Kilo Verdi

Kilo Verdi

Son dakika kilo verdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kilo verdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kilo verdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kilo Verdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kilo verdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.921 kilo verdi haberi bulunmuştur. Tüm kilo verdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Katmer Katmer şarkısıyla tanınan Lara'nın tepeden tırnağa değişimi
Katmer Katmer şarkısıyla tanınan Lara'nın tepeden tırnağa değişimi "Adam Gibi Adam", "Katmer Katmer" ve "İhanetin Bekçisi" gibi şarkılarla tanınan 43 yaşındaki şarkıcı Lara tepeden tırnağa değişti. Lara, geçtiğimiz aylarda İranlı voleybolcu Mehdi Karimi ile dünya evine girmişti. Tam bir estetik harikası olarak hayranlarının karşısına çıkan Lara, 10 yılda 40 kilo verdi.
23.04.2024 Magazin
Hayalindeki mesleğin peşinden koştu, 25 kilo verdi!
Hayalindeki mesleğin peşinden koştu, 25 kilo verdi! Polis Akademisi Başkanlığının 2023 yılında düzenlenen 30’uncu dönem, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) alımlarında fazla kiloları sebebiyle elenen Mustafa Kurtulan, polis olma hayalini gerçekleştirmek için 99,7 kilodan 74 kiloya düştü. 25 kilo zayıfladığını belirtti.
22.04.2024 Gündem
'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti
'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti Oyuncu Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi. Mola hakkında çıkan habere tepki gösterdi.
19.04.2024 Magazin
Yarım Elma dizisiyle ünlenen Janset Paçal'ın kilo verdi, kimse tanıyamadı
Yarım Elma dizisiyle ünlenen Janset Paçal'ın kilo verdi, kimse tanıyamadı 2002-2003 yılları arasında ekranlara gelen komedi ve dram türündeki 'Yarım Elma' dizisinin başrolü Janset Paçal, verdiği kilolarla gündem oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncunun yaptığı 'öncesi sonrası' paylaşımına takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
3.04.2024 Magazin
Zara 9 kilo verdi! Sırlarını tek tek anlattı
Zara 9 kilo verdi! Sırlarını tek tek anlattı Zara, 9 kilo verdiğini açıkladı. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından kilo verme sürecini şu sözlerle anlattı:
27.03.2024 Magazin
Genç mühendis çatılara çıkamayınca iş alamaz oldu, azmetti 55 kilo verdi! "Çok mutluyum hayatımda aldığım en doğru karar"
Genç mühendis çatılara çıkamayınca iş alamaz oldu, azmetti 55 kilo verdi! "Çok mutluyum hayatımda aldığım en doğru karar" Adana’da genç mühendis Cennet Nur Köktaş, fazla kiloları nedeniyle çatılara çıkamayınca iş alamaz oldu. Köktaş, çok korktuğu tüp mide ameliyatını olup 107 kilodan 52 kiloya kadar düşünce yeniden iş almaya başladı. Köktaş, “Ameliyatım ticaretimde de faydalı oldu. Çok mutluyum hayatımda aldığım en doğru karar” dedi.
28.03.2024 Adana
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı 138 kiloya çıktıktan sonra mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Esin Gündoğdu'nun son hali görenleri şaşırttı.
22.03.2024 Magazin
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevinde 30 kilo verdi
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevinde 30 kilo verdi Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, cezaevinde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. 29 aydır Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan Aydın'ın 30 kilogram verdiği öğrenildi.
23.01.2024 Gündem
2 ayda 25 kilo sözü vermişti! Şarkıcı Güllü mide ameliyatı sonrası eridi, tükendi!
2 ayda 25 kilo sözü vermişti! Şarkıcı Güllü mide ameliyatı sonrası eridi, tükendi! Şarkıcı Güllü adeta eridi, tükendi! "Oyuncak gibi", "Unutamazsın Beni" gibi dillere pelesenk olan şarkıları seslendiren Güllü, mide ameliyatı sonrası 70 kilo verdi. İmajını da yenileyen güzel şarkıcıyı zayıfladıktan sonra tanımak mümkün değil. 49 yaşındaki şarkıcı Güllü'nün son hali merak uyandırdı.
14.12.2023 Televizyon
Ankara'da sokak köpekleri küçük çocuğa saldırdı! İnfial yaratan olay
Ankara'da sokak köpekleri küçük çocuğa saldırdı! İnfial yaratan olay Ankara'da sürü halindeki başıboş köpekler küçük bir çocuğa saldırdı. Hastaneye kaldırılan küçük çocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürerken durumunun kritik olduğu öğrenildi.
7.12.2023 Gündem
Ata Demirer 5 ayda 22 kilo verdi! Zayıflama sırlarını tek tek anlattı
Ata Demirer 5 ayda 22 kilo verdi! Zayıflama sırlarını tek tek anlattı Ata Demirer, verdiği kiloların sırrını açıkladı. Zayıflamak isteyenlere yol haritası olacak bilgiler paylaştı.
7.12.2023 Namaz Vakitleri
Rüştü Onur Atilla nasıl zayıfladı, mide ameliyatı mı oldu? Onur Atilla kaç kilo verdi? Güldür Güldür İbrahim Onur Atilla’nın yeni (son) hali!
Rüştü Onur Atilla nasıl zayıfladı, mide ameliyatı mı oldu? Onur Atilla kaç kilo verdi? Güldür Güldür İbrahim Onur Atilla’nın yeni (son) hali! Güldür Güldür Show’un sevilen oyuncusu Onur Atilla verdiği kilolarla adeta değişime uğradı. Oldukça zayıfladığı gözlemlenen Atilla’nın son hali beğeni toplarken, nasıl zayıfladığı ve kaç kilo verdiği merak konusu oldu. Rüştü Onur Atilla nasıl zayıfladı, Onur Atilla kaç kilo verdi, mide ameliyatı mı oldu?
