Kira Düzenlemesi

Kira Düzenlemesi

Son dakika Kira düzenlemesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kira düzenlemesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kira düzenlemesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kira Düzenlemesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kira düzenlemesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 kira düzenlemesi haberi bulunmuştur. Tüm kira düzenlemesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kira sorunları ile ilgili açıklama! 'Sadece yüzde 25 artışla düzeltilebilir düzeyde değil'
Kira sorunları ile ilgili açıklama! 'Sadece yüzde 25 artışla düzeltilebilir düzeyde değil' Dr. Avukat Arabulucu Umut Metin, ''Kira sorunları sadece yüzde 25 artışla düzeltilebilir düzeyde değil. Toplumda yaygın şekilde farklı tartışmaların olduğu kira sorunlarını yaşıyoruz. Bu haliyle yüzde 25 destekleyici bir çözüm olarak düşünülmüş olabilir ancak başka çözümlerin de sisteme monte edilmesi gerekiyor. Bunlardan birisi de arabuluculuktur'' dedi.
26.06.2023 Ekonomi
Kiracı - ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Yeni dönem başlıyor
Kiracı - ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Yeni dönem başlıyor Kiralardaki fahiş artışın engellenebilmesi için yüzde 25'lik artış sınırı getirildi. Ancak kira fiyatlarındaki artış sürerken pek çok mülk sahibi de evini kiraya vermekten vazgeçiyor. Bu durum ise özellikle büyükşehirlerde 'hayalet ev' sayısının artmasına yol açıyor. Bu nedenle ülke genelinde milyonlarca kiracı ve ev sahibi kira konusunda yapılacak yeni düzenlemeyi bekliyor.
18.06.2023 Ekonomi
Fahiş kira artışında yeni dönem! Ev sahipleri hapis cezası alabilir
Fahiş kira artışında yeni dönem! Ev sahipleri hapis cezası alabilir Hükümetin alternatifli olarak üzerinde çalıştığı yeni kira düzenlemesi ile ilgili detaylar belli oluyor. Buna göre Türk Ceza Kanunu’ndaki (TCK) değişiklikle piyasa ortalamasının üzerinde fahiş kira artışıyla haksız kazanç sağlayanlara bir ila üç yıl arasında hapis cezası verilmesi planlanıyor. Çalışmaya göre ayrıca alım, satım, tüketim mallarının fiyatlarında fahiş artış yapanlar da aynı şekilde ceza alacak. Söz konusu kararla iki yılın üzerinde hapis cezası getirilmesi planlandığı için fahiş kira artışı zanlıları da tutuklu yargılanabilecek.
26.04.2023 Ekonomi
Eylül ayı kira artış oranı hesaplama! 2022 Eylül kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Eylül ayı kira zammı kaç oldu? Kira artış oranı sınırı ne?
Eylül ayı kira artış oranı hesaplama! 2022 Eylül kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Eylül ayı kira zammı kaç oldu? Kira artış oranı sınırı ne? Eylül ayı kira artış oranı için enflasyon verileri bekleniyordu. TÜİK açıkladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ağustos ayı enflasyon verilerine göre Tüketici Fiyat Endeksi ağustosta yüzde 1,46 artarken, yıllık bazda yüzde 80,21 oldu. TÜFE'deki (2003=100) değişim 2022 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre %1,46, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 47,85, bir önceki yılın aynı ayına göre %80,21 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 54,69 olarak gerçekleşti. Peki, 2022 Eylül kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Eylül ayı kira zammı kaç oldu? Kira artış oranı sınırı ne? İşte eylül ayı kira artış oranı hesaplama!
5.09.2022 Ekonomi
Eylül kira artış oranı ne kadar oldu? Eylül kira artışı nasıl hesaplanır? Kira zammı ne kadar? Kira zam oranı 2022!
