Komünist Parti

Komünist Parti

Son dakika komünist parti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan komünist parti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını komünist parti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Komünist Parti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan komünist parti gelişmeleri de dahil olmak üzere 779 komünist parti haberi bulunmuştur. Tüm komünist parti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eskişehir merkezli 8 ilde MLKP operasyonu: 10 gözaltı
Eskişehir merkezli 8 ilde MLKP operasyonu: 10 gözaltı Eskişehir merkezli 8 ilde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda Marksist Leninist Komünist Parti (MLKP) terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen 6’sı kadın 10 şüpheli gözaltına alındı.
30.04.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon: Özgür Namoğlu etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon: Özgür Namoğlu etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Marksist Leninist Komünist Parti'nin (MLKP) silahlı kanadının sözde Suriye sabotaj sorumlusu 'Fırat Neval' kod adlı Özgür Namoğlu'nu, Suriye'nin Haseke kentinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
9.01.2023 Gündem
Şi Cinping, Çin Komünist Partisi Genel Sekreterliğine yeniden seçildi
Şi Cinping, Çin Komünist Partisi Genel Sekreterliğine yeniden seçildi Şi Cinping, Çin Komünist Partisi Genel Sekreterliğine yeniden seçilerek, Mao'dan sonra iktidarını üçüncü döneme taşıyan ilk lider oldu.
23.10.2022 Dünya
SSCB'nin son lideri Mihail Gorbaçov hayatını kaybetti
SSCB'nin son lideri Mihail Gorbaçov hayatını kaybetti Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin (SSCB) son lideri Mihail Gorbaçov 91 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
30.08.2022 Dünya
Sultangazi'de eylem hazırlığındaki terör örgütü MLKP üyeleri yakalandı
Sultangazi'de eylem hazırlığındaki terör örgütü MLKP üyeleri yakalandı MLKP(Marksist-Leninist Komünist Parti) terör örgütüne yönelik Sultangazi'de gerçekleştirilen operasyonda örgütün 4 üyesi yakalandı. Evlerinde yapılan aramalarda 1 el bombası, 2 tabanca ele geçirilin şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
21.08.2022 Gündem
İnsanlık tarihinin en büyük dramı: Büyük Çin Kıtlığı! 55 milyon kişi hayatını kaybetti ülkede yamyamlık başladı...
İnsanlık tarihinin en büyük dramı: Büyük Çin Kıtlığı! 55 milyon kişi hayatını kaybetti ülkede yamyamlık başladı... Büyük kıtlık ülkede milyonlarca insanın açıklıktan hayatını kaybetmesine neden oldu, ülkede dehşete düşüren manzaralar ortaya çıktı. 1951 – 1965 yılları arasında yaşanan “Büyük Çin Kıtlığı” insanlık tarihinin gördüğü en korkunç dramlardan biriydi. Komünist Parti yönetimdeki Çin’de 3 yıl boyunca devam eden kıtlık, 55 milyon insanın yaşamını kaybetmesine neden oldu! Oysa insanlık tarihindeki en yıkıcı olaylardan biri olan I. Dünya Savaşı’nda bile yaşamını kaybeden insanların sayısı toplamda 40 milyon civarındaydı!
5.08.2022 Dünya
Ekonomik kriz Çin'i vurdu!  12 banka battı
Ekonomik kriz Çin'i vurdu! 12 banka battı Çin'de 12 banka iflas etti, patronları kaçtı. Zarar 10 milyar doları aştı. Parasını çekmek için bankalara akın edenlere polis müdahale etti, sokaklar karıştı.
14.07.2022 Ekonomi
Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi: Macron ve Le Pen ikinci tura kaldı
Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi: Macron ve Le Pen ikinci tura kaldı Fransa'da cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu sandık çıkış anketlerine göre, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı Marine Le Pen ikinci tura kaldı. Sandık çıkış anketi sonuçlarına göre Macron yüzde 28,6, Le Pen yüzde 24,4, Melenchon yüzde 20,2 oy aldı.
10.04.2022 Dünya
Taciz iddiası dünyayı sallamıştı... Yıldız tenisçi Peng Shuai'den yeni karar!
Taciz iddiası dünyayı sallamıştı... Yıldız tenisçi Peng Shuai'den yeni karar! Çinli siyasetçi hakkında taciz iddiasında bulunan ve bu paylaşımı dakikalar içinde sansürlenen ünlü tenisçi Peng Shuai'den bir süre haber alınamamıştı. Uzun bir sürenin arından akıbeti belli olan tenisçi taciz iddiasını geri çekmişti. Peng tüm bunların ardından yeni kararını duyurdu.
7.02.2022 Dünya
Rusya seçimlerinde gerçek Vişnevski'nin zaferi: Akılalmaz oyun boşa çıktı...
Rusya seçimlerinde gerçek Vişnevski'nin zaferi: Akılalmaz oyun boşa çıktı... Son dakika haberine göre; Rusya’da parlamentonun alt kanadı Duma için yapılan milletvekili seçimlerinden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in partisi Birleşik Rusya, yüzde 49,85 oyla birinci çıktı. Ancak dünya bu seçim zaferinden çok seçimlerdeki hile söylentilerini ve hileye rağmen zafer kazanan 'gerçek' Boris Vişnevski'nin zaferini konuşuyor.
20.09.2021 Dünya
Dünyanın gözü Rusya'daki seçimlerde! İlk sonuçlar geldi: Putin'in partisi oyların yüzde 46'sını aldı
Dünyanın gözü Rusya'daki seçimlerde! İlk sonuçlar geldi: Putin'in partisi oyların yüzde 46'sını aldı Son dakika haberine göre; Rusya'da üç gün süren parlamento ve yerel seçimlerin ardından oy sayımı sürüyor. İlk sonuçlara göre, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Birleşik Rusya Partisi önde görünüyor. Seçimler boyunca hile yapıldığına yönelik iddialar ise tartışma yarattı.
