Kız Çocukları

Kız Çocukları

Son dakika kız çocukları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kız çocukları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kız çocukları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kız Çocukları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kız çocukları gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.097 kız çocukları haberi bulunmuştur. Tüm kız çocukları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
Kadınlar, 8 Mart'ta yeteneklerini gösterdi: ZMO ve ÇYDD'den anlamlı sergi
Kadınlar, 8 Mart'ta yeteneklerini gösterdi: ZMO ve ÇYDD'den anlamlı sergi 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nde TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çukurova Şubesi ve Minecan Okulları’nın birlikte düzenlediği sergide 20 sanatçının 100’e yakın eseri sanat severlerden tam not aldı.
11.03.2024 Adana
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Emine Erdoğan: Alev Alatlı bir ülke uğruna savaştı
Emine Erdoğan: Alev Alatlı bir ülke uğruna savaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Tüm çabamız, çocuklarımızın elinden tutarak, hayallerine giden yoldaki engelleri kaldırmak içindir. Tıpkı ülkemizin en önemli değerlerinden birisi olan Alev Alatlılar yetiştirebilmek içindir" dedi.
10.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı." dedi. Öte yandan Erdoğan 'Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödemelerini yapacağız. Kararın yasalaşmasının ardından 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına yatıracağız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti!
Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti! Uzun bir aradan sonra "Lohusa" adlı filmle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Gupse Özay, son set gününde eşi Barış Arduç ve kızı Jan Asya ile ilgili konuştu.
22.11.2023 Magazin
Arzu Yanardağ ve Ali Serter 15 yıl sonra mahkemelik oldu
Arzu Yanardağ ve Ali Serter 15 yıl sonra mahkemelik oldu Arzu Yanardağ 15 yıl önce boşandığı Ali Serter’e 17 yaşındaki kızları Alara ile ilgilenmediği ve yıllardır maddi manevi destekte bulunmadığı iddiasıyla 35 bin TL’lik nafaka davası açtı.
13.11.2023 Magazin
DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ MESAJLARI (Sevgiliye, arkadaşa, kız kardeşe, yeğene) Resimli anlamlı, destekleyici, duygusal, cesaret verici Dünya Kız Çocukları Günü kutlama mesajları: Kız Çocukları Günü kutlu olsun!
DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ MESAJLARI (Sevgiliye, arkadaşa, kız kardeşe, yeğene) Resimli anlamlı, destekleyici, duygusal, cesaret verici Dünya Kız Çocukları Günü kutlama mesajları: Kız Çocukları Günü kutlu olsun! Dünya Kız Çocukları Günü, ilk kez 2012 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ilan edildi. Bu özel gün, kız çocuklarının haklarına dikkat çekmek ve eğitim, sağlık, eşitlik gibi temel konularda farkındalık yaratmak amacıyla kutlanıyor. Dünya Kız Çocukları Günü, kız çocuklarının toplumsal, kültürel ve ekonomik haklarını koruma ve geliştirme çabalarına odaklanmayı amaçlıyor. İşte anlamlı, destek verici, duygusal Kız Çocukları Günü mesajları ve Dünya Kız Çocukları günü sözleri
11.10.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan Dünya Kız Çocukları Günü paylaşımı: Hepsinin ortak özelliği azimleriydi
Emine Erdoğan'dan Dünya Kız Çocukları Günü paylaşımı: Hepsinin ortak özelliği azimleriydi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan 'Dünya Kız Çocukları Günü vesilesiyle sosyal medya hesabından paylaşımında bulundu.
11.10.2023 Gündem
Bugün Dünya Kız Çocukları günü mü? 11 Ekim dünya ne günü, Dünya Kız Çocukları Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı?
