Kredi Destek

Kredi Destek

Son dakika kredi destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.883 kredi destek haberi bulunmuştur. Tüm kredi destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Şanlıurfa’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte Kentsel Dönüşümü desteklemek amacıyla hayata geçirilecek olan Yeni Finansman Modelleri üzerine bilgilendirmede bulundu. Bakan Nebati, çok uygun koşullarda kredi kullandırarak kentsel dönüşümü teşvik edeceklerini söyledi.
11.03.2023 Ekonomi
Faizsiz ve 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi! Bakan Nebati açıkladı
Faizsiz ve 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi! Bakan Nebati açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, KGF Teminatlı Kadın Girişimci Destek Kredisi hakkında açıklamalarda bulundu. Nebati, deprem bölgesinde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerine, sıfır faizle, işletme harcamalarında kullanılmak üzere, üst limiti 50 bin TL olan kredi imkanı sunulacağını belirtti.
8.03.2023 Ekonomi
KOBİ'lere 250 milyar lira finansman! Bakan Nebati bu hafta duyuracak
KOBİ'lere 250 milyar lira finansman! Bakan Nebati bu hafta duyuracak Kredi Garanti Fonu paketi ile esnaf ve KOBİ'lere 250 milyar lira finansman sağlanacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati 11 Ocak Çarşamba günü paketin ayrıntılarını açıklayacak.
9.01.2023 Ekonomi
EYT ile ilgili düğmeye basıldı! Kredi desteği geliyor, işte detaylar
EYT ile ilgili düğmeye basıldı! Kredi desteği geliyor, işte detaylar Emeklilikte yaşa takılanlar için flaş gelişme. İşletmelere destek geliyor. Kıdem tazminatı maliyet hesabına düşen işverenler için hükümet düğmeye bastı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yeni KGF paketi için hazırlıklarına başlandığını duyurdu. Bir süredir işverenler tarafından talep edilen kredi destek paketinin detayları da ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
15.12.2022 Ekonomi
Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi nedir, şartları ne? Esnafa faizsiz kredi nasıl, hangi bankadan alınacak?
Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi nedir, şartları ne? Esnafa faizsiz kredi nasıl, hangi bankadan alınacak? Esnaf ve sanatkarlara Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi! 100 milyar lira tutarındaki paket devreye alındı. Esnafa destek kredisi kapsamında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kredinin koşullarını açıkladı. Peki, Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi nedir, şartları ne? Esnafa faizsiz kredi nasıl, hangi bankadan alınacak? İşte detaylar…
23.10.2022 Ekonomi
Ucuz kredi desteği geliyor! Kime ne kadar kredi verilecek? İşte aylık ödeme tutarı
Ucuz kredi desteği geliyor! Kime ne kadar kredi verilecek? İşte aylık ödeme tutarı Konut, iş yeri ve arabada ucuz kredi imkanı! Detaylar belli oldu. Esnafa 60 ay vade ve yüzde 7,5 faiz oranıyla kullandırılacak, 100 milyar liralık bir kredi paketi resmen açıklandı. İşyeri edinme ya da işyeri yenileme kredisi almak isteyenler, 1.5 milyon TL’ye kadar, 10 yıl vadeli, yıllık yüzde 7.5 faizli kredi kullanabilecek. Sıfır taşıt almak isteyenlere de yine 1.5 milyon TL’ye kadar, 7 yıl vadeli, yıllık yüzde 7.5 faizle kredi verilecek. Peki, esnaf kredi destek paketi kimlere verilecek? Aylık ödemesi ne kadar olacak? İşte ucuz kredi ile ilgili son dakika gelişmesi...
12.10.2022 Ekonomi
Düşük faizli kredi desteği! Aylık ödeme tutarı belli oldu
Düşük faizli kredi desteği! Aylık ödeme tutarı belli oldu Düşük faizli kredi müjdesi. Resmen açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tarafından dün duyurulan esnaf kredi paketi merak konusu oldu. Erdoğan yapılan düzenlemeyle esnafa 60 ay vade ve yüzde 7,5 faiz oranıyla kullandırılacak 100 milyar liralık bir kredi paketi açıkladı. Peki, esnaf kredi destek paketi kimlere verilecek? Esnaf 100 milyar liralık ödeme aldığında aylık ne kadar ödeme yapacak? İşte son dakika haberin detayları...