Eylül kira artış oranı ne kadar oldu? Eylül kira artışı nasıl hesaplanır? Kira zammı ne kadar? Kira zam oranı 2022! Milyonları ilgilendiriyor! Kiracı ve ev sahiplerinin gözü enflasyon rakamlarında. Eylül ayı kira artışı için TÜİK tarafından açıklanacak ağustos ayı enflasyon verileri bekleniyor. Konut ve iş yeri kira zammını belirleyecek kiracı ve ev sahipleri enflasyon verilerine odaklandı. Enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte eylül ayında yapılacak kira zammı da kesinleşecek. Peki, Eylül kira artış oranı ne kadar oldu? Eylül kira artışı nasıl hesaplanır? Kira zammı ne kadar? Kira artışı neye göre yapılır? İşte detaylar…
2.09.2022 Ekonomi
2022 Ağustos ayı kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Ağustos kira zammı ile en yüksek kira artış oranı ne oldu, yüzde 25 sınırı var mı?
2022 Ağustos ayı kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Ağustos kira zammı ile en yüksek kira artış oranı ne oldu, yüzde 25 sınırı var mı? Ağustos ayı kira artış oranı merak ediliyor. Ekonomi gündeminin merakla beklediği temmuz ayı enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK, Temmuz ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Temmuz enflasyonu aylık yüzde 2,37 artışla yıllık yüzde 79,60 oldu. Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) yıllık %144,61, aylık %5,17 arttı. Ağustos ayı kira artış oranı enflasyon rakamları sonrası belli oldu. Peki, Ağustos ayı kira artış oranı 2022 ne kadar oldu? İşte ağustos 2022 kira artış oranı…
3.08.2022 Ekonomi
2022 Temmuz ayı kira artış oranı ne olur? En fazla yüzde kaç kira artışı yapılır? İşte 2022 Temmuz ayı kira artış oranı hesaplama!
2022 Temmuz ayı kira artış oranı ne olur? En fazla yüzde kaç kira artışı yapılır? İşte 2022 Temmuz ayı kira artış oranı hesaplama! Milyonları ilgilendiriyor! Kiraci ve ev sahiplerinin gözü kulağı TÜİK tarafından açıklanacak 2022 yılı haziran ayı enflasyon rakamlarına çevrildi. Enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte Temmuz ayı ayında yapılacak kira zammı da belli olacak. Peki, 2022 Temmuz ayı kira artış oranı ne olur? Temmuz ayı kira artış oranı nasıl hesaplanır? En fazla yüzde kaç kira artışı yapılır? İşte 2022 Temmuz ayı kira artış oranı hesaplama!
3.07.2022 Ekonomi
Kirada büyük oyun! Fahiş zamların ardından bu kez de 'hava parası' ve sözleşme erteleme...
Kirada büyük oyun! Fahiş zamların ardından bu kez de 'hava parası' ve sözleşme erteleme... Fırsatçı ev sahipleri kira artışına gelen sabit zam uygulamasının ardından harekete geçti. Konut kiralarında 1 Temmuz 2023’e kadar uygulanacak olan yüzde 25’lik kira artış sınırına takılmak istemeyen birçok ev sahibi, yeni kontratlarını 2 Temmuz’a öteliyor. Ayrıca ev sahipleri, yeni dönemde hava parası dahi istemeye başladı.
16.06.2022 Ekonomi
2022 kira artış oranı ne oldu? Kira artış oranı yürürlüğe girdi mi? Kira artış oranı ne zamana kadar geçerli?
2022 kira artış oranı ne oldu? Kira artış oranı yürürlüğe girdi mi? Kira artış oranı ne zamana kadar geçerli? Milyonların beklediği kira düzenlemesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Konut kira artışlarını sınırlayan yasa yürürlüğe girdi. Peki, 2022 kira artış oranı ne oldu? Kira artış oranı yürürlüğe girdi mi? Kira artış oranı ne zamana kadar geçerli? İşte detaylar…
11.06.2022 Ekonomi
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! ‘Ev sahibi zorla kiracıyı çıkaramaz’
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! ‘Ev sahibi zorla kiracıyı çıkaramaz’ Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Tarih verildi, artık değişiyor. Kira zam oranı düzenlemesine ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ''Ev sahibini sınırlıyor kiracıya bir hak getiriyor'' dedi. Tahliye davası açılırsa mahkemenin ret edeceğini ifade eden Bakan Bozdağ “Yargı yasal düzenleme karşısında bu sebebe dayalı bir tahliye kararı vereceğini tahmin etmiyorum” ifadelerini kullandı.
