Komşu

Komşu

Son dakika komşu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan komşu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını komşu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Komşu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan komşu gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.810 komşu haberi bulunmuştur. Tüm komşu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'de iki ilin sınırı değişti! Köylülerin açtığı mera davası sonuç verdi
Türkiye'de iki ilin sınırı değişti! Köylülerin açtığı mera davası sonuç verdiBitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Alakır Köyü sakinleri sınırda uyuşmazlık olduğunu iddia ederek açtıkları davayı kazanarak, Muş’un Bulanık ilçesine bağlı Arı Köyü’nden yaklaşık bin 270 dönüm alanı köye katmış oldu. Köylülerin açtığı mera davasında sınırları değişen Bitlis’in sınırları genişlerken Muş’unki ise azaldı. Alakır köyü muhtarı Derih Doğan, davayı kazandıkları ve mera alanlarının köylerine katmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
18.07.2024Gündem
Komşuları öldü diye endişelendiği kadın kuaförde bulundu
Komşuları öldü diye endişelendiği kadın kuaförde bulunduAydın'ın Efeler ilçesinde S.T.'den (80) haber alamayan komşularının ihbarı üzerine ekipler seferber olurken, yapılan incelemede yaşlı kadının kuaför randevusuna yetişme telaşıyla telefonunu evde unutup gittiği ortaya çıktı. Telefonlara cevap vermediği için hayatından endişe edilen 80 yaşındaki kadının kuaförde saçını boyattığını öğrenen mahalle sakinleri derin bir nefes aldı.
8.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
LGS tercihleri nasıl yapılacak, LGS tercih hakkı kaç tane? İşte adım adım Merkezi ve Yerel Yerleştirme detayları
LGS tercihleri nasıl yapılacak, LGS tercih hakkı kaç tane? İşte adım adım Merkezi ve Yerel Yerleştirme detaylarıLGS sonuçlarının açıklanmasıyla tercih detaylarına yönelik araştırmalar da arttı. Merkezî yerleştirme; merkezî sınavla öğrenci alan fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, proje okulları ile mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programlarına merkezî sınav puanı üstünlüğüne göre tercihler doğrultusunda yapılacak. Öğrenciler, sınavla öğrenci alan okullar listesinden 10 okula kadar tercih yapabilecek.
28.06.2024Gündem
Anız yangınında sağ kurtulanlar anlattı: Alevler saniyede 200 metre ilerliyordu
Anız yangınında sağ kurtulanlar anlattı: Alevler saniyede 200 metre ilerliyorduDiyarbakır ve Mardin illeri arasında 12 kişinin öldüğü anız ile örtü yangınından yara almadan kurtulan Davut Demir ile Şemdin Demir isimli vatandaşlar dehşet anlarını anlattı. Şemdin Demir, “Hortum, alevleri arasına alıp öyle ilerliyordu. Çok şiddetliydi. Yangından kaçarken zaten artık olan oldu. Kimisi kurtuldu kimisi hayatını kaybetti” dedi.
22.06.2024Gündem
El Salvador’da sel ve toprak kayması faciası: 11 ölü var
El Salvador’da sel ve toprak kayması faciası: 11 ölü varEl Salvador’da meydana gelen sel ve toprak kaymasında en az 11 kişi yaşamını yitirdi. 900 kişi ise, tahliye merkezlerine yerleştirildi.
18.06.2024Dünya
Erdoğan'dan 18 yıl sonra CHP'ye tarihi ziyaret! Özgür Özel ile kritik görüşme
Erdoğan'dan 18 yıl sonra CHP'ye tarihi ziyaret! Özgür Özel ile kritik görüşme18 yılın ardından CHP Genel Merkezi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü. Özgür Özel, Erdoğan'ı kapıda karşıladı. Görüşme 1 saat 30 dakika sürdü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'nde Erdoğan'ı ziyaret etmişti.
