Kız Öğrenci Yurdu

Kız Öğrenci Yurdu

Son dakika kız öğrenci yurdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kız öğrenci yurdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kız öğrenci yurdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kız Öğrenci Yurdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kız öğrenci yurdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 kız öğrenci yurdu haberi bulunmuştur. Tüm kız öğrenci yurdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu Samsun'da üniversite öğrencisi genç kız, öğrenci yurdundaki banyoda ölü bulundu.
25.11.2023 Gündem
Zeren Ertaş asansör kazası || Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen Zeren Ertaş kimdir, nereli?
Zeren Ertaş asansör kazası || Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen Zeren Ertaş kimdir, nereli? Aydın KYK yurdu asansör kazasında kaç ölü var, Işıklı Kız KYK yurdunda son durum ne? Aydın KYK yurdunda asansör düşmesi sonucunda çok sayıda kişi yaralandı. Söz konusu haberlerin ardından Aydın KYK asansör kazası ile ilgili aramalar arttı. Vatandaşlar Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen kim, kaç kişi yaralı? Sorularına yanıt aramaya başladı. Öte yandan Savcılık tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. İşte KYK kız yurdu asansör düşmesi olasında son durum…
26.10.2023 Gündem
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor Çanakkale’de Kızılkeçili köyüne yakın ormanlık alanda çıkan iki farklı yangın Musaköy ve Kemel köyüne sıçradı. Yangın nedeniyle Kemel köyü boşaltıldı, vatandaşlar yurda yerleştirildi. Mersin'in Gülnar ilçesinde orman yangını devam ederken iki köyün tedbir amaçlı tahliye edilmesinin planlandığı öğrenildi. Hatay’ın Belen ilçesinde devam eden orman yangını ekiplerin müdahalesine rağmen büyümeye devam ediyor. Yangın 21 helikopter ve 9 uçakla söndürülmeye çalışılırken havanın kararmasıyla havadan müdahale sona erdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'ın Belen ilçesindeki orman yangınıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
16.07.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu, depremzede çiftin nikâh şahidi oldu
Bakan Kasapoğlu, depremzede çiftin nikâh şahidi oldu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, GSB Çubuk Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan depremzede İlknur ve Suat çiftinin nikâh şahidi oldu.
17.03.2023 Gündem
Depreme dayanıksız olduğu belirlenen İTÜ kız yurdu boşaltıldı
Depreme dayanıksız olduğu belirlenen İTÜ kız yurdu boşaltıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) geçici kız öğrenci yurdunun yapılan kontrollerden sonra depreme dayanıksız olduğu belirlenince boşaltıldığını açıkladı.
9.03.2023 Gündem
Bakan Varank: İHA ve SİHA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sırada
Bakan Varank: İHA ve SİHA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sırada Sanayi ve Teknoloji Mustafa Varank, "Türkiye, savunma sanayisi alanında önemli bir ivme yakaladı. İHA ve SİHA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sıraya girmiş durumda. Doğru zamanda, doğru teknolojiye yatırım yapmaya başladık. Eğer doğru zamanda, doğru teknolojiye yatırım yaparsanız emin olun, başarısız olma şansınız yok" dedi.
2.02.2023 Gündem
Esenyurt Eğitim Kampüsü nerede, nereye yapılacak? Türkiye'nin en büyük lise kampüsü Esenyurt Eğitim Kampüsü nedir, özellikleri nelerdir?
Esenyurt Eğitim Kampüsü nerede, nereye yapılacak? Türkiye'nin en büyük lise kampüsü Esenyurt Eğitim Kampüsü nedir, özellikleri nelerdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Türkiye'nin en büyük lise kampüsü olan Esenyurt Eğitim Kampüsü'nün temel atma törenini gerçekleştirecek. Peki, Esenyurt Eğitim Kampüsü nerede, nereye yapılacak? Esenyurt Eğitim Kampüsü nedir, özellikleri nelerdir?
20.01.2023 Eğitim
Yurt ilaçlaması sonrası 76 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastanelik oldu
Yurt ilaçlaması sonrası 76 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastanelik oldu Şırnak Üniversitesi yerleşkesindeki Cezeri Kız Öğrenci Yurdu’nda ilaçlama sonrası 76 öğrenci, karın ağrısı ve kusma şikayetleri üzerine zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Valilik ve savcılık tarafından idari ve adli soruşturma başlatıldı.
5.11.2022 Yaşam
Kız yurdu önünde uygunsuz hareketler yapan şüpheli yakalandı
Kız yurdu önünde uygunsuz hareketler yapan şüpheli yakalandı İzmir’in Buca ilçesinde, kız öğrenci yurdunun önünde uygunsuz hareketlerde bulunan S.A., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
8.10.2022 Yaşam
Bakan Kasapoğlu, öğrenci ve ailelerine GSB yurdunda baklava ikram etti!
Bakan Kasapoğlu, öğrenci ve ailelerine GSB yurdunda baklava ikram etti! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa’daki GSB Yurtları’na sürpriz bir ziyarette bulundu. Bakan Kasapoğlu, öğrencilere ve çocuklarının yurtlara yerleşmesi için memleketlerinden gelen ailelerine ‘Yuvanıza hoş geldiniz’ diyerek baklava ikram etti.
2.10.2022 Gündem
İBB yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İBB yurt kayıtları ne zaman?
İBB yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İBB yurt kayıtları ne zaman? İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) üniversiteliler için açtığı yurtlara başvurular tamamlandı. oplam 2 bin 800 kişi kapasiteli yurtlara 15 bin 547 öğrenci başvurdu. Başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih merak ediliyor. Peki, İBB yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İşte İBB yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı!
