Kese

Kese

Son dakika kese haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kese ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kese haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kese

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kese gelişmeleri de dahil olmak üzere 320 kese haberi bulunmuştur. Tüm kese haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çilek Bacak Nasıl Geçer? Çilek Bacak Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Çilek Bacak Nasıl Geçer? Çilek Bacak Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bacaklardaki tüyler ağda, makine ya da tüy dökücü ile alındıktan sonra meydana gelen kırmızı küçük lekeler hem görsel hem de fiziksel olarak rahatsız edici bir rahatsızlıktır. Bu kızarıklıkların meydana gelme sebebi ise bilinmemektedir.
1.01.2024 Sağlık
Azaplı köyünden çıktı, şimdi coğrafi işaretli oldu
Azaplı köyünden çıktı, şimdi coğrafi işaretli oldu Erzurum’un Horasan ilçesine bağlı Azaplı köyünden çıkarak coğrafi işaret alan Hink Yemeği, tadanlara farklı bir lezzet sunuyor.
31.12.2023 Gündem
Simyacı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Simyacı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Simyacı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Simyacı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Fantastik roman türünde bir eser olan Simyacı Türkiye'de 1996 senesinde yayınlanmıştır. Kitap, dünyayı gezmek için yola çıkan Santiago'nun bu yoldaki deneyimlerini anlatmaktadır.
4.12.2023 Eğitim
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları 29 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye programında, yarışmacılar Tayland gecesi konsepti altında oldukça özel bir görevle karşılaştılar: Money Bags yapımı. Tezgah başına geçen yarışmacılar, bu zorlu görevde Tayland mutfağının lezzetini yansıtmaya çalıştı.
29.11.2023 Televizyon
MHP lideri Bahçeli: Gerçekleri anlatmaya başlarsak Diyarbakır'da dahi gezemezler
MHP lideri Bahçeli: Gerçekleri anlatmaya başlarsak Diyarbakır'da dahi gezemezler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin sahibi Türk milletidir. Adı, kuruluş ahlakı ve milli kimliği değişmeden sonsuza kadar yaşatılacaktır. Türkiye'nin içinden geçtiği bu hassas tutum, MHP'nin siyasi duruşunun özüdür. Gerçekleri anlatmaya başlarsak Meclis'te değil Ankara'da değil Diyarbakır'da dahi gezemezler. " dedi.
31.10.2023 Gündem
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli'
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli' Vücuttaki istenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için büyük bir sorundur. Günümüzde kullanılan kıl alma yöntemlerinin aksine lazer epilasyonda kalıcı çözümler elde edilir. Yüzde yüz oranında bitiş garantisi olmasa da ağda, cımbız, ustura ya da jilet gibi kıl köklerini daha fazla besleyen aletler ile istenmeyen tüyleri yok etmeye çalışmak bir süre sonra sıklaşacağı için yorucu hale gelmeye başlar. Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri kalıcı olarak azaltmak veya ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan bir kozmetik ve estetik tedavi yöntemidir. Bu yöntemde yoğun ve odaklanmış bir ışık enerjisi olan lazer, tüy foliküllerine (köklerine) yönlendirilir. Lazer ışığı, tüy folikülündeki melanin pigmenti tarafından emilir ve bu ışık enerjisi ısıya dönüşerek folikülü zararlı hale getirir veya yok eder.
3.09.2023 Sağlık
10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtay'dan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’
10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtay'dan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’ Konya'da yaşanan olay, Mustafa Y. isimli vatandaşı isyan ettirdi. Eşinin 2015'te dünyaya getirdiği çocuğun babası olmadığını, DNA testiyle öğrenip boşanma ve soy bağının iptali davası açan 42 yaşındaki Mustafa Y., “Çocuğun babası kimse çıksın ortaya, bana yaptığı eziyetin cezasını çeksin” ifadelerini kullandı. Yargıtay'dan ise emsal bir karar geldi.
12.07.2023 Yaşam
Kabak Lifi Nasıl Kullanılır? Kabak Lifi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kabak Lifi Nasıl Kullanılır? Kabak Lifi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kabak lifi, peeling yapmak ve cildinizi temizlemek için sıkça kullanılan çok popüler bir malzemedir. Bazı insanlar ise, süngerimsi ve sert yapısı nedeni ile “tamamen doğal” liflerin kurutulmuş mercandan ya da deniz süngerinden yapıldığı düşünür. Ama doğal bir kabak lifi, aslında salatalık ailesinde bulunan bir kabaktan elde edilir.
11.07.2023 Sağlık
Çoban Çantası Otu Nedir? Çoban Çantası Otu Faydaları Nelerdir?
