Kilo Alma

Kilo Alma

Son dakika kilo alma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kilo alma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kilo alma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kilo Alma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kilo alma gelişmeleri de dahil olmak üzere 623 kilo alma haberi bulunmuştur. Tüm kilo alma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için önerilerde bulunan Prof. Dr. Gülbanu Canbaloğlu “Sahur kahvaltının yerini almalıdır. Sahura kalkmamak ya da sahurda sadece su içmek açlık kan şekerinin erken saatlerde düşmesine, güne hazırlıksız başlanmasına, gün içinde halsizliğe yol açar. Mideyi rahatsız etmemek ve kalori fazlalığını önlemek için en doğru pişirme yöntemleri ızgara, fırınlama, haşlama veya buğulamadır” dedi.
27.03.2024 Sağlık
İyot İçeren Besinler Nelerdir? En Çok İyot Barındıran Gıdalar Listesi...
İyot İçeren Besinler Nelerdir? En Çok İyot Barındıran Gıdalar Listesi... Daha enerjik olmak ve bağışıklık sistemini güçlü tutmak için iyot önemli bir vitamindir. İyotu besinlerden doğal yollar ile ya da vitamin takviyesi olarak almak mümkündür. 
24.01.2024 Sağlık
Sarma Kaç Kalori? Sarma Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Sarma Kaç Kalori? Sarma Besin Değerleri Ve Kalorisi... Türk mutfağının en sevilen yemeklerden biri sarmadır. Farklı bitkilerin yapraklarına eklenen iç harçla sarma yapılmaktadır. Özellikle zeytinyağı ile pişirildiğinde lezzeti daha da farklı olmaktadır. Tadına doyum olmayan sarmanın kalorisi de farklılık göstermektedir. Pişirme yöntemi, konulan iç harç ve miktar kaloriyi etkileyen etmenlerdir. 
20.12.2023 Sağlık
Açma Kaç Kalori? Açma Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Açma Kaç Kalori? Açma Besin Değerleri Ve Kalorisi... Yumuşak ve kabarık hamuru ile Türk mutfağının önemli lezzetlerinden birisidir, açma. Açma özellikle kahvaltılarda sıklıkla tercih edilmektedir. Kilosuna dikkat eden insanlar ise açmanın kalorisini ve besin değerini merak etmektedir.
14.12.2023 Sağlık
Şok diyetler metabolizmaya en büyük kötülük! Sonu organ yetmezliği
Şok diyetler metabolizmaya en büyük kötülük! Sonu organ yetmezliği Yanlış diyetler affetmiyor. Hızlı kilo kaybı elde etmek için başvurulan bu diyetler, kişinin kilo vermesini sağlarken, çeşitli hastalıklara da yol açıyor. Zayıflamak için uygulanan yanlış yöntemler kişiyi organ yetmezliğine kadar götürüyor. Diyetisyen Alican Demiroğlu da hızlı kilo kaybı amacıyla uygulanan yanlış diyetlerin bağışıklık sistemini zayıflatarak böbrek yetmezliği, karaciğer yetmezliği gibi ciddi organ hasarlarına yol açabileceğine işaret ederken, aynı zamanda diyetlerin bir beslenme uzmanı ve hekim gözetiminde yapılması gerektiğini önemle vurguladı.
15.10.2023 Sağlık
Şok diyetler iç organlara zarar veriyor, siroza yol açıyor! "Metabolizma böyle bir hileyi affetmiyor!"
Şok diyetler iç organlara zarar veriyor, siroza yol açıyor! "Metabolizma böyle bir hileyi affetmiyor!" Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, 3’üncü derece siroza yakalandı. Doktorların 9 ila 12 ay ömür verdiği oyuncunun acilen organ nakli olması gerektiği ve bunun için sıraya girdiği öğrenildi. Ufuk Özkan’ın uygulanan yanlış diyet sonrası karaciğer yetmezliği yaşaması ve organ nakli için başvuruda bulunması gözleri yanlış diyet uygulamalarına ve organ nakliyle arasındaki bağlantıya çevirdi. Diyetisyen Alican Demiroğlu da hızlı kilo kaybı elde etmek için uygulanan diyetlerin bağışıklık sistemini çökertip, böbrek yetmezliği, karaciğer yetmezliği gibi organ hasarlarına sebebiyet verebileceğini vurgularken diyetlerin bir beslenme uzmanı ve hekim eşliğinde yapılması gerektiğinin altını çizdi.
15.07.2023 Sağlık
Geven Otu Nedir? Geven Otu Faydaları Nelerdir?
Geven Otu Nedir? Geven Otu Faydaları Nelerdir? Geven otu uzmanların önerdiği faydalı ve şifalı bir otur. Kökünün ve çiçeğinin ayrı ayrı etkileri vardır. İnsanlara oldukça faydalı olan bu bitki sağlık açısından önemlidir. Geven otu farklı şekillerde tüketilebilir ve bu sayede insan vücudunu zararlı etkilerden arındırır.
14.07.2023 Sağlık
İskender Kaç Kalori? İskender Besin Değerleri Ve Kalorisi...
