Konut Projesi

Konut Projesi

Son dakika konut projesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konut projesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konut projesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konut Projesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konut projesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.381 konut projesi haberi bulunmuştur. Tüm konut projesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın toplumsal ve insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin milli ve özgün SİHA sistemlerini geliştiren Baykar, 2023 yılında ödediği vergiler ve yaptığı bağışlarla ülkemize 12.2 milyar TL'lik doğrudan katkı sağladı. Konuyla ilgili Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Ekonomi
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
TOKİ İstanbul Tuzla sözleşme ne zaman imzalanır? TOKİ sözleşme için gerekli evraklar neler, imzalama süresi ne kadar? TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023 İstanbul?
TOKİ İstanbul Tuzla sözleşme ne zaman imzalanır? TOKİ sözleşme için gerekli evraklar neler, imzalama süresi ne kadar? TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023 İstanbul? Tuzla 5750 Konut Projesi kapsamında Maltepe'de 3.142 adet konut için 13 ve 14 Aralık 2023’de kura çekimi gerçekleştiriliyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) YouTube hesabından canlı yayın ile yapılan kura çekimi ardından sonuçları belli olunca TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır, sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla sözleşme ne zaman imzalanır?
14.12.2023 Ekonomi
(TOKİ Tuzla 5750 konut kura sonuçları) TOKİ Tuzla çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Tuzla 5750 konut kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Tuzla 5750 konut projesi son durum
(TOKİ Tuzla 5750 konut kura sonuçları) TOKİ Tuzla çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Tuzla 5750 konut kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Tuzla 5750 konut projesi son durum TOKİ Tuzla 5750 konut kura sonuçları, hak sahibi belirlendiği çekilişin ardından sorgulanıyor. 2+1 konutlar için kura çekimi yapıldı, 3+1 konutların kura çekimi ise yarın saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Peki, 31 Aralık 2023 TOKİ Tuzla kura çekilişi sonuçları açıklandı mı, TOKİ Tuzla kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl öğrenilir? TOKİ Tuzla kura sonuçları e-devlet üzerinden sorgulanabilir mi? İşte 13 Aralık 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilen TOKİ Tuzla 5750 konut kura sonuçları çekilişe dair detaylar ve TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı...
13.12.2023 Ekonomi
Düşük faizli konut kredisi müjdesi! Dar gelirli vatandaşlara özel kampanya detayları açıklandı: İşte aylık ödeme ücreti
Düşük faizli konut kredisi müjdesi! Dar gelirli vatandaşlara özel kampanya detayları açıklandı: İşte aylık ödeme ücreti Ev sahibi olma hayali kuran dar gelirli vatandaşlar için sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın duyurduğu düşük faizli konut kredisi çalışmalarında detaylar netleşiyor. İlk kez ev sahibi olacaklar için sunulacak olan bu kredide faiz oranları, kimlerin yararlanabileceği ve vade oranları gibi kritik bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı'nın açıklamalarıyla piyasada oluşan beklentiler ve potansiyel şartlar hakkında önemli ipuçları verildi.
7.11.2023 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor! Kısmi ödeme imkanı bulunuyor
TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor! Kısmi ödeme imkanı bulunuyor TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişiye indirim müjdesi geldi. Tüm TOKİ konutları için geçerli, indirim oranı belli oldu, detaylar tek tek açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ise “10 doğru 10 yanlış ile sosyal konut projesi gerçekleri” paylaşımı ile birçok konuya açıklık getirdi. TOKİ'nin, Haziran 2022'den önce yapılan iş yeri ve konutlar için başlattığı indirim kampanyası bugün sona erecek. İşte TOKİ ile ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği indirim kampanyası ile ilgili detaylar...
19.10.2023 Ekonomi
TOKİ AÇIK ARTIRMA TEKLİF VERME 2023 CANLI EKRANI| TOKİ açık artırma teklifi nasıl verilir? Emlakmuzayede ile TOKİ açık artma ile ev satışı teklifi
TOKİ AÇIK ARTIRMA TEKLİF VERME 2023 CANLI EKRANI| TOKİ açık artırma teklifi nasıl verilir? Emlakmuzayede ile TOKİ açık artma ile ev satışı teklifi TOKİ açık artırma ile ev satışı projesine başladı. Aralarında İstanbul ve Ankara'nın da bulunduğu 42 ilde 182 konut projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 evler açık artırma ile satılacak. TOKİ satışları hakkında arama motorlarında 'TOKİ açık artırma teklif verme 2023” ile ilgili aramalar arttı. Peki, TOKİ açık artırma teklifi nasıl verilir?
