Gazete Vatan Logo
Magazin Meedo'dan duygusal paylaşım: Seni düşünmeden geçen bir an yok

Meedo'dan duygusal paylaşım: Seni düşünmeden geçen bir an yok

Fenomen Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkilerine bir şans daha vermişti. Subaşı, "Karın olmak için sabırsızlanıyorum" diyerek düğün davetiyesini paylaşmıştı. Son olarak ünlü çiftten Meedo, annesinin ölüm yıl dönümüyle ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.

Meedo'dan duygusal paylaşım: Seni düşünmeden geçen bir an yok

Geçtiğimiz aylarda Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını duyuran fenomen isim Şeyma Subaşı, "Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak bir dargın bir barışık çiftin bu ayrılıkları da uzun sürmemiş, ikilinin barıştığı öğrenilmişti. Subaşı'nın kızı Melisa'nın, Meedo ile Louvre Müzesi'nin önünde çekilen fotoğrafı gündeme bomba gibi düşmüştü. Wewontliemagnew’deki habere göre çift Paris'te lüks bir otelde beraber kalıyordu.

ŞEYMA VE MELİSA'YI KOLUNA KAZITTI

Geçtiğimiz haftalarda Şeyma Subaşı'nın sevgilisi ile güneşlendiği anları paylaştığı görüntülerde ortaya çıkan detay ise magazin gündemini adeta sallamıştı. Görüntülerde, Mohammed Alsaloussi'nin omzunda Şeyma ve Melisa isimlerinin yazdığı görülmüştü. Alsaloussi'nin, iki ismin arasına sonsuzluk işareti eklettirmesi de başka bir detaydı.

Haberin Devamı

 

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Subaşı, geçtiğimiz hafta yaptığı bir paylaşımla yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sevgilisiyle çekilen yeni pozlarını 3 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştıktan sonra, sayfasının hikayeler bölümünden de yayınladı.

Bu paylaşımına, "Karın olmak için sabırsızlanıyorum" mesajını yazan ve gelinlikli kadın emojisi ekleyen 32 yaşındaki Subaşı, iş insanı sevgilisiyle yakında evleneceğinin düşünülmesine sebep oldu.

"MUTLULUĞUNU SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMA ŞEYMA"

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Meedo ile evlilik davetiyesini sosyal medyadan paylaştı. "Mutluluğunu artık sosyal medya hesabından paylaşma Şeyma" diye kendini uyaran sosyal medya fenomeni "Mutluluk bir seçimdir ve ben bu şekilde çok mutluyum. Bazen de onları paylaşırım. Her neyse ben çok heyecanlıyım" diyerek evleneceğini duyurdu.

Haberin Devamı

"SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM"

Son olarak ünlü çiftten Meedo, annesinin ölüm yıl dönümünde duygusal bir paylaşım yaptı. Meedo paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Bugün 2 yıl oldu sen gideli ve seni düşünmeden geçen bir an yok. Olduğum ve olacağım her şey senin ve bana olan koşulsuz sevgin sayesinde. Seni çok özlüyorum ve seni her zaman seviyorum anneciğim.