Kızı Melisa

Kızı Melisa

Son dakika kızı Melisa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızı Melisa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızı Melisa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızı Melisa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızı melisa gelişmeleri de dahil olmak üzere 321 kızı melisa haberi bulunmuştur. Tüm kızı melisa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıla, şarkısını söyleyen Ceyda Düvenci'nin kızına kayıtsız kalmadı
Sıla, şarkısını söyleyen Ceyda Düvenci'nin kızına kayıtsız kalmadı Şarkıcı Sıla Gençoğlu, 'Zahmet Olmazsa' adlı şarkısını seslendiren oyuncu Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa'nın performansına kayıtsız kalmadı.
11.04.2024 Magazin
Şeyma Subaşı'nın yeni pozuna beğeni yağdı
Şeyma Subaşı'nın yeni pozuna beğeni yağdı Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Paris'e tatile giden ünlü isim sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla dikkat çekti. Tatillerinde kızı Melisa'yı da sıklıkla paylaşan Şeyma Subaşı'yı takipçileri soru bombardımanına tuttu.
26.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı, 'Bu kız okula gidiyor mu? Çok merak ediyorum?' sorusuna kayıtsız kalamadı
Şeyma Subaşı, 'Bu kız okula gidiyor mu? Çok merak ediyorum?' sorusuna kayıtsız kalamadı Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Paris'e tatile giden ünlü isim sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla dikkat çekti. Tatillerinde kızı Melisa'yı da sıklıkla paylaşan Şeyma Subaşı'yı takipçileri soru bombardımanına tuttu.
25.10.2023 Magazin
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ve kızı Melisa'nın eğlenceli pozlarını paylaştı!
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ve kızı Melisa'nın eğlenceli pozlarını paylaştı! Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya için sürpriz bir doğum günü kutlaması organize eden ve sevgilisine evlilik teklifi ettiği konuşulan Acun Ilıcalı, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü isim, sevgilisinin ve kızı Melisa'nın eğlenceli karelerini takipçileriyle paylaştı.
18.07.2023 Magazin
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ve kızı Melisa'yla poz verdi!
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ve kızı Melisa'yla poz verdi! Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü kutladı. Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile evliliğinden dünyaya gelen Melisa ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yı da paylaştı. Ilıcalı'nın mutluluk pozuna beğeni yağdı.
4.07.2023 Magazin
Acun Ilıcalı, kızı Melisa ile dadısını paylaştı! Yazdığı not dikkat çekti
Acun Ilıcalı, kızı Melisa ile dadısını paylaştı! Yazdığı not dikkat çekti Son günlerde yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye All Star' yarışmasıyla gündemde olan Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile evliliğinden dünyaya gelen Melisa ile bakıcısını paylaştı. Ilıcalı'nın yazdığı not dikkat çekti.
2.07.2023 Magazin
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci boşanıyor mu? Kafa karıştıran paylaşım
Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci boşanıyor mu? Kafa karıştıran paylaşım Bir süredir Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. Ünlü çift son paylaşımlarıyla kafa karıştırdı.
3.02.2023 Magazin
Bülent Şakrak paylaştı, Ceyda Düvenci kayıtsız kaldı!
Bülent Şakrak paylaştı, Ceyda Düvenci kayıtsız kaldı! Oyuncu Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın boşanacakları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayrılık haberleri karşısında sessiz kalan çift suskunluğunu bozdu. Bülent Şakrak eşi ve oğlunun yer aldığı bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu fotoğrafa kızları Melisa'yı da etiketledi.
10.01.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Acun Ilıcalı'nın yılbaşı hazırlığı! Kızına yılbaşı ağacı aldı
Acun Ilıcalı'nın yılbaşı hazırlığı! Kızına yılbaşı ağacı aldı Şimdilerde yapımcısı olduğu fenomen yarışma 'MasterChef Türkiye' ile gündemde olan, TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, önceki gün dokuz yaşındaki kızı Melisa ve sevgilisi Çağla Altunkaya ile Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Üç ismin de neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlendi.
9.12.2022 Magazin
Şeyma Subaşı ağlarken fotoğrafını paylaştı, takipçilerinden destek yağdı!
Şeyma Subaşı ağlarken fotoğrafını paylaştı, takipçilerinden destek yağdı! Şimdilerde sevgilisi Meedo ile evlilik hazırlığı yapan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile ilgili yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Peş peşe kızıyla çekilen fotoğraf ve videolarını yayınlayan ünlü isim, kızını çok özlediğini dile getirdi. Ağlarken çektiği bir kareyi de paylaşan Subaşı'na, takipçilerinden destek mesajları geldi.
18.11.2022 Magazin
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Bali'de tatil yapıyor!
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Bali'de tatil yapıyor! Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile birlikte olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz hafta bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisiyle nikah masasına oturacağını duyurmuştu. Müjdeli haberin ardından Meedo ile Bali'ye tatile giden Subaşı, eğlenceli günlerinden fotoğraf ve videolarını takipçilerinin beğenisine sundu.
15.11.2022 Magazin
Meedo'dan duygusal paylaşım: Seni düşünmeden geçen bir an yok
Meedo'dan duygusal paylaşım: Seni düşünmeden geçen bir an yok Fenomen Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkilerine bir şans daha vermişti. Subaşı, "Karın olmak için sabırsızlanıyorum" diyerek düğün davetiyesini paylaşmıştı. Son olarak ünlü çiftten Meedo, annesinin ölüm yıl dönümüyle ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.
10.11.2022 Magazin
Mohammed Alsaloussi'den Şeyma Subaşı’na dövme sürprizi!
