Koronavirüs Tedbir

Koronavirüs Tedbir

Son dakika koronavirüs tedbir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koronavirüs tedbir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koronavirüs tedbir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koronavirüs Tedbir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koronavirüs tedbir gelişmeleri de dahil olmak üzere 828 koronavirüs tedbir haberi bulunmuştur. Tüm koronavirüs tedbir haberleri aşağıda listelenmiştir.
PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı! Bilim Kurulu’nda alınan yeni kararlar uygulamaya geçti! Koronavirüsün başından itibaren alınan ve sıkı bir şekilde denetlenen başta maske olmak üzere, HES kodu ve PCR testi zorunluluğunun kaldırılmasına ilişkin genelde yayınlandı. Peki, PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
4.03.2022 Gündem
Koronavirüs kararı! Artık zorunlu, 100 metrenin üzerindeki...
Koronavirüs kararı! Artık zorunlu, 100 metrenin üzerindeki... Türkiye'de ilk kez uygulanıyor. Yeni koronavirüs önlemi! Valilik HES kodu kararını duyurdu! Hepsinde geçerli olacak. Artık iş yerleri, işletme, fabrika ve benzeri yerlere girişlerde zorunlu. Giresun Valiliği, 100 metrekarenin üzerindeki tüm iş yerleri, işletme, fabrika ve benzeri yerlere girişlerde HES kodu sorgulanması yapılacağını bildirdi.
9.03.2021 Gündem
Yeni kararlar açıklandı! Saat 22.00'den sonra yasak, artık...
Yeni kararlar açıklandı! Saat 22.00'den sonra yasak, artık... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısının ardından Koronavirüs'e ilişkin alınan yeni önlemleri açıkladı. Yurt genelinde uygulanacak kararları açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli uyarılarda bulundu. Açıklamaların ardından bir paylaşım da İstanbul Valisi Ali Yerikaya'dan geldi. İşte kabine toplantısı sonrası açıklanan yeni Koronavirüs kararları...
4.11.2020 Gündem
Kış aylarında sık görülen zatürre ölüme sebep olabiliyor!
Kış aylarında sık görülen zatürre ölüme sebep olabiliyor! Kış aylarında hastalıkların artmasıyla beraber soğuk algınlığı şeklinde başlayan pnömoni (zatürre) vakaları da arttı. Akciğer dokusundaki hava keseciklerinin iltihaplı sıvı ile dolması sonucu oluşan zatürrenin ölüme sebep olabileceği belirtilirken, merak edilenleri Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Nurşen Avkan anlattı.
30.12.2022 Sağlık
Bakan Özer: 6 ayda tüm okullarımızı elden geçireceğiz
Bakan Özer: 6 ayda tüm okullarımızı elden geçireceğiz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ülke genelindeki okullarda başlatılan 'Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar' projesiyle ilgili, "Bu projenin süresini de 6 ay olarak koyuyoruz. 6 ay içinde 57 bin 108 okulumuzun tamamını Allah'ın izniyle elden geçireceğiz. Artık tuvaletlerle okulların temizliği ile ilgili kimse konuşamayacak" dedi.
8.11.2022 Gündem
Koronavirüs ile ilgili son dakika uyarısı! ‘16 kat arttı’ deyip gerçeği duyurdu: ‘Engellenemez...’
Koronavirüs ile ilgili son dakika uyarısı! ‘16 kat arttı’ deyip gerçeği duyurdu: ‘Engellenemez...’ Koronavirüs ile ilgili son dakika uyarısı! Günlük vaka ve ölüm sayıları artışa geçti, maske ile ilgili çarpıcı açıklama geldi. Risk oranı yüzde 99’a kadar yükseldi, tedbir alınmazsa toplu taşımalar çok tehlikeli bir hal alacak. Bir ay öncesine göre 14 günlük koronavirüs vaka sayısı 16 katına, 14 günlük ölüm sayısı 7 katına çıkmış durumda. Uzmanlar ise “Herkes takmıyorsa sizin çift maske takmanız bile virüs bulaşmasını engelleyemez” uyarısında bulundu.
