Konut Kredisi Faiz Oranı

Konut Kredisi Faiz Oranı

Son dakika konut kredisi faiz oranı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konut kredisi faiz oranı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konut kredisi faiz oranı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konut Kredisi Faiz Oranı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konut kredisi faiz oranı gelişmeleri de dahil olmak üzere 582 konut kredisi faiz oranı haberi bulunmuştur. Tüm konut kredisi faiz oranı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev fiyatları düştü, kredilerde hesap değişti! Oran verildi tek tek açıklandı
Ev fiyatları düştü, kredilerde hesap değişti! Oran verildi tek tek açıklandı Ev almak isteyenlere güzel haber geldi. Yatırım için ev alımı kısıtlanarak piyasanın rahatlatılması hedeflenen ortamda ihtiyaç için alım yapmak isteyenlerin önünde ise konut kredilerinin yüksek faiz oranları var. Mevcut durumda en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 2.80 olarak görülüyor. Ancak bu oran bankalarca oldukça seçici bir prosedürle sunuluyor. Ortalama faiz oranı ise yüzde 3.50’yi aşıyor.
16.02.2024 Ekonomi
(Banka faiz oranları 2023) Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları arttı mı? Bankaların faiz oranları arttı mı, düştü mü, şu an yüzde kaç?
(Banka faiz oranları 2023) Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları arttı mı? Bankaların faiz oranları arttı mı, düştü mü, şu an yüzde kaç? Banka taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde kaç oldu, banka faiz oranları arttı mı? sorusunun yanıtı Merkez Bankası faiz kararının açıklanması sonrası merak ediliyor. PPK toplantısı sonrasında açıklanan faiz oranı ardından kredi çekmek isteyen vatandaşlar bankaların güncel kredi faiz oranlarını araştırmaya başladı. Peki, kredi faiz oranları yüzde kaç oldu, bankaların kredi faiz oranları düştü mü, yükseldi mi? Banka taşıt, konut ve konut kredisi faiz oranları ne?
23.06.2023 Ekonomi
2. el konut kredisi faizi yüzde kaç? Orta gelirliye 2. el konut kredisi başvurusu ne zaman?
2. el konut kredisi faizi yüzde kaç? Orta gelirliye 2. el konut kredisi başvurusu ne zaman? Orta gelirliye konut kampanyasının detayları netleşiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2. el konutta ilk etapta 100 bin konut yapılacağını açıkladı. Ev sahibi olmak isteyenler, "2. el konut kredisi faizi yüzde kaç olacak, kaç ay vade olacak" sorularına yanıt aramaya başladı. Sıfır konutlarda 0.69 faizden başlayan fırsatlarla kredi imkanı sağlanıyor. Peki ikinci el konut kredisi kampanyası başvuruları ne zaman başlıyor?
3.02.2023 Ekonomi
0.69 Ziraat Bankası faiz oranıyla konut kredisi hesaplama! Orta gelirli konut kredisi faiz oranları ne, hangi bankadan alınacak? 0.69 konut kredisi şartları nelerdir?
0.69 Ziraat Bankası faiz oranıyla konut kredisi hesaplama! Orta gelirli konut kredisi faiz oranları ne, hangi bankadan alınacak? 0.69 konut kredisi şartları nelerdir? Orta gelir konut kampanyasıyla ilgili detaylar Bakan Kurum ve Bakan Nebati tarafından açıklandı. İstanbul'da sıfır konuta en fazla 5 milyon TL kredi sağlanacak. Konut kampanyası için başvurular ise 16 Ocak’ta başlayacak. Kredi faiz oranı yüzde 0.69'dan başlayan oranlar olacak. Peşinat ise yüzde 10 olarak belirlendi. Peki, 0.69 konut kredisi şartları nelerdir, orta gelirli konut kredisi faiz oranları ne, hangi bankadan alınacak? Orta gelirli konut kredisi faiz oranı ve vade sayısı ne kadar?
18.01.2023 Ekonomi
Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı nedir, konut kredisi faiz oranı hesaplama nasıl yapılır? Orta gelirliye Ziraat 0.69 konut kredisi verecek mi?
Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı nedir, konut kredisi faiz oranı hesaplama nasıl yapılır? Orta gelirliye Ziraat 0.69 konut kredisi verecek mi? Orta gelirliye konut projesi kapsamında kredi desteği verileceğinin açıklanmasının ardından konut kredisi faiz oranı hesaplama sürecine yönelik armalar da arttı. Bakan Nebati yaptığı açıklamada “Azami 15 sene vade ile sağlanacak finansmanlarda faiz/kar payı oranları %0,69’dan başlayan oranlarla uygulanacak” denildi. Asgari peşinat oranı yüzde 10 olarak belirlenen yeni konut kampanyasında detaylar 16 Ocak’ta açıklanacak. Vatandaşlar ise söz konusu kampanya sonrası Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı nedir, konut kredisi faiz oranı hesaplama nasıl yapılır? Ziraat Bankası 0.69 konut kredisi veriyor mu? Sorularına yanıt aramaya başladı.
7.01.2023 Ekonomi
Konut kredisi faiz oranları düşecek mi? Beklenen açıklama geldi
Konut kredisi faiz oranları düşecek mi? Beklenen açıklama geldi Milyonlarca kişi yeni konut kampanyası ile ilgili detayları merak ediyordu. Yeni Evim Konut kampanyası ile ilgili ayrıntılar netleşti. Evi olmayan vatandaşların konut sahibi olmasını kolaylaştıracak kampanyanın ardından bankaların kredi faiz oranları araştırılmaya başlandı. Çok sayıda kişinin yararlanmasının beklendiği kampanya konut kredisi faiz oranlarını ne yönde etkileyecek? Uzman isim değerlendirdi.
4.01.2023 Ekonomi
Orta gelir konut kredisi faiz oranı yüzde kaç? Orta gelir grubu başvuru şartları nelerdir, yeni evim başvurusu nasıl yapılır? Orta gelirliye konut kampanyası faiz oranı!
Orta gelir konut kredisi faiz oranı yüzde kaç? Orta gelir grubu başvuru şartları nelerdir, yeni evim başvurusu nasıl yapılır? Orta gelirliye konut kampanyası faiz oranı! Orta Gelir konut kampanyasının detayları netleşiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un geçtiğimiz günlerde orta gelirli vatandaşlar için konut kampanyası yapılacağını açıklamasının ardından merak edilen detaylar bugün paylaşıldı. Peki, Orta Gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor, orta gelir konut kredisi şartları neler? Orta Gelir Grubu konut kredisi faiz oranı yüzde kaç?
4.01.2023 Ekonomi
Orta gelirlilere yeni evim kampanyası ne zaman başlayacak? Orta gelirli konut kampanyası şartları neler, hangi illere yapılacak?
Orta gelirlilere yeni evim kampanyası ne zaman başlayacak? Orta gelirli konut kampanyası şartları neler, hangi illere yapılacak? Orta gelirli vatandaşlara yeni TOKİ projesi sunuldu. Ekonomi Bakanı Nureddin Nebatı yaptığı açıklamada “Programımız kapsamında vatandaşlarımız 3 farklı aşamadaki konutlar için kredi kullanabilecektir. Birincisi, tamamlanmış konutlar. İkincisi, belirli bir oranda tamamlanmış ve bankaların kredi verme kriterlerine uygun konutlar, Üçüncüsü ise yapımına başlanacak olan konutlar” diyerek “İlk iki durumda, konuta ve başvuru sahibine dair şartların ilgili banka tarafından kredilendirme için uygun olarak değerlendirilmesi halinde, Program kapsamında finansman imkânı ve Bakanlığımız katkısı sağlanacaktır.” İfadesini kullandı. Bakanın açıklaması sonrası Orta gelirli konut kampanyası şartları neler, Orta gelirlilere yeni evim kampanyası ne zaman başlayacak? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
4.01.2023 Ekonomi
Konut kredisinde yeni dönem! 0,89 ve 0,99 faizli kredi şartları resmen duyuruldu, kuruşu kuruşuna hesaplandı, yeni detaylar...
