Kokoreç

Kokoreç

Son dakika kokoreç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kokoreç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kokoreç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kokoreç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kokoreç gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 kokoreç haberi bulunmuştur. Tüm kokoreç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sultanahmet köftecisi marka davasında yeni gelişme!
Sultanahmet köftecisi marka davasında yeni gelişme! Taklitlerinden korunmak için yıllardır hukuk mücadelesi veren Sultanahmet Tramvay Durağı’ndaki ‘Tarihi Sultanahmet Köftecisi’ markasının sahibi Elit Gıda, marka hakkını ihlal ettiği iddiasıyla Tarihi Sultan Bahti Köftecisi’ne açtığı davadan feragat etti.
10.06.2023 Ekonomi
Türk ve Yunan mutfağında yeni tartışma: Kokoreç kimin?
Türk ve Yunan mutfağında yeni tartışma: Kokoreç kimin? Baklava, cacık ve Türk kahvesinin ardından, Türkiye-Yunanistan arasında şimdi de ‘kokoreç’ tartışması alevlendi. Dünya mutfağı konusunda önemli bir otorite konumundaki ‘Taste Atlas’ (Lezzet Atlası), yaptığı ankette ‘En İyi Sakatat Yemekleri’ listesinde Yunan lezzeti “kokoretsi”yi ilk sıraya koydu. Türkiye’den “kokoreç” ise aynı listede 4. sırada yer aldı. Bunun üzerine sosyal medyada “Kokoreç Türk’tür” tartışması başladı.
10.06.2023 Yaşam
Kira ödemesinde ‘kuruş’ detayı! Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor
Kira ödemesinde ‘kuruş’ detayı! Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! 4 bin 700 lira olan kirasının 14 bin lira çıkacağını öğrenen kiracı adeta büyük şok yaşadı. Fahiş artışı kabul etmeyen kiracı, kirayı yasal oranlar çerçevesinde artırdı ve ödemelerini devam ettirdi. Fakat kira ödemesi sırasında 22 kuruş eksik yatırması hayatını kabusa çevirdi.
8.06.2023 Yaşam
Şimdi de kokoreç! Yunanistan bir yemeğimizi daha sahiplendi
Şimdi de kokoreç! Yunanistan bir yemeğimizi daha sahiplendi Dünyaca ünlü bir firma ülkelerin sakatat yemeklerini puanladı. Türkiye ve Yunanistan'ın listede ön sıralarda olduğu yemeklerin isimleri ise dikkat çekti.
8.06.2023 Gündem
Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü! Cezası belli oldu
Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü! Cezası belli oldu Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde kendisini evlatlık veren babası Mehmet Fuat Saral'ı (61) para nedeniyle çıkan tartışmada öldüren Mehmet Ali Yılmaz (24), 'haksız tahrik' indirimi ile 20 yıl hapse mahkum edildi.
13.04.2023 Yaşam
Çarpıcı araştırmanın sonuçları açıklandı! İşte Türkiye'nin en sevilen sokak lezzeti
Çarpıcı araştırmanın sonuçları açıklandı! İşte Türkiye'nin en sevilen sokak lezzeti Türkiye'nin en sevilen sokak lezzetleri araştırıldı ortaya çarpıcı sonuçlar çıktı. Ülkemizin zengin mutfak kültürü dünyaya damga vururken sokak lezzetlerimiz de gastronomi dünyasında önemli bir yere sahip. Kültürümüzün bir parçası olan sokak lezzetleriyle günlük hayatımızda sürekli iç içeyiz. İşe yetişirken köşe başındaki tezgâhtan aldığımız simit, sahilde dolaşırken atıştırdığımız midye dolma ya da gece vakti eğlenceden dönerken açlığımızı yatıştırmak için yediğimiz kokoreç. Bin 100 kişi ile gerçekleştirilen sokak lezzetleri araştırmasında Türk halkının en sevdiği sokak lezzeti ortaya çıktı.
3.02.2023 Yaşam
Arkadaşıyla yemeğe giden avukat, müşteriler tarafından darp edildi
Arkadaşıyla yemeğe giden avukat, müşteriler tarafından darp edildi Antalya’da arkadaşıyla birlikte kokoreç yemeye giden avukat iş yerinde tartıştığı diğer müşteriler tarafından darp edildi.
1.02.2023 Yaşam
Kokoreç imalathanesinde tepki çeken görüntüler! Firma ismi başka çıktı
Kokoreç imalathanesinde tepki çeken görüntüler! Firma ismi başka çıktı Manisa'nın Salihli ilçesinde bir kokoreç imalathanesinde kaydedildiği iddia edilen ve hijyen kurallarına uyulmadığı görülen görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Ekipler, görüntülerin söz konusu firma ile ilgisi olmadığını tespit etti, sosyal medyadaki firmanın Manisa'da olup olmadığı araştırılıyor.
15.09.2022 Yaşam
Rusya'yı sarsan suikast girişimi iddiası! İngiliz basını yazdı...