Bugün Dünya Kız Çocukları günü mü? 11 Ekim dünya ne günü, Dünya Kız Çocukları Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? Dünya Kız Çocukları Günü, kız çocuklarının haklarına ve yaşamlarına dikkat çekmeyi amaçlayan uluslararası bir gündür. Günün amacı, kız çocuklarının eğitim, sağlık, güvenlik ve eşitlik gibi temel haklara sahip olmalarını teşvik etmek ve dünya genelinde bu hakların korunmasına katkı sağlamaktır. Peki, Bugün Dünya Kız Çocukları günü mü? 11 Ekim dünya ne günü, Dünya Kız Çocukları Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı?
11.10.2023 Gündem
Uzman isim endokrin bozuculara karşı uyardı! Kız çocuklarında erken ergenliğe neden oluyor
Uzman isim endokrin bozuculara karşı uyardı! Kız çocuklarında erken ergenliğe neden oluyor Uzman isim endokrin bozuculara karşı uyardı. Son yıllarda kız çocukları arasında erken ergenliğin daha sık görüldüğünü söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Doç. Dr. Elif Sağsak, maruz kaldığımız endokrin bozucuların giderek artmasının bu durumun nedenlerinden biri olduğunu söyledi. Doç. Dr. Sağsak, endokrin bozucuların nerelerde bulunduğu ve maruziyeti azaltmak için neler yapılması gerektiği konusunda önemli uyarılarda bulundu.
11.10.2023 Sağlık
Okul zili çaldı, hastalıklar arttı! Kovid, grip ve kızamık alarmı
Okul zili çaldı, hastalıklar arttı! Kovid, grip ve kızamık alarmı Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 2023-2024 eğitim öğretim yılı pazartesi günü başladı, 20 milyon 481 bin öğrenci ve 1 milyon 178 bin öğretmen ders başı yaptı.
14.09.2023 Yaşam
Betül Demir'in duygu dolu anları! 'Özkan abisiz hep bir şeyler eksik olacak'
Betül Demir'in duygu dolu anları! 'Özkan abisiz hep bir şeyler eksik olacak' Şarkıcı Betül Demir, dün İstanbul'da bir mekanda sahne aldı. 8 Temmuz'da lenf kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı Özkan Uğur için sahnede konuşma yapan Demir, duygu dolu anlar yaşadı.
2.08.2023 Magazin
Ödemeler faizi ile geri alınıyor! Kritik tarih 2008
Ödemeler faizi ile geri alınıyor! Kritik tarih 2008 Boşandığı eşi ile birlikte yaşadığı tespit edilen kişilere bağlanan dul ve yetim aylığı kesiliyor. Ödenmiş olan maaşların tamamı yasal faizi ile birlikte geri alınıyor. Avukat Ahmet Çobanoğlu konuyla ilgili detayları anlatarak vatandaşa uyarılarda bulundu.
28.07.2023 Ekonomi
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi!
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi! Beş yıllık evliliklerini üç yıl önce sonlandıran oyuncu Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'in kızları Lisa Parlak yedi yaşına bastı. Kızının doğum günü partisinden kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan Parlak, esi eşiyle çekilen bir karesine de yer verdi.
28.05.2023 Magazin
Salih Bademci: Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk
Salih Bademci: Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk Oyuncu Salih Bademci, 2015 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı İmer Özgün ile 'Fikret' karakterine hayat verdiği 'İstanbullu Gelin' (2017-2019) dizisinde kamera karşısına geçmişti. Mutlu bir evlilikleri olan ve İklim adında kız çocukları dünyaya gelen çiftten Bademci, "Eşinizle birlikte daha önce aynı projede yer aldınız. Nasıl bir duyguydu?" sorusunu cevapladı.