İskender Kaç Kalori? İskender Besin Değerleri Ve Kalorisi... En sevilen döner çeşitleri içerisinde şüphesiz İskender gelir. Özellikle yoğurtlu ve soslu yanı ile birlikte altında ekmeği üzerinden eşsiz bir sunumla tüketilir. Türkiye'nin birçok farklı bölgesinde yöresel olarak hazırlanan bir yiyecek türü olduğunu söylemek mümkündür.
13.07.2023 Sağlık
Lahmacun Kaç Kalori? Lahmacun Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Lahmacun Kaç Kalori? Lahmacun Besin Değerleri Ve Kalorisi... En lezzetli hamur işlerinden biri olarak lahmacun öne çıkar. Yöresel şekilde farklı biçimlerde ele alınan lahmacun, hamur ve kıymanın karışımı eşliğinde doyumsuz bir damak tadı bırakmaktadır. Tabii içeriğinde birçok malzeme olması ile birlikte önemli bir kaloriye sahip olduğunu ifade etmek gerekir.
7.07.2023 Sağlık
Cips Kaç Kalori? Cips Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Cips Kaç Kalori? Cips Besin Değerleri Ve Kalorisi... Dünyanın bazı yerlerinde patates cipsi olarak da bilinen cipsler, bir çeşit atıştırmalık yiyecektir. Dilimlenmiş, kızartılmış ve tuzlanmış patateslerden yapılırlar. Lezzetli bir tedavi olabilseler de sağlıklı yiyecekler olarak kabul edilmezler.
7.07.2023 Sağlık
Yemlik Otu Nedir? Yemlik Otu Faydaları Nelerdir?
Yemlik Otu Nedir? Yemlik Otu Faydaları Nelerdir? Yöresel ve sevilen tatlar içinde bulunan yemlik otu, hem çok faydalı hem de çok sevilen faydalı bir bitki türüdür. Yemlik otu, bahar aylarında sıkça rasanan bir bitki türüdür. Yemlik otu ile ilgili bilgi edinmek isteyen ve ne olduğu ile ilgili bilgilenmek isteyen kişiler için, yemlik otu ile ilgili çok araştırma yapıyor. Bu nedenle de yemlik otunun faydaları ile ilgili bilgi vermek, okurlar için çok önemli olur.
17.06.2023 Sağlık
Alkolü bıraktıktan sonra 13 kilo aldı! 'Bir bağımlılığı başka bir bağımlılıkla değiştirdim'
Alkolü bıraktıktan sonra 13 kilo aldı! 'Bir bağımlılığı başka bir bağımlılıkla değiştirdim' İngiliz oyuncu Denise Welch, geçtiğimiz haftalarda alkol bağımlılığını yenmesinin 11'inci yılını kutlamıştı. Son olarak yaptığı bir paylaşımla alkolü bıraktıktan sonra aldığı kiloları ve sonrasında hayatını nasıl düzene koyduğunu anlatan ünlü isim, takipçilerinden büyük ilgi gördü.
15.05.2023 Magazin
Seren Serengil yine ameliyat masasında!
Seren Serengil yine ameliyat masasında! Daha önce geçirdiği gastrik bypass ameliyatı nedeniyle hızla kilo veren ve 44 kiloya kadar düşen Seren Serengil, ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya olduğunu açıklamıştı. Uzun zamandır sağlık problemleri yaşayan 52 yaşındaki sanatçı yeniden ameliyat masasına yattığını duyurdu.
30.04.2023 Magazin
Ramazanda kilo almak istemeyenlere 'sahura kalkın' uyarısı!
Ramazanda kilo almak istemeyenlere 'sahura kalkın' uyarısı! Ramazan ayında gün boyu aç kalmanın ardından yoğun şekilde yemek yenilmesi sebebiyle kilo alma sorunu yaşayan bir çok kişi, 'bu konuda nasıl önlem alınabilir?' sorusunu sormaktadır. Ramazan ayında oruç tutarken kilo almak istemeyenler için Diyetisyen Gültaç Dayı Çamır, önemli bir uyarıda bulunarak; “Sahura kalkmamak sağlıksız bir durum ayrıca kilo almayı önlemenin yolu da yine sahura kalkmaktan geçer” dedi.
2.04.2023 Sağlık
Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı
Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı Ünlü komedyen Ata Demirer, son günlerde verdiği kilolarla gündemde... 18 kilo veren Ata Demirer, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Demirer'in son haline beğeni yağdı.
31.03.2023 Magazin
Tip 2 diyabet ve MS’e umut olacak yeni araştırma! İngiltere Mine'yi konuşuyor
Tip 2 diyabet ve MS’e umut olacak yeni araştırma! İngiltere Mine'yi konuşuyor Cambridge Üniversitesi’nin Türk doktora öğrencisi Mine Köprülü’nün baş yazarı olduğu yeni araştırmada, tip 2 diyabet ve Multipl Skleroz (MS) gibi yaygın hastalıklara sebep olabilecek yüzlerce protein belirlendi. Bu araştırma, diyabet, MS gibi hastalıklarda yeni tedaviler bulunmasına umut olacak.