Konut kredisinde yeni dönem! 0,89 ve 0,99 faizli kredi şartları resmen duyuruldu, kuruşu kuruşuna hesaplandı, yeni detaylar... Son dakika 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi... Yeni açıklama geldi. Bakanlık tüm şartları tek tek duyurdu ve belli oldu. Ev sahibi olmak isteyenler için 0,89 ve 0,99 faiz oranlı kredi paketleri açıklanmıştı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yeni açıklama geldi. 'İlk evim konut finansman desteği' ve 'Genişletilmiş konut finansman desteği' kullandırım şartları duyuruldu. Bakanlık, "Konut Finansman Paketleriyle vatandaşlarımızın konut piyasasındaki dalgalanmaların olumsuz etkilerinden korumak ve ilk konutunu alacak vatandaşlarımızın çok uygun maliyetle konut erişimlerini artırmak hedeflenmiştir. Bu kapsamda konut sahibi olmayan vatandaşlarımızın ilgili paketlerden faydalanmaları amacıyla kullandırım esasları belirlendi" dedi. Aynı zamanda çekilecek krediye göre aylık ve toplam geri ödeme miktarlarıyla beraber yeni hesaplar da tablo ile paylaşıldı. 120 ay vade ile kredi çekecek kişi, tutara göre ne kadar geri ödeyecek, taksitler ne kadar olacak? İşte son dakika kredi açıklamaları ve 0.89 ve 0.99 konut kredisi hesabı...
21.05.2022 Ekonomi
Ucuz kredi müjdesi! Bakanlık resmen duyurdu, 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi! Şartlar belli oldu
Ucuz kredi müjdesi! Bakanlık resmen duyurdu, 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi! Şartlar belli oldu Ucuz konut kredisi müjdesi. Hazine ve Maliye Bakanlığı son dakika duyurdu. Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği 0.89 0.99 faizli konut kredisi paketi ile ilgili, Hazine ve Maliye Bakanlığı önemli bir bilgilendirmede bulundu. Bakanlık, konut finansmanı projesi detaylarını açıkladı ve kredi kullanım şartlarını duyurarak "Konut Finansman Paketleriyle vatandaşlarımızın konut piyasasındaki dalgalanmaların olumsuz etkilerinden korumak ve ilk konutunu alacak vatandaşlarımızın çok uygun maliyetle konut erişimlerini artırmak hedeflenmiştir" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
20.05.2022 Ekonomi
Ucuz kredi müjdesi! Kamu bankaları da paylaştı ve belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi detayları...
Ucuz kredi müjdesi! Kamu bankaları da paylaştı ve belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi detayları... Konut kredisi müjdesi! Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Ev almak isteyen kişiler 'İlk Evim Konut Finansman Paketi' ile 'Genişletilmiş Konut Finansman Paketi'nin detaylarını araştırmaya başladı. Ayrıntılar ortaya çıkarken, kamu bankaları da banka personeli ile kredi ürünlerinin nasıl kullandırılacağına ilişkin detayları paylaştı. Hisseli sahipliklere ilişkin de bilgi aktarıldı. Vatandaşların en çok merak ettiği, 'konut kredisi kampanyaları cebe nasıl yansıyacak' sorusu da yanıt buldu. Çekilecek kredi miktarına göre aylık ve toplam geri ödeme hesabı yapıldı. 0.89 ve 0.99 faiz oranları ile 10 yıl vadede kredi tutarına göre aylık taksit ve toplam ödeme ne kadar olacak? İşte yeni konut kredisi rehberi...
12.05.2022 Ekonomi
Kredi hesabı belli oldu! Yüzde 0.99- 0.89 faizli konut kredisi, kuruşu kuruşuna konut kredisi...
Kredi hesabı belli oldu! Yüzde 0.99- 0.89 faizli konut kredisi, kuruşu kuruşuna konut kredisi... Konut kredisi müjdesi! Yeni konut kredisi ile ilgili detaylar netleşti. Kimler düşük faizli konut kredisi imkanından yararlanacak? Yeni konut kredisi hesabı nasıl yapılacak? Vatandaş ne kadar kar sağlayacak? Pandemi ile birlikte kan kaybetmeye başlayan gayrimenkul sektörünün devreye alınan kredi paketleri ile hareketlenmesi bekleniyor. Artan fiyatlarla birlikte ev sahibi olma hayallerinden uzaklaşan vatandaş için konut almanın yolu açılıyor. Kiralardaki fahiş fiyat artışı birçok kişiyi satılık eve yönlendiriyordu. Satılık konutlar da artan fiyatlarla ücretli çalışanın alım gücünü zorluyordu. Peki devreye alınan kampanyalar gerçekten vatandaşın ev sahibi olmasını kolaylaştıracak mı? Kimler kampanyadan daha avantajlı olarak yararlanacak? İşte yeni konut paketleri ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...
