Kira Zammı

Kira Zammı

Son dakika kira zammı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kira zammı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kira zammı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kira Zammı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kira zammı gelişmeleri de dahil olmak üzere 329 kira zammı haberi bulunmuştur. Tüm kira zammı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüzde 25 kira artışı bitti mi? Yüzde 25 kira artışı ne zaman başladı ve bitiyor? Yüzde 25 kira zammı ne zamana kadar geçerli, kalktı mı?
Yüzde 25 kira artışı bitti mi? Yüzde 25 kira artışı ne zaman başladı ve bitiyor? Yüzde 25 kira zammı ne zamana kadar geçerli, kalktı mı? Yüzde 25 kira artışı bitti mi, yüzde 25 kira zammı kalktı mı? Bayram sona erdi, Meclis açılırken vatandaşlar mayıs ayının yaklaşmasıyla "Kira zam sınırı kalkacak mı?" sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Ekonomi
Nisan ayı işyeri kira artış oranı 2024 (Hesaplama) 🏘️ Dükkan kira artış oranı ne kadar oldu, TEFE TÜFE'ye göre kira artış oranı 2024 yüzde kaç?
Nisan ayı işyeri kira artış oranı 2024 (Hesaplama) 🏘️ Dükkan kira artış oranı ne kadar oldu, TEFE TÜFE'ye göre kira artış oranı 2024 yüzde kaç? Nisan 2024 kira artış oranı yüz de kaç, dükkan kira zammı ne kadar oldu? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı enflasyon rakamlarını duyurdu. Açıklanan verilere göre, enflasyon rakamları Mart ayında aylık bazda yüzde 3.16 yıllık bazda yüzde 68,50 yüzde arttı. Şubatta, aylık enflasyon yüzde 4.53, yıllık enflasyon ise yüzde 67.07 olarak açıklanmıştı. Her ne kadar konutta yüzde 25'lik zam sınırı uygulaması devam etse de ticari kirada böyle bir sınır bulunmuyor.
3.04.2024 Ekonomi
Nisan 2024 kira artış oranı ne zaman açıklanacak, 🏠 tefe tüfe 2024 açıklandı mı? Kiralara yüzde kaç zam geldi, yüzde 25 kira artışı ne zaman bitiyor?
Nisan 2024 kira artış oranı ne zaman açıklanacak, 🏠 tefe tüfe 2024 açıklandı mı? Kiralara yüzde kaç zam geldi, yüzde 25 kira artışı ne zaman bitiyor? Nisan ayı kira artış oranı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yüzde 25 kira zam sınırı ile ilgili araştırmalar arttı. Kira artış oranı TÜİK tarafından her ayın başında bir önceki aya ait enflasyon verilerine göre belli oluyor. 12 aylık TÜFE ortalamasına göre belirlenen kira artış oranı 2023 yılında getirilen % 25 kira zammı sınırı ile sınırlandırılmıştı. Peki, Nisan ayı kira artış oranı açıklandı mı? 12 aylık TÜFE ortalaması yüzde kaç oldu, Kira artış oranı kaç oldu?
2.04.2024 Ekonomi
Ekonomide kritik viraj! Ana gündem maddeleri herkesin cebini ilgilendiriyor
Ekonomide kritik viraj! Ana gündem maddeleri herkesin cebini ilgilendiriyor Seçimin tamamlanması ile birlikte artık ekonomide atılacak adımlar piyasa tarafından dikkatle takip edilecek. İşte ekonominin gündeminde yer alacak başlıklar...
1.04.2024 Ekonomi
Ev sahibi - kiracı milyonları ilgilendiriyor! Kira zam oranları belli oldu
Ev sahibi - kiracı milyonları ilgilendiriyor! Kira zam oranları belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Şubat ayında enflasyon yüzde 67.07 oldu. Kira artış oranı ise yüzde 55.91 olarak belirlendi.
