Kızıl Saç

Kızıl Saç

Son dakika kızıl saç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızıl saç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızıl saç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızıl Saç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızıl saç gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 kızıl saç haberi bulunmuştur. Tüm kızıl saç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel kızıl saçlardan vazgeçti, eski rengine döndü
Hande Erçel kızıl saçlardan vazgeçti, eski rengine döndü Saçlarını kızıla boyatarak tarz değişikliği yapan oyuncu Hande Erçel, eski saç rengine geri göndü.
27.01.2024 Magazin
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan 2023'e romantik veda! Yeni yıla Bali'de giriyorlar
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan 2023'e romantik veda! Yeni yıla Bali'de giriyorlar Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın oğulları Hakan Sabancı, sevgilisi Hande Erçel ile birlikte Bali'ye gitti. Sabancı, Erçel'in Bali'de yürüyüş yaptığı esnada fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaştı.
31.12.2023 Magazin
İmaj değiştiren Hande Erçel'den yeni pozlar
İmaj değiştiren Hande Erçel'den yeni pozlar Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşmıştı. Erçel, rengini değiştirdiği saçlarıyla yeni karelerini yayınladı.
28.12.2023 Magazin
Burçin Terzioğlu'dan yeni imaj! Kızıl saçlarıyla beğeni topladı...
Burçin Terzioğlu'dan yeni imaj! Kızıl saçlarıyla beğeni topladı... Son olarak dijital bir platformda 'Güzelliğin Portresi' adlı film ile seyirci karşısına çıkan Burçin Terzioğlu yeni imajıyla dikkat çekti. Saçlarını kızıla boyatan Burçin Terzioğlu, yıllar sonra tekrardan eski haline döndü. İmaj değiştiren ünlü oyuncunun "Yine yeni yeniden" notuyla yaptığı paylaşımı hayranlarından tam not aldı.
3.07.2022 Magazin
Kanserojen madde tespit edilmişti! Güneş kremini kullananlar...
Kanserojen madde tespit edilmişti! Güneş kremini kullananlar... Bazı güneş kremleri, içeriğinde kansere neden olan benzen tespit edilince piyasadan toplatılmıştı. Cerrahpaşa Başhekimi Doç. Dr. Zekai Kutlubay, bu kremi kullananların paniklememesi gerektiğini söyledi. Kutlubay, benzenin kanser yaratabilmesi için on yıllarca bu maddeye maruz kalınması gerektiğini ifade etti.
17.07.2021 Sağlık
Güneşle gelen cilt lekelerine dikkat
Güneşle gelen cilt lekelerine dikkat Yaz mevsiminde güneşten korunmanın cilt sağlığı için çok önemli olduğunu vurgulayan Dermatoloji Uzmanı Dr. Gülbiye Güler, güneş lekeleri dışında yaz aylarında benlerde sayıca artış olup renklerinde de koyulaşma olduğunu belirtti.
23.06.2020 Sağlık
Elçin Sangu'dan radikal karar! Artık...
Elçin Sangu'dan radikal karar! Artık... Kısa saç, taşıması zor model olarak bilinir. Elçin Sangu'nun son paylaşımı da bu tartışmayı alevlendirdi.
15.12.2017 Magazin
Güneş yanığına yoğurt ve diş macunu sürmeyin!
Güneş yanığına yoğurt ve diş macunu sürmeyin! Uzmanlar, güneş yanıklarının mutlaka doğru uygulamalarla tedavi edilmesi gerektiğini söylüyor.
10.07.2017 Sağlık
Renkli gözlüler dikkat
Renkli gözlüler dikkat Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aslı Alay, kızıl saç, çilli olmak, mavi ve yeşil göz gibi özelliklerin endometriozis ile ilişkili olduğunu söyledi.
10.01.2017 Sağlık
Renkli gözlüler dikkat!
Renkli gözlüler dikkat! Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aslı Alay, kızıl saç, çilli olmak, mavi ve yeşil göz gibi özelliklerin endometriozis ile ilişkili olduğunu söyledi.
31.05.2016 Sağlık
Kızıl saç cinneti
Kızıl saç cinneti Aydın Belediye Başkanı’nın yakın koruması 38 yaşındaki Hatice Kavalcı’yla saçını kızıla boyattığı için tartıştığı eşi 65 yaşındaki Cevdet Kavalcı’nın vurduğu ve intihar ettiği belirtiliyor
22.12.2014 Yaşam
Kızıl saçlılara kötü haber!
Kızıl saçlılara kötü haber! Küresel ısınmanın kızıl saçlıların azalmasına ve hatta "ortadan kalkmasına" yol açabileceği öne sürüldü.
8.07.2014 Dünya
Artık Hürrem'in saçları yok!
Artık Hürrem'in saçları yok! Meryem Uzerli, imaj değiştirdi.
24.04.2014 Magazin
Vücudun biyolojik saati nedir?