11.06.2024Gündem
AB Büyükelçilerine doğal gaz mesajı: Kapasiteyi arttıralım, yatırım yapalım
AB Büyükelçilerine doğal gaz mesajı: Kapasiteyi arttıralım, yatırım yapalımEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Avrupa Birliği’ne üye ülkelerin büyükelçilerini bakanlıkta ağırladı. Görüşmede, Hazar bölgesindeki doğal gaz kaynaklarının Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaştırılması konusu gündeme geldi.
31.05.2024Ekonomi
Bahçeli'den İsrail'e karşı somut adım çağrısı: Kuvvet kullanıcı önlem
Bahçeli'den İsrail'e karşı somut adım çağrısı: Kuvvet kullanıcı önlemMilliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.
28.05.2024Gündem
Dilan-Engin Polat çifti tekrar hakim karşısında! Komşularıyla kavga etmişlerdi, şikayetinden vazgeçti
Dilan-Engin Polat çifti tekrar hakim karşısında! Komşularıyla kavga etmişlerdi, şikayetinden vazgeçtiDilan ve Engin Polat çifti, Çekmeköy'de yaşadıkları evde tutuklanmadan önce komşularıyla yaşadığı kavgayla ilgili ilk kez hakim karşısına çıktı. Müşteki avukatları, şikâyetten vazgeçtiklerini mahkemeye bildirdi. Duruşmada savunma yapan Dilan Polat, "Avukatlarım orada değil mi? Ne diyeceğimi bilemiyorum. Biz uzlaştık. Kimseyi darbetmedim. Zaten benim bir erkeği darbedebilmem mümkün değil. Hakaret veya tehdit içerikli bir söz söylemedim" dedi.
27.05.2024Gündem
Bakan Uraloğlu: Ticaret yolları Türkiye üzerinden bütün Avrupa'ya bağlanacak
Bakan Uraloğlu: Ticaret yolları Türkiye üzerinden bütün Avrupa'ya bağlanacakUlaştırma ve Altyapı Bakanı Üç Deniz Girişimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Girişim kapsamında inşa edilecek ve Litvanya’nın Klaipeda Limanı’ndan başlayarak; Polonya, Slovakya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan’dan Türkiye’ye bağlanacak olan Via Carpathia Otorol Projesi’nin Orta Koridor ve Kalkınma Yolu ile doğrudan kesişen ve bu projeleri günlendirecek olan bir proje olduğunu belirterek, “Via Carpatia Otoyolu ile Ortadoğu'daki ticaret yolları Türkiye üzerinden bütün Avrupa'ya bağlanacak. Türkiye olarak Via Carpatia projesinin bir parçası olmaya ve her türlü işbirliğine hazırız” dedi.
26.05.2024Gündem
Fransa 'komşu Hakkı'nı yedirmemek için X'e bastırıyor
Fransa 'komşu Hakkı'nı yedirmemek için X'e bastırıyorX'in yayınladığı içeriklerden pay almak için bastıran Fransız medyası, 'komşu hakkı' diye bilenen telif hakları için mahkemenin yolunu tutmuştu. Telif hakkı için verdiği hukuk mücadelesini kazanan Fransız medyası, şimdi haber başına kazanılan parayı öğrenecek.
25.05.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye güvenen kimse pişman olmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye güvenen kimse pişman olmadıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda Albaraka İslami Finans Zirvesi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kaos dünyanın rengi haline geldi. Uluslararası sistemde denge kaybolmuştur" ifadelerini kullandı. Dünyada gelir adaletinin bozulduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyadaki en zengin yüzde 1’lik kesimi toplam küresel servetin neredeyse yarısına sahip" tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u küresel finans ve katılım finans merkezi yapacağız.Türkiye'ye güvenen hiç kimse pişman olmadı" dedi.
24.05.2024Gündem
Çorum'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Çorum'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiAfet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çorum'da 4.4 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi.
23.05.2024Gündem
İsviçre basını Reisi’nin helikopterini bulan Akıncı'yı yazdı! Geniş yankı buldu
İsviçre basını Reisi’nin helikopterini bulan Akıncı'yı yazdı! Geniş yankı bulduTürkiye'nin, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin geçirdiği helikopter kazasının konumunu bulması İsviçre basınında yankı uyandırdı. Neue Zürcher Zeitung gazetesi haberinde 'Türkiye, insansız hava aracı üretiminde ne kadar yetenekli olduğunu bir kez daha dünyaya gösterdi' ifadelerine yer verdi.