31.08.2022 Eğitim
Söke'deki orman yangınında alevler geceyi aydınlattı
Söke'deki orman yangınında alevler geceyi aydınlattı Aydın'ın Söke ilçesinde çıkan orman yangınında 12'nci saate girilirken, ekipler gece boyunca müdahaleye devam etti. Alevler geceyi aydınlattı, havadan ve karadan müdahale aralıksız sürdü.
26.07.2022 Gündem
Söke'de çıkan orman yangını kısa sürede yayıldı! 5 gece görüşlü helikopter bölgeye sevk edildi
Söke'de çıkan orman yangını kısa sürede yayıldı! 5 gece görüşlü helikopter bölgeye sevk edildi Aydın’ın Söke ilçesinde akşam saatlerinde çıkan orman yangını rüzgarın şiddeti ile büyürken, 5 adet gece görüşlü yangın söndürme helikopteri bölgeye sevk edildi.
25.07.2022 Gündem
Koruncukköy Bolluca Kız Öğrenci Yurdu hizmete açılıyor!
Koruncukköy Bolluca Kız Öğrenci Yurdu hizmete açılıyor! Eğitime erişimleri risk altındaki kız çocuklarının özgüvenli bireyler olarak toplum içinde yer almaları amacıyla çalışan Koruncuk Vakfı, yapımını tamamladığı Koruncukköy Bolluca Kız Öğrenci Yurdu’nu 24 Mayıs Salı günü çevrimiçi gerçekleştirdiği toplantı ile basına tanıttı.
24.05.2022 Eğitim
Kız öğrenci yurdunda yangın: 300 öğrenci tahliye edildi
Kız öğrenci yurdunda yangın: 300 öğrenci tahliye edildi Tunceli'de kız öğrencilerin kaldığı yurdun 2'nci katında yangın çıktı. Öğrenciler yangının ardından tahliye edilirken, alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Dumandan etkilenen 4 öğrenci, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. 
16.05.2022 Yaşam
Bakan Kasapoğlu iftarını öğrencilerle yaptı: Gençliğe olan desteklerimiz hızla devam edecek
Bakan Kasapoğlu iftarını öğrencilerle yaptı: Gençliğe olan desteklerimiz hızla devam edecek Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzurum'da Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı olan Abdurrahmangazi Kız Öğrenci Yurdu'nda üniversite öğrencileriyle iftar etti. Türkiye genelindeki yurtların 750 bine yakın öğrenciyi yuva sıcaklığında bağrına bastığını ifade eden Kasapoğlu, "Gençlerimiz bizim umudumuz. Gerek gençlik merkezlerimiz gerekse de gençliğe olan desteklerimiz Erzurum'da hızla devam edecek." dedi.
21.04.2022 Siyaset
Bakan Kasapoğlu Kars’ta öğrencilerle iftar yaptı!
Bakan Kasapoğlu Kars’ta öğrencilerle iftar yaptı! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kars'taki İpekyolu Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yaparak onları Ankara'ya davet etti.
18.04.2022 Gündem
Emine Erdoğan, iftarını öğrencilerle birlikte yaptı
Emine Erdoğan, iftarını öğrencilerle birlikte yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Hacı Ömer Sabancı Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftarda bir araya geldi.
6.04.2022 Gündem
Öğrencilere diyetisyen ve psikolog desteği
Öğrencilere diyetisyen ve psikolog desteği Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan kız öğrencilere yönelik diyetisyen ve psikolog tarafından seminer verildi.
14.01.2022 Sağlık
Yurtta fenalaşan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi hayatını kaybetti
Yurtta fenalaşan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi hayatını kaybetti Bilecik’te kaldığı yurtta fenalaşan üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.
13.12.2021 Yaşam
Bakan Kasapoğlu: 720 bin öğrenci yurtlardan faydalanıyor
Bakan Kasapoğlu: 720 bin öğrenci yurtlardan faydalanıyor Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 720 bin öğrencinin yurtlardan faydalandığını belirterek, "190'dan 768'e yükselen yurt sayısı var. 182 binden 720 bine yükselmiş bir kapasite var. Her geçen gün artıyor, artmaya da devam edecek. Bir yandan eskiyen yurtlar, modernize edilmesi gereken yurtlar deprem vs. koşullar nedeniyle acilen yeniden yapılması gereken yurtlar bir yandan da bunları yapıyoruz" dedi.
22.09.2021 Gündem
Yurtlarla ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu...
Yurtlarla ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu... Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Verileri bilmeden farklı şekilde ortaya koyanlar, bildiği halde kötü niyetle istismar edenler, 8 milyon öğrenci üzerinden bu yurt konusunu belli bir amaçla, milletimizi kandırmaya çalışıyorlar." dedi.
22.09.2021 Gündem
Koronavirüs temaslı kişi bankaya girmeye çalışırken yakalandı!
Koronavirüs temaslı kişi bankaya girmeye çalışırken yakalandı! Samsun’da koronavirüs temaslı bir vatandaş bankaya girmeye çalışırken yakalanarak filyasyon ekiplerine teslim edildi.
24.11.2020 Gündem
60 yaşındaki koronavirüs hastası polisi alarma geçirdi
60 yaşındaki koronavirüs hastası polisi alarma geçirdi Edirne'de koronavirüs testi pozitif sonuçlanınca yerleştirildiği KYK yurdundan kaçan 60 yaşındaki şahıs polisi alarma geçti. Kısa sürede polis tarafından evinde yakalanan şahıs tekrar yurda götürülerek karantinaya alındı.
21.11.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kız Öğrenci Yurdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kız öğrenci yurdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.