Kokpit

Kokpit

Son dakika Kokpit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kokpit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kokpit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kokpit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kokpit gelişmeleri de dahil olmak üzere 390 kokpit haberi bulunmuştur. Tüm kokpit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi Bartın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve Anadolu’nun en büyük teknoloji festivali olarak bilinen Arge Proje Pazarı’nın ödül törenine katılan TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Türk mühendislerinin başarısındaki sırrı açıklayarak, milli muharip uçağı Kaan’ın yıl sonuna kadar ilk uçuşunu gerçekleştireceğini duyurdu.
4.11.2023 Gündem
Uçağa çarpan kuş kokpite girdi, pilot kanlar içinde kaldı
Uçağa çarpan kuş kokpite girdi, pilot kanlar içinde kaldı Ekvador’da kokpit camına çarpıp içeri giren kuş, pilotu yaraladı. Kanlar içinde kalan pilot, soğukkanlılığını koruyarak rotasına devam etti.
15.06.2023 Vatan TV
Uçağa çarpan kuş kokpite girdi, pilot kanlar içinde kaldı
Uçağa çarpan kuş kokpite girdi, pilot kanlar içinde kaldı Ekvador’da kokpit camına çarpıp içeri giren kuş, pilotu yaraladı. Kanlar içinde kalan pilot, soğukkanlılığını koruyarak rotasına devam etti.
15.06.2023 Dünya
Yerli yangın söndürme helikopterinin ikincisi de tamam! TUSAŞ teslim tarihini açıkladı
Yerli yangın söndürme helikopterinin ikincisi de tamam! TUSAŞ teslim tarihini açıkladı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından, yerli ve milli imkanlarla geliştirilerek Orman Genel Müdürlüğü'ne (OGM) teslim edilen ve 'Nefes' adı verilen T-70 yangın söndürme helikopterinin 2'ncisinin yapımı da tamamlandı. T-70'in başmühendisi Dr. Duygu Barın, "2'nci helikopteri de haziran ayı içerisinde Orman Genel Müdürlüğümüze teslim edeceğiz" dedi.
10.06.2023 Bilim ve Teknoloji
İniş takımları kapanmayan THY uçağı Frankfurt'a geri döndü
İniş takımları kapanmayan THY uçağı Frankfurt'a geri döndü Türk Hava Yolları (THY)'nın dün akşam Frankfurt - İstanbul seferini yapan Airbus A330 tipi uçağı, kalkışından kısa bir süre sonra iniş takımlarının kapanmaması üzerine Frankfurt Havalimanı'na geri döndü.
8.06.2023 Gündem
Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan cisim! Uçuşlar normale döndü
Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan cisim! Uçuşlar normale döndü Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan bir cisim görülmesinin rapor edilmesi üzerine Gaziantep Havalimanı'nda gece yarısından itibaren durdurulan uçuşlar, yaklaşık 12 saat sonra normale döndü.
20.05.2023 Gündem
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te!
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te! Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın başlıyor.
4.02.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk havacılık sektörü salgını başarıyla atlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk havacılık sektörü salgını başarıyla atlattı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türk Hava Yolları'mız vakitlice aldığı tedbirler ve salgın döneminde hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalar sayesinde krizi en az hasarla atlatmıştır" dedi.
18.01.2023 Gündem
İstanbul'a giden uçak Barselona'ya acil iniş yaptı, 28 yolcu uçaktan kaçtı!
İstanbul'a giden uçak Barselona'ya acil iniş yaptı, 28 yolcu uçaktan kaçtı! Kazablanka-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait uçak, hamile yolcunun doğum sancılarının artması nedeniyle Barselona Havalimanı'na acil iniş yaptı. Yolculardan 28'i uçaktan kaçarken, 14'ü polis tarafından yakalandı.
7.12.2022 Yaşam
Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ilk 'Deneyim Merkezi' İstanbul'da açıldı
Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ilk 'Deneyim Merkezi' İstanbul'da açıldı Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ilk ''Deneyim Merkezi' İstanbul'da açıldı. Kullanıcılar, 7 bölgede kurulacak 20 deneyim merkezinde Togg'u yakından görecek, dijital özelliklerini inceleme fırsatı bulacak.
9.11.2022 Ekonomi
Selçuk Bayraktar, tarihi uçuşun kokpit görüntülerini paylaştı
Selçuk Bayraktar, tarihi uçuşun kokpit görüntülerini paylaştı TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, ikinci pilot olarak görev yaptığı HÜRKUŞ ile Akıncı’nın kol uçuşu yaptığı ve havacılık tarihinde bir ilk olarak tarihe geçen uçuşun kokpit görüntülerini paylaştı.
1.09.2022 Ekonomi
Büyükçekmece'de helikopter kazasında 7 kişi ölmüştü: 3 kişi için istenen ceza belli oldu
Büyükçekmece'de helikopter kazasında 7 kişi ölmüştü: 3 kişi için istenen ceza belli oldu Büyükçekmece'de 2017 yılında 7 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede TV kulesinin ait olduğu şirketin 3 yetkili ortağı hakkında 15'er yıla kadar hapis cezası talep edildi.
