Kılık Kıyafet

Kılık Kıyafet

Son dakika kılık kıyafet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kılık kıyafet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kılık kıyafet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kılık Kıyafet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kılık kıyafet gelişmeleri de dahil olmak üzere 550 kılık kıyafet haberi bulunmuştur. Tüm kılık kıyafet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni polis kıyafeti Resmi Gazete’de! Polis kıyafetleri değişiyor mu? Emniyet kıyafet yönetmeliğine göre yeni polis kıyafetleri 2024…
Yeni polis kıyafeti Resmi Gazete’de! Polis kıyafetleri değişiyor mu? Emniyet kıyafet yönetmeliğine göre yeni polis kıyafetleri 2024… Emniyet Mensupları Kıyafet Yönetmeliği'nde değişiklik yapan yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmelikte polis ve bekçi üniformalarının çizimleri de yer aldı. Peki, Polis kıyafetleri değişiyor mu? Emniyet kıyafet yönetmeliğine göre yeni polis kıyafetleri 2024…
5.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yasaklarla anılmasına müsaade etmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yasaklarla anılmasına müsaade etmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Yükseköğretim Kurulu 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde konuştu. "Üniversitelerde bizzat hocalar kullanılarak başlatılan cadı avını dün gibi hatırlıyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üniversitelerimizin bir daha asla yasakla, baskıyla, kavgayla veya ideolojik dayatmalarla anılmasına müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Gündem
Bakanlıktan zeytinyağı açıklaması: Fiyatlar geriye çekilecek
Bakanlıktan zeytinyağı açıklaması: Fiyatlar geriye çekilecek Ticaret Bakanlığı'nca, "Bolluk döneminde zeytinyağı ihracatımızın katma değerli ve yüksek fiyatlı olmasından memnuniyet duyarız. Ancak iç tüketimde vatandaşımızın yüksek fiyatla mağdur edilmesine de göz yummayız. Nitekim varili ve dökme zeytinyağının ihracatını kısıtlama kararımız, kısa sürede iç piyasadaki yükselmiş fiyatları geriye çekecektir" açıklaması yapıldı.
5.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Aşkla çalışmaya devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Aşkla çalışmaya devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "2002’den bu yana sadece hizmet siyaseti, eser siyaseti ve kardeşlik siyaseti yapıyoruz. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra da tüm Türkiye için aşkla çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtüsüne anayasal güvence teklifi açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtüsüne anayasal güvence teklifi açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Şule Yüksel Şenler Vakfı Hizmet Binası Açılış Programı'nda konuştu. Başörtüsüne anayasal güvence hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Düne kadar ahkam kesenler şimdi yan çiziyor. Anayasal teklifimizle ilgili ziyareti kabul etmediler, işte bunlar bu kadar dürüst. Başörütüsü ve aile konusunda ipe un serilmesini ne millet ne kadınlarımız affeder. 400'ün altında bir Meclis aritemetiği oluşursa millete gideriz." diyerek muhalefete tepki gösterdi.
16.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesaj: Seçim tarihini belki öne alabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesaj: Seçim tarihini belki öne alabiliriz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kumluca'da yaşanan sel felaketinin ardından "1 ay içerisinde devletimizin desteği ile bu yaraların nasıl sarıldığını görmüş olduk" dedi. Seçim tarihinin güncellenebileceğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Belki tarihini birazcık öne alacağımız seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı zaten uzun bir süredir yürütüyorduk. Türkiye'yi birilerinin ayak oyunlarına mahkum etmemekte kararlıyız. Türk bayrağından, Türk kavramından nefret edenlerle mücadelemizin süreceği bir seçimi yaşayacağımızı şimdiden söylüyorum" ifadelerini kullandı.
8.01.2023 Gündem
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Bakan Mahmut Özer, şehit olan 41 madenciyle ilgili flaş kararı duyurdu
Bakan Mahmut Özer, şehit olan 41 madenciyle ilgili flaş kararı duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Amasra’da madendeki patlamada şehit olan 41 madencinin çocuklarının eğitim masraflarının bakanlık tarafından üstlenildiğini açıkladı. Bakan Özer, "O yavrularımızın tüm eğitim masraflarını biz karşılayacağız. Burslar vereceğiz, tüm okul, kırtasiye masraflarını biz karşılayarak onları yalnız bırakmayacağız” dedi.
17.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtüsü için anayasa teklifi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtüsü için anayasa teklifi açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022-2023 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Başörtüsüne anayasal düzenleme teklifiyle ilgili Kılıçdaroğlu'na 'Dürüstsen gel' diye çağrıda bulunan Erdoğan, "Bugün inşallah kabine toplantısında adalet bakanımız anayasa değişikliğiyle ilgili çalışmalarını sunacak. Yasal düzenlemeye ihtiyaç yokken, çıktı bunu yapalım diyor. Senin yanında hiç hukukçu yok mu?" diye konuştu.