1.08.2023 Ekonomi
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? THY emlak konut çekilişi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi ve sonuçları başvuru yapan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. THY Emlak Konut Yenişehir projesi kura çekilişine gözler çevrilmişken THY Emlak Konut Arnavutköy Projesi kura çekimi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? sorularına da yanıt aranmaya devam ediliyor.
29.07.2023 Ekonomi
Yerinde Dönüşüm Projesi başladı! Bakan Özhaseki: İstanbul'da 350 bin konut yapacağız
Yerinde Dönüşüm Projesi başladı! Bakan Özhaseki: İstanbul'da 350 bin konut yapacağız Yerinde Dönüşüm Projesi ofisleri 17 Temmuz'da açıldı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "İstanbul için özel bir birim kuracağız. İstanbul'daki rezerv alanlarda 350 bin konut yapacağız" açıklamasını yaptı.
18.07.2023 Ekonomi
Yeni konut kampanyaları geliyor! 13 bin konuta 450 bin başvuru, ödeme planı belli oldu
Yeni konut kampanyaları geliyor! 13 bin konuta 450 bin başvuru, ödeme planı belli oldu İstanbul’da evi olmayanlar için düzenlenen kampanya ilgiyle karşılandı. Emlak Konut ve THY’nin Arnavutköy’de hayata geçireceği 13 bin konut için iki haftada 450 binin üzerinde başvuru yapıldı. Önümüzdeki günlerde kura çekimi ile hak sahipleri belirlenecek. Projede aylık ödemeler 7.500 TL’den başlayacak.
17.06.2023 Ekonomi
Adana’da kalıcı TOKİ konutları yükselmeye başladı: Erken tarihte teslim edebiliriz
Adana’da kalıcı TOKİ konutları yükselmeye başladı: Erken tarihte teslim edebiliriz Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın gerçekleştiği Adana’da, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) başlatılan kalıcı konut projesi çerçevesinde 3 bin 200 aileye verilecek 581 konut yükselmeye başladı. Adana Valisi Süleyman Elban, "Konutlar Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor ancak daha da erken teslim edebiliriz" dedi.
2.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki halk buluşmasında konuştu. 'Yasama ile yürütmenin daha iyi iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oylarımızı kullanacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada bir çift başlılık oluşmasına izin verebilir miyiz? Biz koalisyonların acısını geçmişte çok çektik. Bu acıları artık çekemeyiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Emlak Konut THY Arnavutköy başvuru ekranı ve ödeme planı! Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi başvuru şartları nelerdir, Emlak konut THY konut projesi ne zaman bitecek ve teslim edilecek?
Emlak Konut THY Arnavutköy başvuru ekranı ve ödeme planı! Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi başvuru şartları nelerdir, Emlak konut THY konut projesi ne zaman bitecek ve teslim edilecek? THY Emlak Konut Arnavutköy ödeme planı ile THY Emlak Konut projesi başvuru sürecine dair araştırmalar arttı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul'da ev sahibi olmayan kişiler için konut projesi başlatıyor. Düşük peşinat ve uzun vadelerle ev sahibi yapmayı amaçlayan 'Emlak Konut Yenişehir Evleri’ başvuru tarihleri, şartları, peşinat ücreti, taksitleri ve başvuru ekranı gündeme geldi. Peki, THY emlak konut projesi ne zaman başlıyor, THY emlak konut projesi nerede, Emlak Konut THY Arnavutköy başvuru şartlar nelerdir, Emlak Konut THY konut projesi başvurusu nasıl yapılır?