11.05.2022 Ekonomi
Devletten konut kredisi! Konut kredisi faiz oranı kaç? Ev kredisinde kaç yıl vade olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Devletten konut kredisi! Konut kredisi faiz oranı kaç? Ev kredisinde kaç yıl vade olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kabine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kabinenin gündeminde Suriyeli sığınmacılar ve ekonomideki gelişmeler görüşüldü. Kritik toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında alınan kararları duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konut finansmanı müjdesini duyurdu. Peki, Konut kredisi faiz oranı kaç? Ev kredisinde kaç yıl vade olacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması!
9.05.2022 Ekonomi
Banka kredi faiz oranları!  2021 Ziraat Bankası,Vakıfbank, Halkbank konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları!
Banka kredi faiz oranları! 2021 Ziraat Bankası,Vakıfbank, Halkbank konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları! Bankaların kredi faiz oranları nakit ihtiyacını karşılamak isteyen milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Özellikle konut ve ihtiyaç kredilerinde son durum ve başta Ziraat Bankası,Vakıfbank, Halkbank olmak üzere diğer bankaların kredi faiz oranları sıklıkla araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Kredi faizlerinde son durum ne? Banka kredi faiz oranları düştü mü? Kredi hesaplama nasıl yapılır? 2021 Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları...
15.11.2021 Ekonomi
Vakıfbank kredi oranları düştü! Vakıfbank kredi faiz oranları ne oldu? İşte Vakıfbank konut kredisi faiz oranı…
Vakıfbank kredi oranları düştü! Vakıfbank kredi faiz oranları ne oldu? İşte Vakıfbank konut kredisi faiz oranı… Vakıfbank konut kredisi faiz oranları araştırılmaya başlandı. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, geçtiğimiz gün faiz kararını açıklamış, haftalık repo faizini yüzde 18'den yüzde 16'ya çekmişti. Bugün de Kamu bankaları (Ziraat, Halkbank, Vakıfbank) kurumsal kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar indirim yaptığını duyurdu. Peki, Vakıfbank kredi faiz oranları ne oldu? İşte Vakıfbank konut kredisi faiz oranı…
25.10.2021 Gündem
Halkbank konut kredisi faiz oranları! Konut kredisi faiz oranları ne kadar düştü? Halkbank faiz indirimi...
Halkbank konut kredisi faiz oranları! Konut kredisi faiz oranları ne kadar düştü? Halkbank faiz indirimi... Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini 200 baz puan indirerek yüzde 16'ya düşürmesinin ardından gözler bankaların konut kredisi faiz oranları araştırılmaya başlandı. 3 kamu bankası Ziraat, Halkbank, Vakıfbank kurumsal kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar indirim yaptığını duyurdu. Söz konusu gelişmeye göre kamu bankaları konut kredileri faiz oranlarında 1 milyon TL, altı tutarlarda yüzde 1,29, 1 milyon TL üzerindeki tutarlarda yüzde 1,34 faiz oranları uygulayacak. İşte Halkbank konut kredisi faiz oranları…
25.10.2021 Gündem
Konut kredisi faiz oranları düştü mü? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi faiz oranları
Konut kredisi faiz oranları düştü mü? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi faiz oranları Ev sahibi olmak isteyenler uzun süredir bekliyordu. Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından konut kredisi faiz oranlarının düşürülüp düşürülmeyeceği merak ediliyordu. Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi faiz oranları ile ilgili ortak açıklama yaptı. Konut kredisi faiz oranları düşürüldü. Yeni faiz oranları yarından itibaren geçerli olacak.
25.10.2021 Ekonomi
Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank faiz oranları! Bankaların kredi faizleri ne kadar?
Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank faiz oranları! Bankaların kredi faizleri ne kadar? Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzbinlerce vatandaş tarafından merak ediliyor. Merkez Bankasının kasım ayında faiz kararını açıkladı ve faiz oranını yüzde 10,25'ten 15'e yükseltti. Faiz kararının açıklanmasıyla ile birlikte bankaların kredi faiz oranlarında da değişiklikler oldu. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlarda kredi için bankalara gitmeden önce özellikle kamu bankaları Halkbank, Ziraat Bankanı, Vakıfbank faiz oranlarını araştırıyor. Peki, Konut kredi faizleri ne kadar? Kredi faizleri yükseldi mi? Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faizleri ne kadar oldu? Hangi bankalar kredi faizlerini düşürdü? En uygun kredi faiz oranı hangi bankada? İşte tüm detayları ile Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank gibi kamu bankalarının ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi faiz oranları...
