İş İlanı

İş İlanı

Son dakika iş ilanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş ilanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş ilanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş İlanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş ilanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 252 iş ilanı haberi bulunmuştur. Tüm iş ilanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
1500 TL yevmiyeye iş var, işçi yok! 'İsteyenler diğer illerden gelip çalışabilirler'
1500 TL yevmiyeye iş var, işçi yok! 'İsteyenler diğer illerden gelip çalışabilirler' Hatay’ın yeniden inşa sürecinin başlamasıyla birlikte inşaat sektöründe iş yoğunluğu yaşanıyor. Yeni bir kentin kurulduğu Hatay’da kalıp ustalarının yevmiyeleri bin 500 TL’yi bulmuş durumda ve kentte işçi sıkıntısı yaşanıyor.
21.04.2024 Ekonomi
Binlerce kişi için iş fırsatı! Başvurular internet üzerinden alınıyor, en çok eleman ihtiyacı olan sektörler belli oldu
Binlerce kişi için iş fırsatı! Başvurular internet üzerinden alınıyor, en çok eleman ihtiyacı olan sektörler belli oldu İş arayanları yakından ilgilendiriyor. Sektörler tek tek açıklandı. Birçok alanda eleman ihtiyacı bulunuyor. İnternet üzerinden açık iş pozisyonlarına başvuru yapmak mümkün. Açık iş istatikleri araştırması 1. çeyrek sonuçları yayımlandı. Araştırma sonucu 330 bin 325 açık iş tespit edildiğini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş gücü piyasasının ihtiyaçlarını tespit ederek iş arayan vatandaşlarımızın istihdama katılımlarını kolaylaştırıcı adımlar atmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
9.04.2024 Çalışma Hayatı
İş arayanlar dikkat! 330 bin eleman açığı var, başvurular internetten yapılıyor
İş arayanlar dikkat! 330 bin eleman açığı var, başvurular internetten yapılıyor Türkiye’de işsizlik oranı 9 yıl sonra tek haneye inmiş ve geçen yıl yüzde 9.4 olmuştu. Bir taraftan istihdam artıyor fakat diğer taraftan iş dünyası da sürekli ‘işçi bulamıyoruz’ diye dert yanıyor. İşkur’un araştırması iş dünyasının feryadını bir kez daha gözler önüne serdi. Başta imalat, inşaat ve perakende olmak üzere onlarca sektörde 330 bin işçi açığı var. En çok konfeksiyon (makineci) ve inşaat işçisiyle lojistik ve temizlik görevlisi aranıyor.
6.04.2024 Çalışma Hayatı
Bu sektörlerde çalışanlar işsiz kalmaz! İŞKUR duyurdu: Binlerce kişi işe yerleştirilecek, başvurular internetten...
Bu sektörlerde çalışanlar işsiz kalmaz! İŞKUR duyurdu: Binlerce kişi işe yerleştirilecek, başvurular internetten... İş arayanları yakından ilgilendiriyor. Sektörler tek tek açıklandı. Birçok alanda eleman ihtiyacı bulunuyor. İnternet üzerinden açık iş pozisyonlarına başvuru yapmak mümkün. Açık iş istatikleri araştırması 1. çeyrek sonuçları yayımlandı. Araştırma sonucu 330 bin 325 açık iş tespit edildiğini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş gücü piyasasının ihtiyaçlarını tespit ederek iş arayan vatandaşlarımızın istihdama katılımlarını kolaylaştırıcı adımlar atmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
5.04.2024 Çalışma Hayatı
300 bin TL maaşla iş imkanı! 2024 ücretleri güncellendi: Saati 2.500 liradan başlıyor
300 bin TL maaşla iş imkanı! 2024 ücretleri güncellendi: Saati 2.500 liradan başlıyor İş arayanları yakından ilgilendiriyor. Yüksek maaş imkanı ile iş fırsatı sunuluyor. Aranan şartlar açıklandı. Makas operatörüne aylık 300 bin lira maaş veriyoruz ama operatör bulamıyoruz. Makasımız da görüldüğü üzere boşta bekliyor. Eleman yetişmiyor. Bizim de anlam veremediğimiz bir olay" dedi. Öte yandan 2024 yılı için iş makinesi hizmet ücretlerini güncelledi. Buna göre, iş makinesi ile verilen hizmetin 8 saatlik bedeli 2 bin lira, maaşlar ise 150 bin lira olarak belirlendi.