Mohammed Alsaloussi'den Şeyma Subaşı’na dövme sürprizi! Şeyma Subaşı ile bir dargın bir barışık ilişki yaşayan Mısırlı milyarder Alsaloussi, sevgilisi ve kızı Melisa'nın adını omzuna dövme yaptırdı.
24.10.2022 Magazin
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi barıştı! Milyonluk hediye...
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi barıştı! Milyonluk hediye... Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığı iddia edilmişti. Konu ile ilgili taraflardan herhangi bir açıklama gelmezken Şeyma Subaşı barışma iddialarını doğruladı. Acun Ilıcalı'dan dünyaya gelen kızı Melisa ve Mohammed Alsaloussi ile Bodrum'da tatil yapan Şeyma Subaşı sevgilisiyle aşk pozunu Instagram hesabından paylaştı. Mohammed Alsaloussi'nin kucağında poz veren Subaşı, barıştıklarını ilan etmiş oldu.
5.08.2022 Magazin
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi aşkı yeniden alevlendi! Paris'teki tatilden ilk kare...
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi aşkı yeniden alevlendi! Paris'teki tatilden ilk kare... Geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı alan Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi'nin, ilişkilerine bir şans daha verme kararı aldığı öğrenildi. Magazin kulislerinde konuşulan iddialara göre, Şeyma Subaşı kızı Melisa Ilıcalı ve Mohammed Alsaloussi ile Paris'te tatil yapıyor. Melisa ile Mohammed Alsaloussi'nin sosyal medyada ortaya çıkan fotoğrafı gündem oldu.
12.07.2022 Magazin
Şeyma Subaşı ve Medoo çiftinden flaş karar! Ayrılığa dayanamadılar...
Şeyma Subaşı ve Medoo çiftinden flaş karar! Ayrılığa dayanamadılar... Evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde yollarını ayırmıştı. İlişkisini sonlandırmasının ardından Türkiye'ye dönen Subaşı'nın adı Hakan Sabancı ile anılmıştı. Ayrılık kararı almaları ile gündeme gelen Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ilişkilerine bir şans daha verme kararı aldı. Magazin kulislerinde konuşulan iddialara göre, Şeyma Subaşı kızı Melisa Ilıcalı ve Mohammed Alsaloussi ile Paris'te tatil yapıyor.
11.07.2022 Magazin
Şeyma Subaşı kızı Melisa'yı paylaştı! Fotoğraftaki detay dikkat çekti...
Şeyma Subaşı kızı Melisa'yı paylaştı! Fotoğraftaki detay dikkat çekti... Son dönemde Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı kızı Melisa'yla maçtan bir kare paylaştı. Melisa Ilıcalı'nın tırnaklarını görenler yine Şeyma Subaşı'yı topa tuttu.
7.04.2022 Magazin
Şeyma Subaşı son paylaşımıyla alay konusu oldu!
Şeyma Subaşı son paylaşımıyla alay konusu oldu! Sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündemde olan fenomen Şeyma Subaşı, son yayınladığı fotoğrafla alay konusu oldu.
24.03.2022 Magazin
Ceyda Düvenci kızı Melisa'yı paylaştı! "Başıma gelen en güzel melodisin"
Ceyda Düvenci kızı Melisa'yı paylaştı! "Başıma gelen en güzel melodisin" Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Ceyda Düvenci'nin iş insanı Engin Akgün ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa Nur, 11. yaşına girdi. Ünlü oyuncu kızının doğum gününü sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı. Düvenci'nin kızı için yazdıkları herkesi duygulandırdı.
1.03.2022 Magazin
Babası Hakan Ural'dan onay geldi! Melisa Ural aşk pozunu paylaştı...
Babası Hakan Ural'dan onay geldi! Melisa Ural aşk pozunu paylaştı... Sibel Can ile Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural, geçtiğimiz ağustos ayında Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'ndan ayrılan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda Sibel Can ile tanışan ve anneden onay alan genç iş insanı, yakın zamanda baba Hakan Ural ile bir araya geldi. Kızı Melisa Ural'ın aşkına onay verdiğini açıklayan Hakan Ural "Kızımı hiç bu kadar mutlu görmemiştim" demişti. Babasından onayı alan Melisa Ural ilk aşk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.
16.01.2022 Magazin
Hakan Ural kızının sevgilisiyle ilgili ilk kez konuştu!
Hakan Ural kızının sevgilisiyle ilgili ilk kez konuştu! “Neler Oluyor Hayatta” programında Hakan Ural kızının ilişkisiyle ilgili ilk kez konuştu. Canlı yayında kızının sevgilisiyle ilgili açıklamalar yapan Ural, 'Kızımı hiç bu kadar mutlu görmemiştim' dedi.
12.01.2022 Televizyon
Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi Meedo ile maça gitti! Acun Ilıcalı'yla pişti oldu...
Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi Meedo ile maça gitti! Acun Ilıcalı'yla pişti oldu... Bir süre önce kızı Melisa'nın kendisiyle kalması konusunda paylaşım yapan ve içini döken Şeyma Subaşı eski eşi Acun Ilıcalı ile bu konuda ters düşmüştü. Son olarak eski karı koca maçta pişti oldu.
22.12.2021 Magazin
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı arasında 'Melisa' anlaşmazlığı! 'Melisa annesiyle yaşamalı'
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı arasında 'Melisa' anlaşmazlığı! 'Melisa annesiyle yaşamalı' Instagram hesabından kızı Melisa ile fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı, "Melisa Miami'de doğdu. O zaman neden Melisa, Miami'de annesiyle beraber yaşamasın" dedi. Paylaşımıyla kısa sürede gündem olan Subaşı, bir video yayınlayarak "Her evladın yeri annesinin yanıdır" dedi.
16.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kızı Melisa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızı melisa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.