20.05.2023 Ekonomi
120 ay vade, 7.500 TL taksit! Yeni konut kampanyası: 1+1, 2+1 ve 3+1 daire, ödeme planı belli oldu
120 ay vade, 7.500 TL taksit! Yeni konut kampanyası: 1+1, 2+1 ve 3+1 daire, ödeme planı belli oldu İstanbul’da bir sosyal konut projesi daha başlıyor. THY ile Emlak Konut, Arnavutköy’de 13 bin bağımsız bölümün yer aldığı projeyi kura ile satışa sunuyor. Başvurular 2 Haziran’a kadar sürecek. Taksitler 7 bin 500 liradan başlayacak. İşte 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için ödeme planı...
20.05.2023 Ekonomi
Antibiyotik kullanımını bitirecek yöntem! Faj terapisi
Antibiyotik kullanımını bitirecek yöntem! Faj terapisi Türkiye’de boğaz enfeksiyonlarında antibiyotiğin kullanılamadığı durumlarda alternatif çözüm olan faj terapisi uygulanacak.
19.05.2023 Sağlık
Dede ve torununu FETÖ ile korkutup dolandırdılar! ‘Bana kredi kartından para dahi çektirdiler’
Dede ve torununu FETÖ ile korkutup dolandırdılar! ‘Bana kredi kartından para dahi çektirdiler’ Diyarbakır'da "FETÖ adına sahte kimlik çıkarıldığı" yalanıyla kandırılan dede ve torunu, 650 bin liralık ziynet eşyası ile 78 bin TL'yi dolandırıcılara kaptırdı. Olayın detayları ise şoke etti.
19.05.2023 Yaşam
İstanbul’da ilk evini alacaklara müjde! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ile yeni konut projesi
İstanbul’da ilk evini alacaklara müjde! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ile yeni konut projesi Türkiye’nin alanlarında lider iki şirketi Emlak Konut ile Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı’na 10 dakika ulaşım mesafesindeki Arnavutköy’de 2,5 milyon metrekare alan üzerinde, İstanbulda  evi olmayanlar için yeni bir projeyi hayata geçiriyor.
19.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum ‘Yarısı bizden’ kampanyasının detaylarını açıkladı
Bakan Kurum ‘Yarısı bizden’ kampanyasının detaylarını açıkladı Kentsel dönüşümde 'Yarısı Bizden' kampanyasının detayları belli oluyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TRT Haber'de gündemi değerlendirdi. Kentsel dönüşümle ilgili konuşan Bakan Kurum, "26 Nisan’da İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımız e-Devlet'ten başvurabilecekler." dedi.
21.04.2023 Ekonomi
TOKİ arsa kura takvimi! Hatay TOKİ arsa kura çekimi ne zaman, TOKİ Hatay arsa kura sonuçları belli oldu mu? Hatay arsa çekilişi ayın kaçında?
TOKİ arsa kura takvimi! Hatay TOKİ arsa kura çekimi ne zaman, TOKİ Hatay arsa kura sonuçları belli oldu mu? Hatay arsa çekilişi ayın kaçında? TOKİ Hatay arsa kurası ne zaman? Hatay TOKİ arsa kura çekimi aramaları yoğunluk kazandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, afet bölgelerindeki geçici ve kalıcı konut çalışmalarını sürdürürken Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi “İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” için de kura çekimine devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Eylül 2022 tarihinde açıkladığı ve ilk kuraları 7 Kasım 2022 tarihinde Ardahan ve Şırnak illeriyle başlayan “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimlerine Kahramanmaraş depremleri sebebiyle ara verilmişti, kura çekimleri 6 Mart itibarıyla Ankara ile beraber yeniden başladı. İlk Evim Arsa” kapsamındaki kuralar 10-28 Nisan tarihleri arasında, toplam 39 bin 380 hak sahibi için çekilecek. Peki, TOKİ Hatay arsa çekilişi ne zaman, TOKİ Hatay arsa kurası sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Hatay TOKİ arsa çekimi tarihi ve diğer merak edilenler…
8.04.2023 Ekonomi
TOKİ Tuzla sonuçları (TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle)! Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama!
