Konkordato

Konkordato

Son dakika konkordato haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konkordato ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konkordato haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konkordato

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konkordato gelişmeleri de dahil olmak üzere 194 konkordato haberi bulunmuştur. Tüm konkordato haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adli tatil ne zaman 2024? Adli tatil başlangıç ve bitiş tarihi
Adli tatil ne zaman 2024? Adli tatil başlangıç ve bitiş tarihi Adli tatilin ne zaman başlayacağına yönelik araştırmalar arttı. Davaları olan vatandaşları yargıda yıllık takvimi sorguluyor. Peki, adli tatil ne zaman başlayacak?
14.04.2024 Yaşam
Dursun Özbek 'borcumuz yok' dedi, gerçekleri açıkladı: Konkordato ilan etmişler
Dursun Özbek 'borcumuz yok' dedi, gerçekleri açıkladı: Konkordato ilan etmişler Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündemde yer alan mali kriz iddiaları ve transfere dair önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, Angelino için Leipzig ile görüşmelerin sürdüğünü aktardı. İşte haberin detayları...
11.01.2024 Galatasaray
9 AVM’den konkordato talebi
9 AVM’den konkordato talebi Marmara Forum ve Forum İstanbul’un da aralarında olduğu 9 AVM'nin 600 milyon euroluk banka borçları nedeniyle konkordato talep ettiği, mahkemenin ise 3 aylık geçici mühlet kararı verdiği öğrenildi.
28.12.2023 Gündem
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da düzenlenen operasyonda 'Çukur Çetesi' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 43 kişinin gözaltına alındığını belirten Bakan Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. " dedi.
25.12.2023 Gündem
AK Parti'den art arda tepkiler: Kılıçdaroğlu'nun iflas açıklaması
AK Parti'den art arda tepkiler: Kılıçdaroğlu'nun iflas açıklaması Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıklamasının ardından AK Parti kurmaylarından arka arkaya eleştiriler geldi. Özdağ'ın seçimlerden önce 'Kılıçdaroğlu seçilirse iç savaş çıkar' sözlerini hatırlatan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Bu açıklama Kılıçdaroğlu açısından siyasi iflastır.' dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise 'Bunların milliyetçilikleri kırmızı plaka kadar, koltukları kadar. Aziz milletimiz bu sahte milliyetçilere gereken cevabı sandıkta verecektir.' diyerek tepki gösterdi.
24.05.2023 Gündem
Konkordato talep edenlere Yargıtay'dan kötü haber!
Konkordato talep edenlere Yargıtay'dan kötü haber! Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, konkordato talep edenleri ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "Covid-19 pandemisinin sebep olduğu olumsuz etki, konkordatonun tasdiki için bir neden olarak kabul edilemez" dedi.
2.02.2023 Ekonomi
Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu! 3 milyonluk yüzük sahte mi?
Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu! 3 milyonluk yüzük sahte mi? Hadise’den boşanan Mehmet Dinçerler, eşine hediye ettiği 3 milyon liralık yüzüğün sahte olduğu iddiasına ilk kez yanıt verdi.
13.12.2022 Magazin
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları!
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere, 7 fon denetçi yardımcısı, 20 fon uzman yardımcısı ve 20 fon avukatı kadrosuna atama yapılacak. Atama için yazılı ve sözlü giriş sınavı için başvuru alınacak. Peki, TMSF personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TMSF personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
14.11.2022 Personel Alımı
Adli tatil ne zaman bitiyor? 2022 Adli Tatil hangi tarihte sona eriyor?
Adli tatil ne zaman bitiyor? 2022 Adli Tatil hangi tarihte sona eriyor? Hakim, savcı ve adliye çalışanlarının adli tatili devam ediyor. Adliyelerde işlem yapacak vatandaşlar adli tatilin ne zaman sona ereceğini merak ediyor. Peki, Adli tatil ne zaman bitiyor? 2022 Adli Tatil hangi tarihte sona eriyor? Adliyeler ne zaman açılacak? İşte detaylar…
17.08.2022 Gündem
Adli tatil ne zaman başlar, ne zaman biter? Adli yıl ne zaman başlar? Hangi davalar görülecek?
Adli tatil ne zaman başlar, ne zaman biter? Adli yıl ne zaman başlar? Hangi davalar görülecek? Yargıda adli tatil başlıyor! Adli tatil ile birlikte adliyelerde görev yapacak nöbetçi mahkemeler, tutuklusu olan ve acil nitelik taşıyan davalara bakacak. Peki, Adli tatil ne zaman başlar, ne zaman biter? Adli yıl ne zaman başlar? Hangi davalar görülecek? İşte detaylar…
19.07.2022 Gündem
Mudurnu'daki 'şato' villaları yapan şirkete mühlet kararı uzatıldı
Mudurnu'daki 'şato' villaları yapan şirkete mühlet kararı uzatıldı Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, yalnızca Arap müşterilere satışı yapılan ve şatoları andıran mimari yapısıyla gündeme gelen 'Burj Al Babas' projesinin sahibi olan şirkete haciz işleminin gerçekleştirilmemesi nedeniyle ve borçların ödenmesi için verilen mühlet kararı, 3 ay daha uzatıldı. Şirket sahibi Mehmet Emin Yerdelen, "Şirket yapısı iyiye gidince ek süre verildi. Mahkeme tekrar konkordato kararının devamını verdi" dedi.
