Koray

Koray

Son dakika Koray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Koray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Koray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koray gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.162 koray haberi bulunmuştur. Tüm koray haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Partili Erhan Usta, grup başkan vekilliğinden istifa etti!
İYİ Partili Erhan Usta, grup başkan vekilliğinden istifa etti! İYİ Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin 5'inci Olağanüstü Kurultayı'nda başkan adayı Koray Aydın'ı desteklediği için TBMM grup başkan vekilliği görevinden istifa ettiğini açıkladı. Usta, "Bugün itibariyle İYİ Parti TBMM grubuna istifa dilekçemi verdim. Bu kararı ivedilikle açıklamamın nedeni, yeni kurulacak İYİ Parti grubunun önünü açmaktadır. Göreve getirilecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
29.04.2024 Gündem
İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Dervişoğlu oldu
İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Dervişoğlu oldu İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı başkanlık seçiminin üçüncü turunda 611 delegenin oyunu alan Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı oldu.
27.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e sert çıktı: Kör ol ama nankör olma!
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e sert çıktı: Kör ol ama nankör olma! İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser’in “Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses’i dinlemedim çünkü kötü okuyor” sözlerine sert çıktı. Tatlıses, “Tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için bunları yapıyor. Kör ol ama nankör olma” dedi.
24.04.2024 Magazin
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı?
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı? İYİ Parti, 27 Nisan'da olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreye 11 gün kala partide başkanlık için 'ağabey formülü' gündeme geldi. Başkanlık yarışında yeni isimler aday olacak mı, kimlerin isimleri ön planda? İYİ Parti'deki son kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.
16.04.2024 Gündem
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
14.04.2024 Fenerbahçe
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri belli oldu
Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri belli oldu 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, bu akşam 2023 Süper Kupa müsabakasında karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. Müsabakada Koray Gençerler VAR, Zorbay Küçük, Esat Sancaktar ve Serkan Tokat da AVAR olarak görev yapacak.
7.04.2024 Futbol
Bilge Yılmaz, Meral Akşener’i istifaya çağırdı
Bilge Yılmaz, Meral Akşener’i istifaya çağırdı Seçimlere 81 ilde “hür ve müstakil” giren İYİ Parti’nin 2023 Genel Seçimleri’ne göre oy oranları düştü. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, partinin genel başkanı Meral Akşener’i istifaya çağırdı.
31.03.2024 Gündem
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "Adliyede herkes müvekkilimin içici olduğunu biliyormuş. İçici bir memurun emanete verilmesi, emanetteki sorumluların o memurun içici olduğunu bilmesine rağmen, orada görevinin devam ettirilmesi belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi. Adli emanet çalışanları Özlem Özabay ile Sedef Sayan'ın da tutuklu bulunduğu soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var'
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var' Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 40 yıldır plak ve kaset satan Ahmet Kara, ölümsüz şarkılarda hatıralarını arayan vatandaşların uğrak noktası oluyor. Söz ve müziğiyle hafızalara kazınan şarkıları 6 metrekarelik dükkanındaki pikaptan çalan Kara, kuşaklar arası bağ kuruyor.
25.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi Profesyonel liglerde kış transfer dönemi penceresi kapandı. En çok takviye yapan kulüp tam 9 transferle Adana Demirspor oldu. Antalyaspor ise transfer yasağı olduğu için oyuncu alamadı.
10.02.2024 Süper Lig
Hatayspor - Fatih Karagümrük: 3-1
Hatayspor - Fatih Karagümrük: 3-1 Süper Lig'in 24’üncü haftasında Hatayspor, Karagümrük’ü 3-1 mağlup etti.
2.02.2024 Hatay Spor
Kıbrıs Gazisi Yurdadoğ son yolculuğuna uğurlandı
Kıbrıs Gazisi Yurdadoğ son yolculuğuna uğurlandı Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 78 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Rafet Yurdadoğ, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
31.01.2024 Adana
Cumhuriyet Dönemi Hikaye Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Hikayecileri Kimlerdir?
Cumhuriyet Dönemi Hikaye Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Hikayecileri Kimlerdir? Cumhuriyet'in ilan edilmesi ile beraber 1923-29 40 yılları arası Cumhuriyet Dönemi hikayeleri olarak ifade edilir. Özellikle bu dönem içerisinde pek çok önemli isim ön plana çıkmaktadır. Ayrıca bu isimlerin yazmış olduğu önemli hikayeler geçmişten günümüze kadar ulaşmıştır. Genelde toplumsal konuların ele alındığı ve toplumdaki aksaklıkların ortaya çıkarıldığı bir hikaye dönemi olduğunu söylemek mümkün.
24.01.2024 Kültür Sanat
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti 13 yıldır Muş’un Hasköy ilçesinde görev yapan doktor, bir hasta ve yakını ile tartıştı. Tartıştıkları aile hekiminden görev yaptığı Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesine astıkları pankartla özür diledi.
28.12.2023 Gündem
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti 1960'ta kurulan Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay, zatürreye bağlı organ yetmezliğinden 81 yaşında hayatını kaybetti
6.12.2023 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.
27.11.2023 Magazin
Tıp literatürüne girecek ameliyatla hayata tutundu
Tıp literatürüne girecek ameliyatla hayata tutundu Kanama bozukluğu ile en kanlı kalp ameliyatlarından birine alındı, kalbi açıkta yoğun bakımda tam 24 saat izlendi. Toplam 22 ünite kan verildi ve kalp kapağı yapay kapak ile değiştirildi. Rizeli inşaat mühendisi Emrullah Çitfçi, kanama bozukluğu hastalığı 'Von Willebrand' taşıyıcısıyken, enfeksiyona bağlı kalp kapağı değişimi ameliyatı ile sağlığına kavuşan hasta olarak tıp literatürüne girecek.
25.11.2023 Gündem
Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri tek tek sıraladı: Aktif fay hattı 45 il 110 ilçeden geçiyor!
Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri tek tek sıraladı: Aktif fay hattı 45 il 110 ilçeden geçiyor! Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri CNN Türk ekranlarında tek tek sıraladı. Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü, Türkiye'deki canlı fay hatları haritasını güncelledi. Buna göre 45 ile 110 ilçe aktif fay hatları üzerinde yer alıyor. O ilçeler nereler ve hangi iller fay hatları üzerinde bulunuyor?
5.10.2023 Gündem
MİT, FETÖ firarisi Koray Vural'ı yakaladı
MİT, FETÖ firarisi Koray Vural'ı yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terörden arananlar listesinde turuncu kategoride yer alan FETÖ firarisi Koray Vural'ı, Tacikistan'da yakalayarak Türkiye'ye getirdi.
5.10.2023 Gündem
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (43) 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırıldı, eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) beraatine karar verildi.
3.10.2023 Gündem
Lüks AVM'de silahlı saldırı dehşeti! 14 yaşındaki saldırgan kurşun yağdırdı 3 kişi hayatını kaybetti
Lüks AVM'de silahlı saldırı dehşeti! 14 yaşındaki saldırgan kurşun yağdırdı 3 kişi hayatını kaybetti Tayland'ın başkenti Bangkok’ta bir AVM’de meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren 14 yaşındaki çocuk polis tarafından gözaltına alındı.
3.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Koray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.