Kızılcahamam Kampı

Kızılcahamam Kampı

Son dakika Kızılcahamam kampı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kızılcahamam kampı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kızılcahamam kampı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızılcahamam Kampı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızılcahamam kampı gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 kızılcahamam kampı haberi bulunmuştur. Tüm kızılcahamam kampı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aile diş hekimliği ne zaman başlayacak, pilot iller hangileri? Aile diş hekimliği nedir?
Aile diş hekimliği ne zaman başlayacak, pilot iller hangileri? Aile diş hekimliği nedir? Ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde de aile hekimliği benzeri bir uygulamaya geçilmesi planlanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti’nin Kızılcahamam Kampı’nda gündeme gelen öneriye ilişkin, 2 ilde pilot uygulamanın yapıldığını ve konuya ilişkin çalışmaların sürdüğünü söyledi. Peki, Aile diş hekimliği ne zaman başlayacak, Aile diş hekimliği pilot iller hangileri? Aile diş hekimliği ne?
9.06.2022 Sağlık
AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı'nın perde arkası ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan teşkilata kritik talimat
AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı'nın perde arkası ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan teşkilata kritik talimat Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda teşkilat mensuplarına muhalefetin erken seçim ve seçim güvenliği tartışmalarına ilişkin çalışma yürütmeleri talimatını verdi. Buna göre, AK Parti, 'seçimler zamanında olacak' kampanyası yürütecek ve seçim güvenliği tartışmalarını sona erdirmek için çalışacak.
6.06.2022 Gündem
AK Parti Kızılcahamam Kampı! Çelik: Ekonomiyle ilgili kapsamlı değerlendirmeler yapılacak
AK Parti Kızılcahamam Kampı! Çelik: Ekonomiyle ilgili kapsamlı değerlendirmeler yapılacak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Kızılcahamam Kampı'nda açıklamalarda bulundu. Çelik, "Biraz sonra ekonomiyle ilgili kapsamlı değerlendirme yapılacak. Sahadan toplanan veriler, talepler, tartışma konuları kapsamlı şekilde değerlendirilerek, önümüzdeki günlere dair beyin fırtınası gerçekleşecek." dedi.
4.06.2022 Siyaset
AK Parti Kızılcahamam kampı ne zaman, kaç gün sürecek? AK Parti Kızılcahamam kampı hangi otelde yapılıyor?
AK Parti Kızılcahamam kampı ne zaman, kaç gün sürecek? AK Parti Kızılcahamam kampı hangi otelde yapılıyor? AK Parti kampa giriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda kritik 3600 ek gösterge, dış politika ve ekonomiyle ilgili kararlar alınması bekleniyor. Peki, AK Parti Kızılcahamam kampı ne zaman, kaç gün sürecek? AK Parti Kızılcahamam kampı hangi otelde yapılıyor?
4.06.2022 Gündem
AK Parti, Kızılcahamam'da kampa giriyor
AK Parti, Kızılcahamam'da kampa giriyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak AK Parti 30'uncu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, cuma günü Kızılcahamam'da başlayacak.
1.06.2022 Siyaset
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na afiş tepkisi: Bu bölücülüktür
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na afiş tepkisi: Bu bölücülüktür Son dakika haberi... Kızılcahamam kampı sonrası değerlendirme toplantısı düzenleyen MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP'nin hazırlattığı afişlere tepki gösterdi. Bahçeli, "CHP Genel Başkanı etnik kökenin dezavantaj olduğunu söylemektedir. Türkiye'de dezavantajlı bir kesim yoktur. Bu bölücülüktür. İnanç konusunda dezavantajdan bahsetmek tepeden tırnağa iftiradır. Engellilik dezavantaj değildir saptırmadır. Cinsel yönelimden dem vurup bunun yasal güvenceye alınacağını söylemek ahlak ve maneviyatımıza atılmış kara bir lekedir. Kılıçdaroğlu, Müslüman Türk milletinin itibarı, itikadı ve ihtişamıyla hesaplaşmaya nasıl cüret edebilmiştir?" ifadelerini kullandı.
6.02.2022 Siyaset
AK Parti'nin Kızılcahamam kampı ertelendi
AK Parti'nin Kızılcahamam kampı ertelendi Son dakika gelen bilgilere göre; AK Parti’nin 3-4-5 Nisan’da yapmayı planladığı Kızılcahamam Kampı corona virüsü tedbirleri çerçevesinde ertelendi.
12.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan başkanlara yatay mimari talimatı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan başkanlara yatay mimari talimatı! Belediye başkanlarına yatay mimari talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimseye ayrıcalık yok. Bakın daha önce İstanbul’da bunları yaşadık, şimdi o yanlışları tekrar yapamayız. Kim olursa olsun gerekeni yapacak, gerekirse de yıkacaksınız” dedi.