Çoban Çantası Otu Nedir? Çoban Çantası Otu Faydaları Nelerdir? Turpgiller ailesine ait olan çoban çantası otu, 50 cm'ye kadar uzayabilen yıllık otsu bitkiler içerisinde yer alır. Aynı zamanda kese şeklini almış üçgen yapıya benzer meyveleri olduğunu ifade etmek gerekir. Bu bölüm çoban kesesi olarak da anılır ve bilinir. Aynı zamanda toprak üstünde yetişen bölümleri ilaç üretimi konusunda önemli bir potansiyel teşkil etmektedir. Tabii bunun yanında sağlamış olduğu birçok fayda ile birlikte yine öne çıkan dünya çapında önemli bitki türleri arasında yer alır. Türkiye'nin farklı bölgelerinde de yaygın olarak yetişen ve yetiştirilen otsu bitkiler içerisinde öne çıkar.
7.07.2023 Sağlık
Emine Erdoğan, Darülaceze’de çocuk yuvasını ziyaret etti
Emine Erdoğan, Darülaceze’de çocuk yuvasını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Darülaceze'de düzenlenen iftar programında, Darülaceze sakinleri, gönüllüleri ve personeliyle bir araya geldi.
8.04.2023 Gündem
Evinin bahçesindeki tırtılları süpürdü, panikle hastaneye gitti! 'Her şey 15 dakika içinde oldu'
Evinin bahçesindeki tırtılları süpürdü, panikle hastaneye gitti! 'Her şey 15 dakika içinde oldu' Antalya’da evinin bahçesinde kümeleşen onlarca çam kese tırtılını süpürgeyle süpüren 2 çocuk annesi, olaydan 15 dakika sonrası yüzü, boynu, gözleri, boynu kabarık kızarıklarla dolunca hastanelik oldu. Kadının, hastanedeki tedavisinin ardından kızarıkları iyileşmeye başlarken, profesörden tırtıllara ilişkin ‘15 gün’ uyarısı geldi.
23.03.2023 Yaşam
Hande Erçel cilt bakımı için kesenin ağzını açtı!
Hande Erçel cilt bakımı için kesenin ağzını açtı! Özel hayatıyla ve reklam gelirleriyle gündemden düşmeyen Hande Erçel yeni yıl öncesinde cilt bakımı için çalışmalarına başladı. Yüzüne dört ayrı güzellik işlemi uygulayan Hande Erçel, tüm bu çalışmaları için toplamda 75 bin TL'lik bir ücret ödedi.
29.12.2022 Magazin
Cildi soğuktan korumada nemlendirici kadar etkili! Sakın bunu yapmayın
Cildi soğuktan korumada nemlendirici kadar etkili! Sakın bunu yapmayın Kış aylarında cildin soğuktan korunması için nemlendirici kadar bol su tüketmenin de önemli olduğu ortaya çıktı. Dermatolog Dr. Ayşe Gökçe Tümtürk, kese ve peeling uygulamalarında aşırıya kaçılırsa bunun da kuruluk sorununa yol açacağını söyledi.
2.12.2022 Sağlık
Çöpe atmayı düşündüğü yünlerin içinden servet çıktı
Çöpe atmayı düşündüğü yünlerin içinden servet çıktı İzmir’in Urla ilçesinde bir vatandaşın kabartılması için yorgancıya verdiği yünlerin içinden 116 bin lira değerinde 17 adet kulplu reşat altını çıktı. Yünlerin içinde buldukları altını görünce büyük şaşkınlık yaşayan dükkan sahipleri, altınları sahibine teslim etti.
12.08.2022 Yaşam
Pirosi aşireti kimdir, tarihi? Pirosi aşireti düğünlerine sınırlama!
Pirosi aşireti kimdir, tarihi? Pirosi aşireti düğünlerine sınırlama! Hakkari'nin tanınmış aşiretlerinden olan pirosi aşiretinin kanaat önderleri bir araya gelerek düğünlere sınırlama getirdi. Artık aşiret ürünlerindeki para ve altın görüntüleri tarihe karışacak. Peki, Pirosi aşireti kimdir, tarihi?
2.07.2022 Gündem
Justin Bieber'ın hastalığı ne? Ramsay Hunt sendromu nedir, belirtileri ne?
Justin Bieber'ın hastalığı ne? Ramsay Hunt sendromu nedir, belirtileri ne? Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’ın yüzü felç oldu. Yüzünün sağ tarafının felç olduğunu duyuran Justin Bieber’ın nadir hastalıklar arasında yer alan Ramsay Hunt sendromu olduğu belirtildi. Peki, Justin Bieber'ın hastalığı ne? Justin Bieber'ın yüzüne ne oldu? Ramsay Hunt sendromu nedir, belirtileri ne? Ramsay Hunt sendromu belirtileri ne? Ramsay Hunt sendromu nedenleri ne? Ramsay Hunt sendromu tedavisi var mı? İşte Justin Bieber'ın hastalığı Ramsay Hunt sendromu hakkında merak edilenler…
13.06.2022 Sağlık
Varikosel erkeklerde kısırlığa sebep olabilir
Varikosel erkeklerde kısırlığa sebep olabilir Erkeklerin yüzde 15'inde görülen ve genellikle ergenlikte ortaya çıkan varikoselin tedavi edilmezse kısırlığa neden olabileceğini söyleyen Üroloji Uzmanı Op. Dr. Cemalettin Cengiz Beyaz, “Varikosel; erkeklerde testiste kirli kanı taşıyan damarlarda genişleme olmasıdır. Kısırlık şikâyetiyle gelen hastaların yüzde 40’ında görülmektedir. Anatomik yatkınlık nedeniyle sol tarafta, uzun ve zayıf insanlarda daha çok görülebilmektedir. Ameliyatla tedavisi mümkündür” dedi.