10.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı ne dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıkladı? Cumhurbaşkanı grup konuşması!
Cumhurbaşkanı ne dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıkladı? Cumhurbaşkanı grup konuşması! Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklandı, cumhurbaşkanı grup konuşması bitti mi? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis’te yaptığı grup konuşmasında hak ve özgürlüklerle ilgili açıklama yapacağını söyleyerek, herkesi ekran başına davet etmiş. Cumhurbaşkanı Erdoğan beklenen konuşmaya başladı. Peki, Cumhurbaşkanı ne dedi?
5.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Tüm ücretlilerin kayıplarını telafi edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Tüm ücretlilerin kayıplarını telafi edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM 27. Dönem 6. Yasama Yılı açılışında yaptığı konuşmada, “Önündeki tüm engelleri birer birer kaldırarak Türkiye’nin küresel siyasi, ekonomik, askerî güç mücadelelerinin ortasında bir istikrar adası olarak hedeflerine doğru ilerlemesini sağlamakta kararlıyız” dedi. Erdoğan, yılbaşında asgari ücretlilere, memurlara ve emeklilere yapılacak maaş zammıyla ilgili, "Kayıplarını telafi edeceğiz" dedi.
1.10.2022 Siyaset
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği!
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği! Devlet okullarında forma giymek zorunlu mu, okullarda forma zorunlu mu? Yaklaşık 19 milyon İlk ve ortaöğretim öğrencileri yaz tatili ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılına başladı. Öğrenciler okullarına devam ederken okullarda kıyafet uygulaması hakkında aramalarını da arttırdı. Söz konusu konuyla ilgili okul formasının zorunlu olup olmadığı oldu.
20.09.2022 Eğitim
Memurlar sakal bırakabilir mi, memurlara sakal serbest mi? Kılık kıyafet yönetmeliği 2022
Memurlar sakal bırakabilir mi, memurlara sakal serbest mi? Kılık kıyafet yönetmeliği 2022 Memurlukta sakal serbestisi için mevzuatta güncelleme yapıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin kılık ve kıyafetine dair yönetmelik mevzuatında belirlenen saç, sakal ve kıyafet yönergeleri, yeni mevzuatta ele alındı. Peki, memurlara sakal serbest mi oldu, memurlar sakal bırakabilir mi? İşte memur saç sakal yönetmeliği 2022…
29.07.2022 Memur
MEB'den son dakika yaz tatili kararı! İlk kez uygulanacak, bu yıl 81 ilde...
MEB'den son dakika yaz tatili kararı! İlk kez uygulanacak, bu yıl 81 ilde... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yaz tatili ile ilgili karar MEB tarafından son dakika olarak duyurduldu. Bu yıl bir ilk gerçekleştirilecek. 81 il ve 922 ilçede uygulanacak. 17 Haziran'dan sonra başlıyor. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına MEB tarafından birçok proje hayata geçiriliyor. Okul öncesi eğitime erişimden, okullar arası imkan farklılıklarını azaltmaya kadar pek çok farklı proje uygulamaya konuldu. "Kütüphanesiz okul kalmasın projesi" ile de 2021 sonu itibarı ile tüm Türkiye'de kütüphanesiz il kalmadı. Bu yıl ilk kez yaz tatili boyunca kütüphaneler açık kalacak. Ayrıca ücretsiz yaz okulları ile öğrenciler yaz aylarında bilimden sanata, yabancı dilden matematiğe ilgili alanlarına uygun ücretsiz olarak eğitim alabilecekler.
14.06.2022 Eğitim
Sakal serbest mi, memur sakal bırakabilir mi? Kılık kıyafet yönetmeliği değişti mi, Danıştay sakal kararı 2022 nedir? Memurun sakal uzatması!
Sakal serbest mi, memur sakal bırakabilir mi? Kılık kıyafet yönetmeliği değişti mi, Danıştay sakal kararı 2022 nedir? Memurun sakal uzatması! Memur sakal bırakabilir mi, kılık kıyafet yönetmeliği değişti mi? Memurun sakal uzatması ile ilgili alınan karar merak konusu oldu. Sakal uzattığı için uyarma cezası alan memurun kararın iptali için açtığı dava reddedildi. Reddedilen dava sonrası, davacı, kararı temyize götürdü. Peki, Memurun sakal uzatması serbest mi, Danıştay sakal kararı 2022 nedir? Memura sakal serbest mi?