20.07.2022 Yaşam
Mercedes-Benz'in amiral gemisi yeni GLC son çeyrekte yollara inecek
Mercedes-Benz'in amiral gemisi yeni GLC son çeyrekte yollara inecek Son 2 yılın dünyada en çok satılan Mercedes modeli olan GLC, tamamen yenilendi. Türkiye’ye yılın son çeyreğinde GLC 220 d 4MATIC olarak gelmesi planlanan yeni GLC’nin hibrit olması dikkat çekiyor.
6.06.2022 Otomobil
Pilot kokpitte duman ikazı alınca hemen geri döndü!
Pilot kokpitte duman ikazı alınca hemen geri döndü! Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Toronto seferini yapan uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra pilotun kokpitte duman ikazı alması üzerine İstanbul Havalimanı'na geri döndü.
27.05.2022 Gündem
İkinci pilot havadayken itiraf etti kokpit buz kesti! 300 yolculu uçak geri döndü...
İkinci pilot havadayken itiraf etti kokpit buz kesti! 300 yolculu uçak geri döndü... İngiltere'nin Heathrow havalimanından kalkıp New York'a giden Virgin Atlantic Havayolları’na bağlı Airbus A330 tipi uçak yolculuğun ortasında Londra'ya geri dönmek zorunda kaldı. Uçağın zorunlu dönüşünün arkasında ise herkesi şaşkına çeviren bir hikaye çıktı...
5.05.2022 Dünya
Pistten çıkan uçak olayında flaş gelişme! Karakutu raporu ortaya çıktı
Pistten çıkan uçak olayında flaş gelişme! Karakutu raporu ortaya çıktı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 3 kişinin ölümüne 180 kişinin de yaralanmasına neden olan uçak kazasına ilişkin uçağın karakutusu çözümlendi.
17.03.2022 Gündem
Golf 1.4 milyar TL'den yollara çıkacak!
Golf 1.4 milyar TL'den yollara çıkacak! Golf R, Türkiye’de satışa sunuldu. 320 PS güç üreten ve 4 tekerlekten çekiş sistemli otomobil 100 km/s hıza 4.7 saniyede ulaşıyor.
16.03.2022 Otomobil
Volkswagen 3 yeni SUV’u pazara sürüyor!
Volkswagen 3 yeni SUV’u pazara sürüyor! Volkswagen, Touareg, Tiguan, Tiguan Allspace’den sonra yeni SUV’lar T-Cross, Taigo ve makyajlı T-Roc’u Türkiye’de satışa sunacak.
7.03.2022 Otomobil
Volkswagen Taigo ve T-Cross satışa çıktı!
Volkswagen Taigo ve T-Cross satışa çıktı! Volkswagen, Touareg, Tiguan ve T-Roc’tan sonra ailenin yeni üyeleri T-Cross ve Taigo’yu satışa sunarak SUV segmentindeki iddiasını güçlendirmeyi hedefliyor.
21.02.2022 Otomobil
THY Kazakistan'da mahsur kalan uçuş personelini tahliye seferiyle getiriyor
THY Kazakistan'da mahsur kalan uçuş personelini tahliye seferiyle getiriyor Türk Hava Yolları (THY), Kazakistan'da çıkan iç karışıklık nedeniyle uçuşların durdurulmasının ardından ülkede mahsur kalan uçuş ekiplerini, Türkiye'ye getirilmesi için özel bir sefer düzenleyecek. Uçuş için gerekli izinlerin alınması halinde İstanbul'dan bu gece Almatı'ya hareket edecek THY uçağının uçuş personelini alıp, yarın İstanbul'a dönmesi bekleniyor. 
7.01.2022 Ekonomi
Kazakistan'da Almatı Havalimanı'nda uçuşlar durdu
Kazakistan'da Almatı Havalimanı'nda uçuşlar durdu Kazakistan'ın en işlek havalimanı olan ve TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen Almatı Uluslararası Havalimanı'nda protestocuların işgali nedeniyle uçuşlar durdu. Aralarında Türk çalışanların da olduğu tüm personel, havalimanının protestocular tarafından işgali öncesi evlerine gönderildi. Ülkede Aktav Havalimanında da uçuşlar durduruldu. Türk Hava Yolları(THY) ve Kazakistan hava yolu şirketi Air Astana'nın Nur-Sultan ile Almatı seferleri ise karşılıklı olarak gerçekleştirilemiyor. 
5.01.2022 Dünya
Opel, Astra’nın station wagon modelini dünyaya tanıttı
Opel, Astra’nın station wagon modelini dünyaya tanıttı Yeni Opel Astra Sports Tourer, iki farklı güç seviyesine sahip hibrit seçeneğiyle ilk kez tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
27.12.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Kokpit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kokpit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.