Rusya'yı sarsan suikast girişimi iddiası! İngiliz basını yazdı... Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken Kremlin'den adı açıklanmayan bir kaynak çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. İngiliz basını bu ismi kaynak göstererek Kremlin'i sarsan suikast girişimini yazdı.
19.07.2022 Dünya
Zelenski gizli düşmanlarını hedef aldı! Gece yarısı dev operasyon...
Zelenski gizli düşmanlarını hedef aldı! Gece yarısı dev operasyon... Rusya işgalindeki Ukrayna'da kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna Güvenlik Servisi Başkanı Ivan Bakanov ve Ukrayna Başsavcısı Irina Venediktova’yı yayınladığı kararname ile görevden aldığını duyuran Zelenski'den flaş bir karar daha geldi. İşte Zelenski'nin gece geç saatlerde açıkladığı gelişme...
19.07.2022 Dünya
Türk-Yunan mutfak savaşları! Ege'de kokoreç gerilimi...
Türk-Yunan mutfak savaşları! Ege'de kokoreç gerilimi... Ege'deki adalar geriliminden sonra Türkiye ile Yunanistan arasında şimdi de ‘kokoreç-kokoretsi’ savaşı başladı. Türk medyasında “Yunanlar kokoreçi sahiplendiler” şeklindeki haberler, Atina’da büyük yankı yarattı.
19.07.2022 Dünya
Öykü Çelik karın kaslarını paylaştı!
Öykü Çelik karın kaslarını paylaştı! Eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik değişimiyle herkesi şaşırtıyor. 2021 yılında katıldığı Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik, kendini spora adadı. Sosyal medyadan spor sonrası karın kaslarını paylaşan Öykü Çelik'e yorum yağdı.
28.06.2022 Magazin
Pınar Gültekin davasında yeni gelişme
Pınar Gültekin davasında yeni gelişme Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı (32) ile suç delillerini gizleyerek yok ettikleri öne sürülen kardeşi Mertcan Avcı (26), annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan'ın yargılandığı davanın 12'inci duruşmasında savcı esas ilişkin mütalaasını verdi. Sanık ve kardeşi hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Duruşmada Cemal Metin Avcı, yeni iddialarda bulundu. Sanığın kardeşi Mertcan Avcı hakkında adli kontrol kararı verildi.
16.05.2022 Gündem
Babasını mermerle öldürdü!
Babasını mermerle öldürdü! Antalya'da para nedeniyle tartıştığı babası Mehmet Fuat Saral'ı (61) başına mermer vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Mehmet Ali Yılmaz (23) tutuklandı.
24.04.2022 Yaşam
Mal kavgasıyla gündeme gelen Midyeci Ahmet için ticaret savaşları!
Mal kavgasıyla gündeme gelen Midyeci Ahmet için ticaret savaşları! Midyeci Ahmet için marka kavgası ortaya çıktı. Eski eşi Deniz Çelebi ile yaşadığı mal paylaşım kavgası ile gündemde olan 23 şubeli Midyeci Ahmet’in sahibi Ahmet Çiçek’in, benzer zorlu bir süreci, ünlü markayı başka kişilere kaptırmamak için de verdiği anlaşıldı. ‘Midyeci Ahmet’ markasını tescil ettirmek isteyen üç başvurudan ikisi, Çiçek’in itirazı üzerine reddedildi. Yalnızca, Çiçek’in adaşı Ahmet Arslan ‘Midyeci Ahmet Usta’ markasını tescilleyebildi.
8.04.2022 Gündem
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı?
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? Sosyal medya 'Midyeci Ahmet' olarak bilinen Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi arasındaki anlaşmazlığı konuşuyor. Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi, anlaşmalı boşandıktan sonra Midyeci Ahmet Beşiktaş Şubesi’ni, Deniz Çelebi'ye devretmiş, devir gerçekleştikten hemen sonra da bu yerin hemen karşısına aynı isimle şube açıp bu şubeyle ilişkisinin kalmadığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Eski eş Deniz Çelebi yapılanların karalama kampanyası olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştu. DHA, Midyeci Ahmet’in eski eşi Deniz Çelebi ile konuştu. Peki, Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? İşte Midyeci Ahmet Çiçek hakkındaki iddialar!
6.04.2022 Gündem
Pınar Gültekin davasında kan donduran sözler! 'Varildeki ateş harıl harıl yanıyordu'
Pınar Gültekin davasında kan donduran sözler! 'Varildeki ateş harıl harıl yanıyordu' Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı’nın (32), suç delillerini gizleyip yok ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanırken dün itiraz üzerine tutuklanan kardeşi Mertcan Avcı’nın (26) yeni ifadesi ortaya çıktı. 'Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmeye iştirak' suçundan tutuklanan Avcı ifadesinde, Pınar Gültekin’i tanımadığını, olayla ilgisinin bulunmadığını, bağ evine gittiğinde ağabeyinin kendisine varilde kokoreçleri yaktığını söylediğini belirterek, “Ağabeyime ne yaktığını sordum. Bana Cüce Bar'da bozulduğu için getirdiği kokoreçleri ve çöpleri yaktığını söyledi. Bu sırada varildeki ateş harıl harıl yanmaya devam ediyordu” dedi.