6.03.2023 Dünya
Kışın daha hızlı kilo verebilirsiniz! İşte yeni formül
Kışın daha hızlı kilo verebilirsiniz! İşte yeni formül İş temposunun yoğunlaşması, havaların soğuması, sağlıksız beslenme, düzensiz uyku ve bazı hormonal sebeplerden dolayı kilo alımları hızlandı. Kış aylarının gelmesiyle insanlar egzersiz yapmamaya ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye başladı. Halbuki uzmanlar kış aylarında yapılan sporun yağ yakımını hızlandırdığını söylüyor. Açık havada yapılan yürüyüş bile bağışıklık sisteminin güçlenmesine neden oluyor. Spor yapamadığımız zamanlarda ise diyete başvuruyoruz. Kısa sürede internetten bulunan diyetler de sağlığa zararlı olabiliyor.
11.12.2022 Sağlık
MİL Akademi Eğitim Kurumları ile sınav kaygısına son
MİL Akademi Eğitim Kurumları ile sınav kaygısına son MİL Akademi Eğitim Kurumları, LGS’ye hazırlanan öğrencilerin sınav kaygısını yok edecek altın kuralları paylaştı.
28.11.2022 Advertorial
Çocuklarda obeziteye erken müdahale önemli
Çocuklarda obeziteye erken müdahale önemli Diyetisyen Merve Ceren Saray, çocukluk döneminde başlayan obezite sorununun ileriki yaşlarda farklı sağlık problemlerini beraberinde getirdiğini söyledi.
18.08.2022 Sağlık
Çocuklarda obeziteye erken müdahale önemli
Çocuklarda obeziteye erken müdahale önemli    Diyetisyen Merve Ceren Saray, çocukluk döneminde başlayan obezite sorununun ileriki yaşlarda farklı sağlık problemlerini beraberinde getirdiğini söyledi.   
18.08.2022 Sağlık
'Kilo veremiyorum' diyenler için 5 öneri! Fazla kalorileri böyle yakabilirsiniz
'Kilo veremiyorum' diyenler için 5 öneri! Fazla kalorileri böyle yakabilirsiniz Herkes kilolarından kısa sürede kurtulamaz. Bazı kişilerin metabolizması yavaş çalıştığı için kilo vermeleri de zor olur. Genellikle "ne yapsam kilo veremiyorum" diye şikayet ediyorsanız zayıflamanızı hızlandıracak birkaç basit yöntem var. Metabolizmanın hızlanmasını sağlayan bu yöntemler sayesinde fazla kalorileri yakabilir, ideal kilonuza ulaşabilirsiniz. İşte "Kilo veremiyorum" diyenler için 5 sağlıklı öneri...
28.07.2022 Sağlık
Yaza hazırlanmanın etkili ve kolay yolları nelerdir?
Yaza hazırlanmanın etkili ve kolay yolları nelerdir? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu kısa sürede yaza hazırlanmanızı sağlayacak etkili ve kolay işlemleri sizler için anlatıyor.
26.05.2022 Sağlık
Menopoz sonrası karşılaşılabilecek 5 risk
Menopoz sonrası karşılaşılabilecek 5 risk Menopoz döneminde değişen tek şeyin adetlerin kesilmesi olmadığını dile getiren Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek uzmanı Dr. Öğr. Ü. Melis Gökçe Koçer Yazıcı, hormon seviyelerinin menopozla birlikte düşmesi ile kadınların yeni sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulunarak menopoz sonrası karşılaşılabilecek 5 risk hakkında bilgi verdi.
23.05.2022 Sağlık
Ramazan ayında iftar ve sahurda beslenme
Ramazan ayında iftar ve sahurda beslenme Uzman Diyetisyen Aslıhan Şahiner, "Sahurda tok tutması açısından özellikle protein ağırlıklı beslenmenizi, iftarda ise çorba ve salatayı tükettikten sonra 10 veya 15 dakika boyunca bir mola vermenizi öneriyorum" dedi.
11.04.2022 Ramazan
Bir lokmayı 20 kez çiğneyemiyorsanız dikkat! Kilo almanıza yol açabilir!
Bir lokmayı 20 kez çiğneyemiyorsanız dikkat! Kilo almanıza yol açabilir! Salata yerine makarnayı tercih ediyorsanız dikkat! Çürük dişler fazla kilo almanıza yol açabilir! Bazı hastalıklar, beslenme ve hareket etme alışkanlıklarımız gibi nedenler, kilo almamıza yol açıyor. Bu nedenlerin arasında çoğumuzun çok da farkında olmadığı ağız ve diş sağlığı ile ilgili sorunlar da bulunuyor. Çürük dişten ağız içindeki iltihaplara kadar farklı durumlar, kilo almamıza yol açabiliyor. Diş Hekimi Hatice Ağan, fazla kilo almamızın ya da obezitenin ağız ve diş sağlığı ile yakından ilişkisini anlattı.
20.03.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kilo Alma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kilo alma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.