Kerem Görsev

Kerem Görsev

Son dakika Kerem Görsev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kerem Görsev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kerem Görsev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kerem Görsev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kerem görsev gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 kerem görsev haberi bulunmuştur. Tüm kerem görsev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bodrum’un gözde projesi Velux Yalıkavak muhteşem bir gecede görücüye çıktı
Bodrum’un gözde projesi Velux Yalıkavak muhteşem bir gecede görücüye çıktı Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın proje lansmanı görkemli bir gecede gerçekleşti. Cemiyet hayatından yoğun katılımın olduğu etkinlikte, ünlü Piyanist Kerem Görsev orkestrasıyla sahne alarak misafirlere gün batımında keyifli bir dinleti sundu.
8.09.2022 Advertorial
Boğaz'da caz büyüsü!
Boğaz'da caz büyüsü! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Fatih Erkoç ve Kerem Görsev ile caz müzik tutkunlarını buluşturdu.  
19.07.2022 Televizyon
Ahmet Muvaffak Falay hayatını kaybetti!
Ahmet Muvaffak Falay hayatını kaybetti! İsveç'te yaşayan ve bir süredir İstanbul'da tedavi gören dünyaca ünlü caz trompetçisi Ahmet Muvaffak Falay, 92 yaşında hayatını kaybetti.
22.02.2022 Magazin
İBB konser takvimi! İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İBB konserleri listesi!
İBB konser takvimi! İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İBB konserleri listesi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tüm İstanbul’da coşku ile kutlayacak. Pek çok kişi Cumhuriyet'in 98. yıl dönümünde yapılacak etkinlikleri araştırıyor. İBB, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel bir dizi etkinlik ve konser programı hazırladı. Peki, İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? Nerde, hangi konser var? İşte İBB konser takvimi ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri listesi!
27.10.2021 Gündem
Boğaz’da caz resitali!
Boğaz’da caz resitali! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam müziğin iki güçlü ismi Fatih Erkoç ve Kerem Görsev’i ağırladı.
6.09.2021 Magazin
Ünlü müzisyen Asım Ekren hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen Asım Ekren hayatını kaybetti Türkiye'nin en ünlü bateristlerinden ve bir dönem 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal ile evli olan Asım Ekren hayatını kaybetti.
26.04.2021 Magazin
4 akşam üst üste Touché’de!
4 akşam üst üste Touché’de! Zorlu PSM’nin geçtiğimiz haftalarda kapılarını açan kulübü Touché, 20-23 Şubat tarihleri arasında, 4 akşam üst üste, caz müziğin önde gelen isimlerinden Kerem Görsev’in triosuna ve güçlü yorumcu Allan Harris’e ev sahipliği yapıyor.
20.02.2019 Kültür Sanat
Touché’deki ilk isimler belli oldu!
Touché’deki ilk isimler belli oldu! Zorlu PSM’nin geçtiğimiz günlerde kapılarını açan ve kültür sanat dünyasında yoğun ilgiyle karşılanan yeni kulübü Touché’nin programından ilk isimler açıklandı. Caz performanslarından, akustik konserlere ve komedi/stand-up gösterilerine uzanan geniş yelpazesiyle dikkat çekecek Touché, yeni bir soluk getirecek programıyla ve özel menüsüyle sanatseverlerin yeni buluşma noktası olmaya aday.
11.02.2019 Kültür Sanat
Her müziğe caz yapacaklar!
Her müziğe caz yapacaklar! Caz ana başlığı altında; blues, elektronik, world, funk, indie, klasik, pop ve rock müziğin heyecan verici renklerini de içeren Zorlu PSM Caz Festivali, her müziğin caz haliyle birbirinden ünlü isimleri buluşturuyor
30.04.2018 Magazin
Kerem Görsev-Deniz Kurt çifti evlendi!
Kerem Görsev-Deniz Kurt çifti evlendi! Caz sanatçısı Kerem Görsev, geçtiğimiz eylül ayında 22 yıllık eşi Pınar Kapralı ile tek celsede boşanmasının ardından dün Deniz Kurt'la nikah masasına oturdu.
24.01.2018 Magazin
Bodrum klasik müziğe doydu!
Bodrum klasik müziğe doydu! Bodrum Klasik Müzik Festivali, Audi’nin sponsorluğunda Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen orkestralarını ve müzisyenlerini sanatseverlerle buluşturdu.
20.08.2017 Kültür Sanat
Bodrum Müzik Festivali sanatseverleri coşturdu
Bodrum Müzik Festivali sanatseverleri coşturdu Doğuş Grubu’nun kurucu destekçisi olduğu Bodrum Müzik Festivali, dünyaca ünlü sanatçıları beş gün boyunca müzikseverlerle buluşturdu.