9.06.2022 Ekonomi
Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor! Sözleşmeler geçersiz sayılacak
Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor! Sözleşmeler geçersiz sayılacak TBMM Genel Kurulu, milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren ve fırsatçılık yaparak kiraya fahiş zam yapılmasına "dur" diyen yasayı kabul etti. Buna göre, 1 Temmuz 2023 tarihine kadar kira artışları yüzde 25'i geçemeyecek. Bu oranı geçen sözleşme geçersiz olacak. Böylece vatandaş kira artış oranı konusunda derin bir nefes alacak.
9.06.2022 Ekonomi
Kira zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Onları kapsamıyor! Kira fiyatlarına büyük zam
Kira zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Onları kapsamıyor! Kira fiyatlarına büyük zam Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Kira zamlarına tavan fiyat uygulaması getirildi. Buna göre ev sahipleri kiracılarına yüzde 25 oranından fazla kira zammı yapamayacak. Dün TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen düzenlemeyle, kira artışlarına bir yıllığına sınırlama getirildi. 1 Temmuz 2023 tarihine kadar, sözleşme yenileme ayında ev sahipleri en çok yüzde 25 zam yapabilecek. Yeni yapılan düzenlemede iki önemli nokta var. Biri ‘tavan zam’ oranı belirlenmesi, ikincisi de bu düzenlemenin ‘geçici’ olması. 1 Temmuz 2023’e kadar sözleşmesi yenilenecek vatandaştan en çok yüzde 25 zam istenecek. Yani vatandaş artık TÜFE ortalamasını takip etmeyecek, 12 ay boyunca zam oranı sabit olacak. Böylece 2 bin lira olan kira 2 bin 500 liraya, 3 bin lira olan kira 3 bin 750 liraya yükselecek. Bu durum, halihazırda kiracılı bir ev için geçerli. Öte yandan piyasa uzmanları düzenlemenin yeri kiraya verilecek evlerin kira fiyatlarını yükselteceğine dikkat çekiyor. İşte konuyla ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
9.06.2022 Ekonomi
Kira düzenlemesi ne zaman çıkar? Yeni kira düzenlemesi neler içeriyor? Kira artışına sınır getirildi mi?
Kira düzenlemesi ne zaman çıkar? Yeni kira düzenlemesi neler içeriyor? Kira artışına sınır getirildi mi? Yüz binlerce kiracı ve ev sahibini ilgilendiriyor! Kira artış oranı nasıl olacak? Kiralarda fahiş artışların ardından hükümetin bir dizi tedbiri devreye alıyor. Yeni kira düzenlemesi için düğmeye basılırken kira artışlarını önlemek için sabit oran belirlenmesi gündemde. Peki, Kira düzenlemesi ne zaman çıkar? Yeni kira düzenlemesi neler içeriyor? Kira artışına sınır getirildi mi? Kira artış oranı nasıl hesaplanacak? İşte detayları ile yeni kira düzenlemesi!
8.06.2022 Ekonomi
Kira artışında yeni dönem! 12 ay boyunca yüzde 25 ve...
Kira artışında yeni dönem! 12 ay boyunca yüzde 25 ve... Ev sahibi kiracı herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Kira artışında yeni dönem. Sabit oran formülü geliyor. Adalet Bakanı Bozdağ'dan kira düzenlemesine ilişkin açıklama geldi. Yeni formülü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan açıklayacak. Kiralardaki fahiş artışın önüne geçmek için ''geçici süreyle sabit oran'' formülü masada. Düzenlemenin hayata geçirilmesi durumunda kira artışı 12 aylık ortalama TÜFE yerine belirlenecek oran üzerinden yapılacak. Ayrıntıları açıklayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bunun geçici bir düzenleme olacağını belirtti. Bir çerçeve çizildiğini, konu üzerinde çalışmaların devam ettiğini dile getiren Bozdağ, "İlk defa kiraya vermede de devam eden kira sözleşmesi içerisinde kira artırımında da belli bir oranın konmasının faydalı olacağı değerlendirildi" ifadesini kullandı.
1.06.2022 Ekonomi
Kira düzenlemesi nasıl olacak, kiralar düşecek mi? Kira artışında indirim olacak mı?
