Kovid-19 Tedbirleri

Kovid-19 Tedbirleri

Son dakika Kovid-19 tedbirleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kovid-19 tedbirleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kovid-19 tedbirleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kovid-19 Tedbirleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kovid-19 tedbirleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.224 kovid-19 tedbirleri haberi bulunmuştur. Tüm kovid-19 tedbirleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seri katil gibi eşlerini öldüren Necati Akpınar'ın kızı ilk kez konuştu! Hayatı tam bir dram
Seri katil gibi eşlerini öldüren Necati Akpınar'ın kızı ilk kez konuştu! Hayatı tam bir dram Manisa’nınn Saruhanlı ilçesinde, Necati Akpınar, 1 ay önce dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı Mutlu Menekşe'yi başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınıp, tutuklandı. Olay sonrası Akpınar’ın adeta bir seri katil olduğu ortaya çıkarken, kızı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.01.2023 Yaşam
THY'den Rusya uçuşlarıyla ilgili flaş karar!
THY'den Rusya uçuşlarıyla ilgili flaş karar! Türk Hava Yolları (THY), Rusya uçuşlarında kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.
25.10.2022 Gündem
Ayasofya Camii'nde 88 yıl sonra ilk teravih namazı kılındı!
Ayasofya Camii'nde 88 yıl sonra ilk teravih namazı kılındı! Ayasofya Camii'nde 88 yıl aradan sonra ilk teravih namazı kılındı. Namazı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş kıldırırken cemaat caminin içinin yanı sıra Sultanahmet Meydanı'nı da doldurdu.
1.04.2022 Yaşam
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Adalet Bakanlığı açık cezaevi kovid 19 izinleri ne zaman kadar uzatıldı, ne zaman bitecek?
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Adalet Bakanlığı açık cezaevi kovid 19 izinleri ne zaman kadar uzatıldı, ne zaman bitecek? Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Koronavirüs tedbirlerinden biri olan alınan açık cezaevi izinlerinin ne zaman biteceği merak ediliyor. Açık cezaevi izinleri 31 Ocak'tan itibaren iki ay süreyle uzatılarak 31 Mart’ta sona erecekti. Mart ayının bitmesine az bir süre kala mahkum ve mahkum yakınları Adalet Bakanlığı’ndan gelen açıklamayı takip ediyor. İşte cezaevi pandemi izni 2022 hakkındaki son bilgiler…
29.03.2022 Gündem
Türkgözü sınır kapısı nerede, açık mı? Türkgözü sınır kapısı hangi ülkeye, nereye açılır?
Türkgözü sınır kapısı nerede, açık mı? Türkgözü sınır kapısı hangi ülkeye, nereye açılır? Türkgözü Sınır Kapısı yolcu geçişlerine kapatıldı. Türkiye'nin Gürcistan üzerinden Kafkasya'ya açılan Türkgözü sınır Kapısı, Corona Virüs tedbirleri kapsamında kapatıldıktan 24 ay sonra yaya trafiğine açılmıştı. Sınır kapısı modernize çalışmaları nedeniyle 2 aradan sonra yeniden kapatıldı. Türkgözü sınır kapısı ne zaman açılacak?
7.03.2022 Yaşam
Türkgözü Sınır Kapısı yolcu geçişlerine kapatıldı
Türkgözü Sınır Kapısı yolcu geçişlerine kapatıldı Türkiye'nin Gürcistan üzerinden Kafkasya'ya açılan Türkgözü sınır Kapısı, Corona Virüs tedbirleri kapsamında kapatıldıktan 24 ay sonra yaya trafiğine açılmıştı. Sınır kapısı modernize çalışmaları nedeniyle 2 aradan sonra yeniden kapatıldı.
7.03.2022 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! 7 Mart'ta başlıyor, şart getirildi...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! 7 Mart'ta başlıyor, şart getirildi... MEB yeni kararı resmen duyurdu! 7 Mart Pazartesi günü başlıyor. Yeni şart getirildi. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak açıkladı. MEB milyonları çok yakından ilgilendiren kararı ve detaylarını paylaştı. Ortaokul, lise ve yükseköğretim öğrencilerini kapsıyor. Yeni dönem başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 yıldan beri okullarda sosyal etkinliklerin yapılmasına ara verilmişti. 6 Eylül itibarı ile başlayan ve kesintisiz devam eden yüz yüze eğitim süreci ile birlikte sosyal etkinliklere de izin verildi. MEB'in yapacağı ilk sosyal etkinlik de belli oldu. MEB Uluslararası Robot Yarışması düzenlenecek ve bu yıl bir ilk gerçekleşecek. Protokol imzalandı. Bu yıl ilk defa ön eleme şartı getirildi. Başvurular 7 Mart tarihinde başlıyor. Son başvuru tarihleri de belli oldu. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer yeni dönemde duyurulan ilk büyük sosyal etkinlik olduğunu belirterek değerlendirmelerde bulundu ve "Burada öğrencilerimiz 3 aylık bir sürede teknolojik olarak geliştirecekleri robotları sergileyecek. Bu yıl büyük bir katılım bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Aynı zamanda belirlenecek bir grubun ise TEKNOFEST'e katılmaya hak kazanacağını bildirdi. Öte yandan Anadolu Medyası ortak kanalına konuk olan Bakan Özer, eğitim gündemine dair de önemli açıklamalarda bulundu. Öğretmenlik Meslek Kanunu, mesleki eğitim merkezleri, 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi, KPSS'ye girmiş öğretmenlerin atama süreci ve yardımcı kitaplarla ilgili sorulara yanıt verdi. Bakan Özer, atamalarla ilgili fazla bekletmeden güzel haberlerin paylaşılacağını ve atama olacağını duyurdu. MEB'in son dakika açıklamaları...