18.08.2017 Arşiv
Bodrum Kalesi’nde caz nağmeleri
Bodrum Kalesi’nde caz nağmeleri Kerem Görsev Trio'nun yolu, 16 Ağustos'ta, Oğuzhan Kavruk yönetimindeki Türkiye'nin ilk ilçe belediyesi orkestrası Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA) ile Bodrum Kalesi'nde kesişecek.
27.07.2017 Kültür Sanat
İnsanlara sözsüz masallar anlatıyorum
İnsanlara sözsüz masallar anlatıyorum Türkiye'de caz dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biri şüphesiz Kerem Görsev... Piyanosuyla resital sunan, 17'inci albümü "Spring Water" geçtiğimiz ay müzikseverlerle buluşan Görsev’le albümünü ve kariyerini konuştuk...
11.03.2017 Arşiv
Kerem Görsev'in 17. albümü müzik marketlerde
Kerem Görsev'in 17. albümü müzik marketlerde Kerem Görsev'in, Los Angeles'te United Records'ta kaydedittiği 17'inci albümü 'Spring Water', Emre Plak etiketiyle raflardaki yerini aldı.
14.02.2017 Kültür Sanat
Kenan Doğulu bu kez caz söyleyecek
Kenan Doğulu bu kez caz söyleyecek Şarkıcı Kenan Doğulu, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen '1 Festival İzmir' kapsamında, 29 Kasım'da AASSM'de sahne alacak. Pop müziğin sevilen ismi, ünlü İtalyan cazcıların yer alacağı konserde, sevilen parçalarını caz formatında seslendirecek.
21.11.2016 Magazin
Brova çocuklar
Brova çocuklar Önceki gün İZEV tarafından gerçekleştirilen organizasyonla Down Sendromu olan çocuklardan oluşturulan bir okestra City’s’de konser verdi...
1.06.2016 Magazin
Canı gider insanın!
Canı gider insanın! Müzik dünyasının duayen ismi Attila Özdemiroğlu dün sabah hayatını kaybetti. Büyük ustanın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Gonca Vuslateri babası gibi sevdiği Özdemiroğlu’nu bu sözlerle uğurladı.
20.04.2016 Magazin
Kerem Görsev quartet caz severleri büyüledi
Kerem Görsev quartet caz severleri büyüledi Zorlu Performans Sanatları Merkezi, her Salı akşamı ayrı bir sanatçının konser verdiği, ‘Vestel Gururla Yerli Konserler’ serisine Atlantis- Zorlu PSM işbirliği ile 22 Aralık’ta Kerem Görsev Quartet ile devam etti...
23.12.2015 Kültür Sanat
"Sanatın sesi hafızamızdan silinmesin"
"Sanatın sesi hafızamızdan silinmesin" 2015’te kültür sanat dünyasında neler oldu?
22.12.2015 Kültür Sanat
Ünlülerden tam destek
Ünlülerden tam destek ‘81 İlde 81 Okula 81 Kütüphane’ projesi, önceki gün Kanyon D&R’da gerçekleşen organizasyonla tanıtıldı...
18.12.2015 Magazin
‘Eski şarkılar yeni renginde’
‘Eski şarkılar yeni renginde’ Kerem Görsev’in 1994-1997 yılları arasında bestelediği ve o tarihlerde yayınladığı albümlerindeki şarkılardan oluşan “Four Days” albümü raflardaki yerini aldı. Görsev ile albümü konuştuk.
8.12.2015 Magazin
Keten Grup yeni kurumsal kimliğini duyurdu
Keten Grup yeni kurumsal kimliğini duyurdu Keten Grup'a bağlı şirketler tek bir çatı altında buluştu.
28.05.2015 Arşiv
Ünlü sanatçıya hizmetçi şoku!
Ünlü sanatçıya hizmetçi şoku! Caz sanatçısı Kerem Görsev, evindeki çelik kasanın Moldova uyruklu hizmetçisi Elena C...
4.03.2015 Magazin
Etrafımdaki her şeyden çok fazla ilham alıyorum
Etrafımdaki her şeyden çok fazla ilham alıyorum Kerem Görsev’in 15’nci albümü Emirgan müzik marketlerdeki yerini aldı. Emirgan, Kerem Görsev Trio ve Ernie Watts’ın beraberce sergiledikleri dinamik performansın keyifli bir ifadesi. Albümün kapağında ise Emirgan semtinin nostaljik fotoraflarına yer verildi...
14.12.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kerem Görsev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kerem görsev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.