Meedo

Meedo

Son dakika Meedo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meedo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meedo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meedo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meedo gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 meedo haberi bulunmuştur. Tüm meedo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeyma Subaşı'nın eski eşi Meedo'nun mesajları gündem oldu! 'Beni özledin mi?'
Şeyma Subaşı'nın eski eşi Meedo'nun mesajları gündem oldu! 'Beni özledin mi?' Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı geçtiğimiz haftalarda eşinden boşanmıştı. Yaşananların ardından Meedo'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi.
19.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı, Acun Ilıcalı'ya övgüler yağdırdı
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı, Acun Ilıcalı'ya övgüler yağdırdı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, mayıs ayında nikah masasına oturduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, şimdi de Acun Ilıcalı'yı öven paylaşımlarıyla gündemde.
7.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, mayıs ayında nikah masasına oturduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı.
5.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler'
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler' Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Subaşı ile Tuvana Türkay'la ilişkisini bitiren İzzet Antebi'nin bir mekanda sarmaş dolaş eğlendiği ve yakınlaştığı iddia edildi.
19.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı  'striptizci ayakkabıları' ve kostümü ile olay oldu! 'Düğünümüzü kutladık'
Şeyma Subaşı 'striptizci ayakkabıları' ve kostümü ile olay oldu! 'Düğünümüzü kutladık' Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü isim, son olarak katıldığı kostüm partisinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi.
31.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın yeni pozuna beğeni yağdı
Şeyma Subaşı'nın yeni pozuna beğeni yağdı Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Paris'e tatile giden ünlü isim sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla dikkat çekti. Tatillerinde kızı Melisa'yı da sıklıkla paylaşan Şeyma Subaşı'yı takipçileri soru bombardımanına tuttu.
26.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı, 'Bu kız okula gidiyor mu? Çok merak ediyorum?' sorusuna kayıtsız kalamadı
Şeyma Subaşı, 'Bu kız okula gidiyor mu? Çok merak ediyorum?' sorusuna kayıtsız kalamadı Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Paris'e tatile giden ünlü isim sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla dikkat çekti. Tatillerinde kızı Melisa'yı da sıklıkla paylaşan Şeyma Subaşı'yı takipçileri soru bombardımanına tuttu.
25.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı içini döktü!  Üzülebilirim, bir sürü şey yaşıyoruz, normal
Şeyma Subaşı içini döktü! Üzülebilirim, bir sürü şey yaşıyoruz, normal Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Paris'e tatile giden ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla dikkat çekti. Paylaşımında üzgün göründüğü düşünülen Subaşı, konuyla ilgili açıklama yaptı.
16.10.2023 Magazin
Meedo istemiyordu! Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz cesur tarzına döndü
Meedo istemiyordu! Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz cesur tarzına döndü 5 ay önce 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Beykoz Adliyesinde tek celsede boşandı. Şeyma Subaşı boşanmanın ardından soluğu yurt dışında almıştı. Subaşı tarzıyla dikkat çekti.
4.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı - Mohammed Alsaloussi kutlama için aynı yeri tercih etti! Subaşı'nın tatile gittiği isim dikkat çekti
Şeyma Subaşı - Mohammed Alsaloussi kutlama için aynı yeri tercih etti! Subaşı'nın tatile gittiği isim dikkat çekti Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile Beykoz Adliyesindeki duruşmada tek celsede boşandı. İkili, boşanmanın ardından soluğu Paris’te aldı. Paris Moda Haftası’nı takip eden eski eşler, sosyal medyada partilerde çekilen karelerini paylaştı.
3.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz bekleneni yaptı!
Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz bekleneni yaptı! Şeyma Subaşı Beykoz Adliyesi'ndeki duruşmada boşandı. Subaşı boşanma haberi gündeme düşer düşmez Meedo ile tüm fotoğraflarını sildi.
30.09.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ve Meedo boşanıyor! Resmi süreç başladı, nafaka ve tazminat ayrıntısı ortaya çıktı
Şeyma Subaşı ve Meedo boşanıyor! Resmi süreç başladı, nafaka ve tazminat ayrıntısı ortaya çıktı Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te dillere destan bir düğünle hayatını birleştirmişti. Ancak Subaşı'nın sadece 4 ay önce evlendiği eşi Meedo'dan boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Boşanmanın perde arkası ortaya çıktı.
27.09.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ile Meedo boşanıyor nu? Rüya gibi bir düğünle evlenmişlerdi, resmi süreç başladı
Şeyma Subaşı ile Meedo boşanıyor nu? Rüya gibi bir düğünle evlenmişlerdi, resmi süreç başladı Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te dillere destan bir düğünle hayatını birleştirmişti. Ancak Subaşı'nın sadece 4 ay önce evlendiği eşi Meedo'dan boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Boşanmanın perde arkası ortaya çıktı.
26.09.2023 Magazin
Şeyma Subaşı 'Meedo bikinili poz vermemden rahatsız oluyor' demişti! 'Kapanmış iyice'
Şeyma Subaşı 'Meedo bikinili poz vermemden rahatsız oluyor' demişti! 'Kapanmış iyice' Geçtiğimiz ay uzun süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı, "Meedo, bikinili fotoğraf ve video paylaşmamdan biraz rahatsız oluyor" açıklamasını yaparak artık eskisi gibi paylaşımlar yapmadığını belirtmişti. Son olarak sosyal medya hesabından eşinin doğum gününü kutlayan Subaşı'na, takipçilerinden yorum yağdı.