4.03.2024 Ekonomi
Mart ayı TEFE TÜFE 2024! Tefe Tüfe oranı ne zaman açıklanacak, mart ayı kira artış oranı belli oldu mu?
Mart ayı TEFE TÜFE 2024! Tefe Tüfe oranı ne zaman açıklanacak, mart ayı kira artış oranı belli oldu mu? Mart ayı kira zammı merakla bekleniyor. Mart ayına girilmesiyle ev sahipleri ve kiracılar Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)’nun paylaştığı enflasyon verilesiyle TEFE TÜFE oranını araştırıyor. Kira artış sınırlaması Temmuz 2024’e kadar uzatıl. Dükkan sahipleri kira artış oranını sorguluyor. Peki, Mart ayı kira zammı ne zaman açıklanacak?
2.03.2024 Ekonomi
Kira zam oranları belli oldu! Ev sahibi ve kiracıları doğrudan ilgilendiriyor
Kira zam oranları belli oldu! Ev sahibi ve kiracıları doğrudan ilgilendiriyor Ev sahibi kiracı milyonları yakından ilgilendiriyor. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından kira artış oranları da belli oldu. İş yerleri ve konutlarda kira artışları farklı oluyor. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ocak ayında enflasyon yüzde 64,86 oldu. Kira artış oranı ise yüzde 54,72 olarak belirlendi. Ancak getirilen düzenleme ile konut kiralarındaki artış oranı 2 Temmuz tarihine kadar yüzde 25 olacak.
5.02.2024 Ekonomi
Gaziosmanpaşa'da 16 yıllık kiracısını öldüren ev sahibi için istenen ceza belli oldu
Gaziosmanpaşa'da 16 yıllık kiracısını öldüren ev sahibi için istenen ceza belli oldu Gaziosmanpaşa'da 16 yıllık kiracısı Hüseyin Asar'ı kira zammı nedeniyle çıkan tartışmada öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ertuğrul Öztunç hakkında açılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Öztunç'un 'kasten öldürme' ile 'ruhsatsız silah bulundurmak ve taşımak' suçundan müebbet ve 3 yıla kadar hapsi istendi.
1.02.2024 Gündem
Yüzde 25 kira zammı sınırının kaldırılacağı iddialarına yalanlama
Yüzde 25 kira zammı sınırının kaldırılacağı iddialarına yalanlama İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Bakan Şimşek, yüzde 25 kira zammı sınırının kaldırılacağını açıkladı" iddiasının doğru olmadığını açıkladı.
25.12.2023 Ekonomi
Yüzde 25 kira zammı ile ilgili emsal karar! Milyonlarca kiracıya kötü haber geldi
Yüzde 25 kira zammı ile ilgili emsal karar! Milyonlarca kiracıya kötü haber geldi Kiracı milyonlarca vatandaşı ilgilendiren kötü haber geldi. Son dönemlerde konut kiralarındaki artış herkesin gündeminde. Bu artışlara yönelik önlem amacıyla yürürlüğe sokulan konutlarda yüzde 25'lik zam sınırlaması da halen konuşulmaya devam ediyor. Son olarak konuyla ilgili mahkemeden emsal niteliğinde bir karar geldi. Kira tespit davalarında 5 yıldan sonra kira sözleşmelerine ilişkin kira bedeli tespit davası açılabiliyor. Bu davalarda kiralanan taşınmazın durumu ve emsal kira bedelleri göz önünde tutuluyor. İşte detaylar...