6.03.2024 Ekonomi
İş Bankası güvenlik alımı 2024! İş Bankası güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası güvenlik alımı hangi illerde yapılacak?
İş Bankası güvenlik alımı 2024! İş Bankası güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası güvenlik alımı hangi illerde yapılacak? Türkiye İş Bankası, İstanbul'da ikamet eden ve en az lise mezunu Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Peki, İş Bankası personel alımı başvuru şartları neler? İş Bankası güvenlik alımı ne zaman, hangi illerde yapılacak?
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Şeyma Subaşı bu kez minibüsten paylaştı! Sosyal medya yıkıldı
Şeyma Subaşı bu kez minibüsten paylaştı! Sosyal medya yıkıldı Eski eşi Mohammed Alsaloussi'nin memleketi Mısır'a giden Şeyam Subaşı paylaşımlarıyla şaşırttı. Takipçileri yorum ve beğeni yağmuruna tuttu
22.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı  İzzet Antebi'den ilk açıklama
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi'den ilk açıklama Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı'nın Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi ile yakınlaştığı iddia edilmişti. İş insanı bu iddialar sonrası isyan etti.
20.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler'
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler' Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Subaşı ile Tuvana Türkay'la ilişkisini bitiren İzzet Antebi'nin bir mekanda sarmaş dolaş eğlendiği ve yakınlaştığı iddia edildi.
19.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'dan ters köşe! Kimse bunu beklemiyordu, sosyal medya yıkıldı
Şeyma Subaşı'dan ters köşe! Kimse bunu beklemiyordu, sosyal medya yıkıldı İkinci evliliğinin beş ayda bitmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, dün yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada gündem olmuştu. Photosop'u abartarak arkasındaki fayansları yamulttuğu düşünülen Subaşı, çok konuşulan olayın perde arkasını yayınlayarak herkesi şoke etti.
13.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı gece yarısı paylaştı! Sosyal medyanın diline düştü
Şeyma Subaşı gece yarısı paylaştı! Sosyal medyanın diline düştü İkinci kez evlenen ve evliliği kısa süre Şeyma Subaşı son paylaşımıyla gündem oldu. Photoshop'u abartan Şeyma Subaşı fayansları yamulttuğu pozunu paylaşınca yorum yağdı.
12.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ilk defa çamaşır makinesi kullandı! Sözleri gündem oldu
Şeyma Subaşı ilk defa çamaşır makinesi kullandı! Sözleri gündem oldu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı, boşanır boşanmaz partiden adeta partiye koşmaya başladı. Fenomen, son olarak bir hazırlık anında çamaşır makinesi kullanmaya çalıştı.
3.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı  'striptizci ayakkabıları' ve kostümü ile olay oldu! 'Düğünümüzü kutladık'
Şeyma Subaşı 'striptizci ayakkabıları' ve kostümü ile olay oldu! 'Düğünümüzü kutladık' Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü isim, son olarak katıldığı kostüm partisinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi.
31.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın yeni pozuna beğeni yağdı
Şeyma Subaşı'nın yeni pozuna beğeni yağdı Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Paris'e tatile giden ünlü isim sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla dikkat çekti. Tatillerinde kızı Melisa'yı da sıklıkla paylaşan Şeyma Subaşı'yı takipçileri soru bombardımanına tuttu.
26.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı, 'Bu kız okula gidiyor mu? Çok merak ediyorum?' sorusuna kayıtsız kalamadı
Şeyma Subaşı, 'Bu kız okula gidiyor mu? Çok merak ediyorum?' sorusuna kayıtsız kalamadı Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Paris'e tatile giden ünlü isim sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla dikkat çekti. Tatillerinde kızı Melisa'yı da sıklıkla paylaşan Şeyma Subaşı'yı takipçileri soru bombardımanına tuttu.