22.02.2022 Gündem
İstanbul'da isyan ettiren görüntü! Eşsiz yapıda kokoreç satılıyor!
İstanbul'da isyan ettiren görüntü! Eşsiz yapıda kokoreç satılıyor! Sirkeci’deki Art Nouveau mimarinin seçkin örneklerinden İtalyan mimar D’Arronco’nun eseri Vlora Han, halen kurtarılmayı bekliyor. Bakımsızlık nedeniyle adeta viraneyi andıran yapının eski ihtişamını kavuşması gerektiğine dikkat çeken uzmanlar “Baş tacı etmemiz gerekirken, göz göre göre yok olmaya mahkûm ediyoruz” diye isyan etti.
7.11.2021 Gündem
Yeni saadet zinciri vurgunu! Kokoreççi 2 milyon lira kaptırdı
Yeni saadet zinciri vurgunu! Kokoreççi 2 milyon lira kaptırdı Aylık yüzde 30 kazanç vaadi ile on binlerce kişiden para toplayan bir saadet zinciri çöktü. Eskişehir’de ofisi bulunan Smart Trade Coin isimli zincir üzerinden toplanan paraların aktığı yer ise Türkiye’ye 13 bin kilometre uzaklıktaki Marshall Adaları. Eskişehirli bir kokoreççinin de sisteme kaptırdığı paranın 2 milyon TL olduğu ileri sürüldü.
25.06.2021 Gündem
Polisten kısıtlamayı ihlal eden alkollü sürücüye: Kokoreç pahalıya mal oldu!
Polisten kısıtlamayı ihlal eden alkollü sürücüye: Kokoreç pahalıya mal oldu! Polisten kısıtlamayı ihlal eden alkollü sürücüye: Kokoreç pahalıya mal oldu!
18.05.2021 Yaşam
Kokoreç yerken dilinde acı hissetti, gerçek hastanede ortaya çıktı!
Kokoreç yerken dilinde acı hissetti, gerçek hastanede ortaya çıktı! İzmir'in Menemen ilçesinde, Fatma Yüce'nin diline, kokoreç yerken iğne battığı ortaya çıktı. Boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Yüce'nin diline yerleşen iğne, operasyonla alındı.
13.04.2021 Gündem
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! 4 bin 770 liraya düşüyor...
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! 4 bin 770 liraya düşüyor... İşçi, işveren milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriliyor. Meclis'e sunuldu komisyondan geçti. 3 aylık ortalama ücreti yerine son 12 aylık ortalama ücreti esas alınacak. TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen ekonomik konulara ilişkin torba kanun teklifi ile işçilerin rapor parası azalacak. Rapor parası ödenirken işçinin son 3 aylık ortalama ücreti yerine son 12 aylık ortalama ücreti esas alınacak. Böylece işçiye raporlu günler için daha az para ödenecek. 2021 yılı için en yüksek ücret 4 bin 770 lira olacak.
Polis ekipleri bile şaşkına döndü! Kokoreççiden girdiler, pavyon çıktı
Polis ekipleri bile şaşkına döndü! Kokoreççiden girdiler, pavyon çıktı İstanbul Esenyurt'ta kokoreç satılan işyerine günün farklı saatlerinde girip-çıkanlardan şüphelenenlerin ihbarı üzerine bu işyerinin alt katının gizli olarak işletilen pavyon olduğu ortaya çıktı. Pavyon mühürlenirken, işletmecilere para cezası kesildi.
12.11.2020 Gündem
Bakan Kasapoğlu, NBA'deki yıldızımız Cedi Osman'ı konuk etti
Bakan Kasapoğlu, NBA'deki yıldızımız Cedi Osman'ı konuk etti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, NBA'de oynayan milli basketbolcu Cedi Osman'ı Ankara'da ağırladı. Bakan Kasapoğlu ve Cedi Osman gün boyu Ankara'yı gezerek, sokak basketbolundan bisiklete, masa tenisinden küreğe kadar çeşitli spor aktiviteleri yapıp, vatandaşlarla bir araya geldi.
13.07.2020 Basketbol
Kokoreç karaborsaya düştü
Kokoreç karaborsaya düştü Türkiye'de et kesiminin azalması nedeniyle kokoreç karaborsaya düştü. 3,5 kilogramlık 1 şiş kokoreç 20 gün içerisinde 100 liradan 150-160 liraya kadar çıktı. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, “Mal bulunmadığı için karaborsaya düştü. Fiyatların önüne geçilmesini istiyoruz” dedi.
3.03.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kokoreç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kokoreç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.