5.03.2022 Eğitim
Toplu taşıma ile ilgili flaş maske kararı!
Toplu taşıma ile ilgili flaş maske kararı! Okul, hastane, sinema ve tiyatro gibi sosyal mesafenin sağlanamadığı alanlar ile toplu ulaşım araçlarında maske zorunluluğu devam edecek. AVM, tiyatro, halı saha gibi belirli alanlara girecek veya otobüs, tren, uçak gibi toplu ulaşım araçlarını kullanacak kişilere yönelik HES kodu sorgulaması yapılması uygulaması da 3 Mart itibarıyla sona erdi.
5.03.2022 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 81 ile genelge gönderildi! İçişleri Bakanlığı duyurdu
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 81 ile genelge gönderildi! İçişleri Bakanlığı duyurdu Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararı doğrultusunda İçişleri Bakanlığınca Kovid-19 tedbirleri kapsamında hazırlanan genelge valiliklere gönderildi.
4.03.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? CTE covid 19 izni ne zaman bitecek, mahkumların izni 31 Mart’ta mı sona erecek?
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? CTE covid 19 izni ne zaman bitecek, mahkumların izni 31 Mart’ta mı sona erecek? Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Açık cezaevlerindeki hükümlülerin koronavirüs izinleri uzatıldı. Hükümlülerin açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek?
29.01.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleriyle ilgili son dakika kararı! 31 Ocak'tan itibaren...
Açık cezaevi izinleriyle ilgili son dakika kararı! 31 Ocak'tan itibaren... Açık cezaevi izinleriyle ilgili son dakika kararı. Bakanlık resmen açıkladı. Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, bitti mi, son durum ne? CTE 2022 Adalet Bakanlığı Açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek? sorunu yanıt buldu. Açık cezaevlerindeki hükümlülerin, Kovid-19 tedbirleri kapsamındaki izin sürelerinin, 31 Ocak'tan itibaren 2 ay daha uzatıldığı bildirildi.
28.01.2022 Gündem
Kapanma olacak mı, yasaklar geri gelecek mi 2022? Omicron nedeniyle sokağa çıkma yasağı gelir mi?
Kapanma olacak mı, yasaklar geri gelecek mi 2022? Omicron nedeniyle sokağa çıkma yasağı gelir mi? Omicron varyantı artışını sürdürüyor. Türkiye’de koronavirüs vaka sayısı 54 bine ulaştı. Vaka sayıları hızla yükselirken en son 22 Nisan 2021 tarihinde 50 bini geçmişti. Koronavirüs Bilim Kurulu’nun saat 17:30’da Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak. Bilim Kurulu’nun toplanacak olması kapanmanın gelip gelmeyeceğinin merak edilmesine neden oldu. Peki, kapanma olacak mı, yasaklar gelecek mi 2022? Sokağa çıkma yasağı gelir mi?
5.01.2022 Gündem
'7 Avrupa ülkesinden seyahat yasağı geldi' haberine THY'den açıklama
'7 Avrupa ülkesinden seyahat yasağı geldi' haberine THY'den açıklama Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Omicron varyantı nedeniyle 7 ülkenin Türk vatandaşlarına giriş yasağı getirdiği haberini sosyal medya hesabı üzerinden yalanladı.
30.12.2021 Ekonomi
Açık görüşler ne zaman başlıyor? Cezaevi açık görüşe kaç kişi girebilir?
Açık görüşler ne zaman başlıyor? Cezaevi açık görüşe kaç kişi girebilir? Ceza infaz kurumlarında açık görüş başlıyor. Adalet Bakanlığı duyurdu. Adalet Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Ceza İnfaz Kurumlarında alınan Kovid 19 tedbirleri Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda güncellendiği ve açık görüşlerin başlayacağı duyruldu. Peki, Açık görüşler ne zaman başlıyor? Cezaevi açık görüşe kaç kişi girebilir? İşte detaylar…
29.11.2021 Gündem
Adıyaman'da flaş koronavirüs kararı! 22 ev karantinaya alındı!
Adıyaman'da flaş koronavirüs kararı! 22 ev karantinaya alındı! Adıyaman'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 22 evde karantina uygulaması başlatıldı.