11.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal konuta rekor bir başvuru olduğunu söyleyen Erdoğan, "Son dönemde konut, kira, ve emlak fiyatlarındaki dengesiz yükselişler bizi yeni ve daha büyük adımlara yönelttiler. Kampanyaya 7.2 milyon başvuru yapıldı." dedi. Öte yandan öğrencilere müjde veren Erdoğan, "Üniversite öğrencilerine ailelerinin yanına gidip gelmeleri için yılda 2 kere ulaşım desteği vereceğiz." diye konuştu. Esnafa da müjde veren Erdoğan, "Esnafa, Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle %7,5 faiz oranıyla 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz. Kredi üst limitlerini 350 bin liradan 500 bine yükseltiyoruz. Genç girişimcilerimizi %0 faizli kredilerini 100 bin liradan 300 bin liraya çıkartıyoruz." ifadelerini kullandı.
10.10.2022 Gündem
Kredi paketi açıklaması! Halkbank resmen duyurdu, 350 bin lira limit, 60 aya kadar vade ile kredi...
Kredi paketi açıklaması! Halkbank resmen duyurdu, 350 bin lira limit, 60 aya kadar vade ile kredi... Halkbank'tan kredi destek paketi açıklaması! 350 bin TL limitli ve 60 aya kadar vade fırsatıyla kredi fırsatı sunuluyor. Kadın girişimci sayısının artırılması amacıyla bankalar tarafından birçok destek paketi devreye alınıyor. Halkbank, Genç Girişimci Destek Paketi ile kadın girişimcilere kredi imkanı sağlıyor. 35 yaş sınırı bulunuyor. Üniversite mezunu olan, iş tecrübesi olmayan ve kendi işini kurmak isteyenlere yönelik 350 bin TL limitli ve 60 aya kadar vade fırsatıyla kredi paketi sunuluyor. Türkiye genelinde 131 bin 787 kadın girişimciye 14,4 milyar TL kredi desteği sağladığı duyuruldu.
29.07.2022 Ekonomi
Kredili konut satışı ile ilgili dikkat çeken rakam!
Kredili konut satışı ile ilgili dikkat çeken rakam! Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı veriye göre, 2022’nin haziran ayında, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 11,7 artışla 150 bin 509 konut satışı gerçekleşti. Konut satışları Ocak-Haziran döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 31,4 artışla 726 bin 398 olarak gerçekleşti. Konut edinme destek paketlerinin kredili konut satışları üzerindeki etkisinin devam ettiğini belirten KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Ocak-Haziran döneminde gerçekleşen kredili konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 63,5 artışla 170 bin 317 oldu” dedi.
19.07.2022 Ekonomi
Halkbank Üreten Kadınlar Buluşmaları ikinci yılında İzmir'de başladı
Halkbank Üreten Kadınlar Buluşmaları ikinci yılında İzmir'de başladı Halkbank Üreten Kadınlar Buluşmaları’nın ikinci yılındaki ilk durağı İzmir oldu. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kadın girişimci kredi destek paketinin son verilerini duyurdu. Buna göre banka, 125 bin kadın girişimciye ve 13,5 milyar TL’lik kredi hacmine ulaştı.
27.05.2022 Ekonomi
Ev, dükkan sahibi milyonları ilgilendiriyor! Ve yasaklanıyor! İnternetten ilan verenler...
