Konsol

Konsol

Son dakika konsol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konsol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konsol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konsol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konsol gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 konsol haberi bulunmuştur. Tüm konsol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu!
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu! Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıklayan 40 yaşındaki Nurcan İbili, 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayıp dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldığı açıklandı.
19.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Beğendik Köprüsü 46 milyon lira tasarruf ettirdi
Bakan Uraloğlu: Beğendik Köprüsü 46 milyon lira tasarruf ettirdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Türkiye’nin en yüksek 2’inci köprü özelliğini taşıyan ve 3 yıl önce hizmete giren Beğendik (Botan) Köprüsü’nden bugüne kadar 1 milyon 750 bin araç geçerek, yakıt ve zamandan toplam 46 milyon lira tasarruf elde edildi” dedi.
12.07.2023 Ekonomi
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi!
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi! Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden, caz sanatçısı Bozkurt İlham Gencer, 100 yaşında hayatını kaybetti. Peki, İlham Gencer kim, nereli, neden öldü?
25.05.2023 Magazin
6 üniversitenin bilim insanlarından asrın felaketi ile ilgili rapor
6 üniversitenin bilim insanlarından asrın felaketi ile ilgili rapor Kahramanmaraş merkezli afetin ardından bir araya gelen 6 üniversiteden bilim insanları, depremleri, artçılarını, saha gözlemlerini, yapısal hasarları ve ileriye dönük önerileri içeren değerlendirme raporu yayımladı. Raporda, beton kalitesinin düşüklüğüne dikkat çekilerek, "Betonarme ve yığma yapılarda kötü işçilik ve uygulama detaylarının eksikliği, hasarların gelişimi ve ilerlemesine neden olmuştur" denildi.
12.04.2023 Gündem
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Maltepe’de lüks otomobillere dadanan şahıslar yakalandı
Maltepe’de lüks otomobillere dadanan şahıslar yakalandı Maltepe’de farklı tarihlerde 4 ayrı lüks otomobilden toplamda 360 bin TL değerinde hayalet gösterge ve konsol hırsızlığı gerçekleştiren şahıslar yakalandı.
26.03.2023 Gündem
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Rönesans'ta üst katlar neden arkaya devrildi? İnceleme sonuçları açıklandı
Rönesans'ta üst katlar neden arkaya devrildi? İnceleme sonuçları açıklandı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık, depremde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ta yaptıkları incelemelere ilişkin, “Hatay’da gördüğümüz Rönesans binasında bodrum ve üstteki 1 ile 2 katın hiç hasar almadığını, ama yetersiz bindirme boylarından dolayı, üst katların arkaya doğru devrildiğini gördük” dedi.
23.03.2023 Gündem
Ebru Şancı'dan Alpaslan Öztürk'e: Kendi kendine konuşuyor normal değil
Ebru Şancı'dan Alpaslan Öztürk'e: Kendi kendine konuşuyor normal değil Eski manken Ebru Şancı, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Şancı, son olarak kendisinden 10 yaş küçük futbolcu eşinin en doğal hallerini ifşa etti. Ünlü isim, yeni sezon öncesi Galatasaray'dan ayrılıp, Spor Toto 1. Lig takımlarından Eyüpspor'a transfer olan Alpaslan Öztürk'ün konsol oyunu oynadığı anları takipçileriyle paylaştı.
24.11.2022 Magazin
Assan Hanil sürdürülebilir ürünleriyle IAA Fuarı’nda
Assan Hanil sürdürülebilir ürünleriyle IAA Fuarı’nda Otomotiv tedarik sektörünün küresel ölçekte en büyük organizasyonlarından IAA Otomotiv ve Yan Sanayii Fuarı, 20 Eylül günü Almanya’nın Hannover şehrinde kapılarını açtı. Dünyanın dört bir yanından sektör paydaşlarını buluşturan fuara üçüncü kez katılan Assan Hanil, otomotiv sektöründe sürdürülebilirliğe katkı sunan yenilikçi çözümlerini tanıttı.
20.09.2022 Advertorial
Bakan Karaismailoğlu: Eğiste Hadimi Viyadüğü ile seyahat süresi 20 dakika kısalacak
Bakan Karaismailoğlu: Eğiste Hadimi Viyadüğü ile seyahat süresi 20 dakika kısalacak  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Eğiste Hadimi Viyadüğü Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerini birbirine kesintisiz bağlayacak. Gidiş-geliş güzergahında 2'şer şeritten toplam 4 şerit olarak trafiğe hizmet verecek. Seyahat süresi 20 dakika kısalacak" dedi.
11.09.2022 Siyaset
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl?
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? Türk caz ve pop müziğinin duayen sanatçısı İlham Gencer hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırıldığı iddiaları sonrasında Oğlu Bora Gencer, İlhan Gencer’in sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Peki, İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? İlham Gencer’in hastalığı ne? İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İşte İlham Gencer’in son durumu hakkında merak edilenler…
20.07.2022 Ünlüler Dünyası
Laparoskopik ve robotik cerrahi hangi ürolojik hastalıklarda tercih edilir?
