Kıbrıs Gazisi

Kıbrıs Gazisi

Son dakika Kıbrıs gazisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kıbrıs gazisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kıbrıs gazisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıbrıs Gazisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıbrıs gazisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 kıbrıs gazisi haberi bulunmuştur. Tüm kıbrıs gazisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kıbrıs Gazisi Yurdadoğ son yolculuğuna uğurlandı
Kıbrıs Gazisi Yurdadoğ son yolculuğuna uğurlandı Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 78 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Rafet Yurdadoğ, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
31.01.2024 Adana
İzmir’de TCG Anadolu için kilometrelerce kuyruk oluştu
İzmir’de TCG Anadolu için kilometrelerce kuyruk oluştu Dünyanın ilk SİHA gemisi, Türkiye'nin de en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, İzmirli vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanırken, hafta sonu ve güzel havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar gemiyi ziyaret etmek için yaklaşık 1.5 kilometrelik kuyruk oluşturdu.
6.05.2023 Gündem
Bunun adı 'vicdansızlık' Kıbrıs gazisi ve eşine darp iddiası
Bunun adı 'vicdansızlık' Kıbrıs gazisi ve eşine darp iddiası Antalya'nın İbradı ilçesinde Kıbrıs gazisi Nail Güzel (72) ile eşi Azize Güzel (68), kendilerini darbettikleri iddiasıyla 5 kişiden şikayetçi oldu. Eşinin yeğenleri tarafından dövüldüğünü belirten Nail Güzel, "Beni görür görmez göğsüme yumruğu vurdu. Ben de o darbeyle yere düşüp bayılmışım. Benim elim ve ayağım sakat, bu ülke için canımı feda ettim" dedi.
30.08.2022 Yaşam
Kıbrıs gazisi komşusu tarafından darp edildi
Kıbrıs gazisi komşusu tarafından darp edildi Tekirdağ'da Kıbrıs gazisi, çıkan kavgada arazi komşusu tarafından darp edildi.
15.07.2022 Yaşam
Kıbrıs gazisini döven şüphelilerden 1'i tutuklandı
Kıbrıs gazisini döven şüphelilerden 1'i tutuklandı Kocaeli'de fırında tartıştıkları Kıbrıs gazisi Abdullah Al'ı (68) darbeden 3 kişiden 1'i tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
29.04.2022 Yaşam
Pide almak için girdiği kuyrukta 68 yaşındaki Kıbrıs gazisini acımadan dövdüler
Pide almak için girdiği kuyrukta 68 yaşındaki Kıbrıs gazisini acımadan dövdüler Kocaeli’de yaşayan 68 yaşındaki Kıbrıs gazisi, pide almak için girdiği fırında 3 genç tarafından saldırıya uğradı. Yaşlı adam, ameliyat edildi.
28.04.2022 Yaşam
Bakan Kurum, Kıbrıs gazisini Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştürdü
Bakan Kurum, Kıbrıs gazisini Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştürdü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tozkoparan sakinlerinden Kıbrıs Gazisi Mehmet Yüce’yi yeni evlerinde ziyaret etti. Bakan Kurum, Kıbrıs gazisinin teşekkürlerinin iletilmesi ricası karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak kendisiyle görüştürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Yüce’ye yeni konutlarının hayırlı olması dileğinde bulundu.
5.03.2022 Gündem
Kıbrıs gazisi son yolculuğuna resmi törenle uğurlandı!
Kıbrıs gazisi son yolculuğuna resmi törenle uğurlandı! Karabük'te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi Recep Erdem (68) düzenlenen resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı.
16.02.2022 Gündem
Dernek başkanı ve eşinden acı haber! 3 gün arayla vefat etti
Dernek başkanı ve eşinden acı haber! 3 gün arayla vefat etti Bursa'da İznik Engelliler Derneği Başkanı Erdoğan Bıçak (68) ile eşi Ruhiye Bıçak (64), koronavirüs tedavisi gördükleri hastanede 3 gün arayla hayatlarını kaybetti.
6.10.2021 Yaşam
Kıbrıs gazisi ve eşi kazada öldü, kızı ve 2 torunu yaralandı
Kıbrıs gazisi ve eşi kazada öldü, kızı ve 2 torunu yaralandı Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi yakınlarında otomobille TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada Kıbrıs gazisi Şaban Hasmercan (67) ile eşi Şemsi Hasmercan (65) yaşamını yitirdi. Çiftin Belçikada yaşayan kızları Canan Hasmercan (38) ile 2 torunu ise yaralandı.
21.07.2020 Yaşam
Terör gazileri ve şehit yakınlarından harekata destek!
Terör gazileri ve şehit yakınlarından harekata destek! Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nde bir araya gelen şehit yakınları ve gaziler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce başarıyla sürdürülen Barış Pınar Harekatını desteklediklerini belirterek, "Operasyonu sonuna kadar destekliyoruz. İhtiyaç olduğunda da seve seve bölgeye gitmeye hazırız" dedi.