18.07.2022 Yaşam
Adli tatil ne zaman başlıyor, hangi gün ve tarihte bitiyor?
Adli tatil ne zaman başlıyor, hangi gün ve tarihte bitiyor? Adli tatil merak ediliyor. Temmuz ayının gelmesiyle adli tatilin ne zaman başlayacağı mahkemede işi olanlar tarafından sorgulanıyor. Peki, Adli tatil ne zaman başlıyor, hangi gün ve tarihte bitiyor?
4.07.2022 Gündem
Adli tatil ne zaman başlıyor 2022, adli tatil kaç gün sürüyor? Adli tatilde hangi davalar görülür?
Adli tatil ne zaman başlıyor 2022, adli tatil kaç gün sürüyor? Adli tatilde hangi davalar görülür? Adli tatil ne zaman başlıyor, 2022 Adli tatil kaç gün sürüyor? Haziran ayının sona ermesine az bir süre kala adli çalışanların izin dönemi aramaları da arttı. Tatil sürecinde nöbetçi mahkemeler ve acil nitelikli davalar görülmeye devam edecek. Peki, adli tatil dönemi ne zaman?
20.06.2022 Gündem
2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor?
2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor? Adli tatile kısa bir süre kaldı. Yargı teşkilatının çalışmalarına ara vereceği Adli tatilin ne zaman başlayacağı adli personel, yargı mensupları ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Adli tatilde kural olarak yargısal faaliyetler görülmez, bu faaliyetlere ara verilir. Ancak bazı istisnaları bulunuyor. Peki, 2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor? Adli tatil kaç gün? 2022 Adli tatil ne zaman bitiyor? İşte detaylar…
2.06.2022 Gündem
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, giriş sınavıyla bankacılık alanında uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 5 Mayıs'ta başlıyor. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BDDK personel alımı başvuru şartları!
29.04.2022 Personel Alımı
2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor? Adli tatilde hangi davalar görülür?
2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor? Adli tatilde hangi davalar görülür? 2022 yılı adli tatil tarihi pek çok kişini gündeminde yer alıyor. Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatilin, 2022'de hangi tarihler arasında olacağı dava süreci devam eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Adli tatilde hangi yargı organlarının faaliyetlerine devam edeceği merak ediliyor. Peki, 2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor? İşte detay…
19.04.2022 Çalışan Hakları
Mehmet Dinçerler'in nişanda Hadise'ye taktığı pırlanta bileziğin fiyatı dudak uçuklattı!
Mehmet Dinçerler'in nişanda Hadise'ye taktığı pırlanta bileziğin fiyatı dudak uçuklattı! Hadise’ye evlilik teklifinde 3 milyon TL’lik yüzük takarak tartışma yaratan Mehmet Dinçerler, nişanda da ünlü şarkıcıya taktığı pırlanta bilezik ile gündeme geldi. Dinçerler'in Hadise'ye aldığı yüzük, Dinçerler ailesine ait üç şirketin konkordato davasına damga vurmuştu.
23.03.2022 Magazin
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt battı! 510 milyonu aşan borç...
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt battı! 510 milyonu aşan borç... Demet Akalın'ın eski eşi ve hayat arkadaşı Okan Kurt battı mı? Uzun süre magazin gündemini meşgul eden iddia mahkeme kararıyla doğrulandı. Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketleri için mahkeme iflas kararı çıktı. İflasına karar verilen iki şirketin toplam borcu 500 milyon lirayı aşıyor. Kararla birlikte iki şirket için tasfiye süreci de başlamış oldu.
15.03.2022 Magazin
Hadise'nin 40 bin dolarlık yüzüğü davaya konu oldu
Hadise'nin 40 bin dolarlık yüzüğü davaya konu oldu Hadise'nin 40 bin dolarlık yüzüğü davaya girdi. Şarkıcı Hadise’ye, sevgilisi Mehmet Dinçerler tarafından hediye edilen 40 bin dolarlık yüzük, Dinçerler ailesine ait üç şirketin konkordato davasına damga vurdu. Şirketin kurucu ortağı amca Mehmet Dinçerler’in avukatı “40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar zarara uğratılıyor” dedi. Üç şirketin yönetim ve denetim yetkisi, mahkemenin atadığı kayyumda olacak.