23.12.2023 Ekonomi
Aralık ayı kira artış oranı 2023 || TEFE TÜFE aralık ayı kira artışı ne kadar, ev sahipleri yüzde kaç zam yapabilecek? Kira artış oranı hesaplama ve aralık kira zam oranı
Aralık ayı kira artış oranı 2023 || TEFE TÜFE aralık ayı kira artışı ne kadar, ev sahipleri yüzde kaç zam yapabilecek? Kira artış oranı hesaplama ve aralık kira zam oranı Kira artış oranı, TÜFE (Tüketici Fiyat Endeksi) ve TEFE (Üretici Fiyat Endeksi) oranlarına göre hesaplanıyor. Her ayın sonunda olduğu gibi, enflasyon verilerinin açıklanmasıyla gözler aralık ayı kira artış oranına çevrildi. 2023 aralık ayı için kira artış oranı, mevcut kira bedeli ile TÜFE oranının çarpılması sonucu hesaplanıyor ve ardından bu sonuç 100'e bölünerek artış oranı elde ediliyor. İşte aralık ayı kira artış oranı yüzde kaç oldu? sorusunun yanıtı ve kira zammı hesaplama ile 2023 aralık ayı kira artış oranı…
4.12.2023 Ekonomi
Aralık ayı İşyeri kira artış oranı 2023 || Aralık ayı işyeri kira artış oranı ne kadar oldu, işyeri kira artış oranı nasıl hesaplanır? Aralık ayı işyeri kira artış oranı hesaplama ve aralık işyeri kira zammı
Aralık ayı İşyeri kira artış oranı 2023 || Aralık ayı işyeri kira artış oranı ne kadar oldu, işyeri kira artış oranı nasıl hesaplanır? Aralık ayı işyeri kira artış oranı hesaplama ve aralık işyeri kira zammı Kira artış oranı, TÜFE (Tüketici Fiyat Endeksi) ve TEFE (Üretici Fiyat Endeksi) oranlarına göre hesaplanıyor. Her ayın sonunda olduğu gibi, enflasyon verilerinin açıklanmasıyla gözler aralık ayı kira artış oranına çevrildi. 2023 aralık ayı için kira artış oranı, mevcut kira bedeli ile TÜFE oranının çarpılması sonucu hesaplanıyor ve ardından bu sonuç 100'e bölünerek artış oranı elde ediliyor. İşte aralık ayı işyeri kira artış oranı yüzde kaç oldu? sorusunun yanıtı ve işyeri kira zammı hesaplama ile 2023 aralık ayı işyeri kira artış oranı…
5.12.2023 Ekonomi
Kızını satılığa çıkaran babadan mide bulandıran sözler! Fiyatını da yazmış
Kızını satılığa çıkaran babadan mide bulandıran sözler! Fiyatını da yazmış Kütahya'da bir baba 17 yaşındaki kızını sosyal medyada fotoğrafını paylaşarak satılığa çıkardı. 4 yıl önce yaşanan olayın ardından yeni görüntüler de ortaya çıktı. Geçen yıl da kızının görüntüsünü paylaşan baba Y.D.'nin kızı için istediği fiyatı açıkladığı belirlendi.
3.11.2023 Yaşam
İşyeri kira artış oranı belli oldu! Kasım ayı işyeri kira artış oranı yüzde kaç oldu? İşyeri kira zammı hesaplama ile 2023 Kasım ayı işyeri kira artış oranı
İşyeri kira artış oranı belli oldu! Kasım ayı işyeri kira artış oranı yüzde kaç oldu? İşyeri kira zammı hesaplama ile 2023 Kasım ayı işyeri kira artış oranı Kira artış oranı, TÜFE (Tüketici Fiyat Endeksi) ve TEFE (Üretici Fiyat Endeksi) oranlarına göre hesaplanıyor. Her ayın sonunda olduğu gibi, enflasyon verilerinin açıklanmasıyla gözler Kasım ayı kira artış oranına çevrildi. 2023 Kasım ayı için kira artış oranı, mevcut kira bedeli ile TÜFE oranının çarpılması sonucu hesaplanıyor ve ardından bu sonuç 100'e bölünerek artış oranı elde ediliyor. İşte Kasım ayı işyeri kira artış oranı yüzde kaç oldu? sorusunun yanıtı ve işyeri kira zammı hesaplama ile 2023 Kasım ayı işyeri kira artış oranı…
3.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'daki Türk Devletleri Teşkilatı 10. Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "7 Ekim'den beri yaşanan vahşeti anlatacak hiçbir kavram yok. 28 gündür insanlığa karşı suç işleniyor." dedi.
