Kıskançlık

Kıskançlık

Son dakika kıskançlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kıskançlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kıskançlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıskançlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıskançlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.863 kıskançlık haberi bulunmuştur. Tüm kıskançlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü Konya'da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti. Ben, onun iyi ve kötü gününde hep yanındaydım. Onu neden öldürmek isteyeyim" dedi.
3.04.2024 Gündem
Ezgi Şenler'den Buray açıklaması! Ayrılık nedeni kıskançlık mı?
Ezgi Şenler'den Buray açıklaması! Ayrılık nedeni kıskançlık mı? 'Sevmek Yüzünden'in filminin ilk gösterimi önceki akşam gerçekleşti. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Ezgi Şenler, şarkıcı Buray'la biten ilişkisi hakkında konuşurken; ayrılık nedenine dair 'kıskançlık' iddiasına da yanıt verdi.
22.03.2024 Magazin
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Peridot Taşı Özellikleri Nelerdir? Peridot Taşının En Bilinen Faydaları...
Peridot Taşı Özellikleri Nelerdir? Peridot Taşının En Bilinen Faydaları... Peridot taşı; ‘Zeberced’ ve ‘İletişim taşı’ olarak da bilinir. En eski mücevherler arasında yer alan Peridot taşı, Mısır uygarlığı ile yakından bağlantılı olan bir taştır. İlk örneklerine ise Kızıldeniz'de bulunan Topazios Adası’nda rastlanır. 
7.02.2024 Yaşam
Garnet Taşı Özellikleri Nelerdir? Garnet Taşının En Bilinen Faydaları...
Garnet Taşı Özellikleri Nelerdir? Garnet Taşının En Bilinen Faydaları... Son yıllarda oldukça popüler olan Garnet Taşı en yaygın olarak kullanılan taşlardan biridir. Halk arasında lal taşı olarak da bilinen Garnet taşı tarih boyunca popülerliğini koruyan taş çeşitlerinden biridir.
17.01.2024 Yaşam
Bülent Ersoy’un Zeki Müren açıklamalarına Yılmaz Morgül yanıt verdi
Bülent Ersoy’un Zeki Müren açıklamalarına Yılmaz Morgül yanıt verdi Bülent Ersoy, 1996 senesinde vefat eden sanatçı Zeki Müren hakkında geçtiğimiz günlerde yaptığı kıskançlık açıklamasının etkisi devam ediyor. Ersoy, Zeki Müren hakkında; "Acımasız ve kıskançtı, bana olan kıskançlığından öldü" yorumunda bulunmuştu. Bülent Ersoy’un bu yorumu büyük tepki çekerken, Yılmaz Morgül konuya dahil oldu ve Bülent Ersoy’un sözlerine yanıt verdi.
17.01.2024 Magazin
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cenazesi bulundu mu?
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cenazesi bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Mehmet Ali Özdemir olayında yeni bir gelişme yaşandı. Şüpheli şekilde ortadan kaybolan Özdemir'in intihar süsü verilerek öldürüldüğünden şüpheleniliyor. Peki, Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cesedi bulundu mu?
16.01.2024 Yaşam
Güzellik merkezinde kıskançlık cinayeti
Güzellik merkezinde kıskançlık cinayeti İzmir'in Buca ilçesinde, bir güzellik merkezinde M.A. (45) eşini başka erkeklerle görüştürdüğü iddiası ile tartıştığı Sercan Çelik'i (34) boynundan ve kalp bölgesinden bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası polis ekiplerini bekleyen şüpheli, suç aleti ile birlikte teslim oldu.
16.01.2024 Gündem
4 çocuk annesi eşini öldürdü
4 çocuk annesi eşini öldürdü Ankara'nın Mamak ilçesinde Mikail Başer (45) kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Sultan Başer'i (38) tabancayla vurarak öldürdü.
25.12.2023 Gündem
‘Eşime baktın’ tartışmasında kalbinden bıçaklanıp öldürüldü! Kan donduran olay
‘Eşime baktın’ tartışmasında kalbinden bıçaklanıp öldürüldü! Kan donduran olay Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Sunay Sorgun (29), yanındaki eşine baktıklarını öne sürdüğü 2 kişiyle çıkan tartışmada kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.
12.12.2023 Gündem
Bakan Bayraktar duyurdu: Elektrik ve doğal gazda vatandaşlara 270 milyar TL destek verildi
Bakan Bayraktar duyurdu: Elektrik ve doğal gazda vatandaşlara 270 milyar TL destek verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, geçtiğimiz yıl vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar lirasının devlet tarafından karşılandığını bildirdi.
17.11.2023 Ekonomi
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış Bursa'da kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla öldürülmüş olarak bulunan Recep Arı (31) cinayetiyle ilgili, tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı'nın eşi tutuksuz sanık S.A.'nın (30), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Dava dosyasında, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer alırken, Ilgız'ın, cinayetin ardından cep telefonundan internete girip, 'Eldeki barut izi kaç günde çıkar?' diye arama yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem
78 yaşındaki eşini 'kıskançlık' nedeniyle öldüren kadın tutuklandı
78 yaşındaki eşini 'kıskançlık' nedeniyle öldüren kadın tutuklandı Aydın'ın Didim ilçesinde eşi Emin Küçükberber'i (78) 'kıskançlık' gerekçesiyle öldürüp, komşusu S.B. (76) adlı kadını da yaralayan Gürcistan uyruklu Roza Metaplıshvılı (63), tutuklandı.