TOKİ Tuzla sonuçları (TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle)! Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama! Tuzla TOKİ sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle ekranı ile Tuzla TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı için yapılan aramalar hızlandı. TOKİ'nin İlk Evim 250 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul'un Tuzla ilçesinde yapmayı planladığı 20.920 konutun kura çekimi 24 Mart 2023 Cuma günü de yapılmaya devam ediyor. Çekiliş, 2+1 ve 3+1 evler için geçerli olacak ve canlı yayın üzerinden izlenebilecek. Peki, Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, TOKİ Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? İşte Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama…
24.03.2023 Ekonomi
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında İstanbul Tuzla'daki çekiliş bugün gerçekleştiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından "Daha dirençli bir İstanbul için; İlave nüfus getirmeden, mevcut yapıları güçlendirecek, kentsel dönüşüme girmemiş riskli bina bırakmayacak, sosyal konutlarımızla sağlıklı ve güvenli yapı stokunu artıracağız" mesajını paylaştı.
16.03.2023 Ekonomi
Çorlu TOKİ kura sonuçları! 14 Mart Tekirdağ TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Çorlu TOKİ çekilişi sorgulama ile TOKİ Tekidağ kura sonuçları!
Çorlu TOKİ kura sonuçları! 14 Mart Tekirdağ TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Çorlu TOKİ çekilişi sorgulama ile TOKİ Tekidağ kura sonuçları! Tekirdağ Çorlu TOKİ kura çekilişi ve Çorlu TOKİ kura sonuçları araştırmaları devam ediyor. TOKİ kapsamında 2 bin 210 konut hak sahibini bulacak. Deprem ardından ara verilen TOKİ konut projesi ile kura çekilişleri yeniden başladı. Tekirdağ'da kuralar 13 - 14 Mart 2023 tarihlerinde düzenleniyor. İşte, Tekirdağ TOKİ kura canlı yayın izleme ekranı ve Çorlu TOKİ kura sonuçları sorgulama…
14.03.2023 Ekonomi
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Edirne'de yapılacak 1363 konutun kura çekimleri tamamlandı.
11.03.2023 Ekonomi
Şanlıurfa TOKİ arsa kura sonuçları ve deprem bölgesi arsa kura çekimi canlı izle! TOKİ Şanlıurfa arsa kuraları ne zaman çekilecek, Urfa TOKİ arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı?
Şanlıurfa TOKİ arsa kura sonuçları ve deprem bölgesi arsa kura çekimi canlı izle! TOKİ Şanlıurfa arsa kuraları ne zaman çekilecek, Urfa TOKİ arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Maraş merkezli depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Hayatlarını çadırkentlerde idame ettiren depremzedeler için afet konutların inşası başladı. Afet konutlarından ayrı olarak geçtiğimiz aylarda başlatılan TOKİ sosyal konut projesi kapsamında Adana ile Şanlıurfa illerinde İlk Evim Arsa kura çekimi canlı yayında yapılıyor. Adana ve Şanlıurfa TOKİ arsa kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesi Youtube canlı yayın sonrası erişime açılacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa arsa kuraları ne zaman çekilecek, Urfa TOKİ arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? İşte Şanlıurfa TOKİ arsa kura sonuçları ve arsa kura çekimi canlı izle…
10.03.2023 Ekonomi
TOKİ canlı yayın İzmir kura çekimi ve 9 Mart TOKİ İzmir kura listesi 2023! İzmir TOKİ kura sonuçları 2023 açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır? E devlet ekranı!
TOKİ canlı yayın İzmir kura çekimi ve 9 Mart TOKİ İzmir kura listesi 2023! İzmir TOKİ kura sonuçları 2023 açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır? E devlet ekranı! İZMİR TOKİ kura çekilişi canlı izle ekranı ile İzmir TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi sorgulaması başladı. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen TOKİ İlk Evim Sosyal Konut Projesi kapsamında kuralar devam ediyor. Kuralarda sıra İzmir'de inşa edilecek 12.400 konuta geldi. Kura çekilişini canlı olarak izlemek isteyenler TOKİ İzmir kura çekimi canlı nasıl izlenir? Sorusuna yanıt ararken ev sahibi olup olmadığını merak edenler ise İzmir TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Sorusuna yanıt arıyor. İşte TOKİ İzmir kura çekilişi canlı izleme ekranı ve isim listesi sonuç sorgulama ekranı...
9.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Konut Projesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konut projesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.