17.10.2023 Magazin
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı!
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde; sahne sırası önceki akşam bir kez daha Serdar Ortaç'ın oldu.
16.10.2023 Magazin
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı Türk fantezi müziği ses sanatçısı Güllü, son zamanlarda verdiği kilolarla adından sıkça söz ettiriyor. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo birden veren ünlü şarkıcı yeni klibi için 20 kilo daha vermişti. Verdiği kilolar sonrası imajını da yenileyen Güllü'den yeni poz geldi.
16.10.2023 Magazin
Ameliyatsız ve diyetisyene gitmeden 5 ayda 60 kilo verdi
Ameliyatsız ve diyetisyene gitmeden 5 ayda 60 kilo verdi Kartal'da fazla kilolarından rahatsız olan üniversiteli genç, 5 ayda 60 kilo verdi. 21 yaşındaki Yusuf Güzel'i gören yakınları yeni haliyle tanımakta güçlük çekti.
1.10.2023 Yaşam
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok Ata Demirer, “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” adlı YouTube programında mala mülke önem vermediğini söyledi. Ünlü komedyen “Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz. Bize insan lazım. Bana ne araziden arabadan. Benim arabam bile yok” diye konuştu.
20.07.2023 Magazin
Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı!
Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı! 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan'ın, üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıktı. "Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı kontrollerim düzenli olarak yapılıyor" diyen 48 yaşındaki oyuncuya, ünlü isimlerden destek mesajları geldi.
13.07.2023 Magazin
Elçin Afacan 28 kilo verdi! İşte yeni hali
Elçin Afacan 28 kilo verdi! İşte yeni hali Şimdilerde Çöp Adam dizisinde Meryem karakterine Elçin Afacan hayat veriyor. Bir yılda tam 28 kilo veren Afacan, hamamda sere serpe uzanarak poz verdi.
29.06.2023 Magazin
Diyetle 6 ayda 50 kilo verdi! Fotoğrafları gören inanamıyor: '36 bedene düştüm'
Diyetle 6 ayda 50 kilo verdi! Fotoğrafları gören inanamıyor: '36 bedene düştüm' Elazığ’da 24 yaşındaki Pelin Gençer, altı ay içerisinde 50 kilo verdi. Sağlıklı beslenme ile bu sonuca varılabileceğini çevresine gösteren Gençer, “Zayıflamadan önce hayatımda giydiğim kıyafetlerime, şimdi benle diyetisyenim girebiliyoruz” dedi.
11.04.2023 Sağlık
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı'
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı' Çok Güzel Hareketler programı ile tanıdığımız ve birçok önemli projede yer alıp kendini kanıtlayan oyuncu Büşra Pekin, yüzündeki değişimiyle sık sık magazin gündeminde yer aldı. Cuma günü başlayacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Büşra Pekin değişimini, özel hayatını, aşkı ve ünlü olmayı anlattı. İşte samimi açıklamaları...
2.04.2023 Magazin
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok Şimdilerde 'Çöp Adam' dizisiyle ekranlarda olan Elçin Afacan, bir yıla yakın sürede tam 28 kilo verdi. Daha sağlıklı yaşamak için kilo verme kararı aldığını belirten ünlü oyuncu, “Kilolu halimle de mutsuz değildim, o halimi de bu halimi de çok seviyorum” dedi.
30.01.2023 Magazin
Tom Brady aşk acısıyla eridi!
Tom Brady aşk acısıyla eridi! Gösteri dünyasının gözde çifti Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Tom Brady, Gisele Bündchen ile evliliğini sonlandırmasının ardından 7 kilo verdi. Brady'nin çalkantılı özel hayatı nedeniyle futbol kariyerinin olumsuz etkilendiği ileri sürüldü.
29.01.2023 Magazin
Ünlü ismi tanıdınız mı? 'O zaman 20'lerimin sonundaydım'
Ünlü ismi tanıdınız mı? 'O zaman 20'lerimin sonundaydım' 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' (2004) ve 'Aşka Sürgün' (2005) dizilerinde rol alan Fırat Tanış ve Ali Sürmeli, yıllar sonra sette bir araya geldi. Tanış, o anların fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
24.01.2023 Magazin
Haluk Levent'i canlandırmak için 17 kilo verdi!
Haluk Levent'i canlandırmak için 17 kilo verdi! Masun Kırmızıgül’ün merakla beklenen yeni filmi “Prestij Meselesi” 3 Şubat’ta vizyona girecek. 'Prestij Meselesi' filminin başrol oyuncularından Ali Erkin, Haluk Levent’i canlandırmak için 17 kilo verdiğini açıkladı. Gittiği ilk konserin de Haluk Levent konseri olduğunu belirten Erkin, ünlü sanatçıyı canlandırdıktan sonra kendisine olan hayranlığının arttığını söyledi.
24.01.2023 Magazin
Tanyeli: İlk sahneye çıktığımda utanarak dans ediyordum
Tanyeli: İlk sahneye çıktığımda utanarak dans ediyordum Bir dönemin adından söz ettiren dansçısı Tanyeli, YouTube’da yayınlanan 'Selim Akar Sorarsa?' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun süredir gözlerden uzak olan ve Türkiye'yi terk ederek Avustralya'da kendine yeni bir hayat kuran 52 yaşındaki ünlü oryantal, çocukluk dönemi ve kariyeri hakkında itiraflarıyla dikkat çekti.
19.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kilo Verdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kilo verdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.