Korkunç Ölüm

Korkunç Ölüm

Son dakika Korkunç ölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Korkunç ölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Korkunç ölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkunç Ölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkunç ölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 662 korkunç ölüm haberi bulunmuştur. Tüm korkunç ölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Dilaray Karmaz'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan gözaltına alındı. Karmaz kardeşlerin sosyal medyada canlı yayın yüzünden tartıştığı öğrenildi.
7.04.2024 Gündem
44 katlı rezidansta korkunç ölüm! 2 çocuk annesi hayatını kaybetti
44 katlı rezidansta korkunç ölüm! 2 çocuk annesi hayatını kaybetti Ümraniye Finanskent Mahallesi’nde Rabia Keleş(31), 44 katlı binanın 16.katından düşerek hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
9.11.2023 Gündem
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı Müge Anlı’da pes dedirten olay yaşandı. 6 Temmuz’dan bu yana haber alınamayan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Bedriye Kılıç’ın şüpheli eşi T.K.’nin, eşi kaybolduktan bir hafta sonra pavyona gittiği, mekanda çalışan kadınlarla birlikte alkol alıp eğlendiği ortaya çıktı.
12.10.2023 Gündem
Süt toplama kamyoneti kamyona çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Süt toplama kamyoneti kamyona çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, tali yola dönüş yapan kamyona çarpan süt toplama kamyonetindeki yolcu Fatma Topal (54) hayatını kaybetti, 2'si ağır 6 kişi ise yaralandı.
12.10.2023 Yaşam
Bodrum'da korkunç ölüm! Kontrolden çıkan motosiklet elektrik direği ile istinat duvarı arasına sıkıştı
Bodrum'da korkunç ölüm! Kontrolden çıkan motosiklet elektrik direği ile istinat duvarı arasına sıkıştı Muğla'nın Bodrum ilçesinde istinat duvarı ile beton elektrik direğinin arasına sıkışan motosikletli Cengizhan Kır (25), yaşamını yitirdi.
12.10.2023 Yaşam
Marmaris’te turist sayısındaki artış ve sezonun uzaması turizmi olumlu etkiledi
Marmaris’te turist sayısındaki artış ve sezonun uzaması turizmi olumlu etkiledi Dünyanın ve Türkiye'nin en gözde turizm kentlerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesinde esnaf ve turizmciler, turist sayısındaki yüzde 15 artışın olumlu bir gelişme olduğunu belirtirken sezonun Kasım ayına kadar uzamasının da etkisini hissettiklerini belirtti. Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, "Ülkemize ziyarete gelen turist sayısını ve ülke yelpazesini genişletmemiz gerekir" dedi.
23.09.2023 Yaşam
İstanbul'da korkunç ölüm! Tel çit koptu: 10 metreden düşerek hayatını kaybetti
İstanbul'da korkunç ölüm! Tel çit koptu: 10 metreden düşerek hayatını kaybetti Bayrampaşa'da direksiyon sınavı için sıra beklerken yaslandığı tel çit kopan Akif Türkmen yaklaşık 10 metreden aşağı düştü. Türkmen, olay yerinde hayatını kaybederken yakınları gözyaşlarına boğuldu. Polis olay sonrası soruşturma başlatırken, Türkmen'in düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
23.09.2023 Yaşam
Parkta uyuyan kadın feci şekilde can verdi!
Parkta uyuyan kadın feci şekilde can verdi! ABD'de kan donduran olay! ABD'de evsiz bir genç kadın, parkta uyuduğu sırada korkunç şekilde can verdi. Genç kadının cesedinin parçaları günler sonra parkın etrafından toplandı.
16.07.2023 Gündem
'Toksik Hanım'ın sırrı ortaya çıktı! ‘Her şeyin ilacı’ olarak kullandı hayatının sonu oldu...