23.05.2024Gündem
Bedava tatilin adresi olarak biliniyor! Lüks otellere komşuluğu bitiyor
Bedava tatilin adresi olarak biliniyor! Lüks otellere komşuluğu bitiyorAntalya'nın Aksu ilçesinin Kumköy sahili'nde bulunan lüks otellere komşu 'bedava tatilin adresi' olarak tanımlanan çardaklar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin 'Sahilleri halka açacağız, kaçak yapılar yıkılacak' açıklamasıyla yeniden gündem oldu. Aksu Belediyesi, kasım ayında çardakları yıkıp, yeni bir proje ile sahilden uzakta tek tip yapı sistemine geçmeyi planlandığı ifade edildi.
22.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Romanya'ya vize muafiyeti
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Romanya'ya vize muafiyetiCumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Başbakanı Ciolacu ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Rumen vatandaşlarının ülkemize kimlikle seyahatini mümkün kılacak düzenlemeyi hayata geçirdik. Bu şekilde beşeri münasebetlerimizin artacağına inanıyoruz" dedi.
21.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldıkCumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştıCumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.
16.05.2024Gündem
“Anne olmuş bir kadının en büyük ihtiyacı dış seslerden biraz uzaklaşmak ve kendi içindeki sese güvenebilmek"
“Anne olmuş bir kadının en büyük ihtiyacı dış seslerden biraz uzaklaşmak ve kendi içindeki sese güvenebilmek"Anneler Günü için hazırlanan ve yeni anne olmuş kadınların çevrelerinden yoğun olarak duyduklarına odaklanan kampanya sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.
15.05.2024Sağlık
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuzYunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Pozitif olunması gerektiğine değinen Miçotakis; bölgesel konulardan ticarete, 'kapıda vize' uygulamasından 'Kariye Cami'si gibi stratejik birçok konuda soruları da yanıtladı.
12.05.2024Dünya
Ankara'daki kritik zirve için nefesler tutuldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı Yunan basınında büyük yankı buldu
Ankara'daki kritik zirve için nefesler tutuldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı Yunan basınında büyük yankı bulduCumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis arasındaki gerçekleşen Kritik zirve için geri sayıma geçilirken komşu basını sayfalarını Ankara'daki zirveye ayırmış durumda. Ta Nea Türkçe 'Kazan - kazan' manşeti ile çıkarken Erdoğan'ın verdiği mesaj komşunun gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
12.05.2024Gündem
Emekli başçavuş apartmanın önünde pusu kurduğu komşusunu vurdu
Emekli başçavuş apartmanın önünde pusu kurduğu komşusunu vurduKocaeli’nin İzmit ilçesinde apartman yöneticisi tadilat meselesi sebebiyle tartıştığı komşusunu eşi ve çocuğunun yanında pusu kurarak tabancayla vurdu. Apartman yöneticisi olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alınırken, yaraladığı komşusu hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, apartman yöneticisinin emekli başçavuş olduğu öğrenildi.
8.05.2024Gündem
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritasıİsrail ordusunun, Mısır sınırındaki Refah sınır kapısının Gazze tarafının operasyonel kontrolünü ele geçirdiği bildirildi. Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın ise güvenlik nedeniyle kapatıldığı ve güvenlik durumu izin verdiğinde yeniden açılacağı belirtildi. Peki, Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? İşte Refah Gazze haritası…
7.05.2024Gündem
Nuran Şahin bulundu mu, Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya öldü mü?
Nuran Şahin bulundu mu, Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya öldü mü?Antalya Gazipaşa'da yaşayan Nuran Şahin (52) yaklaşık 2 hafta önce evinden hastaneye gitmek üzere ayrıldı ve bir daha dönmedi. Ailenin yakınları Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Peki, Nuran Şahin bulundu mu?
7.05.2024Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Komşu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki komşu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.