Kira düzenlemesi nasıl olacak, kiralar düşecek mi? Kira artışında indirim olacak mı? Kira artışı düzenlemesi merakla bekleniyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kira artışlarıyla ilgili 4 bakanlığın yaptığı ortak çalışmaya ilişkin, "Oran üzerinden bir belirleme yapacağız, miktar üzerinden değil. Bu, geçici bir düzenleme olacaktır, altını çizeyim. Kalıcı bir düzenleme değil" dedi. Peki, kiralar düşecek mi? Kira artışında indirim olacak mı?
1.06.2022 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Kira fiyatlarında yeni dönem! Zorunlu olacak
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Kira fiyatlarında yeni dönem! Zorunlu olacak Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor. Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren yeni dönem başlıyor. Hükümet, kiralardaki artışların ardından hem kiracıları hem de ev sahiplerini koruyan düzenleme için harekete geçti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, fahiş kiralara karşı kiracıların haklarını koruyacak düzenlemeler için sektör temsilcilerinden de görüş istedi. Ev kira fiyatlarında fahiş artışı önleyecek bu öneriler içinde dikkat çeken maddeler yer aldı. İşte TOKİ ile ilgili kritik ayrıntının olduğu kira düzenlemesi...
30.05.2022 Ekonomi
Kirada Hollanda Modeli nedir? Kira düzenlemesi nasıl olacak? Fahiş kira artışları nasıl önlenecek?
Kirada Hollanda Modeli nedir? Kira düzenlemesi nasıl olacak? Fahiş kira artışları nasıl önlenecek? Kiralarda yaşanan fahiş fiyat artışları kiracıları bezdirdi. Son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı yetkilileri, kira artış oranlarına ilişkin düzenleme için bir araya gelmişti. Kira artışlarına isyan eden kiracılar hükümetten kalıcı bir adım beklerken Türkiye’de Hollanda modeli uygulanacağına dair görüşler de belirginleşiyor. Peki, Kirada Hollanda Modeli nedir? Kira düzenlemesi nasıl olacak? Fahiş kira artışları nasıl önlenecek? İşte Hollanda modeli kira ile ilgili bilmeniz gerekenler…
29.05.2022 Ekonomi
Evi olmayanlara müjde! Konutta yeni dönem ağustosta başlıyor, arazi kamudan.... İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Adana ve...
Evi olmayanlara müjde! Konutta yeni dönem ağustosta başlıyor, arazi kamudan.... İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Adana ve... Evi olmayan milyonlara güzel haber! Konutta yeni dönem başlıyor. Artık isteyenler daha kolay ev sahibi olacak. Yeni model ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. Arazi kamudan, ev vatandaştan. Uygun ödeme koşulları sağlanacak. Ev fiyatlarının en çok arttığı İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Adana gibi illere öncelik tanınacak. Ağustos ayında başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, vatandaşın kendi evini yapabilmesi için büyükşehirlerde altyapılı arsa satışına başlayacaklarını açıkladı. Şehrin gelişim çeperlerinde, Hazine’ye ait arsalar uygun ödeme şartlarıyla satılacak. İşte ev alma hayali kuranları yakından ilgilendiren uygulamanın detayları...
29.05.2022 Ekonomi
Hibe alıp kendi işini kurdu! Paraya para demiyor: 'Kadın gücüyle biz bu işin üstesinden geliriz'
Hibe alıp kendi işini kurdu! Paraya para demiyor: 'Kadın gücüyle biz bu işin üstesinden geliriz' Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan genç girişimci Nazmiye Diri, aldığı hibe desteğiyle köyünde kurduğu soğuk hava deposu ile işinin patronu oldu. Yeni işi hakkında bilgi veren Diri, “Projemi Tarım ve Orman Bakanlığının kırsal kalkınma içerisinde yüzde 50 devlet destekli hibe ile yaptığımız, toplamda 3 milyonluk bir bütçe ile gerçekleştirdik” dedi.
28.05.2022 Ekonomi
Salda Gölü’nde son durum ne? Bakan Murat Kurum Salda Gölü’nde koruma çalışmalarını anlattı!