Ev, dükkan sahibi milyonları ilgilendiriyor! Ve yasaklanıyor! İnternetten ilan verenler... Ev-dükkan sahibi milyonları ilgilendiriyor! Ev-dükkan sahibi olanlara yasak geliyor. İnternetten ilan veren milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Artık internetten ev-dükkan satışı verirken zorunu olacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı, 0.89 ve 0.99 faizli kredi açıklamasının ardından konutta bir gecede yüz binlerce lira zam yapan 65 bin fırsatçı tespit ederken, kira gelirleri ve fiyatlarına yönelik incelemeleri de derinleştirdi. Ev-dükkan alım satımı, tapu harcı ödemeleri, düşük bedel göstermekten kaynaklı vergi kaybı, düşük ekspertiz başta olmak üzere tapu işlemlerini mercek altına alındı. İncelemelerde kredi tutarıyla konut satış bedeli arasında 40 kata ulaşan farklar belirlendi. Öte yandan bakanlık internet sitelerinden bilgi alınmasına ilişkin ayrıntıları tebliğle duyuracak. Bu düzenlemeyle menkul ve gayrimenkullerin satışı veya kiralanması için internet sitelerine verilen ilanlara ilişkin bu sitelerden kapsamlı bilgi alınacak.
27.05.2022 Ekonomi
Kredi müjdesi! Son fırsat! Sıfır faiz iki yıl geri ödemesiz!
Kredi müjdesi! Son fırsat! Sıfır faiz iki yıl geri ödemesiz! Kredi ile ilgili son dakika açıklaması! Faizsiz kredi desteği. Faizsiz kredi desteğine başvuran alıyor. Faizsiz kredi desteği için son gün 31 Mart olarak belirlendi. Detaylar belli oldu. KOSGEB sıfır faizli, iki yıl geri ödemesiz kredi imkanı sağlıyor. Son 12 aydaki ortalama istihdamını koruyan işletmeler, 12 ay boyunca çalıştırma taahhüdü verdiği her bir personel için faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz destek alacak. Sonraki 24 ayda (2 yıl) eşit taksitlerle (4 ayda bir 6 eşit taksit) faizsiz ve komisyonsuz olarak KOSGEB’e ödeme yapılacak. Mikro işletmeler 2, küçük işletmeler de 5 personele kadar bu fırsattan yararlanabilecek. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
25.03.2022 Ekonomi
Yeni kredi paketi devreye giriyor! 2 yıl geri ödeme yok, 8 yıl vadeli...
Yeni kredi paketi devreye giriyor! 2 yıl geri ödeme yok, 8 yıl vadeli... Yeni kredi desteği bu hafta devreye alınıyor. 2 yıl geri ödeme yok, 8 yıl vade... 3 yeni kredi destek paketi açıklanmıştı. İmalat, ihracat, tarım, turizm, teknoloji, toptan ve perakende sektörlerine kredi desteği verilecek. Yatırım destek paketi, ihracat destek paketi, işletme ihtiyaç paketi adı altında sağlanacak KGF desteğinde, yatırım destek paketi 2 yılı geri ödemesiz 8 yıl vadeli, ihracat destek paketi de 6 ayı geri ödemesiz 18 ay vadeli olarak olacak. Kredi Garanti Fonu (KGF) nedir? Yeni KGF desteği ne kadar, Kredi Garanti Fonu (KGF) destek paketinden kimler yararlanacak? İşte tüm detaylar...
21.02.2022 Ekonomi
Kredi desteği, 24 ay ödemesiz 96 ay vadeli! Bakan canlı yayında duyurdu...
Kredi desteği, 24 ay ödemesiz 96 ay vadeli! Bakan canlı yayında duyurdu... Kredi paketleri resmen duyuruldu ve belli oldu! Hükümet 3 ayrı kredi paketini devreye aldı. 60 milyar liralık paketin en önemli ayağı 24 ay ödemesiz ve 96 ay vadeli yatırım destek paketi oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kredi Garanti Fonu ile ilgili açıklamada bulundu. Yatırım, ihracat ve işletme harcamaları olmak üzere 3 yeni destek paketi devreye alındı. Kredi paketlerinin detayları da açıklandı. İhracat destek paketi azami 6 ay ödemesiz dönem, 18 ay vade; yatırım destek paketi azami 24 ay ödemesiz dönem, azami 96 ay vade, yatırıma bağlı işletme kredileri için 6 ay ödemesiz dönem, 30 ay vade olmak üzere, her bir KOBİ için maksimum kredi limiti 25 milyon lira, büyük firmalar için 100 milyon lira olacak. Kredi Garanti Fonu (KGF) nedir? Yeni KGF desteği ne kadar, Kredi Garanti Fonu (KGF) destek paketinden kimler yararlanacak? İşte tüm detaylar...