7.08.2022 Sağlık
Türkiye'de koronavirüs vakaları hızla arttı, 3 maddelik ilk tedbir kararı geldi
Türkiye'de koronavirüs vakaları hızla arttı, 3 maddelik ilk tedbir kararı geldi Son dakika gelişmesi. Son dönemde artan koronavirüs vaka sayıları herkesi endişelendirdi. 4-10 Temmuz haftasında 117 bin 95 vaka görülürken vakaların hızla yükselmesiyle beraber ilk tedbir Eskişehir İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'ndan geldi. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 3 maddelik yeni kararı aldı. İşte haberin tüm detayları...
20.07.2022 Gündem
Koronavirüs ile ilgili kritik uyarı! Risk büyük
Koronavirüs ile ilgili kritik uyarı! Risk büyük Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Covid-19’un toplumsal tehdit olmaktan çıktığını belirterek, "Tehlike bizler için azaldı, normalleşti, sıradanlaştı ama 65 yaş üzeri için kronik hastalığı olanlar ve özellikle bağışıklığı baskılayan hastalığı olanlar için yine de risk yüksek" dedi.
9.06.2022 Gündem
Suudi Arabistan havayolları 2 yıl aradan sonra İstanbul uçuşlarına başlıyor
Suudi Arabistan havayolları 2 yıl aradan sonra İstanbul uçuşlarına başlıyor Suudi Arabistan Havayolları, koronavirüs önlemleri kapsamında Mart 2020'de durdurduğu İstanbul uçuşlarına yeniden başlıyor. İki yıl aradan sonra ilk tarifeli uçuş, yarın Cidde ve başkent Riyad'tan İstanbul'a gerçekleşecek.
6.05.2022 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 10 gün içerisinde...
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 10 gün içerisinde... Yasaklar ile ilgili flaş gelişme! Maske zorunluluğunun pek çok alanda kaldırılmasının ardından kısıtlamalar ile ilgili yeni açıklama geldi. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, sağlık kuruluşları ve toplu taşımalardaki maske uygulaması kısıtlamalarının vaka sayıları aşağı trendde olduğundan bir hafta, 10 güne kadar kalkabileceğini söyledi.
2.05.2022 Gündem
Kapalı alanlarda maske kullanımına ilişkin son dakika açıklaması! Genelge yayımlandı
Kapalı alanlarda maske kullanımına ilişkin son dakika açıklaması! Genelge yayımlandı Kapalı alanlarda maske kullanımına ilişkin İçişleri Bakanlığı'nca genelge yayımlandı. Kapalı alanlarda maske zorunluluğu uygulaması sona erdirilmişti. Kapalı alanlarda maske kullanımına ilişkin genelgenin detayları açıklandı. Toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarının kapalı alanlarında yeni bir karar alınıncaya kadar (günlük vaka sayısı 1.000’in altına düşmesi halinde) maske kullanma zorunluluğu devam edecek.
27.04.2022 Gündem
Çalışanlarla ilgili son dakika kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, resmen yürürlükten kaldırıldı
Çalışanlarla ilgili son dakika kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, resmen yürürlükten kaldırıldı Kamu çalışanlarıyla ilgili son dakika kararı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen imzaladı. Yürürlükten kaldırıldı. Resmi Gazete'de COVID-19 Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik Tedbirler kararanamenin yürürlükten kaldırılması Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan karara göre, salgın ile mücadelede Sağlık Bakanlığı ile Koranavirüs Bilim kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda belirlenen tedbir ve kurallar uygulanacak. İşte son dakika haberinin detayları...
8.04.2022 Gündem
Bakan Koca'dan göç sorunu ile ilgili açıklama! 'Bu kabul edilebilir bir durum değildir'
Bakan Koca'dan göç sorunu ile ilgili açıklama! 'Bu kabul edilebilir bir durum değildir' Avrupa Bölgesi Göç ve Sağlık Yüksek Düzeyli Toplantısı’nda konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sığınmacıların zaman zaman geldikleri ülkeye göre değerlendirildiğini üzülerek müşahede etmekteyim. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Hele ki bu konuya sadece güvenlikçi perspektifle bakmak ise asla kabul edilebilir değildir. Belki iddialı bir söylem olacak ama pasaportuna göre göçmenlere politika belirlemek bu yüzyılın tedbir kisvesine bürünmüş ırkçılığıdır da diyebiliriz" dedi.