30.05.2022 Sağlık
Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe için kesenin ağzını açtı!
Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe için kesenin ağzını açtı! Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz ay ilk çocuğu Kurt Efe'yi kucağına almıştı. Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe için kesenin ağzını açtı. 1+1 daire alan ünlü oyuncunun ödediği ücret dudak uçuklattı.
24.05.2022 Magazin
Safra kesesinden 1250 taş çıktı, doktor ismini yazdı
Safra kesesinden 1250 taş çıktı, doktor ismini yazdı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyat edilen Nermin A.’nın (47) safra kesesinden 1250 tane taş çıkarıldı. İlk defa bu kadar çok taşa denk geldiğini belirten Dr. İlhan Taşdöven, taşlarla kendi ismini yazdı.
17.05.2022 Yaşam
Kaşıkçı elması kayıp mı, çalındı mı? Kaşıkçı elması nerede sergileniyor, fiyat değeri ne kadar?
Kaşıkçı elması kayıp mı, çalındı mı? Kaşıkçı elması nerede sergileniyor, fiyat değeri ne kadar? Topkapı Sarayı Müzesi'nde sergilenen 86 karat ağırlığında olan Kaşıkçı Elması'nın çalındığına dair iddialar sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Kaşıkçı elması kayıp mı, çalındı mı? Kaşıkçı elması nerede sergileniyor, fiyat değeri ne kadar?
12.05.2022 Gündem
Hıdırellez ne zaman, hangi gün? Hıdırellez dilekleri nasıl yapılır? Hıdırellez ritüelleri nelerdir?
Hıdırellez ne zaman, hangi gün? Hıdırellez dilekleri nasıl yapılır? Hıdırellez ritüelleri nelerdir? Hıdırellez, baharın gelişinin karşılanması amacıyla Türklerin hakim olduğu coğraflarda kutlanan bahar bayramıdır. Kıştan bahara geçisin simgesel olarak kutlandığı Hıdırellez bir takım geleneklerin de yaşatıldığı mevsimsel bayramlardan biridir. Hıdırellez’de dilekler dilenir ve bir dizi ritüel gerçekleştirilir. Bereket ile ilişkilendirilen bu ritüeller genellikle kötülükler ve hastalıklardan korunma amaçlı da yapılabilmektedir. Pek çok kişi Hıdırellez’ın yaklaştığı şu günlerde tarihini ve ritüellerini araştırıyor. Peki, Hıdırellez ne zaman, hangi gün? Hıdırellez dilekleri nasıl yapılır? Hıdırellez ritüelleri nelerdir? Hıdırellez duası var mı? Hıdırellez nasıl kutlanır? Hıdırellez Ahırkapı Şenlikleri 2022 olacak mı? İşte detaylar…
3.05.2022 Gündem
Bayram tatilinde çam kese böceğine dikkat
Bayram tatilinde çam kese böceğine dikkat Ramazan bayramı tatili dolayısıyla açık alanda geçirilecek zamanların artacağını belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Aslan Yürekli, "Çam kese böceği ciddi solunum yetmezliğine kadar götürebilecek alerjik reaksiyona neden olabilir" diye konuşarak vatandaşları uyardı.
30.04.2022 Sağlık
Çocuklarda koledok kistlerinin belirtileri nelerdir?
Çocuklarda koledok kistlerinin belirtileri nelerdir? Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Feryal Gün Soysal, çocuklarda koledok kistlerinin belirtileri ve tedavisi hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı
28.04.2022 Sağlık
2022 Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez nedir, anlamı ne?
2022 Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez nedir, anlamı ne? Baharın habercisi kabul edilen Hıdırellez, Türkiye'nin yanı sıra Balkanlar ile Kazakistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Azerbaycan gibi ülkelerde geleneksel bir bayram olarak biliniyor. Hızır ve İlyas peygamberlerin yeryüzünde buluştuğu günü de simgeleyen, Hıdırellez, doğanın canlanmasının sevinçle karşılandığı gün olarak adlandırılıyor. Peki, Hıdırellez nedir, anlamı ne? 2022 Hıdırellez ne zaman? İşte 2022 Hıdırellez tarihi…
4.03.2022 Gündem
Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir?
Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir? Günlük hayatta kullanılan pek çok eşya bulunuyor. Başında Z harfi bulunan eşya isimleri de merak edilen konular arasında. Peki, Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir? İşte detaylar…
23.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kese ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kese haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.