12.12.2020 Ekonomi
Kredi faiz oranları değişti! Yükseldi
Kredi faiz oranları değişti! Yükseldi Kredi faizlerindeki oran arttı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 10.25’ten yüzde 15’e çıkarmasının ardından bankalar hem mevduat hem de kredi faizlerinde değişikliğe gitti. İhtiyaç kredisinde en düşük oran 1.35, konut kredisi faizindeki en düşük oran 1.25, taşıt kredisi faizindeki en düşük oran ise 1.30 olarak belirlendi. İşte bankaların kredi türüne göre faiz oranları...
27.11.2020 Ekonomi
Ev alacaklara müjde! Karşılıksız para
Ev alacaklara müjde! Karşılıksız para Ev alacak milyonlarca kişiye müjde geldi. “Yapı Tasarruf Sandığı Sistemi’ne yönelik çalışma Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülüyor. Yapı Tasarruf Sandığı Sistemi, ev sahibi olmak isteyenlerin belli bir süre bankada birikim yapmasını, bu sayede de oldukça düşük faizle konut sahibi olmasının yolunu açan bir sistem. Yapı Tasarruf Sandığı Sistemi, yüzde 40 birikim, yüzde 60 kredi yöntemiyle çalışacak. Yani 200 bin TL'lik ev almak isteyen bir kişinin 80 bin TL'lik birikim yapması gerekecek. Aylık birikim tutarı da çekilecek kredi tutarının yüzde 1'ini geçemeyecek
31.08.2020 Ekonomi
Kredi faiz oranları düşer mi? Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları…
Kredi faiz oranları düşer mi? Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları… TCMB’nin fonlama faizinin ardından kredi faizleri de artıyor. TCMB verilerine göre, bankalar tarafından açılan ihtiyaç kredilerine uygulanan faiz oranı, 21 Ağustos haftasında yüzde 17,74’e kadar yükseldi. 24 Nisan haftasında yüzde 8,27’ye, 31 Temmuz haftasında ise yüzde 11,48 seviyesine kadar gerileyen ihtiyaç faizi 20 günde ortalama 600 baz puandan fazla artış kaydetmişti. 26 Haziran haftasında yüzde 9,01’e kadar gerileyen ortalama konut kredisi faizleri de 21 Ağustos haftasında yüzde 11,66’ya yükseldi. Peki, kredi faiz oranları düzer mi?
28.08.2020 Gündem
Konut kredisi faizlerinde son durum! Sıfır evler için...
Konut kredisi faizlerinde son durum! Sıfır evler için... Kamu bankaları kredi koşullarını ikinci el konutlar için yeniledi. Faiz oranı 0.74’ten 0.79 çıktı, azami 180 ay vade 120 aya çekildi. Kredide birinci el konutlar avantajlı hale geldi
24.07.2020 Ekonomi
Konut fiyatları düşecek mi? Konut satışları rekor kırdı!
Konut fiyatları düşecek mi? Konut satışları rekor kırdı! Düşük oranlı kredi kampanyası sayesinde yaklaşık 1,5 ayda tüm zamanların en yüksek konut kredi artışı yaşandı. Konut faizlerindeki indirim konut satışlarında rekoru da beraberinde getirdi. Ancak sektör temsilcilerine göre konut alımlarında başlangıçtaki aşırı ilginin azaldığını belirtiyor. Bunun da nedeni fırsatçı ev sahipleri ve gayrimenkul şirketleri. Peki, Konut fiyatları düşecek mi? İşte konut satışları ile ilgili sektörün görüşleri...
19.07.2020 Ekonomi
Bankaların kredi faiz oranları! Ziraat, Akbank, Vakıfbank, Garanti ihtiyaç, Yapıkredi, TEB - taşıt - konut kredisi faiz oranları ne kadar?
Bankaların kredi faiz oranları! Ziraat, Akbank, Vakıfbank, Garanti ihtiyaç, Yapıkredi, TEB - taşıt - konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat, Halkbank, Vakıfbank tarafından başlatılan düşük faizli kredi uygulaması bankaların kredi faiz oranları hakkındaki araştırmaları da arttı. Kampanya sonrası otomobil ve konut satışları yükselince, bu yıl ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi kullanma oranı da arttı. Konut almak isteyenlerin araştırması devam ettiği için bankaların güncel kredi faiz oranlarını derledik. İşte İş Bankası, Akbank, Garanti, TEB ve diğer bankaların faiz oranları…
6.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Konut Kredisi Faiz Oranı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konut kredisi faiz oranı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.