Kırmızı

Kırmızı

Son dakika kırmızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırmızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırmızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırmızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırmızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 29.905 kırmızı haberi bulunmuştur. Tüm kırmızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kolay lahmacun tarifi: Evde lahmacun nasıl yapılır?
Kolay lahmacun tarifi: Evde lahmacun nasıl yapılır?Birçok iş yeri özellikle de lokantalar ve yemek yiyebileceğimiz yerlerin çoğunluğu virüs tedbirleri çerçevesinde çalışmalarına ara verdi. Dışarıdan sipariş verme konusunda tereddütleri olanlar da evde yemek hazırlamayı ve farklı tatları denemeyi tercih ediyor. Kültürümüzde önemli bir yeri olan lahmacun da bunlardan biri. Son günlerde internette evde lahmacun yapımı hayli gündemde. Peki, Evde lahmacun nasıl yapılır? İşte tadına doyum olmaz mis gibi evde yapabileceğiniz fırında lahmacun tarifi ve yapılışı…
26.07.2024Gündem
Ev yapımı sucuk tarifi! Kasap sucuk nasıl yapılır? İşte ev yapımı kasap sucuk tarifi!
Ev yapımı sucuk tarifi! Kasap sucuk nasıl yapılır? İşte ev yapımı kasap sucuk tarifi!Kurban etini değerlendirmek isteyenler kahvaltıları şenlendirecek ve aynı zamanda yemeklerde de kullanabilecekleri sucuk yapımını merak ediyor. Kasaptan alınmış gibi mis gibi sucuk tarifi arıyorsanız buraya... Kasap sucuk nasıl yapılır diyenlere işte kurban etinden kasap sucuk tarifi ve yapılışı...
26.07.2024Gündem
Kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi İstanbul’da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi İstanbul’da yakalandıUluslararası düzeyde Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi lideri Alexander G., İstanbul’da yakalandı.
26.07.2024Gündem
Mercimek çorbası tarifi! Mercimek çorbası nasıl yapılır?
Mercimek çorbası tarifi! Mercimek çorbası nasıl yapılır?Türk Mutfağı’nda birbirinden farklı lezzetlere sahip pek çok çorba çeşitleri bulunuyor. Bunlardan birisi de mercimek çorbasıdır. Mercimek çorbası çorba çeşitleri arasında en çok tercih edilen ve mutfağın vazgeçilmez lezzetlerinden birisidir. Lezzetli olmasının yanı sıra sağladığı faydalar sebebiyle de çok sık tercih edilmektedir. Ayrıca iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alan mercimek çorbası, oruç sonrası en çok tüketilen yemeklerden biri. Peki, Mercimek çorbası nasıl yapılır? Mercimek çorbası tarifi ve yapılışı...
26.07.2024Ramazan
Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır?
Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır?Kupa terapisi diğer bir adıyla hacamat, Orta Doğu ve Uzak Doğu’da 3 bin yıldır tıbbi tedavilerde kullanılan tedavi metotlarından biri. Uzmanlar tarafından önerilen ve hastalıklara karşı bağışıklık kazandırdığı bilinen hacamat, Sağlık Bakanlığı'nın onay verdiği hastanelerde yapılıyor. Koruyucu sağlık yöntemi olarak yılda 1 veya mevsim geçişlerinde kupa terapisi yani hacamat yaptırılabilir. Peki, Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır? İşte hacamat hakkında merak edilenler…
26.07.2024Sağlık
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Kırmızılı Kadın’ın Aslı Hünel olduğu ortaya çıktı
Kırmızılı Kadın’ın Aslı Hünel olduğu ortaya çıktıKanal D’nin fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta bir bayrak değişikliğine sahne oldu. Yarışmanın yayınlanan ilk tanıtım filmindeki gizemli kadının Aslı Hünel olduğu anlaşıldı. Gelinim Mutfakta, Aslı Hünel’in sunumuyla yeni sezonda Kanal D’de yayınlanacak.
24.07.2024Magazin
Hamster Kombat mini oyun 24 Temmuz! Hamster kombat mini oyun çözümü 24 Temmuz nedir, Hamster kombat mini oyun anahtar ne işe yarar? Hamster kombat mini oyun çözümü
Hamster Kombat mini oyun 24 Temmuz! Hamster kombat mini oyun çözümü 24 Temmuz nedir, Hamster kombat mini oyun anahtar ne işe yarar? Hamster kombat mini oyun çözümüHamster Kombat oyununa eklenen “Mini Oyun” kullanıcılara anahtar kazandırıyor. Mini Oyun'un çözümü ise merak ediliyor. Peki, Hamster kombat mini oyun çözümü 24 Temmuz nedir, Hamster kombat mini oyun anahtar ne işe yarar? İşte Hamster Kombat mini oyun 24 Temmuz…
24.07.2024Ekonomi
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli olduEhliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un 11 Eylül’de yeniden hakim karşısına çıkacağı bildirildi.
