Kpss Önlisans Başvurusu

Kpss Önlisans Başvurusu

Son dakika KPSS önlisans başvurusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KPSS önlisans başvurusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KPSS önlisans başvurusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpss Önlisans Başvurusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpss önlisans başvurusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 kpss önlisans başvurusu haberi bulunmuştur. Tüm kpss önlisans başvurusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sınav için HES kodu nasıl alınır? ÖSYM sınavları için HES kodu alma işlemleri
Sınav için HES kodu nasıl alınır? ÖSYM sınavları için HES kodu alma işlemleri ÖSYM sınav başvurularında artık HES kodu bilgisi isteniyor. KPSS önlisans başvurularının başlamasıyla birlikte sınav için HES kodu alma konusu adaylar tarafından araştırılan konuların başında geliyor. Peki, HES kodu nasıl alınır? Sınav için HES kodu nasıl alınır? HES kodu geçerlilik süresi nedir? İşte sınav için HES kodu almak için yapmanız gerekenler...
21.08.2020 Eğitim
KPSS ön lisans 2020 kılavuzu yayımlandı!
KPSS ön lisans 2020 kılavuzu yayımlandı! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 2020-KPSS Ön Lisans Sınavı başvurularının 21 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.
21.08.2020 Eğitim
KPSS önlisans geç başvuru tarihi belli oldu! KPSS önlisans sınavı ise...
KPSS önlisans geç başvuru tarihi belli oldu! KPSS önlisans sınavı ise... KPSS önlisans geç başvuru tarihi ve sınavının yapılacağı gün belli oldu. KPSS önlisans başvurularını kaçıranlar geç başvuru için gün sayıyor. Peki adayların katılacağı KPSS önlisans sınavı hangi tarihte düzenlenecek?
19.09.2018 Gündem
KPSS önlisans başvurusu ne zaman sona erecek?
KPSS önlisans başvurusu ne zaman sona erecek? KPSS önlisans başvuruları 28 Ağustos'ta başladı ve 12 Eylül'de sona erecek. Merak edilen ve gündemde sıkça araştırılan KPSS önlisans başvurusu ve sınavı hakkında merak edilen tüm bilgileri haberimizde derledik.
7.09.2018 Gündem
KPSS önlisans başvuruları nasıl yapılır? 2018 KPSS ne zaman?
KPSS önlisans başvuruları nasıl yapılır? 2018 KPSS ne zaman? KPSS önlisans başvuruları nasıl yapılır? 2018 KPSS ne zaman? Sorularının merak edilen yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. 28 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan KPSS önlisans başvurularına dair bilgiler...
3.09.2018 Gündem
KPSS önlisans başvurusu nasıl yapılır? KPSS başvuru tarihleri
KPSS önlisans başvurusu nasıl yapılır? KPSS başvuru tarihleri KPSS önlisans başvuruları alınmaya devam ediyor. 28 Ağustos'ta başlayan KPSS önlisans başvuruları 12 Eylül'e kadar devam edecek. KPSS önlisans başvurusunda bulunmak isteyen adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilecek.
31.08.2018 Gündem
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri Emniyet Genel Müdürlüğü, 30. Dönem POMEM adayları için beklenen duyuru yaparak 10 bin polis alınacağını bildirdi. EGM'den yapılan duyuruda, "30.Dönem POMEM Adaylarının Dikkatine ! Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacaktır." denildi.
28.04.2023 Gündem
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...
27.04.2023 Çalışma Hayatı
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi?
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi? Sahil Güvenlik Komutanlığı 7 ilde memur alımı yapacak. Sahil Güvenlik bünyesinde görev almak isteyen vatandaşlar başvuru şartları ve diğer detaylara ilişkin aramalarını sıklaştırdı. 9 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilanın ardından kontenjan ve şartlar belli oldu. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı başvuruları ne zaman? Sahil Güvenlik memur alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı nasıl olacak?
9.12.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de ve Kariyer Kapısı kamu iş ilanları sayfasından yayınlandı. İlana göre, mühendis, şehir plancısı, mimar, diyetisyen, kütüphaneci, tekniker, teknisyen, büro personeli, destek personeli ile koruma ve güvenlik personeli alınacak. Başvurular 5 Aralık’ta başlıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte kadro dağılımı ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Polis Akademisi (PA) duyurdu! POMEM alımları başlıyor! 13 bin polis alımı başvuru şartları ne, başvurular nasıl yapılır? 29. dönem POMEM başvuru ekranı!
Polis Akademisi (PA) duyurdu! POMEM alımları başlıyor! 13 bin polis alımı başvuru şartları ne, başvurular nasıl yapılır? 29. dönem POMEM başvuru ekranı! Polis Akademisi Başkanlığı duyurdu! 29. Dönem POMEM giriş sınavı aday belirleme ön başvuruları başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine önlisans ve lisans mezunu 13 bin öğrenci alımı yapılacak. POMEM başvuruları 14 Kasım’da başlıyor. Peki, POMEM başvuru şartları ne, başvurular nasıl yapılır? 29. dönem POMEM başvuru ekranı açıldı mı? İşte Polislik başvurusu ile ilgili detaylar…
13.11.2022 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası’na personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası’na personel alınacak! İşte başvuru şartları! Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, Darphane ve Damga Matbaası’na sözleşmeli personel alınacak. Adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Darphane personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
7.11.2022 Personel Alımı
Selçuk Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Selçuk Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Selçuk Üniversitesi duyurdu! Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine 25 sözleşmeli personel alınacak. İlana göre, alım yapılacak kadrolar, hemşire, ebe, anestezi, eczacı, biolog, diyetisyen, ve radyoterapi uzmanı olarak belirlendi. Peki, Selçuk Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Selçuk Üniversitesi hastanesi personel alımı şartları!