17.03.2022 Gündem
Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı?
Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı duyurdu! Koronavirüs ile ilgili yeni genelge yayınlandı! Son yapılan Bilim Kurulu toplantısında alınan kararlar genelgeyle birlikte hayata geçti. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, salgının etkisinin azalması nedeniyle maske, PCR testi ve HES kodu uygulamasının kaldırılması tavsiyesinde bulunmuştu. İçişleri Bakanlığı Genelgesi’yle birlikte uygulamalara son verildi. Ancak akıllarda pek çok soru var. Özellikle uçuşlarda ve maçlarda aşı zorunluluğunun olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi’nin detayları…
4.03.2022 Gündem
Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Yeni Koronavirüs Genelgesi yayınladı! Bilim Kurulu’nun aldığı kararların bulunduğu yeni genelgede, Sağlık Bakanlığı’nın önerileriyle bazı uygulama ve tedbirlerin kaldırıldığı bildirildi. Bu uyglamalar aradında HES kodu zorunluluğu da bulunuyor. Peki, Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
4.03.2022 Gündem
Maske genelgesi 2022! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı: Maske, HES kodu, PCR testi genelgesi nedir?
Maske genelgesi 2022! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı: Maske, HES kodu, PCR testi genelgesi nedir? İçişleri Bakanlığı yeni genelgeyi yayımladı. Maskenin nerede takılıp nerede takılmayacağı, HES kodunun kaldırılmasına ilişkin detaylar, PCR testinin hangi durumlarda kaldırıldığına yönelik merak edilenler genelgeyle birlikte netleşti. İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi…
4.03.2022 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 81 ile genelge gönderildi! İçişleri Bakanlığı duyurdu
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 81 ile genelge gönderildi! İçişleri Bakanlığı duyurdu Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararı doğrultusunda İçişleri Bakanlığınca Kovid-19 tedbirleri kapsamında hazırlanan genelge valiliklere gönderildi.
4.03.2022 Gündem
Kabine toplantısı bugün mü, ne zaman ve saat kaçta? Cumhurbaşkanı ulusa sesleniş konuşmasını ne zaman yapacak, saati?
Kabine toplantısı bugün mü, ne zaman ve saat kaçta? Cumhurbaşkanı ulusa sesleniş konuşmasını ne zaman yapacak, saati? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 2 haftalık aranın ardından yeniden toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık edeceği toplantıda alınan kararlar, toplantı sonrası Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşacak. Elektrik faturalarındaki artıştan, Ukrayna Rusya krizine, Koronavirüsten, enflasyonla mücadeleye kadar birçok konu toplantı kapsamında ele alınacak. Peki, Kabine toplantısı bugün mü? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Ulusa sesleniş ne zaman?
16.02.2022 Gündem
Elektrik, fahiş fiyatlar, KDV indirimi, enflasyon, Ukrayna-Rusya gerilimi... Gözler Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda...
Elektrik, fahiş fiyatlar, KDV indirimi, enflasyon, Ukrayna-Rusya gerilimi... Gözler Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda... Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak. Kritik toplantıda ekonomideki son gelişmelerle birlikte Ukrayna-Rusya gerilimi ele alınacak.
16.02.2022 Gündem
Fahiş fiyat, KDV, teşvik ve yeni tedbirler masada! Nefesler tutuldu! Kabine yarın toplanıyor
Fahiş fiyat, KDV, teşvik ve yeni tedbirler masada! Nefesler tutuldu! Kabine yarın toplanıyor Kabine Toplantısı, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak. Toplantıda, ekonomi ve dış politikadaki gelişmeler ele alınacak. Kabine Toplantısı'nda ekonomideki gelişmeler ele alınacak. Temel gıdada KDV indiriminin de yer aldığı yeni teşvik ve tedbir paketinin piyasalara nasıl yansıdığı değerlendirilecek.
15.02.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Koronavirüs Tedbir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koronavirüs tedbir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.