16.11.2021 Gündem
İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’ndan Başakşehir’de konser
İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’ndan Başakşehir’de konser Başakşehir’de kültür sanat sezonu, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nın konseriyle açıldı. Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’ndeki konserde dinleyiciler unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı.
24.10.2021 Kültür Sanat
O ilimizde flaş karantina kararı! Uygulama başladı
O ilimizde flaş karantina kararı! Uygulama başladı Adıyaman'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 75 evde karantina başlatıldı.
20.10.2021 Gündem
Kilosunun fiyatı 5 TL'ye düştü! Anons yapıldı, herkes oraya koştu
Kilosunun fiyatı 5 TL'ye düştü! Anons yapıldı, herkes oraya koştu Kilosunun fiyatı 5 TL'ye düştü! Hoparlörden anons yapıldı, duyan herkes almak için oraya koştu. Artvin'in Hopa ilçesinde hamsinin kilogram fiyatının 5 liraya düşürülmesi nedeniyle balıkçı tezgahı önünde uzun kuyruk oluştu.
12.10.2021 Ekonomi
Gürbulak Gümrük Kapısı yeniden yaya geçişlerine açıldı
Gürbulak Gümrük Kapısı yeniden yaya geçişlerine açıldı Türkiye'yi İran'a bağlayan en önemli sınır kapılarından olan ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 20 aydır yaya yolcu geçişine kapalı olan Gürbulak Gümrük Kapısı'nda yaya geçişleri yeniden başladı.
8.10.2021 Gündem
Resmen patladı! Tersine döndü, kritik uyarı geldi, 3 hafta boyunca...
Resmen patladı! Tersine döndü, kritik uyarı geldi, 3 hafta boyunca... Geçen yıl neredeyse hiç görülmedi. Tamamen tersine döndü. Bu yıl büyük artış var. Flaş uyarı geldi. Önlem alınması gerekiyor. Geçen yıl sıkı Kovid-19 tedbirleri nedeniyle neredeyse hiç grip vakası yaşanmazken son 2 haftada işler tersine döndü. Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’nden Prof. Dr. Başar Cander, doktorların günde 400-450 hastaya bakar hale geldiğini söyledi. Yoğunluğa vatandaşların maske ve mesafe tedbirlerini gevşetmesi ve ani hava değişimleri yol açtı. Yeni grip salgınında iyileşme süresinin üç haftayı bulması da endişe veriyor.
30.09.2021 Gündem
Üniversitelerde yeni dönem! Kuyruklar oluştu...
Üniversitelerde yeni dönem! Kuyruklar oluştu... Yüz yüze eğitime başlayan üniversitelerin birçoğu öğrencilerine kampüse giriş için PCR testini zorunlu tuttu. Üniversitelerin sağlık merkezlerinde ve hastanelerde test yaptırmak isteyen akademisyenler ve öğrenciler uzun kuyruklar oluşturdu.
28.09.2021 Eğitim
Ara tatil ne zaman 2021? İlk ara tatil ve yarıyıl tatili 2021!
Ara tatil ne zaman 2021? İlk ara tatil ve yarıyıl tatili 2021! Okullarda ara tatil ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı 2021-2022 eğitim öğretim takviminin belli olmasıyla öğrencilerin ve velilerin araştırmaları da yoğunlaştı. MEB'in takvimine göre birinci dönem 6 Eylül’de başladı. İlk ara tatilde 9 gün tatil olacak. Peki, ara tatil ne zaman? İşte, MEB 2021-2022 takvimine göre ilk ara tatil ve 15 tatil hakkındaki detaylar...
22.09.2021 Eğitim
Kapıköy Sınır Kapısı'nın kapalı olan İran tarafı açıldı
Kapıköy Sınır Kapısı'nın kapalı olan İran tarafı açıldı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 19 aydır İran tarafından geçişlere kapatılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nın açıldığı bildirildi.
16.09.2021 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) son dakika kararı! Kapsamı genişletildi, artık...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) son dakika kararı! Kapsamı genişletildi, artık... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) son dakika kararı! 81 ile yazı gönderildi. Resmen duyuruldu. Kapsamı genişletildi. Artık o çalışanlar da dahil edildi. PCR testleri alınan kararla haftada iki defa zorunlu olarak isteniyordu. Artık PCR testleri özel eğitim okulları, ortaokul ve ortaöğretim özel öğrenci yurtları ve pansiyonlarda çalışanlardan da talep edilebilecek.
15.09.2021 Eğitim
Karantina kararı! Korona alarmı verildi, 10 gün sürecek
Karantina kararı! Korona alarmı verildi, 10 gün sürecek Karantina kararı alındı. Resmi açıklama yapıldı. Aşılama oranın en düşük olduğu illerden biriydi. Kırmızı kategoride bulunan Mardin'de aşı seferberliğinin ardından karnatina uygulaması başlıyor. Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 9 mahallede, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.
14.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kovid-19 Tedbirleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kovid-19 tedbirleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.