12.02.2022 Ekonomi
e-Devlet'te resmen başladı! Artık bankaya gitmeye gerek yok! Yeni dönem...
e-Devlet'te resmen başladı! Artık bankaya gitmeye gerek yok! Yeni dönem... e-Devlet'te yeni dönem başlıyor! Artık bankaya gitmeye gerek kalmayacak. Sorgulama sonucunda bankalar tek tek listelenecek. Resmen duyuruldu. Yeni hizmet e-Devlet Kapısı üzerinden verilmeye başlandı. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Twitter hesabından açıklamada bulundu. Hizmet öncesinde varisler bankalara ayrı ayrı müracaat ederek bu bilgiyi alıyordu. Artık miras bırakan kişinin hangi bankalarda mevduat ve katılım fonu varsa e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek.
4.02.2022 Ekonomi
Destek veriliyor, kadın girişimcilere müjde! 200 bin lira...
Destek veriliyor, kadın girişimcilere müjde! 200 bin lira... Destek veriliyor, girişimci kadınlar için büyük fırsat! Dev banka resmen duyurdu, 200 bin liraya kadar çıkıyor, tarih verildi. Halkbank, Türkiye’de kadın girişimci ekosistemini büyütme hedefiyle Üreten Kadınlar Yarışması’nı başlatıyor. Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarından oluşan bir jürinin belirleyeceği başarılı girişimciler, başta nakdi yardımlar olmak üzere girişimlerini büyütecek desteklerle ödüllendirilecek. Ödül töreni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilecek.
6.01.2022 Ekonomi
Devletten faizsiz kredi müjdesi! Detaylar belli oldu, 100 bin TL'ye kadar...
Devletten faizsiz kredi müjdesi! Detaylar belli oldu, 100 bin TL'ye kadar... Faizsiz kredi müjdesi! 100 bin liraya kadar kredi kullandırılacak. İki destek paketi hazırlandı. Çalışanı 50'nin altında olan firmalara istihdama katılan her bir kişi için devlet tarafından 100 bin liraya kadar kredi imkanı sağlanacak. İstihdam yapacak işletmelere faizsiz kredi desteğine ilişkin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Devletten faizsiz kredi desteği kimlere verilecek? İşte İşletmelere ve girişimcilere verilecek kredi desteğinin tüm detayları...
1.12.2021 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu: Rezervlerimiz 120 milyar doların üzerine çıktı
Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu: Rezervlerimiz 120 milyar doların üzerine çıktı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, rezervlerdeki iyileşmenin öngörüleri ile uyumlu seyrettiğini belirterek, "Rezervlerimiz 85-90 milyar dolar seviyelerinden yaklaşık 30 milyar dolar artarak 120 milyar doların üzerine çıkmıştır. Swap anlaşmaları, reeskont kredileri, cevherden altın alımı ve zorunlu karşılık adımları bu artışa katkı yapan ana unsurlar oldu." dedi.
28.09.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! Bakan duyurdu, uzun vadeli...
Kredi fırsatı! Bakan duyurdu, uzun vadeli... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren kredi fırsatı. Bakan resmen duyurdu. Uzun vadeli olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "KGF destekli üç yeni mekanizmayı başlatıyoruz. İlk olarak, likidite sıkıntısı çeken küçük ölçekli firmalara ilave istihdam ettikleri her bir kişi için KGF kefaletiyle krediye erişim imkanını, ikincisi, imalata dayalı ve ihracatı önceleyen yatırımlara KGF teminatı ile 5. ve 6. bölgelerde uzun vadeli kredi desteğini, üçüncüsü, ihracat potansiyeli yüksek olan KOBİ'lerin dış pazarlara açılmalarını teşvik etmek üzere Eximbank Kredi Destek Paketi'ni devreye alıyoruz" dedi.