Salda Gölü’nde son durum ne? Bakan Murat Kurum Salda Gölü’nde koruma çalışmalarını anlattı! Türkiye’nin nazar boncuğu olarak nitelendirilen Salda Gölü’nde yapılan çalışmalar merak ediliyordu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, zaman zaman gündeme gelen ve Maldivler’e benzetilen Salda Gölü’nün turizm potansiyeli ve yapılan çalışmalarla ile ilgili CNN Türk'te Hakan Çelik'in programında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Murat Kurum, Salda Gölü ile ilgili “NASA'daki görüntülere benzeyen kumsalımızı, gölümüzü koruyoruz.” dedi. Peki, Salda Gölü’nde son durum ne? İşte Salda Gölü’nde yapılan çalışmalar ile ilgili son durum…
28.05.2022 Yaşam
Kira düzenlemesi nasıl olacak? Fahiş kira artışları nasıl önlenecek? Bakan Murat Kurum açıkladı!
Kira düzenlemesi nasıl olacak? Fahiş kira artışları nasıl önlenecek? Bakan Murat Kurum açıkladı! Kira düzenlemesi ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Hakan Çelik'in programında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, son günlerin en çok konuşulan konusu kira düzenlemesi ile kiracı ve ev sahibi ilişkisi ile ilgili sorulara da yanıt verdi. Kira düzenlemesinda bazı fırsatçıların TÜFE artışının üzerinde artış yaptıklarını belirten Bakan Kurum, kiracıların bu durumu mahkemelere taşıyabileceğini, Bakanlığa bildirilmesi halinde ise hukuki sürecin takipçisi olacaklarını belirtti. Peki, Kira düzenlemesi nasıl olacak? Fahiş kira artışlarında kiracıların hukuki hakları neler? İşte Bakan Murat Kurum’un açıklamaları…
28.05.2022 Ekonomi
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Fahiş ev ve kira fiyatlarına karşı harekete geçildi, düzenleme geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Kiranın da altında ödemelerle vatandaşlarımız ev sahibi olacak” dedi. Düzenleme hakkında bilgi veren Bakan Kurum, “Yapılacak düzenleme ile ev sahibi vatandaşlarımızı rahatsız etmeyecek, kiracıları mutlu edecek düzenlemeyi yapacağız. Cumhurbaşkanımız 10-15 gün içinde düzenlemeyi paylaşacaktır. Vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
26.05.2022 Ekonomi
Kira fiyatları zamlarıyla flaş gelişme! Yeni dönem! Kiracı şikayet hattı ve kara liste
Kira fiyatları zamlarıyla flaş gelişme! Yeni dönem! Kiracı şikayet hattı ve kara liste Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor. Fahiş kira fiyatlarıyla ilgili yeni dönem başlıyor. Kiracıları mağdur eden fahiş kira zamlarına karşı yeni adımlar atılıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Kiracı Şikayet Hattı mekanizması gündemde. Hat üzerinden kiracılar kanuni hakları konusunda bilgilendirileceği gibi aynı zamanda ev sahiplerini ihbar da edebilecek. Şikâyet mekanizması ilerleyen zamanda e-Devlet Sistemi'ne de taşınacak. İşte kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiren flaş detaylar...
26.05.2022 Ekonomi
Kira düzenlemesi nasıl olacak? Kira artış oranına düzenleme gelecek mi? Kira artış oranı sınırı kaç olacak?
Kira düzenlemesi nasıl olacak? Kira artış oranına düzenleme gelecek mi? Kira artış oranı sınırı kaç olacak? Kira düzenlemesi hükümetin masasında! Yüksek kira artışlarına çözüm için çalışmalar başladı. Hükümetin önünde birçok formül var. Kira artış oranı konusunda yasal sınırı aşana ceza verilmesi gündemde. Peki, Kira düzenlemesi nasıl olacak? Kira artış oranına düzenleme gelecek mi? Kira artış oranı sınırı kaç olacak? İşte Kira düzenlemesi ile ilgili detaylar…
25.05.2022 Ekonomi
81 il için yeni genelge! İşyerleri için indirim, kira düzenlemesi, erteleme, ödemede erteleme ve süre uzatımı...
81 il için yeni genelge! İşyerleri için indirim, kira düzenlemesi, erteleme, ödemede erteleme ve süre uzatımı... Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, koronavirüs salgını nedeniyle yeni düzenlemelere geçerek yerel yönetimlerin iş yerleri dahil sahip olduğu taşınmazlarıyla ilgili kira ve benzeri düzenlemelerin şartlarına ilişkin genelgeyi valiliklere gönderdiklerini duyurdu.
15.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kira Düzenlemesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kira düzenlemesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.