1.06.2022 Memur
Eksik gramajlı ekmek satan fırınlara ceza kesildi
Eksik gramajlı ekmek satan fırınlara ceza kesildi Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde Ramazan ayı öncesinde gıda güvenliği ve fiyat denetimi yaptı. Eksik gramajlı ekmek sattığı tespit edilen fırınlara ceza kesildi.
1.04.2022 Yaşam
İlham Gencer 30 dakika taksi bekledi! Yardımına gazeteciler koştu: 'Taksiciler beni almıyor'
İlham Gencer 30 dakika taksi bekledi! Yardımına gazeteciler koştu: 'Taksiciler beni almıyor' Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden biri olan İlham Gencer (99), önceki gün Kuruçeşme'de 30 dakika taksi bekledi. "Evim çok yokuşta, yürüyemiyorum" diyen usta müzisyenin yardımına gazeteciler koştu.
19.03.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hakime sert tepki: Sen bu adamı nasıl serbest bırakıyorsun!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hakime sert tepki: Sen bu adamı nasıl serbest bırakıyorsun! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda kadın muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda konuştu. Erdoğan, Tokat'ta eşini 23 yerinden bıçaklayan kocanın serbest bırakılmasına "Be hey hakim sen nasıl oluyor da böyle birisini serbest bırakıyorsun" diyerek tepki gösterdi.
8.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Kadına karşı şiddet suçlarında cezalar artıyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Kadına karşı şiddet suçlarında cezalar artıyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde KADEM 4. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, kadına karşı şiddetle mücadelede yeni düzenlemeler yapıldığını söyledi ve kadına karşı işlenen suçlarda cezaların artacağını açıkladı.
4.03.2022 Siyaset
AK Parti Teşkilat Akademisi eğitimleri sona erdi
AK Parti Teşkilat Akademisi eğitimleri sona erdi ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' teması ile AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından ikincisi düzenlenen Teşkilat Akademisi Eğitim Programı sona erdi.
2.01.2022 Siyaset
3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek göstege alacak memur kadroları hangileri, kimleri kapsıyor?
3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek göstege alacak memur kadroları hangileri, kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7. Memur-Sen Büyük Türkiye buluşmasında 3600 ek gösterge meselesini yıl sonuna kadar çözüme kavuşturmayı planladıklarını söylemişti. MHP lideri Devlet Bahçeli de partisinin grup toplantısında 3600 ek gösterge ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 3600 ek göstergenin Meclis'te görüşülerek sorunun ortadan kaldırılacağını söyledi. Peki, 3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek göstege alacak memur kadroları hangileri, kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? 3600 ek gösterge çalışan memur maaşını etkiler mi? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili merak edilenler...
16.11.2021 Memur
3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge nedir, maaşa etkisi nedir?
3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge nedir, maaşa etkisi nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7. Memur-Sen Büyük Türkiye buluşmasında 3600 ek gösterge ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmenler başta olmak üzere 3600 ek gösterge meselesini çözmeyi planladıklarını duyurdu. Peki, 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge nedir, maaşa etkisi nedir? İşte 3600 ek göstergede son durum ve merak edilenler...
14.11.2021 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Erbakan mesajı: Davasına son nefesine kadar sahip çıkmıştır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Erbakan mesajı: Davasına son nefesine kadar sahip çıkmıştır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde düzenlenen 4. Uluslararası Necmettin Erbakan ve Milli Görüş Sempozyumu'na video mesaj gönderdi. Erdoğan, "Necmettin Erbakan davasına son nefesine kadar sahip çıktı. Fil dişi kulelerde ahkam kesmek yerine milletinin içinde vizyon sahibi bir insandı." ifadelerini kullandı.
22.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi duyurdu: Talimatı verdim!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi duyurdu: Talimatı verdim! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan yüksek fiyatla mücadele ilgili olarak, "İnşallah 1 Mart'tan itibaren beklentileri karşılayacak adımları atacağız. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin saysını 180'den 500 çıkarma kararı aldık. Gerekirse daha sonra bu sayıları 1000'e kadar arttıracağız. Devletin görevi bu. " dedi.
24.02.2021 Siyaset
Bakan Selçuk: Kadınlarımızın karar alma mercilerinde olmaları için uğraşıyoruz
Bakan Selçuk: Kadınlarımızın karar alma mercilerinde olmaları için uğraşıyoruz Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ''Son 18 yılda kadınlarımızın her alanda daha çok gelişmesi; eğitimden sağlığa, spordan sanata kadar her alanda karar alma mercilerinde var olmaları için uğraşmaktayız" dedi.
11.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kılık Kıyafet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kılık kıyafet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.