20.09.2021 Dünya
Rusya'da milletvekili seçiminde sandıklar kapandı
Rusya'da milletvekili seçiminde sandıklar kapandı Rusya'da parlamentonun alt kanadı Devlet Duması, 39 federatif bölgenin parlamentosu ile bazı bölgelerdeki yönetici ve mahalli seçimler için oylama işlemi sona erdi.
19.09.2021 Dünya
Prof. Aygün Attar: Haydar Aliyev'in vasiyeti gerçekleşti
Prof. Aygün Attar: Haydar Aliyev'in vasiyeti gerçekleşti Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurul Üyesi ve Türkiye Azerbaycan Dostluk, İşbirliği ve Dayanışma Vakfı başkanı Prof. Dr. Aygün Attar, Azerbaycan'ın mimarı Haydar Aliyev doğumunun 98. yılında andı. Attar, “Bugün Azerbaycan’ın dünya siyasetinde söz sahibi olabilmesinin mimarı Haydar Aliyev takdirle anılıyor. Türk halkının önemli liderleri arasına adını yazdıran Aliyev’in politikalarının sadece Azerbaycan’ın değil aynı zaman da Türkiye’nin de önceliklerinin dünya gündeminde tutulmasındaki katkısı unutulamaz. Şuşa’sız Karabağ, Karabağ’sız ise umumiyetle Azerbaycan yoktur’ demişti vasiyeti gerçekleşti” ifadelerini kullandı.
10.05.2021 Siyaset
Terör örgütü MLKP üyesi 17 şüpheli tutuklandı
Terör örgütü MLKP üyesi 17 şüpheli tutuklandı İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan MLKP terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 17 şüpheli tutuklandı.
11.09.2020 Gündem
Hindistan 59 mobil uygulamayı yasakladı
Hindistan 59 mobil uygulamayı yasakladı Hindistan'ın Çinle bağlantılı 59 mobil uygulamaya yasak getirdiği bildirildi.
30.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Ünlü yazar Luis Sepulveda corona virüsten hayatını kaybetti
Ünlü yazar Luis Sepulveda corona virüsten hayatını kaybetti Latin Amerika edebiyatının en önemli isimlerinden Şilili yazar Luis Sepulveda, İspanya'da tedavi gördüğü hastanede corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Siyasetle iç içe olan Sepulveda, diktatör Augusto Pinochet döneminde tutuklanıp hapis yatmıştı.
16.04.2020 Corona Virüsü
Çin ilk defa açıkladı: Hastalık belirtisi göstermeyen corona virüs vakaları var
Çin ilk defa açıkladı: Hastalık belirtisi göstermeyen corona virüs vakaları var Çin, yeni tip corona virüs (Kovid-19) taşıdığı halde hastalık belirtisi göstermeyen 'asemptomatik' olarak adlandırılan vakaların sayısını ilk kez duyurdu.
1.04.2020 Corona Virüsü
Koronavirüs için en yetkili isimden korkutan açıklama
Koronavirüs için en yetkili isimden korkutan açıklama Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının "hala acımasız ve karmaşık" durumda olduğunu bildirdi.
23.02.2020 Dünya
O doktorun ardından ilk kez halkın karşısına çıktı
O doktorun ardından ilk kez halkın karşısına çıktı Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, ülkesinde yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgınına ilk kez dikkati çeken Doktor Li Vınliang'ın virüs nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından ilk defa halkın karşısına çıktı.
10.02.2020 Dünya
Detaylar ortaya çıktı! Gizli belgeler sızdı
Detaylar ortaya çıktı! Gizli belgeler sızdı Çin hükümetinin basına sızan gizli belgeleri, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde bulunan tartışmalı kamplardaki işleyişi ve baskıyı ortaya koydu.
24.11.2019 Dünya
Çin'in Sincan'daki baskı politikasına ilişkin belge ortaya çıktı
Çin'in Sincan'daki baskı politikasına ilişkin belge ortaya çıktı Çin'in, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ndeki Uygur Türklerine ve diğer azınlıklara uyguladığı baskı politikalarına ve bölgedeki toplama kamplarına yönelik resmi belge ortaya çıktı.
17.11.2019 Dünya
Canlı yayında göstericiyi silahla vurdu
Canlı yayında göstericiyi silahla vurdu Hong Kong'da aylardır devam eden protestolarda, bir polisin göstericiyi silahla vurduğu anlar canlı yayında olan bir kamera tarafından kaydedildi.
11.11.2019 Dünya
Terörist Özge Aydın, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha ortaya çıkardı
Terörist Özge Aydın, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha ortaya çıkardı Devrimci Komünarlar Partili (DKP) "Ceren Güneş" kod adlı Özge Aydın'ın Suriye'nin Serekaniye Tall Tamir bölgesinde YPG saflarında eylemlere katılırken etkisiz hale getirilmesi, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha gözler önüne serdi.
7.11.2019 Gündem
Açıklama geldi! Uçuşlar yeniden başladı
Açıklama geldi! Uçuşlar yeniden başladı Gürcistan’da geçtiğimiz aylarda yaşanan Rusya karşıtı gösteriler sonucu durdurulan Rusya’dan Gürcistan’a uçak seferleri tekrar başlatıldı.
16.10.2019 Dünya
Twitter Raul Castro'nun hesabını askıya aldı
Twitter Raul Castro'nun hesabını askıya aldı Twitter, Küba'da Komünist Parti lideri Raul Castro, kızı Mariela Castro ve devlet kontrolündeki medya kuruluşlarının hesaplarını askıya aldı.
13.09.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Komünist Parti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki komünist parti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.