Gazete Vatan Logo

Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi nedir, şartları ne? Esnafa faizsiz kredi nasıl, hangi bankadan alınacak?

Esnaf ve sanatkarlara Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi! 100 milyar lira tutarındaki paket devreye alındı. Esnafa destek kredisi kapsamında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kredinin koşullarını açıkladı. Peki, Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi nedir, şartları ne? Esnafa faizsiz kredi nasıl, hangi bankadan alınacak? İşte detaylar…

Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi nedir, şartları ne? Esnafa faizsiz kredi nasıl, hangi bankadan alınacak?

Esnafa faizsiz kredi! Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi devreye alındı. Esnaf ve sanatkarların finansman ihtiyacını karşılamak için 100 milyar lira tutarındaki Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi resmen yürülüğe girdi. Kredi ile ilgili detayları Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı.

HAZİNE FAİZ DESTEKLİ KREDİ PAKETİ NEDİR, ŞARTLARI NE?

Esnaf ve sanatkarların finansman ihtiyacını karşılamak için kullandırılacak 100 milyar lira tutarındaki Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi'nin yürürlüğe girdi.

HAZİNE FAİZ DESTEKLİ KREDİ VADE VE FAİZ ORANI NE?

Destek kredisi, 60 ay vade ve yüzde 7,5'lik faiz oranıyla verilecek.

ESNAFA FAİZSİZ KREDİ NASIL, HANGİ BANKADAN ALINACAK?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketlerine ilişkin paylaşımda bulundu.

Bakan Nebati, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 "Esnaf ve sanatkarlarımızın finansman ihtiyacını karşılamak için 60 ay vade imkanı ve yüzde 7,5'lik faiz oranıyla Halkbank vasıtasıyla kullandırılacak 100 milyar lira tutarındaki Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi, Cumhurbaşkanı Kararı'yla yürürlüğe girmiştir.''

Haberin Devamı