25.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı içini döktü!  Üzülebilirim, bir sürü şey yaşıyoruz, normal
Şeyma Subaşı içini döktü! Üzülebilirim, bir sürü şey yaşıyoruz, normal Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Paris'e tatile giden ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla dikkat çekti. Paylaşımında üzgün göründüğü düşünülen Subaşı, konuyla ilgili açıklama yaptı.
16.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı - Mohammed Alsaloussi kutlama için aynı yeri tercih etti! Subaşı'nın tatile gittiği isim dikkat çekti
Şeyma Subaşı - Mohammed Alsaloussi kutlama için aynı yeri tercih etti! Subaşı'nın tatile gittiği isim dikkat çekti Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile Beykoz Adliyesindeki duruşmada tek celsede boşandı. İkili, boşanmanın ardından soluğu Paris’te aldı. Paris Moda Haftası’nı takip eden eski eşler, sosyal medyada partilerde çekilen karelerini paylaştı.
3.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz bekleneni yaptı!
Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz bekleneni yaptı! Şeyma Subaşı Beykoz Adliyesi'ndeki duruşmada boşandı. Subaşı boşanma haberi gündeme düşer düşmez Meedo ile tüm fotoğraflarını sildi.
30.09.2023 Magazin
Şeyma Subaşı - Mohammed Alsaloussi çifti boşandı! Karar sonrası Şeyma'dan ilk hamle geldi
Şeyma Subaşı - Mohammed Alsaloussi çifti boşandı! Karar sonrası Şeyma'dan ilk hamle geldi Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile Beykoz Adliyesindeki duruşmada boşandı. İkil, geçtiğimiz mayıs ayında Fas’ın Marakeş şehrinde dünyaevine girmişti.
29.09.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ve Meedo boşanıyor! Resmi süreç başladı, nafaka ve tazminat ayrıntısı ortaya çıktı
Şeyma Subaşı ve Meedo boşanıyor! Resmi süreç başladı, nafaka ve tazminat ayrıntısı ortaya çıktı Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te dillere destan bir düğünle hayatını birleştirmişti. Ancak Subaşı'nın sadece 4 ay önce evlendiği eşi Meedo'dan boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Boşanmanın perde arkası ortaya çıktı.
27.09.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ile Meedo boşanıyor nu? Rüya gibi bir düğünle evlenmişlerdi, resmi süreç başladı
Şeyma Subaşı ile Meedo boşanıyor nu? Rüya gibi bir düğünle evlenmişlerdi, resmi süreç başladı Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te dillere destan bir düğünle hayatını birleştirmişti. Ancak Subaşı'nın sadece 4 ay önce evlendiği eşi Meedo'dan boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Boşanmanın perde arkası ortaya çıktı.
26.09.2023 Magazin
Şeyma Subaşı: Heyecan verici haberlerim var, bizi izlemeye devam edin
Şeyma Subaşı: Heyecan verici haberlerim var, bizi izlemeye devam edin Aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile mayıs ayında evlenen Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle spor yapığı anları takipçisiyle paylaşan fenomen isim bu kez de yatağından paylaşım yaptı.
24.09.2023 Magazin
Elon Musk Türkçe bilen personel arıyor! İşte aylık vereceği maaş
Elon Musk Türkçe bilen personel arıyor! İşte aylık vereceği maaş Elon Musk’ın uydu internet hizmeti Starlink, Türkiye’de faaliyette bulunmak için resmi başvuru yaptı. Şirket şimdi saati 24 dolara Türkçe bilen personel arıyor.
23.09.2023 Dünya
Şeyma Subaşı'nın paylaşımı takipçilerini heyecanlandırdı! 'Abla aramızda bir durak var'
Şeyma Subaşı'nın paylaşımı takipçilerini heyecanlandırdı! 'Abla aramızda bir durak var' Aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile mayıs ayında evlenen Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle spor yapığı anları takipçisiyle paylaşan fenomen isim bu kez şaşırttı.
20.09.2023 Magazin
Şeyma Subaşı iş ilanı verdi! ‘Artık yetişemiyorum” dedi, aradığı şart şaşırttı
Şeyma Subaşı iş ilanı verdi! ‘Artık yetişemiyorum” dedi, aradığı şart şaşırttı Aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile mayıs ayında evlenen Subaşı, bir video yayınlayarak iş ilanı verdi.
23.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İş İlanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş ilanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.