırılacak, ikiye bölünebilecek Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, geleneksel yaygın üretim konusundaki sıfır faizli 200 bin liralık tarım kredisinin 100 bin liralık kısmının mazot ve gübre alımında kullanılabileceğini ifade etti.
22.10.2022 Ekonomi
BDDK’dan yeni kredi kararı: Sınır düşürüldü
BDDK’dan yeni kredi kararı: Sınır düşürüldü BDDK, kredi kullanacak şirketlerin 15 milyon TL'lik döviz varlığı sınırının 10 milyon liraya indirildiğini duyurdu.
22.10.2022 Ekonomi
Son dakika kredi kararı! Üst limit yükseliyor, faiz indirimi geliyor
Son dakika kredi kararı! Üst limit yükseliyor, faiz indirimi geliyor Kredi kullanacaklar için önemli bir adım atıldı. Yeni kredi paketi geliyor. Hazırlanan yeni paketle Halkbank aracılığıyla verilecek kredinin üst limiti 500 bin liraya çıkacak. Faiz oranı ise yüzde 7,5'e düşecek. Paketin detaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısının ardından açıklaması bekleniyor.
10.10.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş kredi kararı! Sınırlama getirildi
Merkez Bankası'ndan flaş kredi kararı! Sınırlama getirildi Kredi kullanacakları yakından ilgilendiriyor. Resmen değişti. Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Merkez Bankası, ticari kredi kullandırım ücretlerine sınırlama getirdi. Kredi tahsis ücreti sınırı, kredinin on binde 25'i oranından yüzde 0.25'i oranına yükseltildi.
23.09.2022 Ekonomi
Yeni kredi paketi! İhtiyaç sahibi vatandaşlar alacak
Yeni kredi paketi! İhtiyaç sahibi vatandaşlar alacak Kredi kararı ile ilgili detaylar belli oldu. 50 milyar lira ayrıldı. Hükümet, 50 milyar liralık yeni bir Kredi Garanti Fonu paketi açmak için düğmeye bastı. Paketten, ihracatçı ve imalatçı KOBİ'ler öncelikli olarak yararlanacak. Yeni paketle kredi genişlemesinin kontrol altına alınması hedefleniyor.
12.09.2022 Ekonomi
0.99 faiz oranı ile 50 bin TL kredi imkanı! 60 ay vade ve...
0.99 faiz oranı ile 50 bin TL kredi imkanı! 60 ay vade ve... Kredi kararı! 0.99 faiz oranı ile kredi kullanımı mümkün. 50 bin TL olarak belirlenen limitler dahilinde kullanılan kredi için 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Birçok kişi kredi imkanından yararlanabilecek. Kamu bankaları tarafından sağlanan 0.99 faizli kredi ile ilgili kullanım detayları belli oldu. Yaşanan enerji krizi evlerdeki yalıtımın önemini daha da arttırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan enerji tasarrufu açısından önemli olan ısı yalıtımı için hane başı 50 bin liralık kredi verildiğini duyurdu. Kimler 0.99 faiz oranı ile ısı yalıtımı kredisi kullanabilecek? Isı yalıtımı için hangi önlemler alınmalı, uygulamayla ne kadar enerji tasarrufu yapılabilir? İşte konunu tüm detayları...
3.08.2022 Ekonomi
Faiz ve kredi kararı! Bakan resmen duyurdu, 81 ilde uygulanacak...
Faiz ve kredi kararı! Bakan resmen duyurdu, 81 ilde uygulanacak... Hükümet harekete geçti, 81 ilde uygulanacak. Kredi ve faiz kararını Bakan Kurum resmen duyurdu. Kentsel dönüşümü hızlandıracak hamle geliyor. Kentsel dönüşümün hızlanması ve belediyelerin daha aktif rol alması için önemli bir adım atıldı. Bakan Murat Kurum, “Şimdi kentsel dönüşümde yeni bir döneme giriyor; belediyelerimizin İller Bankası’ndan aldıkları kredilerin faizinin yarısını biz karşılıyoruz” dedi. İşte yeni kararın ayrıntıları...
30.07.2022 Ekonomi
İhtiyaç ve taşıt kredilerinde faizler değişti! Garanti BBVA, Akbank, Ziraat Bankası, Halkbank art arda duyurdu
İhtiyaç ve taşıt kredilerinde faizler değişti! Garanti BBVA, Akbank, Ziraat Bankası, Halkbank art arda duyurdu Kredi kullanımı ile ilgili son dakika açıklaması! BDDK duyurdu. Rakamlar ortaya çıktı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu geçtiğimiz günlerde kredi kullanımına taksit sınırlaması getirmişti. Kredi kararı sonrası yeni veriler açıklandı. BDDK haftalık bültenine göre, tüketici kredileri tutarı, 8 Temmuz itibarıyla 2 milyar 893 milyon lira azalışla 909 milyar 813 milyon liraya geriledi. Kredilerde vade sayısının sınırlandırılmasının ardından kredi kullanım oranı düştü. Kredi faizlerinde ise yukarı yönlü hareket devam ediyor. Ancak çeşitli nedenlerle kredi kullanmayı planlayan vatandaşlar ihtiyaç ve taşıt kredilerinin faiz oranlarını merak ediyor. Özellikle kamu bankaları düşük faizleriyle ilgi görüyor. Kredi faiz oranları listesi düzenli aralıklarla değişiyor. İşte temmuz ayı kredi faiz oranları listesi...
20.07.2022 Ekonomi
Emeklilikte ödemeler değişti! SSK, Bağ-Kur hepsini kapsıyor, en az 808 lira ve...
Emeklilikte ödemeler değişti! SSK, Bağ-Kur hepsini kapsıyor, en az 808 lira ve... Emekli olmak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Prim ödeme tutarları değişti. SSK, Bağ-Kur'lu hepsini kapsıyor. Esnaftan çiftçiye, evde üretenden temizlik ve çocuk bakımı gibi ev işlerinde çalışanlara kadar milyonların emeklilik primleri değişti. Örneğin ev hizmetlerinde ayda 10 gün işçi çalıştıranlar en az 808,88, 30 gün işçi çalıştıranlar da 2.426,63 lira sigorta primi ödeyecek. Ev hizmetlerinde ayda 10 günden az işçi çalıştıranlar sadece iş kazası ve meslek hastalığı sigortası primi ödüyor. İşte son dakika haberinin detayları ve kim, ne kadar ödeyecek? İşte prim rehberi...
Son dakika kredi kararı! Faiz oranları düşürüldü, ihtiyaç kredisinde 3 ay ödemesiz bayram fırsatı,  Denizbank, İş Bankası, Garanti BBVA ve...
Son dakika kredi kararı! Faiz oranları düşürüldü, ihtiyaç kredisinde 3 ay ödemesiz bayram fırsatı, Denizbank, İş Bankası, Garanti BBVA ve... 0.99 faiz oranı ile kredi kullanım fırsatı! Bankalar tek tek açıkladı. Bayram kedisinde ödemeler 3 ay ötelendi. Nakit ihtiyacı olanlar için bankalar harekete geçti. Yeni kredi paketleri devreye alındı. Kredi detayları vatandaşlar ile paylaşıldı. Faizler düşürüldü, limitler yükseltildi. 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Peki hangi bankalar bayram kredisi veriyor? Düşük faizli ihtiyaç kredisi veren bankalar hangileri? Kredi çekecekler için derledik. İşte tüketici kredisi faiz oranlarındaki son durum...
8.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.