3.11.2023 Gündem
Yüzde 25'in üzerinde kira artışı yapan ev sahibine mahkemeden 'kötü niyet' tazminatı!
Yüzde 25'in üzerinde kira artışı yapan ev sahibine mahkemeden 'kötü niyet' tazminatı! Kiraya yüzde 55 artış yapan ev sahibi, yasal zam oranında ödeme yapan kiracısını mahkeme verdi. İzmir 4'üncü İcra Hukuk Mahkemesi, kiracısına yasal zam oranı yüzde 25'in üzerinde kira artışı yapan ev sahibinin 'kötü niyet' tazminatı ödemesine hükmetti.
30.10.2023 Yaşam
Ekim ayı kira artış oranı? TEFE TÜFE'ye göre kira zammı yüzde kaç? Eylül ayı enflasyon verilerine göre kira artış oranı hesaplama
Ekim ayı kira artış oranı? TEFE TÜFE'ye göre kira zammı yüzde kaç? Eylül ayı enflasyon verilerine göre kira artış oranı hesaplama Ekim ayı kira artış oranı için eylül ayı enflasyon verileri açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilerin belli olmasıyla ekim ayı kira artış oranları netlik kazandı. TÜİK tarafından açıklanan ağustos ayı enflasyonuyla birlikte, kira artışlarını da etkileyen TÜFE'deki değişim on iki aylık ortalamalara göre yüzde 56,28 olarak gerçekleşmişti. Peki, ekim ayı kira artış oranı ne kadar? TEFE TÜFE oranı ile kira artışı yüzde kaç oldu? İşte Eylül ayı enflasyon verilerine göre kira artış oranı hesaplama ve ekim ayı kira artışı, ekim ayı kira zam oranı
3.10.2023 Ekonomi
EKİM AYI İŞYERİ KİRA ARTIŞ ORANI 2023! Ekim ayı işyeri kira zam oranı yüzde kaç, Ekim 2023 işyeri kira artış oranı ne kadar? İşyeri kira artışı nasıl hesaplanır?
EKİM AYI İŞYERİ KİRA ARTIŞ ORANI 2023! Ekim ayı işyeri kira zam oranı yüzde kaç, Ekim 2023 işyeri kira artış oranı ne kadar? İşyeri kira artışı nasıl hesaplanır? Ekim ayı iş yeri kira artış oranı eylül ayı enflasyon verileriyle belirleniyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak eylül ayı enflasyon verileriyle işyeri ekim ayı kira artış oranları belli oldu. TÜİK tarafından açıklanan ağustos ayı enflasyonuyla birlikte, TÜFE'deki değişim on iki aylık ortalamalara göre yüzde 56,28 olarak gerçekleşmişti. Peki, ekim ayı işyeri kira artış oranı ne kadar? TEFE TÜFE oranı ile işyeri kira artış zammı yüzde kaç oldu? İşte Eylül ayı enflasyon verilerine göre işyeri kira artış oranı hesaplama ve ekim ayı işyeri kira artışı…
3.10.2023 Ekonomi
Yüzde 25 kira artış oranında flaş gelişme! Ev sahibi ve kiracılara uyarı geldi
Yüzde 25 kira artış oranında flaş gelişme! Ev sahibi ve kiracılara uyarı geldi Ev sahibi ve kiracı olanlar dikkat çeken uyarı geldi. Yüzde 25 kira artış oranı sınırlamasıyla ilgili yeni açıklama geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Kira artışlarının yüzde 25’i geçmemesi, kira uyuşmazlıklarının arabulucuya gitmesi gibi… Bu tür tedbirler geçici nitelikte olup piyasayı normal işleyişine doğru sevk etmeyi ve vatandaşlarımızı korumayı amaçlamaktadır” dedi. Peki yüzde 25 kira zammı uygulaması sona erdiğinde bir daha uzatılmayacak mı? İşte detaylar...