24.07.2024Gündem
Barış Manço’nun arabası yola çıktı! ‘Babam bu aracı annem için almış’
Barış Manço’nun arabası yola çıktı! ‘Babam bu aracı annem için almış’Barış Manço’nun Belçika’nın Liege kentinde ikamet ettiği yıllarda kullandığı otomobil, yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’daki Barış Manço Müzesi’nde sergilenmek üzere Türkiye'ye nakledildi.
23.07.2024Magazin
Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Biri kırmızı listede yer alan 4 terörist etkisiz
Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Biri kırmızı listede yer alan 4 terörist etkisizIrak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde düzenlenen hava harekatında 4 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin Sevkan Çele kod adlı Yusuf Kalkan olduğu, teröristin terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer aldığı belirlendi.
23.07.2024Gündem
Baharat sektöründe ihracatın yüzde 74'ü Ege Bölgesinden!
Baharat sektöründe ihracatın yüzde 74'ü Ege Bölgesinden!Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Muhammet Öztürk, baharat sektörünün yılın ilk yarısındaki ihracatının 113 milyon dolara ulaştığını belirtti.
22.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazası
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazasıAntalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, hayatını kaybetti. Peki, ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli?
20.07.2024Gündem
Adana'da salçalık biberin kilo fiyatı belli oldu! Biberi kaça aldınız sezonu açıldı: Adana annelerinin milli görevi salçalık biber temizleme başladı
Adana'da salçalık biberin kilo fiyatı belli oldu! Biberi kaça aldınız sezonu açıldı: Adana annelerinin milli görevi salçalık biber temizleme başladıAdana'da salçalık biber temizleme sezonu açıldı. Kentte şu sıra revaçta olan Kapya biberinin kilosunun fiyatı da belli oldu. Her yıl yaz aylarında Adanalı annelerinin milli görevi olan biber temizleme sezonu sonrası salçalar damlara serilmeye başlanacak.
20.07.2024Adana
51 kişinin hayatını kaybettiği Furkan Apartmanı'nda şok karar: tek sanık ceza aldı
51 kişinin hayatını kaybettiği Furkan Apartmanı'nda şok karar: tek sanık ceza aldı6 Şubat depremlerinde Gaziantep’te 51 kişinin öldüğü Furkan Apartmanı davasında mühendis Yılmaz Şahin Yurtyapan, iyi hal indirimiyle 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. İşyerleri ve dairelerinde kolon kestikleri öne sürülen Faik ve Eyüp Öğüt kardeşler ile Nejdet Alpay ise beraat etti
20.07.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
Gelinim Mutfakta’da neler oluyor? Herkes kırmızılı kadını konuşuyor
Gelinim Mutfakta’da neler oluyor? Herkes kırmızılı kadını konuşuyorYayınladığı tanıtım filmleri ile ekranlara farklı bir soluk getiren Kanal D, yeni sezon öncesi merak uyandırmaya devam ediyor. 7’nci sezona hazırlanan Gelinim Mutfakta’nın ilk tanıtım filmi de şimdiden ilgi odağı oldu. O tanıtım filminden sonra herkes, kırmızı halıda, kırmızı topuklu ayakkabıları ve kırmızı tuvaleti ile yürüyerek Kanal D binasına giriş yapan kadını konuşuyor.
19.07.2024Magazin
Adana'nın Özel Tatlıları: Damaklarda İz Bırakan Lezzetler
Adana'nın Özel Tatlıları: Damaklarda İz Bırakan Lezzetler Adana, zengin yemek kültürü ile bilinen bir şehir olup, tatlılarıyla da adından söz ettirir...
19.07.2024Adana
Adana Kebap: Eşsiz Lezzetin Adı
Adana Kebap: Eşsiz Lezzetin AdıAdana Kebap, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir...
19.07.2024Adana
Günün en çok oynanan maçları
Günün en çok oynanan maçlarıMisli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
18.07.2024İddaa
Can Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş Beşiktaş ile mi anlaştı?
Can Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş Beşiktaş ile mi anlaştı?Siyah-beyazlı kulüp, Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş'le el sıkıştı. Süper Lig'de geçen sezon 35 maçta süre alan 22 yaşındaki futbolcu, 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Peki, Can Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş Beşiktaş ile mi anlaştı?
17.07.2024Şampiy10
Beşiktaş, Can Keleş'le anlaşmaya vardı
Beşiktaş, Can Keleş'le anlaşmaya vardıSiyah-beyazlı kulüp, Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş'le el sıkıştı.
17.07.2024Beşiktaş
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde eleme maçlarının heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
16.07.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırmızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.