21.08.2021 Ekonomi
Google Türkiye'den esnaf ve KOBİ'lere destek!
Google Türkiye'den esnaf ve KOBİ'lere destek! Pandemi esnaf destek yardımı devam ediyor. Bu kez Google’dan destek geldi. Google Yükselen Pazarlar Başkan Yardımcısı Meir Brand, esnaf ve KOBİ'lere 12 milyon dolarlık finansman sunduklarını belirterek, Türkiye'de işletmelerin dayanıklı hale gelmesini hedeflediklerini ve yatırımlarının devam edeceğini söyledi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın katılımıyla çevrim içi düzenlenen toplantıda konuşan Brand, internetin pandemi sırasında hayati öneme sahip olduğunu belirterek, insanların bu sayede sağlıkla ilgili gerçeklere ulaşıp, eğitimlerine devam edebildiğini bildirdi.
24.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan flaş hukuk reformu açıklaması!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan flaş hukuk reformu açıklaması! Hukuk reformu ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay "Halihazırda Adalet Bakanlığımız İnsan Hakları Eylem Planı üzerindeki çalışmalarını sürdürmektedir. Geniş bir istişare sürecinden sonra insan hakları konusunda yol haritamız olacak Eylem Planının Taslağı oluşturulmuştur. Buna ilave olarak, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Merkez Bankası başta olmak üzere ekonomik hayatın tüm paydaşları ile bir araya gelinmekte ve İnsan Hakları Eylem Planı Taslağı ve mevzuat ihtiyaçları gözden geçirilmektedir" dedi. Öte yandan TBMM'de 12 gün sürecek 2021 yılı bütçe görüşmeleri başladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bütçe sunumunda salgın kısıtlamalarına rağmen, 2020 yılını pozitif bir büyüme ile kapatmayı öngördüklerini, 2021 yılında da 5,8 büyüme hedeflediklerini söyledi.
7.12.2020 Siyaset
Kredi desteği! Uygun koşullar ve faiz oranları...
Kredi desteği! Uygun koşullar ve faiz oranları... Kredi fırsatı sunuluyor! Avantajlı faiz oranları ile kredi kullanımı mümkün. 2021’de girişimcilere yönelik yenilikçi finansman imkanları geliştirilecek. İstanbul öncelikli olarak bölgesel, daha sonra ise küresel girişimcilik merkezlerinden biri haline getirilecek. Markalaşmaya, e-ticarete ilave destek verilecek.
5.11.2020 Ekonomi
Markaların fiyat oyunu! Bankalar kredi desteğini kesti...
Markaların fiyat oyunu! Bankalar kredi desteğini kesti... Türkiye’de üretim yapan 6 otomotiv markası kredi paketi kapsamından çıkartıldı. Fiyat artışı yaptıkları gerekçesi ile kredi paketi kapsamından çıkartılan Honda, Hyundai, Ford, Fiat, Renault ve Toyota’nın yerli modellerine son 6 ayda yaptığı zammı mercek altına alındı. İşte fiyat artışları...
27.07.2020 Otomobil
Araba fiyatları ne zaman düşecek? ÖTV indirimi gelecek mi?
Araba fiyatları ne zaman düşecek? ÖTV indirimi gelecek mi? Kamu bankalarının uygun faiz oranları ile sunduğu kredi olanakları pek çok kişiyi araç almaya yönlendirdi. Kredi paketleriyle birlikte araç piyasası hareketlenirken, fırsatçılar da araçları için internet siteleri üzerinden fahiş fiyatlar istiyor. Peki, Araba fiyatları ne zaman düşecek? ÖTV indirimi gelecek mi? İkinci el araç fiyatları ne zaman düşer? İşte araba fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
28.07.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.