30.04.2019 Siyaset
'Kampüse Hoşgeldin' 500 bin gence ulaştı
'Kampüse Hoşgeldin' 500 bin gence ulaştı AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca hazırlanan "Kampüse Hoşgeldin" projesi ile 81 ilde üniversiteye başlayan öğrencilere, okuyacakları şehre ve üniversiteye adaptasyon, barınma ve burs imkanları hakkında rehberlik hizmeti sunuluyor.
9.11.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kızılcahamam Kampı değerlendirmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kızılcahamam Kampı değerlendirmesi Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na ilişkin, "Dolu bir program oldu, maşallah ve böylece yeni kabine tabii ilk defa böyle bir şey yaşıyor. Onlar için de güzel bir eğitim oldu." değerlendirmesini yaptı.
7.10.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP dün neydi ki bugün ne olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP dün neydi ki bugün ne olsun Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam Kampı kapanış konuşmasını yaptı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada; İnönü'nün elinde Türk bayrağı yok ABD bayrağı var. CHP dün neydi ki bugün ne olsun. İnönü bunu elinde ne için taşıyor? teşekkür için taşıyor" dedi.
7.10.2018 Siyaset
MHP için kritik günler! Yol haritası burada belli olacak
MHP için kritik günler! Yol haritası burada belli olacak MHP, yerel seçime yönelik yol haritasını belirlemek için 28-30 Eylül tarihleri arasında Kızılcahamam'da kamp düzenleyecek.
26.09.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım ile Bahçeli Çankaya Köşkü'nde görüştü
Başbakan Yıldırım ile Bahçeli Çankaya Köşkü'nde görüştü Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Çankaya Köşkü'ndeki görüşmesi saat 21 itibariyle başladı. İkilinin görüşmesi basına kapalı gerçekleşti
20.01.2018 Siyaset
Başbakan Bahçeli'yle görüşecek
Başbakan Bahçeli'yle görüşecek Başbakan Yıldırım, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bu akşam saat 20.00'de Çankaya Köşkü'nde görüşecek
20.01.2018 Siyaset
‘YPG terörü Fırat’ın batısına geçmiştir’
‘YPG terörü Fırat’ın batısına geçmiştir’ MHP’nin Kızılcahamam kampının ardından konuşan Bahçeli, YPG’nin Fırat’ın batısına geçtiğini söyleyerek hükümeti eleştirirken, olağanüstü kongre isteyen muhaliflere karşı da kesin konuştu, “Tarih 2018” dedi
29.09.2021 Gündem
'Odamın kapısının bile...'
'Odamın kapısının bile...' Partisi tarafından Disiplin Kurulu'na sevk edilen İdris Bal, AK Parti rozetini çıkardı
22.11.2013 Siyaset
'Mümkünse kampüsleri bölelim'
'Mümkünse kampüsleri bölelim' AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, öğrenci evleri tartışmalarının Denizli üzerinden yapılmasından rahatsızlık duyduğunu belirterek, "Öğrenci evlerini yargı kararı olmadan kimse denetleyemez dokunamaz...
29.09.2021 Gündem
‘Başbakan benim, gereğini yaparım’
‘Başbakan benim, gereğini yaparım’ Erdoğan ve Arınç’ın bugün bir araya gelmesi bekleniyor
29.09.2021 Gündem
Başbakan talimat verdi!
Başbakan talimat verdi! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kızılcahamam Kampı'nda mesajını verdiği kıdemli memurların Doğu ve Güneydoğu'ya gönderilmesi çalışmasının detayları netleşti...
29.09.2021 Gündem
Bizzat Erdoğan açıkladı!
Bizzat Erdoğan açıkladı! Kabartmalı oy pusulası geliyor
5.11.2013 Yaşam
Memurlar dikkat!
Memurlar dikkat! O formül yine gündemde...
5.11.2013 Yaşam
Bülent Arınç'tan yurt ve bedelli askerlik açıklaması!
Bülent Arınç'tan yurt ve bedelli askerlik açıklaması! Bakanlar Kurulu Toplantısı ardından açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı...
29.09.2021 Gündem
Öğrenci evlerine denetim geliyor
Öğrenci evlerine denetim geliyor Kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalmasına tepki gösteren Erdoğan, “Muhafazakar demokrat parti olarak kabul etmemiz mümkün değil” dedi...
4.11.2013 Siyaset
Asgari ücret alanlara iyi haber!
Asgari ücret alanlara iyi haber! Erdoğan da olumlu karşıladı...
4.11.2013 Ekonomi
51 ilin sınırları genişleyecek!
51 ilin sınırları genişleyecek! Erdoğan, AK Parti’nin Kızılcahamam kampında “Gönlüm bu yönde, 51 il ‘bütünşehir’ haline getirilecek” dedi, ekledi: “Dershaneler kapatılacak...
4.11.2013 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kızılcahamam Kampı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızılcahamam kampı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.