'Toksik Hanım'ın sırrı ortaya çıktı! ‘Her şeyin ilacı’ olarak kullandı hayatının sonu oldu... Gloria Ramirez isimli kadın, bir gece fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tüm doktorlar ve hemşireler iki çocuk annesi Ramirez’in hayatını kurtarmak için seferber olurken sağlık ekiplerin tek tek bayılması şok etkisi yarattı. Tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybeden Ramirez’e ne olduğunu anlamak için 3 kez otopsi yapan ekipler, aylar sonra kan donduran detaylara ulaştı.
4.07.2023 Dünya
Fındık deposunda sevgilisiyle buluştu! Mahkemede itiraf etti: Yüzüme tükürdü, öldürdüm
Fındık deposunda sevgilisiyle buluştu! Mahkemede itiraf etti: Yüzüme tükürdü, öldürdüm Bartın'da, eski sevgilisi Azize Gülmez'i (25) çalıştığı iş yerinde tabancayla öldürdükten sonra, iş arkadaşını da yaraladığı için 'ağırlaştırılmış müebbet' hapis istemiyle tutuklu yargılanan Ercan Özkavlak (31), mahkemede, "Kesinlikle öldürmek için gitmedim. Küfretti ve yüzüme tükürdü, çok pişmanım" dedi.
3.06.2023 Yaşam
Barajda korkunç ölüm! Eşi ve annesi haberi alınca yıkıldı
Barajda korkunç ölüm! Eşi ve annesi haberi alınca yıkıldı Aksaray'da, ayağı kayıp, Mamasın Barajı'na düşen Yılmaz Tan (28), boğuldu. Olay yerine gelen Yılmaz Tan'ın eşi Gamze (25) ile annesi Aynur Tan, uzun süre ağladı.
3.06.2023 Yaşam
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. Karabulut ise, "Ben bir babayım, kızım rüyalarıma giriyor ve o adamın ölmediğine yüzde yüz eminim." dedi. Öte yandan olayla ilgili dikkat çeken fotoğraf ayrıntısı ifşa oldu. İşte haberin detayları...
23.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Bakanlık son dakika açıkladı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı iddiası ile Türkiye'nin gündemine oturan 'sahte doktor' skandalı hakkında Sağlık Bakanlığı bir duyuru paylaştı. Yapılan açıklamada '4 ay' detayı dikkat çekerken doktor ve başhekim için de karar verildi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor, e-devlet'ten yapılacak
Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor, e-devlet'ten yapılacak Kiracı ve ev sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem başlıyor. Hükümet, kayıt dışı ekonomiyle mücadele için önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Bu adımlardan biri, kira sözleşmeleriyle ilgili olarak planlandı. 2024 sonuna kadar yapılacak düzenlemeyle kira sözleşmeleri, e-devlet üzerinden düzenlenecek. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Başsavcılık'tan flaş karar, ilk kez açıkladı
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Başsavcılık'tan flaş karar, ilk kez açıkladı Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
Adana'da korkunç cinayet! Öz oğlunun boğazını kesti ölmesi için başında bekledi
Adana'da korkunç cinayet! Öz oğlunun boğazını kesti ölmesi için başında bekledi Kan donduran olay Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yalmanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Geçen yıl sulama kanalında çuval içinde cesedi bulunan ve babası Mehmet Ertan (43) tarafından öldürüldüğü saptanan Ali Ertan (24) cinayetine ilişkin yeni detaylar, iddianameyle ortaya çıktı. Ertan'ın, oğlunu dershanede bıçakladıktan sonra ölmesini beklediği, kanı da deterjanla temizlediği öğrenildi. Ertan'ın, eniştesi Metin Öztürk (40) ile cesedi gömmeye karar verip, portakal bahçesinde mezar kazmaya çalıştıkları ancak toprağın sert olması nedeniyle vazgeçerek sulama kanalına attıkları belirtildi.
19.12.2022 Yaşam
Uçağa binerken korkunç ölüm! Beyza'nın son sözleri ortaya çıktı
Uçağa binerken korkunç ölüm! Beyza'nın son sözleri ortaya çıktı İzmir'deki Adnan Menderes Havalimanı'nda tam uçağa bineceği sırada, uçağa bağlı körükten atlayarak hayatını kaybeden Beyza Taşkıran'la ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Özel bir bilişim firmasının pazarlama müdürü olan 32 yaşındaki Taşkıran'ın yaşamını yitirmeden önce annesi Canan G. ile yaptığı son telefon konuşması ortaya çıktı. Taşkıran'ın annesine söylediği sözler yürekleri dağladı.