15.10.2019 Gündem
Polis okulu borçlanması 5434 sayılı kanuna tabi olmanızı sağlamaz
Polis okulu borçlanması 5434 sayılı kanuna tabi olmanızı sağlamaz Polis meslek yüksekokulu öğrencileri hangi tarihten itibaren sigortalı sayıldı?
26.05.2019 Emekli
Kıbrıs Gazisi hayatını kaybetti!
Kıbrıs Gazisi hayatını kaybetti! Kıbrıs gazisi Osman Ali Göçer (65) Korkuteli ilçesinde vefat etti.
7.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mabel Matiz'e taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mabel Matiz'e taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabel Matiz olarak bilinen şarkıcı Fatih Karaca’yı telefonla arayarak, Kıbrıs Gazisi babası Ali Karaca’nın vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti.
25.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mabel Matiz'e taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mabel Matiz'e taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabel Matiz olarak bilinen şarkıcı Fatih Karaca'ya babasının vefatı nedeniyle başsağlığı dilediğinde bulundu.
24.02.2019 Gündem
Mabel Matiz babasına böyle veda etti
Mabel Matiz babasına böyle veda etti Geçtiğimiz gün babasını kaybeden sanatçı Mabel Matiz sosyal medyadan babasına veda etti.Matiz, babasıyla birlikte olan fotoğrafının altına duygu dolu sözler yazdı.
24.02.2019 Magazin
Mabel Matiz'in babası Ali Karaca hayatını kaybetti
Mabel Matiz'in babası Ali Karaca hayatını kaybetti Şarkıcı Mabel Matiz'in 66 yaşındaki Kıbrıs Gazisi babası Ali Karaca yaşamını yitirdi. Sanatçı, gözyaşları içinde babasının tabutunu taşıdı.
23.02.2019 Magazin
Manavgat’ta göçük: 1 ölü, 1 yaralı
Manavgat’ta göçük: 1 ölü, 1 yaralı Antalya'nın Manavgat ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
20.03.2018 Yaşam
44 yıl sonra Kıbrıs'a uğurlandılar
44 yıl sonra Kıbrıs'a uğurlandılar KIBRIS Barış Harekatı'na 1974 yılında Sivas'tan katılan gaziler, belediyenin organizasyonu ile 44 yıl sonra ziyaret ve gezi amacıyla savaştıkları topraklara uğurlandı.
30.01.2018 Yaşam
Afrin Şehidi Musa Özalkan'ın vasiyeti yerine getirildi
Afrin Şehidi Musa Özalkan'ın vasiyeti yerine getirildi Afrin operasyonunda şehit olan Musa Özalkanın vasiyeti Esenyurt'ta yerine getirildi. Belediye ilçede açılan bir kreşe şehit Özalkan'ın adını verdi.
24.01.2018 Gündem
Türkiye’nin konuştuğu o gazi hayatını kaybetti
Türkiye’nin konuştuğu o gazi hayatını kaybetti Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi Ramazan Çakal, son yolculuğuna uğurlandı. Çakal, 2014 yılında protokole şemsiye tutulan Gaziler Günü töreninde ıslanarak kamuoyunda günlerce konuşulmuştu
17.01.2018 Yaşam
Toygar Işıklı’nın Kıbrıs gazisi babası toprağa verildi!
Toygar Işıklı’nın Kıbrıs gazisi babası toprağa verildi! Müzisyen Toygar Işıklı’nın Kıbrıs gazisi babası 70 yaşındaki Ahmet Işıklı, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.
14.12.2017 Magazin
‘11111111110’ TC kimlik numarası başına bela oldu!
‘11111111110’ TC kimlik numarası başına bela oldu! Abdülselam Deniz adlı gencin başına T.C. kimlik numarasından dolayı gelmeyen kalmadı. 18 yaşındaki Abdülselam Deniz’in T.C kimlik numarası on tane 1, bir tane de 0 rakamından oluşturuyor.
24.11.2017 Yaşam
Şehidin miğferi 43 yıl sonra kızına teslim edildi
Şehidin miğferi 43 yıl sonra kızına teslim edildi Kıbrıs Barış harekâtında şehit düşen Sivaslılar Bölük komutanı Nizamettin Sungur’un miğferini alan kızı Hatıra Dilek Sungur “Babamdan kalan son hatıraya kavuştum” dedi
7.07.2017 Yaşam
Bakan Işık net konuştu: Musul'u şii milislerle temizlemeye kalkarsanız...
Bakan Işık net konuştu: Musul'u şii milislerle temizlemeye kalkarsanız... Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Bugün Fırat Kalkanı Harekatı'nın geldiği nokta, sınırlarımızdan yaklaşık 90 kilometre boyunca 20 kilometre derinliğinde bütün DEAŞ unsurlarını temizledik. Artık oralardan topraklarımıza roket atılması çok kolay değil. İnşallah bunu daha da güneye taşıyacağız, o 90'a 45'lik bölgeyi oluşturup, topraklarımıza dışarıdan bir tehdit oluşturmayacak güvenli bir bölgeyi kuracağız." dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kıbrıs Gazisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıbrıs gazisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.