Vücudun biyolojik saati nedir? Hayatınızı kolaylaştıracak bu bilgiler günlük hayatın yükünü hafifletiyor
26.07.2011 Yaşam
Benler kanser habercisi
Benler kanser habercisi Güven Hastanesi’nden Dermatoloji Uzmanı Dr...
30.05.2009 Sağlık
Podyumlarda “kızıl saç” devri
Podyumlarda “kızıl saç” devri Bilimadamları 52 yıl sonra soylarının tükeneceğini açıklasa da kızıl saçlı olmak yeniden moda oldu
8.08.2008 Arşiv
Vücut tipinize göre beslenin
Vücut tipinize göre beslenin Zayıflama artık sadece kalori hesabıyla değil vücut tipinize göre beslenmeyle de ilgili...
27.02.2008 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu teknoloji ile oyun değiştiren bir ülke olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu teknoloji ile oyun değiştiren bir ülke olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla TCG Anadolu Gemisi Teslim Töreni ve Yeni MİLGEM Fırkateynleri Sac Kesme Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu özellikleriyle TCG Anadolu sayesinde dünyada ilklerden olan oyun değiştiricilere hizmet eden bir ülke haline geleceğiz." ifadelerini kullandı.
10.04.2023 Gündem
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz!
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz! Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşın 80’inci gününe girildi. İşgalin ilk gününden beri verdiği kararlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bu kez de sağlığıyla ilgili olarak manşetlere taşındı. Basının eline geçen ses kayıtlarında söylenenler adeta duyanı şaşkına çevirdi…
14.05.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'yeni bir safhaya geçiyoruz' dedi ve açıkladı: Fahiş fiyat, enflasyon ve alım gücü...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'yeni bir safhaya geçiyoruz' dedi ve açıkladı: Fahiş fiyat, enflasyon ve alım gücü... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapma kararlarından asla geri adım atmadıklarını belirterek, "Bu hedefi, milletimizin yeni kızıl elması olarak görüyoruz. Salgın dönemindeki ara hedefimize, yani istihdamı koruma ve geliştirme gayemize ulaştığımıza göre; şimdi yeni bir safhaya geçiyoruz. Bu safhadaki ara hedefimiz, insanlarımızın fahiş fiyat artışları ve yüksek enflasyon sebebiyle gerileyen alım gücünü, eskisinin de üzerine çıkartmaktır" dedi.
6.04.2022 Siyaset
Covid-19 saçları döküyor mu? Saç dökülmelerinde 4 etkili yöntem
Covid-19 saçları döküyor mu? Saç dökülmelerinde 4 etkili yöntem Sağlıklı saç derisinde ortalama 100 bin adet saç yer alıyor ve tararken ya da yıkamaya bağlı olarak günde 100–150 adet saç teli dökülmesi olağan kabul ediliyor. Ancak günde 300-500 adet saç teli dökülüyorsa ve bu durum kronikleşmişse, altta yatabilecek etkenlerin mutlaka araştırılması ve tedavi edilmesi gerekiyor. Hızlı kilo kaybetmekten tiroit hastalığına, hormonal değişimlerden doğum yapmaya, dengesiz beslenmekten ateşli enfeksiyon geçirmeye kadar pek çok etken sorumlu oluyor saçlarımızın dökülmesinden. Uzmanlar son zamanlarda saç dökülmesinde etkili olan bir başka faktöre daha dikkat çekiyor; çağımızın önemli bir sorunu olan Covid-19 enfeksiyonunun saçlarda yarattığı tahribata! Peki, Covid-19 saçları döküyor mu? Gür, sağlıklı ve volümlü saçlar için ne yapmalı? Çok aşırı saç dökülmesi neden olur? İşte detaylar…
7.03.2022 Sağlık
Saç bakım sırlarında uzman tavsiyesi
Saç bakım sırlarında uzman tavsiyesi Saç bakım herkesin mutlaka dikkat etmesi gereken bakım sırlarının başında geliyor. Peki doğru saç bakımı nasıl yapılmalı? Saç bakım sırları neler? Saç boyatırken neye dikkat etmek gerekir? Saç boyası sırasında hangi işlemler saçı yıpratır? İşte yanıtı...
23.07.2020 Sağlık
Kınanın saça faydaları nelerdir? Saç çıkartır mı?
Kınanın saça faydaları nelerdir? Saç çıkartır mı? Saçlar için kınanın en önemli faydası dökülen saçlar için doğal bir şifa kaynağı olmasıdır. Genel saç sağlığı için kına oldukça faydalıdır. Kına, yara üzerine ya da diken batan yere sürüldüğünde ise iyileşmeyi kolaylaştırmaktadır.
16.02.2022 Sağlık
Frengi hastalığına dikkat
Frengi hastalığına dikkat Op. Dr. Filiz Tosun Çataklı, Frengi hastalığına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
30.03.2019 Sağlık
Saçını boyadı fanlar çıldırdı
Saçını boyadı fanlar çıldırdı ‘KİRALIK Aşk’ dizisiyle şöhreti yakalayan Elçin Sangu (32), yeni sezon öncesi imaj yeniledi.
30.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kızıl Saç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızıl saç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.