Laparoskopik ve robotik cerrahi hangi ürolojik hastalıklarda tercih edilir? Üroloji Prof. Dr. Gökhan Atış, günümüze sıklıkla başvurulan laparoskopik ve robotik cerrahi yöntemlerini tüm detaylarıyla sizler için derledi.
4.07.2022 Sağlık
Hyundai’nin yeni elektriklisi IONIQ
Hyundai’nin yeni elektriklisi IONIQ Yeni “H” amblemi dahil aracın dört bir yanında da 700 adetten fazla parametrik piksel var.
1.07.2022 Otomobil
Dünyanın ikinci, Avrupa'da ilk! Karadeniz’de ulaşımı 40 dakikaya düşürecek
Dünyanın ikinci, Avrupa'da ilk! Karadeniz’de ulaşımı 40 dakikaya düşürecek Tamamlandığında dünyanın ikinci, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü karayolu tüneli olacak olan 14,5 kilometrelik yeni Zigana Tüneli inşaatının yıl sonunda tamamlanması için çalışmalar gece gündüz sürüyor. İnşaatın hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Bakan Karaismailoğlu, "14,5 kilometre çift tüp tünel inşaatı ve birlikte bağlantı yolu ile projemiz toplamda 15 kilometreyi geçecek. Bu yılın sonunda tamamlamayı hedeflediğimiz projemizin hizmete girmesiyle birlikte, mevcut yol tam 8 kilometre daha kısalacak" dedi.
26.05.2022 Ekonomi
Bakan Kasapoğlu Kars’ta öğrencilerle iftar yaptı!
Bakan Kasapoğlu Kars’ta öğrencilerle iftar yaptı! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kars'taki İpekyolu Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yaparak onları Ankara'ya davet etti.
18.04.2022 Gündem
Akdeniz ile İç Anadolu birbirine bağlanıyor! Bakan duyurdu: Seyahat süresi 20 dakika kısalacak
Akdeniz ile İç Anadolu birbirine bağlanıyor! Bakan duyurdu: Seyahat süresi 20 dakika kısalacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Eğiste Hadimi Viyadüğü’müz, ülkemizin ulaşım alanında yapımı devam eden en önemli projelerinden biridir. Türkiye’nin en yüksek ayaklı köprüsünü inşa ederek Toroslar'a adeta bir mühür vuruyoruz. Akdeniz Bölgesi ile İç Anadolu Bölgesi'ni kesintisiz şekilde birbirine bağlıyoruz'' dedi. 
15.04.2022 Ekonomi
Yusufeli Barajı'nın 39 tünelli yolları tamamlandı
Yusufeli Barajı'nın 39 tünelli yolları tamamlandı Artvin'de Çoruh Nehri üzerinde inşa edilen Yusufeli Barajı'nın suları altında kalacak mevcut kara yolu yerine bölgede kara yolu ulaşımını sağlayacak 3 kesimden oluşan toplam 69 kilometre uzunluğundaki yolların yapımı tamamlandı. Yusufeli Barajı relokasyon yollarının 56,7 kilometrelik kesimi 39 tünel ile geçilerek, doğal güzellik korunmuş oldu.
14.04.2022 Ekonomi
Bağımlılık bir beyin hastalığıdır
Bağımlılık bir beyin hastalığıdır Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Gülcan Güleç, bağımlılığın bir beyin hastalığı olduğunu belirterek, "Anabilim dalının 23 yatak kapasiteli servisinde pek çok farklı tanılı hastalar yatarak tedavi görmektedir" dedi.
8.03.2022 Sağlık
2021’in en çok oynanan oyunlarını açıkladı
2021’in en çok oynanan oyunlarını açıkladı Playstore’da, 2021 yılının en popüler oyunları listesi açıklandı. Zirvede Resident Evil Village yer alırken, onu eFootball PES 2021 ve God of War PC versiyonu takip etti.
22.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Yenilenen Forester yolda!
Yenilenen Forester yolda! İç ve dış tasarımı yenilenen ve iyileştirilmiş teknolojik özelliklere kavuşan Subaru Forester e-BOXER yüksek standart donanım seviyesi ile Türkiye’de satışa sunuldu.
30.11.2021 Otomobil
Yenilenen CLS Aralık ayında Türkiye’de!
Yenilenen CLS Aralık ayında Türkiye’de! Yeni Mercedes-Benz CLS, 2.0 litrelik turbo dizel motora sahip CLS 300 d 4MATIC, 3.0 litrelik turbo dizel motora sahip CLS 400 d 4MATIC modellerine ek olarak, 3.0 litrelik turbo benzinli Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ versiyonu ile birlikte Aralık ayı itibarıyla Türkiye’de satışa sunuluyor.
26.11.2021 Otomobil
Petrol bulundu! Bir ilin kaderi değişti
Petrol bulundu! Bir ilin kaderi değişti Huzura kavuşan 'petrol kenti' Batman devlet destekli yatırımlarla gelişti. Batman'ın kaderi 17 Ocak 1946'da 1361 metrede petrol bulunmasıyla değişirken, ülke ekonomisine önemli katkı sağlandı.
5.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Konsol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konsol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.