6.05.2023 Magazin
Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Saffat Suresi 182 âyettir. Sûre, adını ilk âyette geçen “es-Sâffât” kelimesinden alır. Sâffât, sıra sıra dizilenler, saf saf duranlar anlamına gelir. Sûrede başlıca, meleklerden, cinlerden, kıyamet ve ahiret olaylarından söz edilir. Ayrıca Saffat Suresi’nde Nûh, İbrahim, İsmail, İshak, Mûsâ, Hârun, İlyas, Lût ve Yûnus Peygamberlerin kıssalarına yer verilmektedir. Peki, Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? İşte Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri Birinci ayette geçen ‘isra’ kelimesinden adını alan sure 111 ayetten oluşuyor. Kuran-ı Kerim’in 17’inci suresidir. İsra’nın anlamı ‘göğe yükseliş’ veya ‘gece yürüyüşü’ olarak tabir edilmektedir. Bu olay Hicret’ten önce meydana gelmiştir. Mekke döneminde indirilen son sure ‘İsra’ suresidir.
3.05.2023 Sureler
138 yıl sonra aileye gelen kız bebek ülkede gündem oldu!
138 yıl sonra aileye gelen kız bebek ülkede gündem oldu! ABD’nin Michigan eyaletinde ailesinde en son 1885 yılında kız çocuğu doğan baba Andrew Clark’ın, geçen Mart ayında kız bebeği oldu. 138 yıl aradan sonra aileye gelen Audrey Marie adlı kız bebek ABD’de gündem oldu.
13.04.2023 Dünya
Vincent Cassel - Tina Kunakey çiftinin evliliğinde kriz çıktı! Tüm izlerini sildi
Vincent Cassel - Tina Kunakey çiftinin evliliğinde kriz çıktı! Tüm izlerini sildi 2018'de nikâh masasına oturan Vincent Cassel ile Tina Kunakey'in evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Birlikte sık sık paylaşım yapan ve her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren ikiliyle yakın bir kaynak, ünlü çiftin ayrıldığını öne sürdü. İşte detaylar...
7.04.2023 Magazin
Doğuma haftalar kala evlendiler!
Doğuma haftalar kala evlendiler! Oyuncu Aksel Bonfil ve şarkıcı Lara Di Lara önceki gün dostları ve ailelerinin katıldığı bir düğünle evlendi.
3.04.2023 Magazin
Dolandırıcılık suçu sayılıyor, paralar faiziyle geri alınıyor! SGK son 5 yılda 30 bin kişi tespit etti
Dolandırıcılık suçu sayılıyor, paralar faiziyle geri alınıyor! SGK son 5 yılda 30 bin kişi tespit etti Boşandığı eşi ile birlikte yaşadığı tespit edilen kişilere bağlanan dul ve yetim aylığı kesiliyor. Ödenmiş olan maaşların tamamı yasal faizi ile birlikte geri alınıyor. SGK ise böyle bir yola başvurmuş kişilere ağır bir suçlama ile dava açıyor.
30.03.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı Deprem bölgesinde ailesini kaybetmiş kız öğrencilerin eğitimlerine destek olabilmek için “Kızlarımıza Kelebek Bursu” projesi başlıyor.
8.03.2023 Eğitim
Bulem ne demek? Bulem isminin anlamı ne, Bulem hangi dilde, ne anlama geliyor?
Bulem ne demek? Bulem isminin anlamı ne, Bulem hangi dilde, ne anlama geliyor?  Bulem ismi anne ve babalar tarafından merak edilen isimlerden biri arasında yer alıyor. Çok tercih edilmeyen Bulem ismi ne demek, Bulem ne anlama gelir? Bulem hangi dilden? Sorusunun yanıtı... 
15.02.2023 Gündem
Ekrem Açıkel neden yok, nerede? Ekrem Açıkel neden haber sunmuyor 2023, ayrıldı mı?
Ekrem Açıkel neden yok, nerede? Ekrem Açıkel neden haber sunmuyor 2023, ayrıldı mı? Ekrem Açıkel TGRT haberi bıraktı mı, TGRT Haber Ekrem Açıkel neden yok? TGRT ekranlarında değişim yaşandı. Kanalın ana haber bültenini sunan Ekrem Açıkel, ekrandan çekildiğini duyurdu.
1.02.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kız Çocukları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kız çocukları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.