Gazete Vatan Logo

AK Parti Kızılcahamam kampı ne zaman, kaç gün sürecek? AK Parti Kızılcahamam kampı hangi otelde yapılıyor?

AK Parti kampa giriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda kritik 3600 ek gösterge, dış politika ve ekonomiyle ilgili kararlar alınması bekleniyor. Peki, AK Parti Kızılcahamam kampı ne zaman, kaç gün sürecek? AK Parti Kızılcahamam kampı hangi otelde yapılıyor?

AK Parti Kızılcahamam kampı ne zaman, kaç gün sürecek? AK Parti Kızılcahamam kampı hangi otelde yapılıyor?

Ekonomi, 3600 Ek Gösterge, dış politika ve gelecek yıl yapılacak seçimlerin görüşüleceği AK Parti Kızılcahamam kampı detayları sorgulanıyor. 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için katılımcılar, Kızılcahamam ilçesindeki otele gelmeye başladı.

AK Parti Kızılcahamam kampı ne zaman, kaç gün sürecek?

AK Parti, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kızılcahamam’da bugün kampa giriyor. 3 gün sürecek kampta 2023 seçimlerine yönelik hazırlıklar masaya yatırılacak. Ekonomi, 3600 Ek Gösterge, dış politika gibi Türkiye’nin gündemindeki önemli başlıklar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında karara bağlanacak. Fahiş kira artışlarının önlenmesine yönelik çalışmalar da kamp çerçevesinde ele alınacak.

Bu arada, kampın yapılacağı otelin etrafına ve ilçedeki bazı caddelere “Evinize hoş geldiniz Başkomutan’ımız”, “Sayın Cumhurbaşkanı’mız şehitler ve kahramanlar diyarına hoş geldiniz”, “Rahat ol Türkiye emin ellerdesin”, “Türkiye’nin değil dünyanın lideri” yazılı pankartlar asıldı. Emine Erdoğan’ın öncülüğünde hazırlanan ve 28 çevre gönüllüsünün hikâyelerinin yer aldığı “Dünya Ortak Evimiz” kitabı da katılımcılara hediye edildi.

Haberin Devamı

Kamp, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak, ardından kapalı oturumlar düzenlenecek. Bazı bakanlar, genel başkan yardımcıları ve TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, çalışmalara ilişkin sunumlar yapacak.

AK Parti Kızılcahamam kampı hangi otelde?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantı için Kızılcahamam'a gelen katılımcılar, toplantının yapılacağı Eliz Hotel'e giriş yapıyor.

Kamp programı boyunca en az miktarda atık üretmek, atıkları ayrı biriktirerek, geri dönüşüme kazandırmak, organik atıkları kompost olarak değerlendirmek gibi uygulamalarla Sıfır Atık Projesi’ne uygun bir süreç yönetilecek. Toplantı sonunda oluşacak karbon ayak izinin azaltılması amacıyla her bir katılımcı için 3 adet fidan dikilecek.

Kamp programı 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumartesi günü açılış konuşmasını yapacağı kampta aynı gün, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş moderatörlüğünde 'Genel Merkez ve TBMM Parti Grup Çalışmaları Oturumu' yapılacak. Oturumunda, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Hamza Dağ ile AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz birer sunum yapacak.

Haberin Devamı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik moderatörlüğünde yapılacak 'Güvenlik ve Dış Politika Oturumu'nda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sunum yapacak. AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'ın moderatörlüğünde 'Ekonomi' başlıklı oturumda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan sunum yapacak.

Kampın ikinci gününde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin moderatörlüğünde, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 'tarım' ve 'enerji' başlıklarında birer konuşma yapacak. Genel istişare ve değerlendirmelerin ardından, kamp Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kapanış konuşmasıyla sona erecek.

Haberin Devamı