17.06.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi Bali'de! 'Yüzünde güller açıyor resmen'
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi Bali'de! 'Yüzünde güller açıyor resmen' Uzun süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bu ayın başlarında dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, balayı için Japonya'yı tercih etmişti. Yaklaşık 10 gün Tokyo'nun tadını çıkaran ünlü çift, rotalarını Bali'ye çevirdi. Bali'den fotoğraf paylaşan Subaşı'na, beğeni ve yorum yağdı.
30.05.2023 Magazin
Transparan giyen Şeyma Subaşı balayı pozlarını paylaştı!
Transparan giyen Şeyma Subaşı balayı pozlarını paylaştı! Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı bir süredir birlikte olduğu iş insanı Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz günlerde evlendi. 2 gece 2 gün süren düğünü uzun süre gündemde kalan Subaşı, balayından pozlarını paylaştı. Transparan bluzuyla poz veren ünlü isim büyük beğeni topladı.
24.05.2023 Magazin
Şeyma Subaşı balayından kareleri paylaştı!
Şeyma Subaşı balayından kareleri paylaştı! Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren ve soyadı hamlesiyle çok konuşulan Şeyma Subaşı, balayına gitti. Tatil için Japonya'yı tercih eden ünlü isim, ultra lüks yolculuğundan ve Tokyo'dan peş peşe paylaşımlar yaptı.
19.05.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın düğününden yeni kareler paylaşıldı!
Şeyma Subaşı'nın düğününden yeni kareler paylaşıldı! Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren ve soyadı hamlesiyle çok konuşulan Şeyma Subaşı, düğününden ve sonrasında düzenlediği after party'den yeni karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.
14.05.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı!
Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı! Geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisi Meedo ile dünyaevine giren fenomen Şeyma Subaşı ,gelinliğiyle sosyal medyada gündem olmuştu. Gelinliğin fiyatını Ebru Şancı ortaya çıkardı.
10.05.2023 Magazin
Demet Akalın, Şeyma Subaşı'ya göndermede bulundu! 'Allah'a şükür kocayla el eleydim'
Demet Akalın, Şeyma Subaşı'ya göndermede bulundu! 'Allah'a şükür kocayla el eleydim' Mısırlı sevgilisi Meedo ile dünyaevine giren ve düğünüyle çok konuşulan Şeyma Subaşı'na, bir yorum da Demet Akalın'dan geldi. Sosyal medya fenomeninin düğününden paylaşılan bir videoya Instagram sayfasından gönderme yapan Akalın, kendisine yapılan yorumlara da karşılık verdi. Bununla da yetinmeyen şarkıcı, geçtiğimiz gün evlenen Ezgi Mola'nın gelinliğine de yorum yaptı.
9.05.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın asıl gelinliği ortaya çıktı! 'Bu sefer olmuş'
Şeyma Subaşı'nın asıl gelinliği ortaya çıktı! 'Bu sefer olmuş' Bir süredir sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yaptığı evlilik hazırlıklarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı'ndan müjdeli haber, geçtiğimiz günlerde geldi. Ünlü isim, Alsaloussi ile nikah masasına oturdu. Gündüzü festival gibi geçen günün gecesinde asıl gelinliğini giyen Subaşı'nın gelinliği sosyal medyada çok beğenildi.
7.05.2023 Magazin
Fas'ta evlenen Şeyma Subaşı gelinliğiyle çok konuşuldu!
Fas'ta evlenen Şeyma Subaşı gelinliğiyle çok konuşuldu! Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz gün nikah masasına oturan Şeyma Subaşı'nın ilk hamlesi soyadını değiştirmek oldu. Nikahtan sonra yaptığı soyadı hamlesiyle çok konuşulan Subaşı, son olarak düğünden gelinlikli fotoğraflarını paylaştı. Sosyal medya fenomeninin gelinlik tercihine, adeta yorum yağdı.
6.05.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi evliliğinde flaş iddia!
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi evliliğinde flaş iddia! Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile evlendi. Günlerdir bekarlığa veda yapan ve nikah kıyan çift hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Meedo ailesinin isteği üzerine Subaşı'na evlilik sözleşmesi imzalattı.
4.05.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan düğün öncesi 90'lar partisi! Kıyafetiyle dikkat çekti
Şeyma Subaşı'ndan düğün öncesi 90'lar partisi! Kıyafetiyle dikkat çekti Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile 5 Mayıs'ta dünyaevine girmek için gün sayan Şeyma Subaşı, 90'lar partisi düzenledi. Yakın arkadaşlarıyla doyasıya eğlenen Subaşı, renkli geceden karelerini takipçileriyle de paylaştı. Ünlü fenomenin kıyafeti ise göz kamaştırdı.
30.04.2023 Magazin
Şeyma Şubaşı'nın büyük hüsranı! Düğüne günler kala yıkıldı
Şeyma Şubaşı'nın büyük hüsranı! Düğüne günler kala yıkıldı Fenomen Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Marakeş'te olacak olan düğüne sadece 15 kişiyi davet eden Subaşı, ablasının bahaneler uydurarak mutlu gününde yanında olmak istemediğini belirtmişti. "Ablam bile düğüne gelmiyor" sözleriyle gündeme bomba gibi düşen Subaşı, büyük bir hüsran yaşadı. İşte hüsranın nedeni...
26.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Meedo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meedo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.