29.01.2022 Ekonomi
Türkiye'nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satıldı! İşte Yörsan'ın yeni sahibi
Türkiye'nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satıldı! İşte Yörsan'ın yeni sahibi Türkiye'nin beyaz et ve yumurta sektöründe önde gelen firmalarından Keskinoğlu'nun yüzde 20'sini alarak adından söz ettiren Matlı Holding, gıda şirketlerinden Yörsan'ı da bünyesine dahil etti. 2019 yılında kayyum atanan ve hakkında iflas davası görülen Yörsan, icradan açık artırma usulü ile satıldı.
18.01.2022 Ekonomi
Yörsan satıldı mı? Yörsan kime ve kaç paraya satıldı?
Yörsan satıldı mı? Yörsan kime ve kaç paraya satıldı? Yörsan satıldı mı, kime satıldı? Yörsan’ın icradan satışında yapılan açık artırmada, en yüksek fiyatı Matlı Holding verdi. Holding, beyaz et ve yumurta sektöründe önde gelen firmalarından Keskinoğlu'nun yüzde 20'sini alarak adından söz ettirmişti. Peki, Yörsan kaç paraya satıldı?
18.01.2022 Ekonomi
Matlı Holding kimin, sahibi kim? Yörsan'ın yeni sahibi Matlı Holding ne zaman kuruldu?
Matlı Holding kimin, sahibi kim? Yörsan'ın yeni sahibi Matlı Holding ne zaman kuruldu? Matlı Holding kimin, Matlı Holding’in sahibi kim? Türkiye'nin beyaz et ve yumurta sektöründe önde gelen firmalarından Keskinoğlu'nun yüzde 20'sini alarak adından söz ettiren Matlı Holding, gıda şirketlerinden Yörsan'ı da bünyesine dahil etti. 2019 yılında kayyum atanan ve hakkında iflas davası görülen Yörsan, icradan açık artırma usulü ile satıldı. İşte Yörsan'ın yeni sahibi Matlı Holding hakkında merak edilenler…
18.01.2022 Ekonomi
Yörsan'ın yeni sahibi belli oldu!
Yörsan'ın yeni sahibi belli oldu! Türkiye'nin beyaz et ve yumurta sektöründe önde gelen firmalarından Keskinoğlu'nun yüzde 20'sini alarak adından söz ettiren Matlı Holding, gıda şirketlerinden Yörsan'ı da bünyesine dahil etti.
17.01.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Böylesi görülmedi, ÖTV indirimi sonrası tamamen değişti,  sıfır ve ikinci el...
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Böylesi görülmedi, ÖTV indirimi sonrası tamamen değişti, sıfır ve ikinci el... Araba alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. ÖTV indirimi sonrası sıfır araç fiyatları düştü. Vatandaşlar fiyat avantajı nedeni ile sıfır kilometre arabalara yöneldi. Uzun süredir hareketli olan ikinci el piyasasına ÖTV indirimi olumsuz olarak yansıdı. İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Sektör temsilcileri araba sektöründe yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Öte yandan ikinci el araba piyasası için harekete geçildi. Yeni düzenleme geliyor. Alım, satım ve ödeme işlemleri tamamen değişiyor. İşte ikinci el araba piyasasındaki son gelişmeler...
17.01.2022 Otomobil
İkinci el arabada yeni dönem! Tamamen değişiyor, alım, satım, ödeme işlemleri artık...
İkinci el arabada yeni dönem! Tamamen değişiyor, alım, satım, ödeme işlemleri artık... Bakanlık harekete geçti. İkinci el araç satışında yeni bir dönem başlıyor. Araba alıp satan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişiyor. Satış ve ödeme işlemlerinden yetki belgesine kadar büyük değişiklikler sektörü bekliyor. Özellikle yaşanan çip krizinin sıfır otomobil üretimini olumsuz etkilemesinin ardından ikinci el arabalara talep artmıştı. Öyle ki pandeminin en yoğun olduğu dönemlerde ikinci el araba bulmak neredeyse imkansızdı. İstenilen marka ve modelde araba temini 2-3 ay içerisinde yapılabiliyordu. Bu dönemde yükselen fiyatlar fırsatçıların ortaya çıkmasına neden oldu. Araba bulmakta yaşanan güçlük nedeniyle ikinci el araba alıp yüksek fiyatlarla satanlardan sektör temsilcileri de rahatsızlıklarını bildiriyordu. Tüm yaşanan bu süreçlerin ardından Ticatet Bakanlığı harekete geçti. Yeni bir yönetmelik hazırlanıyor. İkinci el araba satışı kurallara bağlanıyor. İkinci el araba alım satımı tamamen değişiyor. İşte ikinci el otomotiv sektörünü bekleyen yenilikler...
16.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Konkordato ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konkordato haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.