23.09.2023 Ekonomi
Ağustos ayı kira artış oranı 2023 hesaplama | Ağustos kira artış oranı ne kadar oldu, 2023 ağustos kira zammı yüzde kaç? TÜİK enflasyon rakamları ile Ağustos ayı kira hesaplama 2023
Ağustos ayı kira artış oranı 2023 hesaplama | Ağustos kira artış oranı ne kadar oldu, 2023 ağustos kira zammı yüzde kaç? TÜİK enflasyon rakamları ile Ağustos ayı kira hesaplama 2023 Enflasyon oranları açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayı tüketici enflasyonu verilerini açıkladı. Temmuz ayında enflasyon (TÜFE) %9,49 arttı. Böylece yıllık enflasyon %47,83 seviyesine yükseldi. Peki, ağustos ayı 2023 kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE ağustos kira zammı ile en yüksek kira artış oranı ne oldu, yüzde 25 sınırı var mı?
3.08.2023 Ekonomi
2023 işyeri kira artış oranı ile ağustos ayı dükkan kira artış oranı ne kadar oldu? Ağustos ayı kira zam oranı yüzde kaç oldu, ağustos ayı kira artış oranı nasıl hesaplanır? Dükkan kira zammı hesaplama
2023 işyeri kira artış oranı ile ağustos ayı dükkan kira artış oranı ne kadar oldu? Ağustos ayı kira zam oranı yüzde kaç oldu, ağustos ayı kira artış oranı nasıl hesaplanır? Dükkan kira zammı hesaplama Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) temmuz ayına ilişkin Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarını açıkladı. Buna göre temmuz ayı enflasyonu yüzde 9,49 oldu. TÜİK verilerine göre enflasyon yıllık bazda ise yüzde 47,83'e yükseldi. TÜFE'deki (2003=100) değişim 2023 yılı Temmuz ayında bir önceki aya göre %9,49, bir önceki yılın Aralık ayına göre %31,14, bir önceki yılın aynı ayına göre %47,83 ve on iki aylık ortalamalara göre %57,45 olarak gerçekleşti. Peki, Ağustos ayı kira zam oranı yüzde kaç oldu, ağustos ayı kira artış oranı nasıl hesaplanır? İşyeri kira artış oranı Ağustos 2023 ile Dükkan 2023 Ağustos kira zam oranı...
3.08.2023 Ekonomi
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
‘Kira zammı’ kavgası! 1 ölü 2 yaralı, dehşet anları görüntülendi
‘Kira zammı’ kavgası! 1 ölü 2 yaralı, dehşet anları görüntülendi Rize'de kira artışı nedeniyle çıkan kavgada, kiracısının yeğeni Halil Ak’ı (27) bıçaklayarak öldürüp, 2 kişiyi de yaralayan Mücahit Kazancı (29) adliyeye sevk edildi. Sokak ortasındaki bıçaklı kavganın hemen sonrasına ait cep telefonu kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.
25.07.2023 Yaşam
Korkunç olay! Üst geçidin altındaki poşeti açan polisler dehşete düştü
Korkunç olay! Üst geçidin altındaki poşeti açan polisler dehşete düştü Karabük'te yaşana bir olay bu kadar da olmaz dedirtti. Üst geçidin merdivenlerinin altında poşeti açan polisler dehşete düştü. Hemen harekete geçen ekipler, sorumluyu tespit etti ve gözaltına aldı.
14.07.2023 Yaşam
Kira zammı tartışması büyüdü! ‘Vicdansız, dairemden çıkın'
Kira zammı tartışması büyüdü! ‘Vicdansız, dairemden çıkın' Maltepe'de bir apartmanda iki dairesi bulunan ev sahibi zam oranını kabul etmeyen kiracılarının isimlerini ve mevcut ödedikleri kira tutarını bir kağıda yazarak bina girişine astı. Ev sahibi astığı yazıda ‘vicdansız, çıkın dairemden’ notuna da yer verdi.
14.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kira Zammı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kira zammı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.