17.11.2023 Gündem
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı Bursa’da, servis araçlarında hostes olarak çalışan sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) öldüren Ali Dinç (46), duruşmada boğuşma sırasında tabancanın yere düşüp ateş aldığını öne sürdü. Müebbet hapsi istenen Ali Dinç, Öğütçü ile sevgilisine tecavüz ettiği iddiasıyla kavga ettiklerini belirtti. Aysun Y. ise ifadesinde, Kamil Öğütçü'nün olaydan 20 gün önce kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın’ dediğini öne sürerek, “Dövüp, bana tecavüz etti. Aralarında çıkan kavgada Ali’nin yere düşen tabancasını almak istediler. Silah patladı. Patronum öldü” diye konuştu.
10.11.2023 Yaşam
Bedriye'yi herkes kayıp sanıyordu! Aylar sonra kan donduran itiraf: Boğarak öldürdüm
Bedriye'yi herkes kayıp sanıyordu! Aylar sonra kan donduran itiraf: Boğarak öldürdüm Konya'nın Akşehir ilçesinde yaklaşık 4 aydır kayıp olarak aranan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç’ın (35) eşi Tayfur Kılıç (35) tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan Tayfur Kılıç, eşini öldürüp, cesedini uçurumdan attığını itiraf etti.
28.10.2023 Yaşam
Darp edilip bıçaklanmıştı, kendisini öldürmeye çalışan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı! İfadesi şok etti
Darp edilip bıçaklanmıştı, kendisini öldürmeye çalışan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı! İfadesi şok etti Elazığ’da kız arkadaşını 2 saat boyunca darp edip 5 yerinden bıçaklayan doktora 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Daha önce hastane odasında verdiği röportaj ile gündeme gelen Dilan Tali, şikayetinden vazgeçtiğini beyan ederken, cumhuriyet savcısı mahkeme tarafından verilen karara itiraz etti.
6.10.2023 Yaşam
Fenomen Gizem Karamelek suç makinası çıktı! Kaçırttığı kıza taciz ettirdi
Fenomen Gizem Karamelek suç makinası çıktı! Kaçırttığı kıza taciz ettirdi Bir moda yarışmasında ünlenen Gizem Karamelek isimli fenomenin kıskançlık kriziyle yaşattığı kabusta yeni detaylar ortaya çıktı. Suç örgütünün üyesi olduğu öğrenilen Gizem Karamelek'in dehşet villasında verdiği talimat ise şoke etti.
8.08.2023 Yaşam
Kıskanç fenomen Gizem Karamelek kaçırdığı kadına kabusu yaşattı!
Kıskanç fenomen Gizem Karamelek kaçırdığı kadına kabusu yaşattı! Türkiye'de yayınlanan bir moda yarışmasından tanınan Gizem Karamelek isimli fenomen, kıskançlık krizine girdi. Erkek arkadaşıyla görüşmeye çalıştığı iddiasıyla Kübra Z. isimli kadını kaçırarak günlerce bir villada tutup dehşeti yaşattı.
7.08.2023 Vatan TV
Moda programında ünlü olmuştu! Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı
Moda programında ünlü olmuştu! Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı Türkiye'de yayınlanan bir moda yarışmasından tanınan Gizem Karamelek isimli fenomen, kıskançlık krizine girdi. Erkek arkadaşıyla görüşmeye çalıştığı iddiasıyla Kübra Z. isimli kadını kaçırarak günlerce bir villada tutup dehşeti yaşattı.
7.08.2023 Yaşam
7 ay önce evlendiği kocasını bıçaklayarak öldürdü: İlk ifadesi ortaya çıktı
7 ay önce evlendiği kocasını bıçaklayarak öldürdü: İlk ifadesi ortaya çıktı Uşak'ta 7 ay önce eşi Emrah Aka'yı öldüren Emine Aka'nın ilk ifadesi ortaya çıktı. Aka'nın eşiyle kıskançlık nedeniyle tartıştığı daha sonra da cinayeti işlediği öğrenildi.
6.08.2023 Yaşam
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor!
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, hikayesiyle seyirciye birçok farklı duyguyu birden yaşatan Ya Çok Seversen’de dengeler artık değişiyor. Hikayenin farklı bir boyuta taşınacağı dizinin bu akşam ekrana gelecek 5’inci bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.
3.08.2023 Televizyon
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu!
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu! Son olarak 'Aile' dizisinde rol olan Nejat İşler, önceki gece Beyoğlu'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu, gazetecilerin bir dönem aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç ile ilgili sorusu üzerine ilginç bir yanıt verdi.
30.07.2023 Magazin
Aleyna Tilki eleştirilere yanıt verdi! 'Sağır taklidi yapmayın'
Aleyna Tilki eleştirilere yanıt verdi! 'Sağır taklidi yapmayın' Müzik dünyasında yeni kuşağın en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Tilki ile rock grubu Mor ve Ötesi, Şehrazat imzalı Ajda Pekkan klasiği 'Yaz Yaz Yaz'ı yeniden yorumladılar. Genç popçu, sosyal medyada çok konuşulan yeni projesi ile ilgili eleştirilere dikkat çeken bir cevap verdi.
28.07.2023 Magazin
'Ya Çok Seversen'de Leyla kararını verdi! 'Ateş Arcalı'yı kendime aşık edeceğim'
'Ya Çok Seversen'de Leyla kararını verdi! 'Ateş Arcalı'yı kendime aşık edeceğim' Kanal D’nin, perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’nın paylaştığı, senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı, Ali Bilgin’in ise yönetmenliğini üstlendiği 'Ya Çok Seversen'in 4'üncü bölümü yine nefes kesti.
28.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kıskançlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıskançlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.