28.08.2022 Personel Alımı
Dokuz Eylül Üniversitesi personel alacak! İşte başvuru şartları!
Dokuz Eylül Üniversitesi personel alacak! İşte başvuru şartları! Dokuz Eylül Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, üniversite birimlerinde istihdam edilmek üzere büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, hemşire, sağlık teknikeri ve destek personeli alınacak. Başvurular 24 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 9 Eylül Üniversitesi personel alımı şartları!
10.08.2022 Personel Alımı
Bursa Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunu itfaiye eri alacak! İşte başvuru şartları!
Bursa Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunu itfaiye eri alacak! İşte başvuru şartları! Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı duyurdu! KPSS’den en az 60 puanla lise ve önlisans mezunu itfaiye eri alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 19-23 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Bursa Büyükşehir Belediyesi personel alımı şartları!
10.08.2022 Personel Alımı
Sayıştay KPSS’den 70 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Sayıştay KPSS’den 70 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Sayıştay personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Sayıştay Başkanlığı, ön lisans mezunu sözleşmeli personel alacak Başvurular 19 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Sayıştay personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sayıştay personel alımı şartları ne? İşte ilanın detaylar…
5.08.2022 Personel Alımı
Fatih Belediyesi memur ve zabıta memuru alacak! İşte memur alımı başvuru şartları!
Fatih Belediyesi memur ve zabıta memuru alacak! İşte memur alımı başvuru şartları! Fatih Belediyesi 60 memur ve zabıta memuru alacak! Yayımlanan ilana göre, Fatih Belediyesi’ne KPSS’den en az 70 puanla önlisans ve lisans düzeyinde eğitim almış memur ve zabıta memuru alınacak. Başvurular 5 – 9 Eylül tarihlerinde alınacak. Peki, Fatih Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
2.08.2022 Personel Alımı
Akdeniz Üniversitesi 183 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Akdeniz Üniversitesi 183 personel alacak! İşte başvuru şartları! Akdeniz Üniversitesi duyurdu! 183 sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Akdeniz Üniversitesi’ne hemşire, eczacı, fizyoterapist, sağlık personeli, sağlık teknikeri, büro personeli, destek personeli ve tekniker pozisyonlarında çok sayıda alım yapılacak. Peki, Akdeniz Üniversitesi hastanesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Akdeniz Üniversitesi personel alımı şartları!
1.08.2022 Personel Alımı
Sayıştay Başkanlığı KPSS’den en az 70 puanla önlisans mezunu personel alacak! İşte Sayıştay personel alımı başvuru şartları!
Sayıştay Başkanlığı KPSS’den en az 70 puanla önlisans mezunu personel alacak! İşte Sayıştay personel alımı başvuru şartları! Sayıştay Başkanlığı personel alımı ilanı yayınlandı! Yayımlanan ilana göre, Sayıştay, KPSS’den en az 70 puanla önlisans mezunu büro personeli alacak. Başvurular, 19 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Sayıştay Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sayıştay büro personeli alımı şartları!
1.08.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 24 ilde sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 24 ilde sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! 204 sözleşlmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 24 ilde 107 koruma ve güvenlik görevlisi, 61 temizlik görevlisi, 36 şoför alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
18.07.2022 Personel Alımı
Bursa Uludağ Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Bursa Uludağ Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Bursa Uludağ Üniversitesi duyurdu! Giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere Uludağ Üniversitesi birimlerinde görevlendirilmek üzere 73 sözleşmeli personel alınacak. Peki, Uludağ Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Uludağ Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
3.07.2022 Personel Alımı
Afyon Kocatepe Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu 47 sözleşmeli personel alacak!
Afyon Kocatepe Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu 47 sözleşmeli personel alacak! Afyon Kocatepe Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! Yayımlanan ilana göre, üniversiteye, büro personeli, diyetisyen, eczacı, veteriner hekim, tekniker, teknisyen, şoför, kaloriferci, temizlik personeli, bahçe bakımı, onarım ve insaat işçisi ile koruma ve güvenlik görevlisi alnacak. Peki, Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı şartları!
3.06.2022 Personel Alımı
Kocaeli Üniversitesi 110 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kocaeli Üniversitesi 110 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kocaeli Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, biolog, hemşire, sağlık teknikeri, sağlık personeli, büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında sözleşmeli personel alınacak. Başvurular 15 Haziran’a kadar yapılabilecek. Peki, Kocaeli Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’den en az 55 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’den en az 55 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Temizlik personeli, şoför ve bahçıvan kadrolarında 149 sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvuru yapacak adayları KPSS’den en az 55 puan almaları gerekiyor. Başvurular 25 Nisan’da başlayıp, 9 Mayıs’ta sona erecek. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ilanı ve ilana dair detaylar…
15.04.2022 Personel Alımı
2022 Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman, Adalet Bakanlığı 12 bin 823 personel alımı başvuru şartları nelerdir?
2022 Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman, Adalet Bakanlığı 12 bin 823 personel alımı başvuru şartları nelerdir? Adalet Bakanlığı 12 bin 823 personel alımı müjdesi verdi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından yapılan açıklamada adliyelere 6 bin 459, ceza infaz kurumlarına 5 bin 563, icra dairelerine 500, merkeze 188, personel eğitim merkezlerine 113 olmak üzere toplam 12 bin 823 personel alımı yapılacak. Peki, Adalet Bakanlığına personel alımı başvuruları ne zaman? Adalet Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir?
28.02.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kpss Önlisans Başvurusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpss önlisans başvurusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.