19.12.2022 Yaşam
Tuvalette korkunç ölüm! 4 gün sonra bulundu
Tuvalette korkunç ölüm! 4 gün sonra bulundu İstanbul Kağıthane'de geçen martta kaybolduktan 4 gün sonra Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince bir kafenin tuvaletinde cesedi bulunan 26 yaşındaki Seher Akkoyun'un kaybolduğu ilk gün hayatını kaybettiği öğrenildi. Akkoyun'un cesedinin 4 gün boyunca kafenin tuvaletinde kilitli olarak kaldığı ortaya çıktı.
27.06.2022 Yaşam
Esenyurt'ta korkunç olay! 19 yaşındaki Özge hayatını kaybetti!
Esenyurt'ta korkunç olay! 19 yaşındaki Özge hayatını kaybetti! Esenyurt'ta 32 katlı rezidansın 6'ncı katından düşen 19 yaşındaki Özge Binnur Oruç, hayatını kaybetti. Polis, düşmenin nedenini araştırıyor. Kadının düşme anları çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.
14.03.2022 Yaşam
Korkunç ölüm! Üzerinden 5 araç geçti, 200 metre sürüklendi
Korkunç ölüm! Üzerinden 5 araç geçti, 200 metre sürüklendi Esenyurt'ta Avcılar-Haramidere bağlantı yolundaki köprüden yola atlayan erkek şahıs hayatını kaybetti. Ölen kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Esenyurt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
9.03.2022 Gündem
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst'in korkunç ölümü! Babası ilk kez konuştu
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst'in korkunç ölümü! Babası ilk kez konuştu Eski ABD güzellik kraliçesi Cheslie Kryst, dokuzuncu katta bir dairesinin olduğu 60 katlı Orion binasından düşerek hayatını kaybetmesinin ardından ülkede sular durulmuyor. Modelliğin yanı sıra avukat, bir akıl sağlığı ve insan hakları savunucusu olan ünlü model, sosyal medyada trollerin hedefindeydi. 30 yaşına gelmiş olmasının üzerinde yarattığı baskıya ve sosyal medyadaki bitmeyen eleştirilere daha fazla dayanamayıp yaşadığı 60 katlı gökdelenden ölüme atlamayı tercih ettiği iddia edildi. Korkunç ölüm sonrası ailesinden ilk açıklama da geldi.
3.02.2022 Dünya
Korkunç ölüm! Asansör ile duvar arasına sıkıştı!
Korkunç ölüm! Asansör ile duvar arasına sıkıştı! İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 4 katlı apartmanın 2'nci katında asansör boşluğunda sıkışan Abdülbaki Tetik (69), yaşamını yitirdi.
16.11.2021 Yaşam
Korkunç ölüm! Balkon kapısına çarptı, cam boğazına saplandı
Korkunç ölüm! Balkon kapısına çarptı, cam boğazına saplandı Adana’da evde parke zeminde ayağı kayınca balkon kapısına çarpmasıyla kırılan camların boğazına saplandığı 55 yaşındaki Melik Ejder Çamur, hayatını kaybetti.
18.09.2021 Gündem
Mersin’de korkunç ölüm! Asansör kabininin altında kaldı!
Mersin’de korkunç ölüm! Asansör kabininin altında kaldı! Mersin'de asansör kabininin altında kalan Selma Çakmak (61), hayatını kaybetti.
5.09.2021 Yaşam
İngiltere'de korkunç ölüm! Sandviç hazırlarken pijaması fırına takılınca boğularak hayatını kaybetti
İngiltere'de korkunç ölüm! Sandviç hazırlarken pijaması fırına takılınca boğularak hayatını kaybetti İngiltere'de yaşanan olayda pijaması fırının kapağının tutacağına dolanan kadın boğularak yaşamını yitirdi.
21.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Korkunç Ölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkunç ölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.